Gość: lukka IP: *.chello.pl 08.08.04, 19:23 Wyrzuć Jedynkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brawo Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.udn.pl 08.08.04, 19:24 brawo dla tvn!!!!! wreszcie ktos tu zmadrzal!! a smokowski i twarowski przy kalinowskim to jak ciszewski przy szpakowskim!! haha wreszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Smokowski i Twarowski ? IP: *.aster.pl 08.08.04, 19:40 To Smokowski i Twarowski będą komentowac mecze Wisły i pucharowe polskich drużyn w TVN ? To Canal+ zgodził się na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajek Re: Smokowski i Twarowski ? IP: *.net.autocom.pl 08.08.04, 22:15 Genialna para komentatorów piłki nożnej w Polsce. Ostatni komentarz z meczu Wisła-Polonia był wręcz idealny. Brawo dla tych panów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Smokowski i Twarowski ? IP: *.aster.pl 08.08.04, 22:23 Sorry za moje zdziwienie, ale nie miałem okazji przeczytać informacji w internecie na temat relacji w TVN. Dopiero teraz to zrobiłem. Mimo tego, że za bardzo jestem przyzwyczajony do głosu red. Szpakowskiego i Zydorowicza, ale raz miałem okazję słyszeć komentarz w wykonaniu Borka, Smokowskiego i Twarowskiego i przyznam, że są dobrymi komentatorami i mają szansę zająć miejsce Szpakowskiego. Mam tylko nadzieję, że TVN nie będzie nawiązywało współpracy z red. Basałajem. Jego po prostu się słuchać nie da. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikart Mądra decyzja, polska piłka w TVN a reszta w TVP!! IP: *.ipt.aol.com 09.08.04, 10:34 Trochę zimnej wody na rozgrzane główki niektórych piszących w tym forum!!! TVN pokaże dużą dawkę piłki nożnej, w tym wreszcie 1.ligę. Jest to stacja ogólnodostępna a więc transmisje będą również ogólnodostępne. TVP będzie nadal pokazywała dużo sportu, igrzyska a może i cały najbliższy mundial 2006. Czyli wszystko w porządku, koniec z kodowaniem ważnych meczów polskich drużyn!!! Czy ktoś pamięta jeszcze nie tak dawno, że mecze polskiej reprezentacji były tylko w Wizji TV? PUEFA jedynie w WIZJI TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Brawo TVN !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:48 TVP - to totalne dno jeżeli chodzi o transmisję piłki nożnej , komentarz beznadziejny , wszystko na ostatnią chwilę - Szaranowicz już dawno powinien odpocząć od komentowania imprez sportowych. Prawie 5 lat C+ pokazuje ligę , 5 lat TVP widzi jak powinna wyglądać profesionalna transmisja z meczu i co ? i nic , co rok to gorzej , jeszcze TVN powinno "wykupić" Małysza , i w TVP mogliby zlikwidować redakcję sportową , Basałaja do prognozy pogody , Szaranowicza do Familiady a pozostałym łopaty i na wagony .... Odpowiedz Link Zgłoś
darek6 Re: a ja nie mam tvnu :-((( 08.08.04, 19:38 I tu pojawia sie caly problem.Swietnie,ze w Polsce bedzie mozna obejrzec mecze polskich druzyn w europejskich pucharach,fajnie,ze w Polsce Polacy zobacza Bramki z Polskiej Ligi,ale niech TVN obejmie transmisje obszar podobny do Polsatu-wowczas radosc bedzie jeszcze wieksza.P.S.I oni sie dziwia, ze tylko 50% ludzi placi abonament!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Ja też nie mam TVN'u! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:11 :-((( Luuuudzie, stawiam skrzynkę browara(no może nie całą ;)) jak mnie ktoś przygarnie na mecz Wisły z Realem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikart A telewizor masz? IP: *.ipt.aol.com 09.08.04, 10:38 Ja nie mam TVN-u ,ja nie mam kasy na dekoder, ja nie mam TVP , itd. A każdy by chciał oglądać sport za darmo. Człowieku, masz Ty w ogóle telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srom Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 08.08.04, 19:38 SKANDAL!!! TVP wspiera z abonamentów zachodnie kluby wykupując transmisje LM.Czy to nazywa się misją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: 80.51.255.* 08.08.04, 20:32 to sie nazywa wyborem poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:40 nie ma to jak "apolityczny fachowiec" z Solidarności z pampersiastymi przydupasami na czele państwowej telewizji. Ich k.... mać oprócz sekowania Leppera i Millera nic więcej nie obchodzi a na pewno już nie to czy można obejrzeć w tv mecz. To po jakiego ch... płacimy ten abonament - chyba tylko na ich szparki sekretarki, wódę, limuzyny i odprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzep Warecki odp. Wkurzonemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:54 Nie ma to jak pieniactwo i hucpa, prawda? Akurat ten "apolityczny fachowiec" ma mniejszość w zarządzie TVP i nie wszystko może robić po swojej myśli. To jedno. Drugie to to, że tych pampersiastych przydupasów też jest malutko w TVP. Po trzecie - efekty braku transmisji klubowych meczów w TVP to zasługa czerwonej zarazy, która rozpleniła się w TVP, od najwyższych stanowisk po sprzątaczki i portierów niemalże kończąc. Jak "szanowny" Wkurzony myśli (jeśli?), kto doprowadził do takiego stanu nieoglądalności meczów w TVP? Śpieszę z retoryczną odpowiedzią: ci sami "fachowcy od siedmiu boleści", którzy od tylu lat nie potrafili dogadać się z Canal+ na choćby skróty z polskiej ligi. Przecież w redakcji sportowej od momentu nastania nowego prezesa nic się nie zmieniło, czego najlepszym dowodem jest pokazywanie meczów w TVN. Ale akurat to nie do nowego prezesa należy wymienianie składu każdej redakcji progamowej w telewizji. Dopiero byłby bajzel. Tak więc szanowny kolego nie wkurzaj się bez sensu, a jak już chcesz się powkurzać to wkurzaj się na właściwe osoby. Z ostatnim twoim zdaniem zgadzam się akurat w całej rozciągłości. WYPLENIĆ CZERWONĄ ZARAZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: odp. Wkurzonemu IP: 212.244.195.* 09.08.04, 11:06 Mylisz się, za brak transmisji pucharów odpowiada nowy zarzą z Badz(iew)iakiem naczele, który z niewiadomych przyczyn uznał umowę ze Sportfive za nieważną i myślał, że wynegocjuje obniżkę, a tu Placzyński zrobił ich w balona. Masz rację co do jednego - nic się nie zmieniło, ale po prostu nowy zarzą to takie same dupy jak stary, tylko na inny kolor pomalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
lemooreck Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie 08.08.04, 19:51 Hmmm! Ciekawe, czy jakby mecz legiuni zachaczał czasowo o Fakty to by dali retransmisję!!! ITI Mówimy NIE! :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Wszystko fajnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:12 ...ale transmisja (a konkretnie komentator) meczu z Wisla wqrwial mnie okropnie...i jeszcze ten Andrzej Soltysik...za dlugo facet w BB pracowal to i w studiu zadawal idiotyczne pytania Dobrze ze beda goscei C+, to daje jakas nadzieje. Jesli ktos oglada TVN i pamieta jaka ta telewizja byla np.2-3 lata temu to wie czego sie obawiam. Wraz z haslem "koniec grzecznej telewizji" nastala era hasla "koniec dobrej telewizji"...nawet fakty przestalem ogladac... Oby tak samo nie potraktowano pilki noznej...jest to produkt ktory sam sie sprzeda, wystarczy dac dobra, fachowa oprawe.... Ale TVN kocha sztuczne emocje, slodkawy sos i ogladalnosc...oby tylko tak sie to wszystko nie skonczylo Prawde mowiac wolalbym gdyby kupil to Polsat, ale miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie profesjonalnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miniek Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:25 Szkoda że tak późno ale lepiej późnien niż wcale.Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasti Hehe, wiecej mezczyzn to podnosi prestiz stacji :) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 08.08.04, 20:47 "Do tej pory oglądały nas głównie kobiety, teraz proporcje się wyrównają, bo sport przyciągnie mężczyzn. To korzystna zmiana dla każdej stacji - uważa Wichrowski." Hehe, racja! :) Hehe. Co poziom to poziom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 20:53 Super !!! Wszystko pięknie , tylko BŁAGAM szefów TVN , żeby w sztabie przygotowującym relacje z meczów nie było Andrzeja Sołtysika!!! On do sportu pasuje jak pięść do oka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Soltysikowi mowimy gromkie NIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:57 Poruszylem ten temat kilka postow temu... Widze ze nie jestem odosobniony w pogladach dotyczacych poziomu pana A.S. Prosze o zalanie tego watku postami przeciw braderyzacji pilki noznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajek Sołtysik tylko z Wiśniewskim IP: *.net.autocom.pl 08.08.04, 22:19 Won od piłki nożnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba a abonament płać dla TVP "drogi" widzu - kibicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:16 a abonament płać dla TVP "drogi" widzu - kibicu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Tego chyba Prywatne media wlasnie chcialy zniszczy IP: 195.116.133.* 08.08.04, 21:34 c TVP, potem Radio, potem sie to sprywatyzuje za bezcen (a moze i nie bo nie beddzie juz takiej potrzeby)a wladze w "panstwowych"mediach zalatwi sie "zasluzonym" w niszczeniu tego co panstwowe.Jak mozna odpuscic PUCHARY PILKI NOZNEJ?KURE ZNOSZACA ZLOTE JAJKA?? Bardzo to dziwne...Ale jak widac nowy "liberalno-konserwatywno-solidarnosciowo-CH.. WIE jaki" zarzad TVP dobrze wypelnia swoja misje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Orbita Nie odbieracie TVn-u? Jest pare mozliwosci... IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.08.04, 22:08 Fakt, ze TVN ma kiepski zasieg naziemny w porownaniu z publiczna... Ale jest pare alternatyw:) Wystarczy jakis tani odpowiedni tuner sat. cyfrowy i lapiemy niekodowane TVN z satelity Amos (bodajrze 4W) w super jakosci. A gdy bedziemy mieli szczescie i kupimy satelitke do ktorej znajdziemy magiczny soft ulepszajacy w necie to se obejrzymy TVN z Hot Birda oj i wiele innych kanalow sportowych, ze az bedziemy zygac futbolem...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reks Re: Nie odbieracie TVn-u? Jest pare mozliwosci... IP: *.telia.com 09.08.04, 00:33 Przeciez TVN na Amosie nie ma. Jest tylko na HotBirdzie, kodowana w Conaxie. tvn.pl/327456,onas.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Dworak zaczął likwidację TVP IP: *.chello.pl 08.08.04, 22:18 To początek końca, za parę lat zostaną tylko komercyjne ścierwa i szczątkowa TVP, Dworak i spółka będą mogli trzepać szmal w swoich firmach produkując zyskowne, jedynie słuszne debilizmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu za granica... IP: *.sg.fr.studentenwohnheim-bw.de 08.08.04, 22:52 drody forumowicze, czy wiecie moze jakie stacje satelitarne beda przeproawdzaly transmisje z meczu wisly? jestem w niemczech w tej chwili, skrzynke bronkow stawiam temu, kto mi zapoda stacje tv, ktora transmituej mecz wiselki i ktora mozna odbierac w niemczech...uklony-jachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Orbita Re: za granica... IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.08.04, 23:10 zobacz tutaj www.knplogic.co.uk/sport/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rtek Brawo TVN!!! Wszyscy brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cust.tele2.pl 08.08.04, 23:14 Teraz trzeba dobrych komentatorów i zwiększenia zasięgu TVN, żeby miał 100% w Polsce zasięgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Brawo TVN!!! Wszyscy brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 08.08.04, 23:15 Komentatorzy ponoć juz są: Tomasz Smokowski i Andrzej Twarowski. A zasięg z czasem będzie na całą Polskę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rtek Re: Brawo TVN!!! Wszyscy brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cust.tele2.pl 08.08.04, 23:29 Mam nadzieje, bo jadę nad jezioro i chcę oglądać mecze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Brawo TVN!!! Wszyscy brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 01:35 To ze spotkanie to bedzie komentowal ktos z C+ bylo jasne i oczywiste. Obie stacje wspolpracuja i to juz od dluzszego czasu i to z korzyscia dla widzow, nie tylko w Polsce. Widzowie ITVN, czyli miedzynarodowego kanalu dla Polonii moga od samego poczatku istnienia stacji ogladac mecze i magazyny ligii polskiej. Teraz bedzie i magazyn ligowy w TVN. Mam nadzieje, ze bedzie on podobny do tego, ktory robi C+. Co do meczu Realu z Wisla: nalezy sie jedynie modlic, by nie pojawily sie na wizji dwie osoby: Wojciechowska i Soltysik, bo oni nie za bardzo pasuja do pilki noznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FBilly jeszcze Darka Szpaka do TVN i bedzie super!! IP: 195.136.12.* 09.08.04, 08:29 Dareek S. do tvn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz Re: jeszcze Darka Szpaka do TVN i bedzie super!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:10 takich debilido tvn nie biora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 09.08.04, 09:51 to jest porzadna TV a nie siano jakim jest TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmOkE Basałaj i TVP precz !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:15 Wreszcie ! Idealne posunięcie ITI i stacji TVN - BRAWO !!! Jedno pytanie: za co TVP bierze pieniądze (chodzi mi o abonament) ? Może trzeba się zebrać i zrobić referendum, żeby pieniądze z abonamentu poszły na rozwój stacji komercyjnych ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p28 Re: Basałaj i TVP precz !!! IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 09.08.04, 13:15 swiete slowa. precz z tvp. niekompetentny zarzad, bark jakichkolwiek ciekawych programow - nie tylko sportowych . i za co ten abonament? brawo tvn. tak trzymac. zaorac tvp. z niecierpliwoscia czekam na relacje z ligi poskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salma_Hayek Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 10:29 I proszę - TVP się nie opłacało, albo Sportfive było be i stawiało głupie wymagania a tu proszę - TVN szybko się dogadał. I słusznie. Chrzanić TVP i jej niekompetentny zarząd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesz polski Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:02 U mnie jedynka wyladowała na 53 kanale. Żona się troche burzyła, ale przywyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 09.08.04, 13:17 Precz z TVP !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Brawo TVN!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.08.04, 14:03 Brawa dla TVN-u za szybkie i trafne decyzje!! to się nazywa szybkie i skuteczne działanie!! nareszcie ktoś się weźmie za piłkę nożną profesjonalnie i nowocześnie. Włodarze TVN-u mają jaja i wiedzą że football to przynęta na ludzi. Skorzystają na tym wszyscy i TVN i widzowie. I tak powinno być zawsze. A co do TVP to... to... TVP!...TVP?...tvp? t...v...p...? t.....v..............peeeeeeeeeeee? co ja to mówiłem???? T...V....N!!!!!!! o właśnie TVN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEO Re: LECH NA ZYWO IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 23:38 Olejcie TfuckN !!! Spotkanie Lecha Poznań z Terkiem Groznym w drugiej rundzie kwalifikacyjnej piłkarskiego Pucharu UEFA będzie transmitowane na żywo w niekodowanej stacji rosyjskiej RTR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEO Re: LECH NA ZYWO IP: *.icpnet.pl 10.08.04, 00:02 www.rtr.spb.ru/poisk/poisk.htm tutaj program tej stacji (trzeba zaznaczyc: "Спорт" i "Четверг") Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Re: LECH NA ZYWO 10.08.04, 00:51 Spasiba Geo ;D hehe, a w poznanskiej kablowce jest ta stacja? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
m5 Re: LECH NA ZYWO 10.08.04, 00:54 www.elsat.pl/programy.html ja mam tylko ort 1 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: LECH NA ZYWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:03 SUPER tylko skąd weźmiesz talerz o śr. 210 cm? bo taki właśnie jest potrzebny aby odbierać RTR SPORT w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEO Re: LECH NA ZYWO IP: *.icpnet.pl 10.08.04, 08:20 A jaki talerz potrzeba by w Poznaniu ogladać ORT1 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: LECH NA ZYWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 00:59 ciekawe jak w Poznaniu odbierzesz RTR SPORT ? bo natym właśnie kanale ruscy będą transmitować Lecha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmkt Re: LECH NA ZYWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:03 co ta ma byc ze lecha nie ma na zywo??! Jestescie po prostu niesprawiedliwi...I znowu zwyciezylo faworyzowanie legii.DLA CHCACEGO NIC TRUDNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH Re: LECH NA ZYWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:05 tylko ta wasza legiunia.to jest chamstwo!!!!Widac jak traktuhjecie widzow...brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: LECH NA ZYWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:05 tvn pier... sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNAN LECH NA ZYWO, AMICA NIE MA KIBICÓW!!! IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 14:11 TVN pewnie nie chce wysylac nikogo do Rosji?! Pokażcie na zywo Lecha, a nie jakis zespol z miasteczka Amice! kto jest za?! moze jakis lista otwarty albo kazdy kibic wylse list do tvn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: LECH NA ZYWO, AMICA NIE MA KIBICÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:08 no wlasnie tvn robi transmisje dla jakis 10 tys kibicow z wronek zamiast dla kibicow lecha ktorych jest 15x wiecej.PARANOJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOYTEK bravo!!! BRAvo TVN IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 09.08.04, 20:56 Wreszcie ktoś pokaże magazyn o lidze. Odpowiedz Link Zgłoś