Gość: Boomcha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:36 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Etyka pracy!!!!!!!!! IP: 206.47.220.* 28.09.04, 18:01 Wyrzuccie do kosza polskie podejscie typu "zarobic a sie nie narobic". To nie Tbilisi sie pokazalo z dobrej strony w Krakowie ale od was smierdzialo w 1 polowie. I nie grajcie na remis bo wpadnie kiks i skonczy sie jak z Valerenga. Jestem kibicem Legii ale marze o waszym awansie. Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Etyka pracy!!!!!!!!! 28.09.04, 19:13 A mnie to się marzy, żeby wszystkie 3 awansowały wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła Kraków leci do Tbilisi po awans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:50 Jesteście zbyt pewni siebie!!!Wałęsa też był taki pewny że będzie drugi raz prezydentem!Wisła jest dodra na naszą ligową miernotę!!!Cracowia udowodniła że jak się trochę zaangażują ipograją to można nawet wygrać! Cienka Amika też zremisowała z "wielką" Wisłą!!!! Uważam że będzie ciężko na ich terenie wygrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katriona Przynajmniej sedzia bedzie ze Szkocji IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 28.09.04, 20:23 miejmy nadzieje ze nie pozwoli na takie ekscesy jak w pierwszym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Mimo wszystko wierzę... IP: *.enformatic.pl 28.09.04, 20:28 ..., że wszystkie 3 polskie kluby awansują. Wisłę i Legię stać na awans. Amica w I meczu zrobiła na mnie wstrząsająco beznadziejne wrażenie (jedynie Dembiński prezentował się przyzwoicie, reszta to poziom III-ligowy), ale przeciwnik to też cieniasy. Jeśli odpadą, nie będę rozczarowany. Przyzwyczaiłem się. Dzięki wam: Michałku i Pawełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendi Re: Wisła Kraków leci do Tbilisi po awans IP: *.proxy.aol.com 28.09.04, 20:37 1:0 dla Dynama i Wisla wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby czarny kot skupią się? IP: *.aster.pl 28.09.04, 20:45 Wisłą leci kilka dobrych godzin: przesiadka, celnicze grzebactwo w bagażach, kaukaska boiskowa gościnność... To wszystko, miejmy nadzieję, nie wpłynie na wiślackich mistrzów łupania polskich słabeuszy po główkach jakoś demobilizująco, bo to, co pokazali w pierwszym meczu, przypominało grę w dziadka kulawego z chromym. Gruzini znowu zrządzeniem naszego pecha mogą znaleźć się sam na sam z siatką naszej bramki i umieścić w niej piłeczkę, więc trzymajmy kciuki za wiślaków, żeby mieli głowy na karku, bez sodu i innych bąbelków. Oby tak było. gruby.czarny.kot@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga bedzie 1:2 dla tbilisi i salwy smiechu! IP: 168.208.215.* 28.09.04, 22:18 znow druzyna traktorzystow pozegna sie z rozgrywkami, po prostu, nasza liga jest slabiutka i jej mistz niewiele lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Wisła Kraków leci do Tbilisi po awans IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.09.04, 00:10 Jedzie z wami Dynamo 2-0. Znowu za rok panie Cupiał będzie pan musiał spróbować. Tym razem od razu od Pucharu Uefa. Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Wisła Kraków leci do Tbilisi po awans 29.09.04, 10:16 Nie wiem skąd masz te informacje, ale górale gadają, że Wisła zagra od 3 rundy i będzie w niej rozstawiona. Więc chyba będzie już skazana na fazę grupową ligii mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willow1000 Re: powodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:58 jestem wprawdzie kibicem legii ale życze powodzenia. Bo wisła to wróg, ale swój wróg ;) Odpowiedz Link Zgłoś