Dodaj do ulubionych

Vieira nie zagra przeciwko Wiśle

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.04, 14:53
Nigdy nie zagra, bo nie przejdzie - buce z realu wymyślają CZWARTY ROK Z
RZĘDU PLOTY.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Jak przejdzie to nie zagraw w LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:56
      ... bo Wisła wyelimimuje Real.
      • Gość: Waldek POLACY LENIE IP: *.158.42.219.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 15:56
        Mysle ze cala tajemnica sukcesu jest w kluchach jakie jedza zawodnicy Realu.
        Nalezy zamowic pare ton tych kluch dla Wislakow, nich Polacy tez zasmakuja
        zwyciestwa.
        Nie sadze ze Real wygrywa poniewaz ich gracze maja lepsze kobiety, albo
        wygodniejsze samochody.
        Pora skonczyc z tym absurdem, Polacy tak blado wypadaja przy Hiszpanach tylko
        dlatego ze sa lenie i zamiast trenowac wiecej niz czolowe druzyny Europy wola
        nie przemeczac sie za bardzo, przeciez trzeba znajsc czas napic sie wodki i sie
        zabawic z panienkami na dyskotece. A jak, to wina tych Realow, Barcelonow i FC
        Romy ze tak duzo trenuja i nie daja szansy naszym przecietniakom.
        • Gość: ex-kopacz masz nieco racji, ale... IP: *.vogel.pl 05.08.04, 18:02
          nie do konca:-)

to nie takie proste jak sadzisz...

najwiekszy syf jest w szkoleniu mlodziaków

u nas w wielu szkolach sa po 2-3 pilki...

na zachodzie masz boiska z trawa podlewane oswietlone, na ktorych mozna grac
          cala noc

a u nas rozni ciecie przeganiaja łebkow ze szkolnych boisk, bo jak cos sie
          stanie, to szkola bedzie placic odszkodowanie.. itp

w klubach to samo..

poludniowcy maja boiska przez 10 a czasem 12 mies w roku a u nas ?

marzec-listopad a pozniej hala..

w skandynawii maja podgrzewane boiska lub wielkie hale

w duzej mierze wiele zalezy od kasy

----

choc nie da sie ukryc ze nawet uzdolnieni nasi zawodnicy jakos zbyt czesto
          rozmieniają talent na baby i gorzałe
          tu masz racje

pozdr

• Gość: P@T Rezerwy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 16:02
        Wisła nie przeszłaby nawet rezerw Realu. Już w pierwszym meczu można śmiało
        stawiać 2 u buków
    • Gość: Kaha Re: Vieira nie zagra przeciwko Wiśle IP: 81.210.112.* 05.08.04, 14:57
      Uwierzę, że przeszedł do Realu jak przeczytam to na oficjalnej stronie Arsenalu
      www.arsenal.com. Za wcześniejsze plotki podziękuję.
    • Gość: KoVa Re: Vieira nie zagra przeciwko Wiśle IP: 80.51.243.* 05.08.04, 15:03
      Ja takze mysle ze ten transfer to sciema , a patrickowi podobno w tym sezonie
      marzy sie liga mistrzow, a zdabedzie ja tylko z arsenalem , bo real odpadnie z
      wisla :PPP, a tak pozatym , "GOD SAVE THE ARSENAL " !!!!!!!
    • Gość: jerry Re: Vieira nie zagra przeciwko Wiśle IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.08.04, 15:13
      Przeciez Viera jest kontuzjowany, więc i tak nie zagra, choćby sie zes..ł.
    • Gość: Waldek WISLA- REAL 8-0 IP: *.158.42.219.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 15:19
      Nie rozumie co maja takiego Beckham, Zidane, Figo czy Vieira ze od razu musza
      ze wszystkimi wygrywac?
      Czy to ze Real ma wiekszy Stadion wokol boiska, niz Wisla ma takie znaczenie?
      Czy to ze za jednego zawodnika Realu mozna kupic cala druzyne Wisly ma
      znaczenie?
      Ja zawsze sadzilem ze gra sie nogami a nie pieniedzmi.
      A zeby miec sile grac nie trzeba wydac milionow Euro na wartosciowe posilki
      dla zawodnikow...
      Moze to jest naiwne myslenie, ale jesli wspomnimy ze Lato i Deyma dostali po
      odkurzaczu za trzecie miejsce na mistrzostwach Swiata to chyba nie da...
      • Gość: PPP lengłidż IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 16:08
        A ja nie rozumiem...jak można tak kaleczyć swój ojczysty język
    • Gość: k Re: Vieira nie zagra przeciwko Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 15:50
      sprzedam bilety na real 888102463 lub 888987549 tanio!!!!
    • Gość: Waldek FRANKOWSKI GORSZY OD TEGO ULOMA? IP: *.158.42.219.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 16:08
      Ten polglowek z glupkowatym usmiechem ma byc taki dobry?
      Rozumie jesli bokser z warunkami fizycznymi jak Mike Tyson jest mistrzem, ale
      patrzac na tego stworka to nie rozumie.
      Polakom nie brakuje niczego, na pewno nie sa ulomni wiec dlaczego sa gorsi od
      takich jak ten na zdjeciu?
      • Gość: J@CK "Nie rozumie" - buhahahahahaha IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 16:11
        • Gość: Waldek to brak polskiej czcionki..WISLA WYGRA IP: *.158.42.219.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 16:21
          ..bez przesady. Jesli nie ma sie mocnych argumentow to mozna uczepic sie do
          malych bledow gramatycznych.
          W pilce noznej pieniadze nie powinny wygrywac, tylko ludzie zadni zwyciestwa.
          Kropka.
          • Gość: J@CK To brakuje ci "m" -buhahahah IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 16:26
            hahahhah
            • Gość: Waldek "Ci" pisze sie duza litera. WISLA!!!! IP: *.158.42.219.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 16:40
              przynajmniej tak nakazuje dobre wychowanie.
              Wisla pokona ta zbieranine Zorro, Bereciarzy i tego flegmatyka z wysp.
              • Gość: J@CK Re: "Ci" pisze sie duza litera. WISLA!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 16:47
                Zgodzę się ale... z tym że Wisła nie przegra (w pierwszym meczu). WISŁA!!!
          • Gość: Acid Waldek dalej nie rozumie IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.08.04, 16:27
            Polska czcionka nic by tu nie pomogla Waldku i to nie gramatyczne a
            ortograficzne bledy.Rozumiesz? bo ja juz dawno nic nie rozumiem.........
            • Gość: Waldek TY JESTES OD WALESY? IP: *.158.42.219.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 16:48
              Nie wiem z ktorej czesci Polski jestes, domyslam sie ze napewno z tej
              glebokiej.
              "Nie rozumiem"??? Moze u was mowi sie; rozumiem, slyszem, widzem,nie chcem ale
              muszem?
              Nie mam nic przeciwko regionalnej gwarze, ale nie wymagaj odemnie zebym mowil
              po kaszubsku jesli nigdy nie bylem na Kaszubach.
              • Gość: J@CK On chyba jednak nie zrozumie - buhahaha IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 17:09
                A możesz wskazać miejsce w Polsce gdzie poprawna forma czasownika rozumieć w
                pierwszej osobie l. poj. brzmi "rozumię".
              • Gość: Acid Re: TY JESTES OD WALESY? IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.08.04, 17:26
                Jesli to ma jakies znaczenie to jestem ze Slaska ale to nie w slaskiej gwarze bo
                'tam sie godo rozumia' jeno w jezyku polskim moze i mowi sie rozumie ale pisze
                sie rozumiem (1 osoba liczby poj) buraku trzeba sie bylo uczyc w szkole a nie w
                pilke grac:-) i co mnie obchodzi ze na Kaszubach nie byles?
          • Gość: pskw Re: to brak polskiej czcionki..WISLA WYGRA IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 23:38
            Hmmm... "M", jako specyficznie polski znak... Wydawało mi się, że "m" jest od zarania istnienia elementem alfabetu łacińskiego... Ale ja jakiś niedzisiejszy jestem... Błędy gramatyczne autorowi postu się trafiły, zgoda, ale meritum sporu dotyczy prozaicznego "ort".
            Pozdrawiam.
            PS.
            "Pożegnanie Krakowa

1.
            Opuszczam Kraków, żegnam puchary winem płynące,
            Które z ledwością mogą utrzymać ręce me drżące.
            Lecz po cóż każę żegnać puchary, jeśli je wszędzie,
            Gdziekolwiek pójdę, mieć w obfitości Sarmata będzie?"

Autor: Pedro Ruiz de Moros, urodzony około 1506 r. w aragońskim mieście Alcaňiz (łac. Alcagnitium), a zmarły 26. IV 1571 r. w Wilnie, trwale zapisał się w dziejach kultury polskiego renesansu. W pamięci współczesnych Polaków majaczy jednak głównie postać tajemniczego "doktora Hiszpana", bohatera "pijanej" fraszki Jana Kochanowskiego

Szczęśliwego losowania, Wisło :-))
    • Gość: Blaugrana CZY RYNEK TRANSFEROWY KRECI SIE DOOKOLA $REALU? IP: *.chello.pl 05.08.04, 16:29
      Dlaczego w gw sa wiadomosci tylko o $realu a nie ma o innych klubach? Troszke
      obiektywizmu!!!!!!!!!!!!!!
      • wcalenietakimaly Drogi Waldku 05.08.04, 16:45
        jak masz jakis problem to idz na Cicero Av. wypij kilka kieliszkow Popova ( nie
        wiem czy stac cie na cos lepszego)i przestan zasmiecac forum.
        • Gość: Waldek Drogi zazdrosniku WISLA!!! IP: *.158.42.219.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 17:04
          Nastepny gosciu ktorego cofneli z lotniska w Chicago, dlatego ze przedluzyl
          sobie pobyt w USA ostatnim razem...
          Duzo wiesz jak na "turyste zarobkowego" ale jak widze o niczym poza polonijnym
          Chicago.
          Myslales ze jestes sprytny wyczytujac "IP numer" ktory widnieje obok mojego
          nazwiska. Chicago to nie tylko ulica Millwakee przy ktorej mieszkales podczas
          twojej pracy na dachach. "IP Chicago" to moga byc przedmiescia Chicago, gdzie
          napewno nie jezdzil van twojego kolegi z rusztowania.
          • Gość: J@CK Waldek nie kompromituj Wisły!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 17:13
            Ty się wygłupiłeś na forum(twoja sprawa), ale na litość nie mieszaj do tego
            Wisły.
          • wcalenietakimaly Re: Drogi zazdrosniku WISLA!!! 05.08.04, 17:17
            Drogi Waldku
            Jestes zalosny w roli dedektywa. Totalne pudlo. Nie kibicuje Wisle tylko
            Cracovii, ale poniewaz o Lige gra Wisla moje serce jest przy tej druzynie.
            Gdybys mial troche oleju i nieprzekrwione oczy to zauwazylbys brak ogonkow i
            kreseczek w pisanych slowach co swiadczy ze jestem blizej ciebie niz mniemasz.
            Mylisz sie tez co do mojej pracy ale tutaj niec bede dyskutowal. Niestety gdy
            czasami zawedruje do polskiej dzielnicy w Chicago z innego stanu, by kupic
            wedline to przeraza i upokarza mnie widok "polonusow" brudnych, zapijaczonych,
            ktorzy swoje frustracje wyladowuja w taki jak ty sposob, ublizajac pobratymcom
            mieszkajacym w kraju. Ale po co ja to pisze?
            • Gość: Waldek Re: Drogi zazdrosniku WISLA!!! IP: *.158.135.38.Dial1.Chicago1.Level3.net 06.08.04, 03:39
              No widzisz, sam pierwszy zaczales wyzywac mnie od "Pijakow z Cicero pijacych
              Popova", od brudasow, ktory powinni sie zamknac....
              Po pierwsze nie mieszkam w "polskiej dzielnicy" tylko na zachodnich
              przedmiesciach gdzie polakow jest moze 2%.
              Po drugie skonczylem collegoe w USA, sluzylem w US Marines, pracowalem takze w
              Policji na przedmiesciach, wodki nie pije i dbam o higiene osobista.
              Zamiast atakow w strone mojej osoby powinienes raczej dyskutowac na temat Wisly
              i Realu.
          • Gość: Tomek A Ty Waldziu ani po polsku ani po angielsku IP: 209.101.135.* 05.08.04, 19:16
            Nie dosc ze nie rozumiem nie umiesz dobrze napisac to co to jest Millwakee Ave?
            Nie powinno byc Milwaukee czasami. Ojojoj analfabeta dwujezykowy, pewnie jeden
            z tych kibicow Wisly co nozem w Dino Baggio rzucali
            • Gość: Waldek Re: A Ty Tomcio ani po polsku ani po angielsku IP: *.158.135.38.Dial1.Chicago1.Level3.net 06.08.04, 03:44
              Skoro juz chcesz byc polonista, to sam postaraj sie pisac poprawnie po polsku
              inie niezapominaj o interpunkcji. Piszesz bialym wierszem, zawsze uwazalem ze
              inteligentni ludzie zwracaja uwage na to co sie mowi, a nie jak to zrobisz..
    • Gość: ddd Patrzac na Vieire IP: *.crowley.pl 05.08.04, 18:04
      Patrzac na te fotke przypomina mi sie kawal:

Przyjezdza Pele do Rosji i zdziwiony, ze nikt go nie rozpoznal mowi do
      baby: "...Pani mnie nie zna ja caly swiat wykiwalem..." na to baba:
      "Lenin!!! o ku...wa! gdzies sie tak opalil?!..."
    • Gość: rusell Haha, Vieira sie zabezpieczyl, on tez wiezy w Wisl IP: *.motorola.com 05.08.04, 18:10
      ..Wisle!
      Swietny trik. Po co ma dobrowolnie rezygnowac z ligi mistrzow?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka