Dodaj do ulubionych

Dariusz Szpaq superstar !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:33
Darek zauważył nowych graczy w walijskiej reprezentacji:
naturalizowany włoch Delini oraz naturalizowany Serb Savić. My mamy Olisadebe,
to oni też mogą, a co !
Na bramce jak zwykle świetny Poł Dżons.
I jeszcze 2 fantastyczne teksty :
"Speed zderzył się głowami z Kałużnym"
"Davis złożył się do strzału ale strzelił na wywiad"
mamma mia Szpaq rules :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dr q to jeszcze nic! IP: *.icpnet.pl 14.10.04, 01:03
      a pamiętacie jak kosowski zwijał sie z bólu a szpaq chwalił janasa ze ma
      jeszcze jedną zmianę w zapasie? klos, mila i frankowski to 3 zmiany... szpaq
      chyba zmienia przepisy!!!
      no i jeszcze ten tekst: wczoraj rozmawiałem z krzynówkiem, mówił że bardzo
      chciałby ustrzelic wyspiarskego hat tricka z irlandia walia i w przyszłym roku
      z anglia he he he przeciez to powiedzial zurawski a szpaq z nikim nie
      rozmawial :)))
      • Gość: dr q jeszcze jedno IP: *.icpnet.pl 14.10.04, 01:06
        przypomniało mi sie:
        "sawidż" i "dawis" :)))
    • Gość: dr q jescze jedno IP: *.icpnet.pl 14.10.04, 01:05
      przypomniało mi sie:
      "sawidż" i "dawis" :)))
      • Gość: Jeeper Creeper Re: jescze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 01:13
        O tym Serbie Saviciu już wspomniałem ;)
        • Gość: Peter Re: jescze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 01:58
          Taaa... Mielismy pana Sawicza (pewnie spod Rawicza), pana Dawisa, ktory czasami
          zmienial nazwisko na Dejwis, wlosko brzmiacego Deliniego, zas w naszej druzynie
          pojawil sie nowy zawodnik - Maciek Kosowski. Plus klasyczne teksty o tym jaki
          to sedzia byl nadgorliwy kiedy odgwizdywal minimalnego spalonego dla Polski i
          jakie to mial dobre oko kiedy odgwizdywal watpliwego spalonego dla Walii.

Chociaz jak na mozliwosci Szpaka to nie bylo tak tragicznie. Przynajmniej nie
          rozwodzil sie nad nowymi skladami druzyn Holandii czy Portugalii i nie tonął
          zbytnio w starozytnych dziejach futbolu - wyraznie zdawal sobie sprawe z tego,
          ze komentuje mecz Polska-Walia i raczej trzymal sie tematu, a to juz postęp.
          • Gość: camillo Re: jescze jedno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 07:48
            O "kontaktowej bramce" Frankowskiego jeszcze nikt nie wspomniał?

Dla mnie w głowie się nie mieści, że ktoś może komentować mecze przez ćwierć
            wieku i przez ten czas się nie nauczyć, co to jest kontaktowa bramka.
    • bazyliszek4 Re: Dariusz Szpaq superstar ! 14.10.04, 03:09
      Gość portalu: Jeeper Creeper napisał(a):

> Darek zauważył nowych graczy w walijskiej reprezentacji:
      > naturalizowany włoch Delini oraz naturalizowany Serb Savić.

ja z początku myślałem, że to jakiś mecz Węgrów, bo usłyszałem Szabics (czytaj
      Sabicz)...
      dodam jeszcze, że dwa razy Bellamy pomylił mu się z "Szabicsem", a u nas
      Szymkowiak z Włodarczykiem. Jasina w formie z Wiednia to przy nim mistrz
      mikrofonu...
      • Gość: wiesiek Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.csk.pl 14.10.04, 09:32
        Ja zapamietalem , że jak wymieniał składy druzyn to nazwisko Tatcher przeczytał
        "Tafer"
    • Gość: zdziwiony Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 14.10.04, 10:56
      A pamiętacie, jak biedny jason koumas (czyt. kumas) przekształcił się w: jason
      komosa? I tak dobrze, że nie komosava.....
      • Gość: cymru smok Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.mtvk.pl 17.10.04, 12:49
        W pewnym momencie brzmiało to nawet jak "Thomas".
        Ale z Jeeperem się zgadzam - "Denini" to był absolutny hit
    • Gość: Miki Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.aster.pl 14.10.04, 11:10

Poweim szczerze, wotowałem za powrotem Szpakowskiego do komentowania meczy.
      Obawiałem się wczorajszego meczu z kilku powodów:
      - Walijczycy przycisnęli
      - komantator Dariusz Szpakowski - komentator niezły, żyje meczem, też wyłapałem
      pomyłki, jakie mu się zdarzyły, ale prawda jest taka, że np. taki Basałaj
      potrafił popełnic tyle pomyłek w ciągu jednego meczu, co Szpakowski w czasie
      całej kariery. Każdemu się zdarzają i juz nie wytykajmy błedów Szpakowskiemu (
      ciekawe, jakby Wam poszło, jakby przyszło się znaleźć na miejscu Szpaka, czy by
      lepiej Wam poszło ).
      Po drugie jest jeszcze inny powód, dla którego bałem się tego, że Szpakowski
      komentuje mecz z MilleniumStadium ( w wykonaniu Szpakowskiego Millenium Stadion
      ): zwłaszcza po powrocie na stanowisko zawsze jak komentował mecze Polaków
      POlacy nie wygrali ( z USA 1:1 w Chicago - wspólny komentarz z Jerzym Engelem,
      z Danią 1:5, z Anglią 1:2 - a więc same takie sobie wyniki ). A warto
      przypomnieć, że mecz w Belfaście z Irlandią Płn, który zaczął nasze eliminacje
      oraz z Austrią na Stadionie im. Ernsta Happela 3:1 komentował Tomasz Jasina. I
      będę szczery, lubię Szpakowskiego jako komentatora ( choć jak Wam nie
      odpowiada, macie prawo i ja szanuję Wasze zdanie ), ale podobały mi się mecze w
      wykonaniu Jasiny i uważam, że Jasina zaczyna się powoli wyrabiać.
      Może ja dlatego tak jestem za Szpakowskim, ale może dlatego, bo oglądam mecze
      od ponad 20 lat i jestem przyzwyczajony do jego komentarza, podobnie jak
      Szaranowicza, Zydorowicza ( dlatego może mi go brakuje podczas relacji ). Ale
      wcale to nie znaczy, że Szpakowski jest najlepszy. Za to nigdy nie
      przyzwyczaiłem się i chyba nigdy nie przyzwyczaję do takich jak Patyra, Feddek,
      Jońca czy Basałaj ( dobrze, że go już nie ma ).

Pozdrawiam kibiców.
      • Gość: catani Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: 193.111.166.* 14.10.04, 11:39
        po każdym meczu pierdolicie w kółko o tym samym
        oglądajcie mecz a nie porowadźcie analizy stylistycznej
        a skoro już musicie to wypierdalajcie na jakieś forum typu "Prof. Miodek radzi"
        • Gość: Jeeper Creeper Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:31
          Pośmiać się zawsze można, a pan Darek zawsze dostarcza rozrywki na najwyższym
          poziomie. Więc nie spinaj się tak, ziółka może se zaparzu ?
          • Gość: Miki Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.aster.pl 14.10.04, 13:25

Masz rację Jeeper. Choć nasze zdania sa różne, ale nikt jeszcze chyba nikomu
            nie zabronił wypowiedzi na forum.

A że Dariusz Szpakowski zawsze dostarczał rozrywki to ja to pamiętam nawet w
            latach osiemdziesiątych.

Nawet sobie z niego jaja robili Wojciech Mann i Krzysztof Materna w MDM, którzy
            nawet nawiązali do jego wypowiedzi, gdy prowadził Mistrzostwa Europy w Szwecji,
            coś na temat płaskorzeźby chłopca kopiącego piłkę.
        • Gość: a Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.astro.net.pl 17.10.04, 13:56
          Fuckkkk offfff Mr!
      • Gość: nieestetyczny Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:13
        Za każdym razem jak szpakowski komentuje, to mnie skręca. Już nawet smiać się
        nie mogę z tych jego bredni o tym, że wazne jest byśmy nie stracili gola, albo
        dobrze by było strzelić bramkę. Dla mnie jego komentarze sa żenujące.

Gość portalu: Miki napisał(a):

Każdemu się zdarzają i juz nie wytykajmy błedów Szpakowskiemu (
        > ciekawe, jakby Wam poszło, jakby przyszło się znaleźć na miejscu Szpaka, czy
        by
        >
        > lepiej Wam poszło ).
        takie dywagacje sa pozbawione sensu: ale tak. Poszłoby mi lepiej. On jest
        absolutnie beznadziejny. gdyby on miał wykonywać mój zawód to po roku spałby na
        dworcu centralnym. Bycie komentatorem to jego zawód. Zawód, który wykonuje w
        sposób uragający wszelkim standardom. on jest takim komentatorem jak arkadiusz
        bąk piłkarzem - ławka w drugiej lidze na cyprze, albo malcie.
        • tyt2 Re: Dariusz Szpaq superstar ! 14.10.04, 14:41
          Przy kazdym meczu komentownaym przez szpaqa ma te same alergiczne
          uczucia,mowiac krotko, jego sposob komentowania sprawia ze czuje jakby kazdy
          mecz był taki sam,szpaq uzywa tych samych zwrotów, figur stylistycznych itp. po
          prostu wyłaczam glos,

• Gość: Lope Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 16:14
            Niestety, pozostaje wyłączenie głosu, ten facet nie rozumie piłki, nie zna się
            na piłce i nie ma zainteresowania piłką, i jak mówisz - w kółko powtarza ograne
            zwroty - w czym nawet nie byłoby wiele złego, gdyby nie to, że zbyt często nie
            pasują one do sytuacji na boisku. Ale wielu niedzielnych kibiców kupuje ten
            marny towar, a wielu nieniedzielnych się przyzwyczaiło albo polubiło tego
            niekompetenta i tak to trwa. Ja włączam głos z PRI obecnie i sobie chwalę.
            • Gość: Miki Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.aster.pl 14.10.04, 16:36
              Cześć Lope.
              Masz rację, to też jest metoda. No mnie coś wczoraj radio walnęło, a tak sobie
              chciałem Zimocha posłuchać.
              Nie wiem czy oglądałeś mecz na Polsat Sport młodziezówek. Borek mi się bardzo
              podobał jako komentator, podobnie jak Jasina w meczu z Austrią. Ale ani
              Strejlau, ani Gilewicz nie są im potrzebni.
              Ja jednak może za bardzo się przyzwyczaiłem do Szpakowskiego ( no wiesz, 22
              lata piłkę oglądam ) i dlatego wotuję inaczej niż Wy. Czy piłkę czuję czy nie,
              ja ekspertem nie jestem. Ja czuje emocje przy Szpakowskim, zacząłem czuć je
              przy Borku, Jasinie, ale są tacy, których kompletnie słuchac się nie da (
              Basałaj - dobrze, że go nie ma, Patyra, Jońca, Feddek ).

Pozdrawiam
              • Gość: Lope Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 16:48
                Borek z kolegą w Korei bili Szpaka z z kolegą na głowę - i tak dzięki
                konkurencji wyszło szydło z worka - okazało się jaki niekompetent 20 lat
                obsługuje kibiców. No ale że aż 20 lat, to wielu dziś mu nie da odejść. Zasada
                Wicherka - jak ktoś przez 20 lat jest pokazywany w tv milionom, to nie ma siły -
                parę milionów będzie za nim tęsknić. A emocje to są w radiu, rzeczywiście,
                większe. Szkoda że Szpak nie został w radiu, myślę że do relacjonowania tego
                czego nie widać miał talent.
        • Gość: Miki Do nieestetyczny IP: *.aster.pl 14.10.04, 15:35
          Gość portalu: nieestetyczny napisał(a):
          > takie dywagacje sa pozbawione sensu: ale tak. Poszłoby mi lepiej. On jest
          > absolutnie beznadziejny. gdyby on miał wykonywać mój zawód to po roku spałby
          na
          >
          > dworcu centralnym. Bycie komentatorem to jego zawód. Zawód, który wykonuje w
          > sposób uragający wszelkim standardom. on jest takim komentatorem jak
          arkadiusz
          > bąk piłkarzem - ławka w drugiej lidze na cyprze, albo malcie.

Z tej wypowiedzi wynika, że jesteś wybitnie zarozumiały i należałoby Ci
          zadedykowac piosenkę zespołu Łzy pod tytułem "Narcyz", która się zaczyna
          słowami "To ja Narcyz się nazywam..." A jeżeli uważasz, że poszłoby Ci lepiej,
          to czemu się na casting nie zgłosisz.
          Ktoś napisał wcześniej, po co pieprzyć te głupoty Szpakowski to, Szpakowski
          tamto. Dużo jest w tym racji. Bo gadać każdy umie, ale jakbyście się znaleźli
          kochani ktytykanci w jego sytuacji, to najwpierw byście się zapluli, a potem
          udławili i nie wiedzieli co powiedzieć. Te słowa kieruję najbardziej do kolegi
          nieestetycznego.

Pozdrawiam fanów sportu
          • Gość: nieestetyczny Re: Do nieestetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:03
            Gość portalu: Miki napisał(a):
            >
            > Z tej wypowiedzi wynika, że jesteś wybitnie zarozumiały i należałoby Ci
            > zadedykowac piosenkę zespołu Łzy pod tytułem "Narcyz", która się zaczyna
            > słowami "To ja Narcyz się nazywam..." A jeżeli uważasz, że poszłoby Ci
            lepiej,
            > to czemu się na casting nie zgłosisz.

Może jestem, a może nie. na casting się nie zgłoszę, bo wolę swoją robotę od
            komentowania meczów i swoje pieniądze niż pieniądze komentatorów etc

> Ktoś napisał wcześniej, po co pieprzyć te głupoty Szpakowski to, Szpakowski
            > tamto. Dużo jest w tym racji. Bo gadać każdy umie, ale jakbyście się znaleźli
            > kochani ktytykanci w jego sytuacji, to najwpierw byście się zapluli, a potem
            > udławili i nie wiedzieli co powiedzieć. Te słowa kieruję najbardziej do
            kolegi
            > nieestetycznego.

Ty chyba kolego nic nie rozumiesz, stąd te bezsensowne argumenty. Od hydraulika
            wymagam by potrafił przykręcić rurę i nie ma znaczenia, to że sam rury nie
            przykręcę. A od komentatora wymagam by był inteligentny, miał wiedzę, refleks,
            dowcip, znał języki obce a przede wszystkim by był w stanie sklecić poprawnie
            zdanie i by miał cos do powiedzenia. Komentator szpakowski nie spełnia żadnego
            z tych kryteriów. jedyne co ma to fajny głos. Ale to za mało by byc
            komentatorem. Z fajnym głosem to sobie można czytac reklamy albo zapowiadac
            pociągi na dworcu. Praca komentatora polega na mówieniu i jestem absolutnie
            przekonany, że po roku ćwiczeń, praktyki, nauki, 50% tutejszych forumowiczów
            komentowałoby lepiej niż szpakowski, który po 20 latach w zawodzie bełkocze.
            Gdyby ten tłuk pisał tu na forum to jego posty by wyglądały mniej więcej tak:
            Podziękujmy staending owejszyn naszym chłpocom za wykazaną wole nieustępliwości
            i publiczności temu drugiemu zawodnikowi, o przepraszam dwunastemu, bo we
            współczesnym futbolu wymagania są takie że gra jedenastu zawodników, dziekuję
            bardzo żegnam sie z państwem dobranoc, choć jest jeszcze wcześnie, ale
            prawdziwy kibic nigdy sie nie kładzie spać i pozdrawiam ze stadionu jarmark
            europa dariusz szpakowski przy mikrofonie, czy mnie słyszycie.
            >
            >
            > Pozdrawiam fanów sportu
            • Gość: kibic Re: Do nieestetyczny IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 14.10.04, 21:39
              Podpisuję się pod wszystkim co napisałeś. Dodałbym tylko, że wzorem
              Szpakowskiego należałoby zacząć podsumowanie meczu jeszcze w pierwszej połowie i
              koniecznie trzeba mówić, iż np do końca I połowy zostało tylko 35 minut, a do
              końca meczu pozostało już niewiele czasu, bo raptem 27 minut. Szału dostaję jak
              słyszę tego faceta, który ani piłki nie zna, ani jej nie lubi, na dodatek ma
              strasznie mały zasób słów. Ten człowiek nie jest już nawet śmieszny. On jest
              conajwyżej żałosny.
              • Gość: dr q no fan no fun IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 02:46
                zgadzam się z Tobą - jak się piłką nie interesuje i nie fascynuje cała
                jego "praca" sprowadza się do jego głosu... pewnie babcie go za to kochają :)
                Przecież ten człowiek nie tylko nie nadąża za zmianami we współczesnym futbolu
                (Borek wie wszystko o zawodnikach i nowych trendach) ale też chyba nie zna w
                ogóle języków... no sorki, Polski zna, w połowie :)
                • Gość: Miki Re: no fan no fun IP: *.aster.pl 15.10.04, 22:57

Masz rację. Nigdy nie widziałem go, ani nie słyszałem prowadzącego wywiad z
                  obcokrajowcem, a jeżeli już, to Szpakowski zadawał pytanie po polsku, a
                  cudzoziemiec odpowiadał w swoim języku, a jego wymowa była tłumaczona.

Albo nie wiem czy pamiętacie, jak Polska weszła do mistrzostw Świata w Korei i
                  Japonii. Pytania padały do Olisadebe, a Listkiewicz tłumaczył, to co mówił
                  Olisadebe. Jedynie co powiedział Szpakowski, to :I'm happy too. Co każdy umie
                  napewno powiedzieć, przynajmiej każdy początkujący uczący się angielskiego.

Zdziwicie się, zdania krytykujące Szpakowskiego, choć jak poczytacie moje
                  posty, to jakbym go bronił. Już to pisałem wcześniej, lubię Szpakowskiego jak
                  komentuje, czuje emocje, a może je czuł przed banicją. Może postuję tak
                  dlatego, bo się do niego przyzwyczaiłem, bo juz ponad 20 lat oglądam piłkę
                  nożną i inne ciekawe imprezy sportowe i tak samo na olimpiadzie ne wyobrażałem
                  sobie judo bez red. Andrzeja Zydorowicza.

A Borek - bardzo ciekawie komentuje mecze, gdy go słucham na Polsat Sport, a
                  także ostatnio na TV4, gdy ze Strejlauem ( nie wiem, po jaką cholerę go dano
                  Borkowi do kometowania, podobnie jak w Wiedniu Jasinie Gilewicza ) komentował
                  mecz młodzieżówek Polski z Walią, to komentował bardzo ciekawie. Choć Borkowi
                  miałbym do zarzucenia jedną rzecz - zangielszcza niektóre słowa w swoich
                  relacjach. Tak jak Szpakowski ma swoje slogany, tak Borek zangielszcza słowa
                  np. futbolówka. Ale to jest dla mnie detal. Być może nie zgadzacie się ze mną -
                  macie prawo. Ale Borek, Smokowski, Twarowski to ciekawe postacie wśród
                  sprawozdawców. Nawet Jasina mi się ostatnio podobał komentując mecz w Wiedniu.
                  A sorry, może mnie zlinczujecie, może skrytykujecie, ale cieszę się, że nie ma
                  już w telewizji Basałaja, bo do niego to się nigdy nie przyzwyczaję. Nie
                  przyzwyczaję się również do Patyry, Jońcy, Feddka. Niby młodzi, obiecujący, ale
                  nie mogę znieść relacji w ich wykonaniu.

A co do kolegi o nicku nieestetyczny, to sorry, ale on chyba nie rozumie tego,
                  że ktoś może mieć inne zdanie. Ale trudno. On nie lubi Szpakowskiego, ma prawo,
                  ja to szanuję. Zresztą ankiety wskazują, że Szpakowski jest nadal
                  najpopularniejszy, ale nie w 100%. Jest grono ludzi, którzy go nie lubią. Mają
                  prawo, co już wcześniej niejednokrotnie podkreślałem.

Pozdrawiam kibiców i fanów sportu.
                  • Gość: nieestetyczny Re: no fan no fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:12
                    A co do kolegi o nicku nieestetyczny, to sorry, ale on chyba nie rozumie tego,
                    > że ktoś może mieć inne zdanie. Ale trudno. On nie lubi Szpakowskiego, ma
                    prawo,
                    >
                    > ja to szanuję. Zresztą ankiety wskazują, że Szpakowski jest nadal
                    > najpopularniejszy, ale nie w 100%. Jest grono ludzi, którzy go nie lubią.
                    Mają
                    > prawo, co już wcześniej niejednokrotnie podkreślałem.
                    >
                    >
                    > Pozdrawiam kibiców i fanów sportu.

Alez oczywiście, że możesz mieć inne zdanie niż ja. A czy ja mogę mieć inne
                    zdanie niz Ty? No facet mnie niemożebnie wk..... i psuje mi radochę ogladania
                    meczów. Możesz go lubić -ok. Ale nie przyjmę argumentów takich, iż ci, którzy
                    nie lubią szpakowskiego i uwazają go za młota sami nie potrafiliby lepiej i
                    zapluliby się komentując. No niestety, ale to jest jego zawód, a nie mój i
                    kompletnie nie ma znaczenia jak ja bym ten zawód wykonywał. Czy ja muszę być
                    piłkarzem, żeby móc powiedzieć, że rasiak to łajza. No łajza i nawet gdybym ja
                    sam nie miał nóg i poruszał sie tylko na wózku to i tak patrząc na rasiaka mogę
                    powiedzieć łajza. A o szpakowskim powiem: tłuk i ignorant: przez 20 lat nie
                    nauczyć się języków.........to żałosne
                    • Gość: Miki Re: no fan no fun IP: *.aster.pl 17.10.04, 11:27

Masz rację. Ale takich Szpakowskich czy Basałajów to można naliczyć i za
                      granicą. Pamiętam bedąc w Lisbonie w delegacji oglądałem w telewizji
                      Portugalskiej mecz Chelsea - Porto w lidze mistrzów. Ci dopiero kaleczyli
                      nazwiska zawodników Chelsea. Jedynie co im wychodziło, to Jose Mourinho. I
                      uwierz mi, jakbyś ich posłuchał, to byś z błaganiem na kolanach prosił, aby
                      mecz komentował Szpakowski. To taka ciekawostka.

Ale z jednym się zgodzę - lubię mecze Szpakowskiego, Ty nie. A prawda jest
                      taka, że ja się może bardziej przyzwyczaiłem do jego głosu, oglądając od ponad
                      20 lat mecze z jego udziałem. I dlatego optuję za Szpakowskim. Ale obiektywnie
                      patrząc, to już dla mnie jako kibica długo śledzącego mecze to już nie ten
                      Szpakowski co kiedyś.

Ale nie obraź się. Moje argumenty nie są agitacją za Szpakowskim, bo każdy swój
                      rozum mnie i wie, kogo lubi, kogo nie.

Kibic Legii pozdrawia kibiców i fanów "kopanej".

• conena Re: Dariusz Szpaq superstar ! 15.10.04, 13:36
      perełka Szpaka z ostatniego mecza
      "za agencji kogoś tam..."
      nie pamiętam o czyją kadencję chodziło:)
      z drugiej strony jednak nikt inny tak fajnie się golami nie podnieca jak on, i
      ja go trochę rozumiem, że nie bałdzo mu te komenty wychodzą, bo tłumaczę go
      tak - facet jest po prostu maniakalnie zakochany nie tyle w piłce, co w naszej
      reprezentacji, przejmuje się tym co się dzieje na boisku, emocje go zżerają,
      nie ma zimnej krwi i dlatego nie może się skupić na pracy. ja osobiście gdybym
      miała komentować mecz, to wywaliliby mnie po jakiś 10 minutach, bo kto chciałby
      słuchać wrzasków, przekleństw, itp....
      • Gość: twinn Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:26
        i tak najlepszy byl bodajze zimoch chociaz nie zdziwilbym sie gdybym byl w
        bledzie podczas komentowania meczu broendby - widzew o lige mistrzow (2-1 dla
        dunczykow ale widzew przeszedl). wtedy to zyl meczem
        • Gość: Miki Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.aster.pl 15.10.04, 18:59
          Było 3:2 dla Duńczyków.
          I te jego słynne nawet bedące ostatnio na mp3
          "Panie Turek kończ Pan ten mecz ....."

Pozdrawiam fanów sportu
          • Gość: pasiak Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: 213.199.193.* 15.10.04, 22:12
            no i w Walii grał Davids wg Szpaka;)
            • Gość: Kleo Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:45
              nie chciało mi się czytać powyższych postów, ale wsnoskuje że na pewno krytykuje
              się w nich pana Szpakowskiego. Krótko pisząc ja go bardzo lubie i podoba mi się
              jego styl komentowania. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, więc moja opinia jest
              pozytywna a wy dalej sobie krytykujcie (to narodowa cecha Polaków^^)
              pozdrawiam
              Kleo
              • Gość: Miki Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.aster.pl 17.10.04, 14:59
                Kleo, ja go nie krytykuję, tylko z ludźmi polemizuję.

Pozdrawiam
                • Gość: Kleo Re: Dariusz Szpaq superstar ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:19
                  wiem Miki wiem ^^
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka