Dodaj do ulubionych

Komentator TRAGEDIA

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 22:48
Jak słucham specjalistów z TVN to zaczynam tęsknić za SZPAKOWSKIM .Dwa
cytaty :przegraliśmy mecz w eliminacjach EURO 2004: błysną po zakończonym
spotkaniu , drugie to pytanie w przerwie skierowane do FACHOWCA
PREMIERA:dlaczego REAL nie odpuszcza :oni sobie jaja z nas robią. A Sołtysik
nadaie się do .....
Obserwuj wątek
    • Gość: ab Re: Komentator TRAGEDIA IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.08.04, 22:53
      Tak, a wyzywalem Szpakowskiego... Daro wroc!!!
      • Gość: Piast nie, to TRAGIKOMEDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:22
      • Gość: Miki Re: Komentator TRAGEDIA IP: *.aster.pl 11.08.04, 23:27
        A mówiłem kiedyś na forum, że zatęsknicie za Szpakowskim, zwłaszcza Ci, co go
        krytykowali. Nie bierz tego do siebie, tylko to jest taka ogólna uwaga po tym,
        jak Szpakowski był krytykowany. Ale to tak na marginesie.
        Tak zgadza się - Kalinowski był wręcz fatalny. Nie zmienił stylu komentowania
        od czasów, kiedy komentował mecze Legii na komercyjnym kanale Nowa Telewizja
        Warszawa ( nie wiem, czy pamiętacie ten kanał - polska "baza" Polonii 1 ).
        Pamiętam go, jak komentował mecz Legia - Cagliari o Puchar Polonii 1 w 1993
        roku. Wtedy komentował razem z Ćmikiewiczem, obaj byli do kitu. Aż się spać
        chciało, jak oni komentowali ( podobnie jak przy relacjach prowadzonych przez
        Basałaja ).
        Pozdrawiam
    • dominikmucha Re: Komentator TRAGEDIA 11.08.04, 23:40
      Ludzie jest ok. możemy oglądac mecze chociaż w TVN bo na publiczną nie ma co
      liczyć. Ale komentatorowi to proponuję dać etat w TVNmeteo. Pierwsze słyszę, że
      w Realu grają RIVALDO i CARLOS ALBERTO !!! albo po pierwszej akcji Wisły
      (jedynej w pierwszych 20 minutach) "Wisła przycisnęła Real". Chyba oglądaliśmy
      dwa różne mecze. Jest tylko jedna rzecz, która łączy wszystkich komentatorów
      wspomnienia z lat 70-tych. PANOWIE DAJCIE JUŻ SPOKÓJ ŻYJEMY 30 LAT PÓŹNIEJ I
      JUZ MI SIĘ CHCE ŻY... WEMBLEY I INNYMI SUKCESAMI Z TAMTYCH LAT. ŻYJMY
      TERAŹNIEJSZOŚCIĄ LUB PRZYSZŁOŚCIĄ... POZDRO DLA WSZYSTKICH KIBICÓW W POLSCE !
    • Gość: o Re: Komentator TRAGEDIA IP: *.compower.pl 11.08.04, 23:42
      a kto dzi skomentował bo mnie tez az mdliło choc jestem baba
      zatesknilam za szaranowiczem albo szpakowaskim przynajmniej fajen glosy maja i
      dobrze ich sie słucha
      • Gość: Miki Re: Komentator TRAGEDIA IP: *.aster.pl 11.08.04, 23:57
        Tak, ale Basałaj ( pseudokomentator ) Szef Sportu w TVP 1 na pewno nie pozwoli
        Szpakowskiemu komentować meczy dla TVN.
        • Gość: o Re: Komentator TRAGEDIA IP: *.compower.pl 11.08.04, 23:59
          to kto wkoncu dzis nam sie produkował ?????
          • Gość: Miki Re: Komentator TRAGEDIA IP: *.aster.pl 12.08.04, 00:03
            Grzegorz Kalinowski
      • zielonki Re: Komentator straszna TRAGEDIA 12.08.04, 00:04
        Popsuł mi cały mecz. Ale poprzedni w TVN był jeszcze gorszy. To był pewnie
        agent Legii - miał spieprzyć imprezę.
        • Gość: Miki Re: Komentator straszna TRAGEDIA IP: *.aster.pl 12.08.04, 00:07
          Jak pamiętam on zawsze komentował mecze Legii. Nawet wtedy, gdy zaczynał w NTW
          ( nie istniejącej dziś ), czyli Nowej Telewizji Warszawa, która w latach 90 -
          ych pokazywała mecze Legii Warszawa.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka