conrado1977 15.07.04, 09:34 No to Meksyk z Kolumbia zagraja w finale... Zmierzch gwiazg obserwujemy nie tylko w Europie jak widac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Owsik Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:37 Cała ta Copa America to jedna wielka nuda a poziom żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 09:48 dlatego tylko, że nie ma gwiazd, które odpoczywają po sezonach ligowych w Europie... a poziom...hm...??...Polskiej reprezentacji daleko i do tego...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: 80.51.231.* 15.07.04, 09:55 Przez czołowe drużyny Ameryki, zwłaszcza Brazylię, CA _zawsze_ była traktowana dość podrzędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 09:58 Meksyk i Kostaryka grają, ćwiczą z lepszymi!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 15:58 Mały szczegół: Meksyk nie zagra w finale, bo już w niedzielnym ćwierćfinale wyprawi go do domu nikt inny, tylko Brazylia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 16:07 dajesz głowę?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 19:51 brasilka2 napisała: > Daję :-) przykro mi to mówić, ale głowa leci!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 15.07.04, 20:41 :-)) Wygrana Brazylii została już zamówiona u bóstw candomble. Jeszcze tylko zarżnie się czarną kurę o północy i gotowe. Xango sprawi, że Meksykanie będą kiksować, bogini Iemanja poplącze im nogi, a diabeł Exu namiesza w trenerskiej taktyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: *.aster.pl 15.07.04, 22:01 Brasilka, jestem pełen uznania dla Ciebie, jak Ty jesteś wiernym kibicem swojej ukochanej Brazylii. I tak trzymaj, nie dawaj się. Ale ja, jako osoba obserwująca bezstronnie mistrzostwa to stwierdzam, że mimo Tego, że z meczu na mecz gra lepiej, to na Meksyk niech lepiej uważa. To jest też drużyna ( choć może nie ma takiej finezji co Argentyna, Brazylia ), która może trochę namieszać podczas tych mistrzostw. Co może być piękne i naprawdę niesamowite. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 12:04 Jesteś jak zwykle bardzo uprzejmy, Miki, ale nie ma za co mnie podziwiać :-)) Bo co to za zasługa kibicować swojej ukochanej drużynie? Ja stoję murem za Brazylią od 1994r. Sympatie klubowe zmieniają się w zalezności od migracji Brazylijczyków, a miłość dla Selecção pozostaje niezmienna. Ale teraz czeka mnie nie lada wyzwanie, bo Gustavo Nery przenosi się do Werderu Brema i trzeba będzie oglądać Bundesligę, grrr... A Meksyku się nie boję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 16:09 brasilka2 napisała: > A Meksyku się nie boję ;P a powinno się!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 18:03 Doceniam poczucie humoru w ogóle, a u arystokratów w szczególności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 16.07.04, 18:52 Nie przypuszczam, aby Brazylia doszła finału. Nawet z pomocą 12 zawodnika -tak, jak dotychczas- Meksyk jest za dobry nawet przeciw 12-ce graczy. Z CopaAmerica najlepsze są nazwiska piłkarzy. W każdej jest Ramirez, Rodrigez, Sanchez, Dominguez, Gonzales, Fernandes itp. Dla mnie to lepsze niż kabaretPotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów IP: *.aster.pl 17.07.04, 14:53 Właśnie za to Cię podziwiam, że stoisz murem za swoją drużyną. Nie każdy tak potrafi. No, ja bezstronnie patrze na COPA AMERICA i konfontacja Meksyku z Brazylią zapowiada się bardzo ciekawie. Ciekawy jestem, kogo dadzą do komentowania tego meczu. Mam nadzieję, że Dariusza Szpakowskiego, a nie te "tabletki usypiające" w osobach: T. Jasiny, M. Iwańskiego, R. Patyry, R. Wolskiego czy przede wszystkim J. Basałaja. PS. Brasilka, co z tym sędziowaniem i tym grillem. Będzie ten pojedynekz wasia. Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 17.07.04, 15:25 Mnie tam wszystko jedno, kto będzie komentował - o 2.45 nad ranem to i tak nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Wtedy wszystko działa usypiająco, no, poza samą grą, zwłaszcza, jeśli jest piękna. Ważne, żeby chłopaki wygrali... Parreira oszczędzał Manciniego i Alexa, więc teraz świeżutcy jak sałata (na serio, po portugalsku tak się mówi), wkroczą na boisko i zrobią na nim porządek :-) Ps. Wszystko przed nami :P Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 18.07.04, 02:21 Zgodnie z planem, gdyby ktoś obstawiał zakłady: Dzisiaj: Argentyna już, a zaraz Kolumbia, Jutro: Meksyk i Urugwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Copa America . Terminarz ćwierćfinałów 18.07.04, 22:39 Tzw. terminarz Gazetty: "Program meczów ćwierćfinałowych: sobota, 17 lipca: Chiclayo: Peru - Argentyna Trujillo: Kolumbia - Kostaryka niedziela, 18 lipca: Tacna: Paragwaj - Urugwaj Piura: Meksyk - Brazylia " przez taką dezinfo straciłem mecz Paragwaj : Urugwaj przewidując, że będzie o tej samej porze co sobotni tj. o g.23.45. 'Dzękuję Ci', Gazetto. Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue BRASIL!!! 18.07.04, 23:15 ja tam nie będe wnikać w techniczne sprawy, zresztą brasilka jako fanka od 1994 moze wam wszystko objaśnić najlepiej.. I TAK każdy wie (nawet jeśli tylko podświadomie :P), że BRAZYLIA JEST NAJLEPSZA!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: BRASIL!!! IP: *.aster.pl 18.07.04, 23:21 Teoretycznie tak, choć Meksyk może im trochę napsuć nerwów, ale jednak mi się wydaje, że Brazylia wyjdzie obronna ręką i zagra w finale z Argentyną. Pozdrawiam kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue nananana 19.07.04, 11:23 A nie mówiłam?!?! :D:D Czy ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości?? :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: nananana 19.07.04, 11:41 Ja nie mam żadnych. I żeby było jasne: nigdy nie miałam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: nananana IP: *.aster.pl 20.07.04, 09:45 Ja mialem nadzieję, że Makesyk trochę zamiesza. No, ale Brazylia wykazała klasę, zresztą potwierdza się Brasilko to, co wcześniej mówiłem, że na początku źle, ale z meczu na mecz się rozkręcają. I oby nie osiedli na laurach. Zresztą nie spodziewam się tego po nich. To nie w ich stylu wygrać mecz na stojąco. Pozdrawiam Brasilkę i innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś