Dodaj do ulubionych

Copa America . Terminarz ćwierćfinałów

15.07.04, 09:34
No to Meksyk z Kolumbia zagraja w finale... Zmierzch gwiazg obserwujemy nie
tylko w Europie jak widac...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Owsik Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:37
      Cała ta Copa America to jedna wielka nuda a poziom żenujący.
      • hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 09:48
        dlatego tylko, że nie ma gwiazd, które odpoczywają po sezonach ligowych w
        Europie...

a poziom...hm...??...Polskiej reprezentacji daleko i do tego...!
        • Gość: camillo Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: 80.51.231.* 15.07.04, 09:55
          Przez czołowe drużyny Ameryki, zwłaszcza Brazylię, CA _zawsze_ była traktowana
          dość podrzędnie.
          • hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 09:58
            Meksyk i Kostaryka grają, ćwiczą z lepszymi!;-)))
    • brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 15:58
      Mały szczegół: Meksyk nie zagra w finale, bo już w niedzielnym ćwierćfinale
      wyprawi go do domu nikt inny, tylko Brazylia :-)
      • hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 16:07
        dajesz głowę?;-)
        • brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 16:08
          Daję :-)
          • hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 19:51
            brasilka2 napisała:

> Daję :-)

przykro mi to mówić, ale głowa leci!;-)))
            • brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 20:41
              :-))
              Wygrana Brazylii została już zamówiona u bóstw candomble. Jeszcze tylko zarżnie
              się czarną kurę o północy i gotowe. Xango sprawi, że Meksykanie będą kiksować,
              bogini Iemanja poplącze im nogi, a diabeł Exu namiesza w trenerskiej taktyce...
              • Gość: Miki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: *.aster.pl 15.07.04, 22:01
                Brasilka, jestem pełen uznania dla Ciebie, jak Ty jesteś wiernym kibicem swojej
                ukochanej Brazylii. I tak trzymaj, nie dawaj się.
                Ale ja, jako osoba obserwująca bezstronnie mistrzostwa to stwierdzam, że mimo
                Tego, że z meczu na mecz gra lepiej, to na Meksyk niech lepiej uważa. To jest
                też drużyna ( choć może nie ma takiej finezji co Argentyna, Brazylia ), która
                może trochę namieszać podczas tych mistrzostw. Co może być piękne i naprawdę
                niesamowite.
                Pozdrawiam
                • brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 12:04
                  Jesteś jak zwykle bardzo uprzejmy, Miki, ale nie ma za co mnie podziwiać :-))
                  Bo co to za zasługa kibicować swojej ukochanej drużynie?
                  Ja stoję murem za Brazylią od 1994r. Sympatie klubowe zmieniają się w
                  zalezności od migracji Brazylijczyków, a miłość dla Selecção pozostaje
                  niezmienna.
                  Ale teraz czeka mnie nie lada wyzwanie, bo Gustavo Nery przenosi się do Werderu
                  Brema i trzeba będzie oglądać Bundesligę, grrr...

A Meksyku się nie boję ;P
                  • hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 16:09
                    brasilka2 napisała:

> A Meksyku się nie boję ;P

a powinno się!;-)))
                    • brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 18:03
                      Doceniam poczucie humoru w ogóle, a u arystokratów w szczególności :-)
                      • cza_ha Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 18:52
                        Nie przypuszczam, aby Brazylia doszła finału. Nawet z pomocą 12 zawodnika -tak,
                        jak dotychczas- Meksyk jest za dobry nawet przeciw 12-ce graczy.
                        Z CopaAmerica najlepsze są nazwiska piłkarzy. W każdej jest Ramirez, Rodrigez,
                        Sanchez, Dominguez, Gonzales, Fernandes itp. Dla mnie to lepsze niż kabaretPotem
                  • Gość: Miki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: *.aster.pl 17.07.04, 14:53
                    Właśnie za to Cię podziwiam, że stoisz murem za swoją drużyną. Nie każdy tak
                    potrafi.
                    No, ja bezstronnie patrze na COPA AMERICA i konfontacja Meksyku z Brazylią
                    zapowiada się bardzo ciekawie.
                    Ciekawy jestem, kogo dadzą do komentowania tego meczu. Mam nadzieję, że
                    Dariusza Szpakowskiego, a nie te "tabletki usypiające" w osobach: T. Jasiny, M.
                    Iwańskiego, R. Patyry, R. Wolskiego czy przede wszystkim J. Basałaja.

PS. Brasilka, co z tym sędziowaniem i tym grillem. Będzie ten pojedynekz wasia.
                    • brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 17.07.04, 15:25
                      Mnie tam wszystko jedno, kto będzie komentował - o 2.45 nad ranem to i tak nie
                      ma absolutnie żadnego znaczenia. Wtedy wszystko działa usypiająco, no, poza
                      samą grą, zwłaszcza, jeśli jest piękna.
                      Ważne, żeby chłopaki wygrali...

Parreira oszczędzał Manciniego i Alexa, więc teraz świeżutcy jak sałata (na
                      serio, po portugalsku tak się mówi), wkroczą na boisko i zrobią na nim
                      porządek :-)

Ps. Wszystko przed nami :P
    • cza_ha Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 18.07.04, 02:21
      Zgodnie z planem, gdyby ktoś obstawiał zakłady:
      Dzisiaj: Argentyna już, a zaraz Kolumbia,
      Jutro: Meksyk i Urugwaj.
      • cza_ha Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 18.07.04, 22:39
        Tzw. terminarz Gazetty:
        "Program meczów ćwierćfinałowych:

sobota, 17 lipca:
        Chiclayo: Peru - Argentyna
        Trujillo: Kolumbia - Kostaryka

niedziela, 18 lipca:
        Tacna: Paragwaj - Urugwaj
        Piura: Meksyk - Brazylia "

przez taką dezinfo straciłem mecz Paragwaj : Urugwaj przewidując, że będzie o
        tej samej porze co sobotni tj. o g.23.45.
        'Dzękuję Ci', Gazetto.
    • coatlicue BRASIL!!! 18.07.04, 23:15
      ja tam nie będe wnikać w techniczne sprawy, zresztą brasilka jako fanka od 1994
      moze wam wszystko objaśnić najlepiej.. I TAK każdy wie (nawet jeśli tylko
      podświadomie :P), że BRAZYLIA JEST NAJLEPSZA!!!! :D
      • Gość: Miki Re: BRASIL!!! IP: *.aster.pl 18.07.04, 23:21
        Teoretycznie tak, choć Meksyk może im trochę napsuć nerwów, ale jednak mi się
        wydaje, że Brazylia wyjdzie obronna ręką i zagra w finale z Argentyną.
        Pozdrawiam kibiców
      • coatlicue nananana 19.07.04, 11:23
        A nie mówiłam?!?! :D:D Czy ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości?? :P :P
        • brasilka2 Re: nananana 19.07.04, 11:41
          Ja nie mam żadnych.
          I żeby było jasne: nigdy nie miałam :-))
          • Gość: Miki Re: nananana IP: *.aster.pl 20.07.04, 09:45
            Ja mialem nadzieję, że Makesyk trochę zamiesza. No, ale Brazylia wykazała
            klasę, zresztą potwierdza się Brasilko to, co wcześniej mówiłem, że na początku
            źle, ale z meczu na mecz się rozkręcają. I oby nie osiedli na laurach. Zresztą
            nie spodziewam się tego po nich. To nie w ich stylu wygrać mecz na stojąco.
            Pozdrawiam Brasilkę i innych forumowiczów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka