Gość: reig IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 01.10.04, 13:26 Chcialem zwrocic uwage ze Dinamo Tbilisi jest w koszyku 5, a to cos swiadczy i daje do myslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymkowiak baran Ostatnie miejsca naszych przeciwników!!! IP: *.chello.pl 01.10.04, 13:27 Kompromitacja polskich drużyn, Austria i Dinamo nie dość że w ostatnim koszyku to wg strony Uefa na dwóch ostatnich miejscach z najgorszym rankingiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Z całym szacunkiem dla Amici ale to ponad siły IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 13:32 tego zespołu . Ale obym sie pomylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stat Ranking drużyn, które zostały w P.UEFA IP: *.dsl.mindspring.com 01.10.04, 17:55 UEFA Team Ranking The UEFA team coefficients are calculated as the sum of the number of points of each individual team, and 33% of the country coefficient. 16.Poland 3.250 +3.625 +4.125 +6.625 +4.125 =21.750 x33% =7.1775 Pot 1 coef. ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur 5.koszyk, drużyny nie dla polskich drużyn... IP: *.ipt.aol.com 01.10.04, 13:49 W 5.koszyku nie ma drużyn, z którymi miałyby szanse polskie drużyny!!! Ferencvaros, Standard Liege, Aigaleo (Grecja), AZ Alkmaar, Zenit St. Petersburg, Beveren, Austria Wiedeń, Dinamo Tbilisi... A ambicje polskich piłkarzy sięgają tak wysoko!!! Ilu Polaków gra aktualnie(gra 90 minut!) w swoich klubach zagranicą? 2,3 czy 4? To chyba mówi same za siebie... Panie Kosowski, panie Kałużny, panie Olisadebe, panie Rasiak, panie Smolarek, panie Wichniarek, itd. itp. Paru jeszcze gra lub grywa niekiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt PZPN niszczy polską piłkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:59 PZPN niszczy polską piłkę PZPN niszczy polską piłkę PZPN niszczy polską piłkę ludzie trzeba ją ratować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marihuana Amica 4x w dupe i do domu... IP: 62.233.190.* 01.10.04, 13:44 Amica jak z zespołem z piątego koszyka zagra na wyjexdzie to przegra. Od pozostałych dostania 2,3 :0. A przeciwnicy Legii i Wisły są najsłanbsze w całym zestawieniu... ja pierdole kurwica mnie bierze, że takie kurwy u nas graja i jeszcze biorą za to pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Może i 4x w dupę, ale przynajmniej zagrają!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:30 Nie jestem specjalnym kibicem żadnej z drużyn polskich, może po części masz rację, ale to właśnie Amica zagra dalej w pucharach, a nie Legia i Wisła. Kibicujmy co by jakieś punkty uciułała dla polskich drużyn! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Wisła i Legia nawet w dupę nie dostaną :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:54 Nawet na to sobie nie zasłużyły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp32940 Dinamo Tibilisi i Austria Wiedeń w 5 koszyku IP: 44,1.* / 193.193.181.* 01.10.04, 13:58 Z kim nasze wspaniałe drużyny przegrały.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley A ja bede mocno kibicował Amice. IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 13:58 Chociarz w składzie nie mają gwiazd to ich kadra jest wyrównana.Niech tylko ślimakowaty Burkhard weźmie sie solidniej do rozgrywania i tak źle nie bedzie.Amica na wyjezdzie umie grać na remis i wierze że u siebie też coś strzeli.Jeszcze jedna uwaga dla Piłkarzy Legii i Wisły.Może zamiast do fryzjera i kosmetyczki odwiedzicie choć raz w tygodniu siłownie i jakis bar.Wiecie ,żeby było widać ze jesteście mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: Amica w czwartym koszyku IP: 80.244.140.* 01.10.04, 14:20 się mi coś wdaje że znowu bedzie u nas zespół z Gruzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Najgorsze zespoly IP: *.chello.pl 01.10.04, 14:26 Jako fanowi pilki noznej jest mi strasznie, strasznie przykro. Jak panowie z Wisly, ale i z Legii moga spojrzec w lustro... Odpadly z najgorszymi zespolami fazy grupowej. Najslabsze dynamo, i druga w kolejnosci rankingowej Austria...Nie moge w to uwierzyc.. Po co ogladac polska pilke... Wolalbym abonament telewizyjny na lige gruzinska... Po prostu nie wierze, ze polska pilka jest tak slaba. Wole twierdzic ze sie nie przylozyli ( musieli sie nie przylozyc, bo jesli to bylo to na co ich stac...)... Amika to jedyny pozytyw. Mlode chlopaki. Graja w pilke. Slabo ze skutecznoscia, jeszcze, ale moze byc tylko lepiej. Z Austria, czy dynamem to by chyba nie przegrali...( Tak sie pocieszam i mam nadzieje ze tak jest) Ps. A myslalem ze dno to osiagnelismy w zeszlym roku... Nic mi sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani Re: Najgorsze zespoly IP: 193.111.166.* 01.10.04, 14:43 o jakim dnie mówisz? Mam nadzieję że o dnie Wisły, gdyż o ile pamiętam to Grocek popchnął Herte i Man City Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: Najgorsze zespoly IP: *.chello.pl 01.10.04, 20:53 Nie wiem czy to taki sukces, bo oba wymienione przez ciebie zespoly byly w tragicznej formie... Oczywiscie, ze to lepiej niz odpasc z Dynamem, ale jesli pamietasz mecz Groclinu ze srednim Bordeaux to trzeba przyznac, ze spodziewalismy sie czegos wiecej i w tamtym roku... Chocby niewielkiej porazki, ale takiej kleski?( Nie mowie juz o zeszlorocznych wystepach gks i wisly plock) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Amica w czwartym koszyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:40 Kupujcie wyroby Amici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Amica w czwartym koszyku IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:53 Amica nie ma gwiazd, ale nigdy nie miała, a w pucharach zazwyczaj przyzwoicie występuje. A n.p. taki Utrecht przecież można pokonać, skoro nawet Legia ich rozniosła dwa razy 2, albo 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elgin WIERZCIE!!! IP: 217.17.35.* 01.10.04, 15:02 Trzeba wierzyć w AMICĘ! Że ze słabej ligi? Przecież w piłkę gra DRUŻYNA, a nie zbieranina choćby najlepiej opłacanych 11 gwiazd ("ceny" piłkarzy obrazują - jak mi się wydaje - tylko wartości handlowe zawodników, a nie odzwierciedlają kosztów ich szkolenia), które nie potrafią stworzyć ZESPOŁU. A zatem o końcowym wyniku meczu decydują umiejętności, ale także waleczność piłkarzy, ich serce do gry oraz wzajemne zrozumienie i poczucie międzyludzkiej solidarności.. A tego za pieniądze kupić się nie da. Dlatego spodziewam się, że zapoczątkowana w poprzednim sezonie tendencja będzie odchodzeniem od schematu myślowego, że np. niezamożne kluby są na straconej pozycji w starciu z krezusami. Przecież zarówno o takiego "Dawida" jak i u "Goliata" grają tacy sami ludzie, którzy mają identyczny fundament psychofizyczny i wspólną więź.. Wystarczy, żeby zawodnicy "Dawida" zechcieli włożyć równy jak u "Goliata" wysiłek do treningu oraz wykazać zespolenie osobowości wokół wspólnego celu i stokroć większe serce i poświęcenie w trakcie meczu, a wygrana będzie ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matz grupa marzen IP: 217.153.70.* 01.10.04, 16:30 Newcastle, Benfica, Athletic, Standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re: grupa marzen IP: *.chello.pl 01.10.04, 18:55 Rangers,Villarreal,Bilbao i Zenit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Amica w czwartym koszyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:13 cos nie tak z tymi koszykami... jakim cudem taka druzyna jak Amica jest aż w czwartym? mysle, ze jakby zrobili szosty i siodmy to i tak nie powinna sie tam znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil wolsztyniak Re: Amica w czwartym koszyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:45 mówie że amika dojdzie do pułfinału albo jeszcze dalej.Ama szanse na wygranie uefa. Odpowiedz Link Zgłoś