Dodaj do ulubionych

nastepca red. Sz. ..czekam na propozycje

IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 17:53
Obserwuj wątek
    • Gość: silver Re: nastepca red. Sz. ..czekam na propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:55
      no tak...tego sie moglam spodziewac:)
      • Gość: patriota Re: nastepca red. Sz. ..czekam na propozycje IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 18:04
        ale ja mowie calkiem powaznie ...
        • Gość: silver Re: nastepca red. Sz. ..czekam na propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:09
          no narazie nikt chyba nie jest na tyle odwazny, by wysunac swa kandydature
          skromna. ale w zasadzie jesli bede miec bilety za darmo to ja moge byc zamiast
          szpaka. dramaturgia gwarantowana! moi rodzice juz nawet tego nie wytrzymuja:)
          • Gość: patriota Re: nastepca red. Sz. ..czekam na propozycje IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 18:11
            to ja sie dolaczam ...zrobimy kariere...murowana ...!!!
    • a.adas Re: nastepca red. Sz. ..czekam na propozycje 05.07.04, 18:12
      Nie mam Canal+. W oparciu o Polsat Sport:
      Bożydar Iwanow (był już w TVP, odszedł ponoć "dzięki" Szpakowskiemu). Równy,
      nie przypominam sobie żadnego błędu w wyniku spotkania, nazwisku, dacie itd.
      Wszystko pamięta. Minus - wykorzystywany bardziej jako redaktor niż komentator.
      duet Borek - Kołtoń, ale tylko we dwójkę. Kołtoń samodzielnie jest nużący, a
      Borkowi zdarza się zanadto szarżować. I zaczyna wpadać w chorobę Szpaka -
      zanadto ufa swojej pamieci. Razem są świetni - Borek komentuje, Kołtoń ma
      piłkarski komputer w głowie.
      Dobrzy są Pełka (specjalista raczej od NHL) i Włodarczyk (największy postep w
      ciągu roku, na początku nie mogłem go słuchać).
      A jeśli myslicie, ze najgorszym komentatorem w Polsce jest Jasina czy Iwański,
      to nie słyszeliscie boskiego Cezarego Kowalskiego - na piłce zna się jak
      Szpakowski, a głosu i wyczucia nie ma wcale.
      W telewizji nie bardzo sprawdzał się Andrzej Janisz.
      TVP
      Jedno mnie zaskakuje - na Euro 2000 najlepszym komentatorem był Jacek
      Banasikowski. I ... zniknął. Znaczy się siedzi w redakcji sportowej, a mecze
      komentuje kwartet z Portugalii i takie talenty jak Feddek czy Jońca.
      Zapomniałbym, ten ostatni jest równie dobry jak Kowalski.

Pozdrawiam

adas

PS Najlepiej komentuje duet Romański - Bartlewicz. Ale to spece od koszykówki...
      • Gość: patriota Re: nastepca red. Sz. ..czekam na propozycje IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 18:16
        dzieki serdeczne !!! to juz jest cos...to moze zrobimy referendum...i po sz....
    • Gość: Lope sprawa jest prosta (honorarium od tv dla mnie) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.04, 19:08
      za pomysl. Jakiś aktor. Ci co tolerują niekompetencję Szpaka czynią tak
      powolując się na tzw. nastrój i atmosferę jakie podobno on tworzy. Dobry, znany
      aktor odstawi jeszcze lepsza szopkę. Na ten pomysl przywiodła mnie obserwacja,
      że wielu aktorow zamiast grać prowadzi obecnie programy telewizyjne,
      teleturnieje itp (Strasburger, Talar, Schubert....). Pozostaje wybrać aktora.
      Może Gustaw Holoubek? he, he
      • Gość: patriota Re: sprawa jest prosta (honorarium od tv dla mnie IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 19:10
        a to by bylo ciekawe ...jakoze on jest z natury chyba taki dramatyczny ... a
        czasami nawet melo....z calym szacunkiem dla pana H. ... za jego wielki
        talent ...tylko jeden maly problem sie wylania ..mianowicie ... wiek nie ten...
        • Gość: Lope Re: sprawa jest prosta (honorarium od tv dla mnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.04, 19:11
          jesteś żałośnie niekreatywną osobą - nie podalaś nazwiska aktora twojego wyboru
          • Gość: patriota Re: sprawa jest prosta (honorarium od tv dla mnie IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 19:15
            z tym bym polemizowala ... nie ma takiego....
            • Gość: Lope Re: sprawa jest prosta (honorarium od tv dla mnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.04, 19:18
              czekasz na propozycje, wzywasz do usuwania, ale nic sama nie proponujesz
              • Gość: patriota Re: sprawa jest prosta (honorarium od tv dla mnie IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 19:21
                z calym szacunkiem nie Tobie o tym sadzic... a poza tym do niczego nie
                wzywam ..bo nie jestem Lepperem.... wyrazam swoja opinie i tyle.... a nie do
                mnie naleza zmiany kadrowe w TVP SA... a szkoda ...he, he ... to by byla
                jazda ...
      • a.adas Zamysł dobry, ale... to juz ponoć wymyślono 05.07.04, 19:30
        Jak zwykle w Juesej. Komik + zawodowy komentator.
        Ale jak mecze miałby komentować Lubaszenko ze Szpakowskim i Terleckim, to ja
        wysiadam...
        • Gość: silver Re: Zamysł dobry, ale... to juz ponoć wymyślono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:44
          nie no!
          to mial byc powazny watek:) tu nie chodzi o dramaturgie w wydaniu kurka wodna
          bohatera horroru! moim zdaniem nie ma komentatora,ktory spelnialby moje
          oczekiwania. przynajmniej niegdy o nim nie slyszlalam
    • Gość: adas Nikt nie chce zostać komentatorem nowego stulecia? IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 06.07.04, 02:09
    • Gość: Mat Marcin Daniec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 05:35
      będzie wspaniała atmosfera
      • Gość: patriota Re: Marcin Daniec IP: *.pool212171.interbusiness.it 06.07.04, 13:47
        i co z tego .. zero profesjonalizmu...kabaret nie jest remedium na wszystkie
        bolaczki tego swiata.... niestety...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka