Gość: Valencia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:13 Głąbie, ten piłkarz nazywa się Vicente, a nie Vincente. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misieq DOKŁADNIE IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.04, 21:57 Właśnie miałem to powiedzieć, ale uprzedziłeś mnie ;-) Co za debil pisał ten artykuł :/ poziom największej gazety codziennej w tym kraju :|| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre A co to za wiadomość??? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.09.04, 22:32 Kogo to obchodzi, że Vicente ma kontuzję i nie będzie grał przez dwa tygodnie. Mało takich co nie będzie grało przez dwa tygodnie? Jaki to ma wpływ na polską piłkę nożną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: Kontuzja Vincente IP: *.compnet.com.pl 30.09.04, 23:31 ViNcente?? Chyba już to gdzies słyszałem. Zdaje sie Szpaku tak go nazywał. No cóż, podobny poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kontuzja Vincente IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.10.04, 14:15 no cóż, po raz kolejny Gazeta ukazuje brak kompentencji Vicente - tak nazywa się ten piłkarz Odpowiedz Link Zgłoś