Dodaj do ulubionych

Wdowczyk będzie trenerem Legii

IP: *.cvx.algx.net 28.10.04, 01:45
Z Chovancem wszystko bylo juz dograne hahahaa i co?
Pozyjemy, zobaczymy.Ale, lepszy Wdowczyk w Kielcach niz Schoway w Tipiecu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ftblst Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.local.pl / 217.11.143.* 28.10.04, 02:13
      Może niech i będzie ten Wdowczyk? Z Czarnuchami osiagnął mistrzostwo (fakt że
      przy znacznej pomocy Engela). No i potem nie potrafił wyeliminować
      Panathinaikosu, hmmm.
      Ale mimo to: sądzę, że może być lepszy od Kuby.
      • Gość: kibic Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 04:37
        Pożegnanie z 2 ligą zrobi Mu w sobotę Szczakowianka w Jaworznie jak wygra z
        Kolporterem 3:1!!!
        • Gość: atomm Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.echo.com.pl 28.10.04, 08:13
          nie zdziwie sie jak Szczaka dostanie 5:0...
      • Gość: koko Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.crowley.pl 28.10.04, 09:32
        A zabierajcie se tego Wdowczyka buraki. Mam nadzieję, że nic z wami nie
        osiągnie, pajace.
        • Gość: paw Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:41
          ssij
    • Gość: puchatek Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.adsl.xs4all.nl 28.10.04, 02:20
      cialgy ten szum wokol legii, kazdy mowi co innego blablablabla, pierdupierdu...
      jest swietne okreslenie angielskie ktore tu pasuje do Legii: attention whore..
    • Gość: jaryf Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.midltn01.ct.comcast.net 28.10.04, 02:29
      no coz faktom stalo sie zadosc. osobiscie zycze Panu Darkowi najleprzego ale
      chce go ostrzec ze Legia to klub frajerow ktory osiagniecia mial w latach
      glebokiej komuny gdy ten klub bral kogo chcial z calej POLSKI.Wielka Legia
      postanowila ze Wdowczyk jest jej zbawicielem.Ja scyzor kielecki mowie wam
      fuck you.Nawet jak Wdowczyk wytrzyma u Was 6 mcy to bedzie Jego zasluga nie
      Wasza. Wy politykierzy warszawscy potraficie wszystko spie..c, ale mosicie
      pamietac o jednym Nasz NAROD nie jest taki glupi jak wam sie wydaje i
      rachunki krzywd musza byc wyrownane.Oczywiscie nie przy pomocy Leppera i tego
      drugiego lobuza z nie polskim nazwiskiem.Wierze szszere ze moja KORONA
      KOLPORTER i tak trafi do 1 ligi z Wdowczykiem czy bez.
      • Gość: Syfon Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:07
        Ale żeś się jaryf wypowiedział błyskotliwie... Nie odzywaj się gó..arzu, jak nie wiesz o czym mówisz. Dorośli rozmawiają. Dowiedz się czegoś o świecie, wyjedź z Kielc na parę dni, zanim zaczniesz się uzewnętrzniać w imieniu narodu.

A tak w ogóle lepszy Wdowczyk niż nic, chociaż wolałbym uznane nazwisko z zagranicy, np. Brueckner - pomarzyć zawsze można :)
        • Gość: atomm Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.echo.com.pl 28.10.04, 08:11
          Syfon - prawda kole w oczy??
          • Gość: finger Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:58
            Powiedziałbym, że nie "prawda kole w oczy" a "przytłacza debilizm".
            • Gość: maxxx Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.aster.pl 28.10.04, 10:26
              warszawiaki, jak zwykle wielce obyci kosmopolici i najmadrzejsi w kraju, bo ze
              stolicy.
              • Gość: Syfon Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:54
                Nie o to chodzi, że jestem Warszawiak (ani ze mnie kosmopolita, ani tym bardziej najmądrzejszy w kraju), tylko o to, że mówicie bez sensu :D
                Żeby gadać z sensem nie trzeba obycia tylko rozsądku, a rozum nie ma nic wspólnego z geografią. Ja na przykład nie uważam, że w Kielcach są sami pół-analfabeci, chociaż powyżej jest dowód na to, że jest przynajmniej jeden. Nie myśl, że wiesz jaka jest Warszawa, bo oglądasz telewizję. Tak na marginesie raz jeszcze do jaryfa: zdecydowana większość 'politykierów' w Warszawie nie jest Warszawiakami. Bycie stolicą ma tą zdecydowaną wadę, że zjeżdża do niej wszelkie g.wno.
                PS. dla Korony mam szacunek, bez Wdowczyka i tak sobie poradzi - jak najwięcej takich profesjonalnych klubów w polskiej piłce. Klub nie powinien mieć kompleksów, a kibice o dziwo mają...
                • Gość: kapi Do Syfona fajnego zioma i klickiego ch.a zlamanego IP: 212.237.5.* 28.10.04, 16:06
                  panie syfon jestem z tych kilecow, przykro mi ze musial pan rozmawiac z tymi
                  szkoda-gadac-kielczanami, jednak nie zgadzam sie w jednej kwestii-gadanie z
                  sensem bierze sie z obycia. ale nie o tym.
                  nasz trener nic z wami nie osiagnie, wyrzucicie go stamtad szybciej niz go
                  kupiliscie. szkoda bo z korona odnioslby sukces. trener wdowczyk zna naszych
                  chlopakow, potrafi ich ustawic i zmobilizowac
                  na wazne mecze gdy 'gwiazduja' ze slabiakami, oni sie go boja, nauczyl ich grac
                  w pilke, dzieki niemu maja swoj styl gry.
                  zycze kielcom jak najlepiej ale zawodza mnie na kazdym kroku i za kazdym razem
                  ludze sie jak ten pajac ze moze wreszcie.... nie, juz tam nie wroce.
                  spieprzaj klicki ciulaczu ty jeden, w dupie ci sie poprzewracalo odkad
                  znalazles sie w rankingu 100, myslales ze wielki biznes zrobisz, zrobilBYS!
                  ciulacz z kielc jestes i nim zostaniesz, wyzej doopy nie podskoczysz.
      • Gość: ger Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: 212.160.172.* 28.10.04, 10:25
        jaki fajowy gościu:)))))
        dużo takich w tych Kielcach????:))))
        poczytaj jeszcze synku co Legia osiągnęła w latach 90-tych już po komunie,
        • ralf_007 OSIĄGniecia Legii 28.10.04, 13:08
          ¼ LM kiedy grały w niej cztery drużyny na krzyz
          i ½ PZP najsłabszego z pucharów, który z likwidowano bo grały w nim same
          cieniasy.

Też Scyzor aktualnie w stolicy
          • bazyliszek4 Re: OSIĄGniecia Legii 28.10.04, 20:06
            faktycznie, te sukcesy nic nie znaczą. tylko czemu skoro były tak łatwe do
            osiągnięcia nikt nawet się do nich nie zbliżył?! oczywiście inne polskie kluby
            z palcem w d... eliminują z pucharów mistrza Anglii czy obroncę pucharu i
            lidera Serie A...
      • bazyliszek4 Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii 28.10.04, 11:25
        Gość portalu: jaryf napisał(a):

> Legia to klub frajerow ktory osiagniecia mial w latach
        > glebokiej komuny gdy ten klub bral kogo chcial z calej POLSKI.

przez 40 lat komuny Legia zdobyła 4 tytuły mistrzowskie. od 1989 trzy...
        fakty nie zgadzają się z teorią? tym gorzej dla faktów, co misiu?
    • Gość: utytre Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:21
      Do Korony przyjdzie Franek Smuda i wtedy dopiero będzxie jazda. ... z Cracovią
      do ekstraklasy!
      • Gość: Adam Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.aster.pl 28.10.04, 08:24
        Smuda!!!!!????????
        Człowieku mało zawału nie dostałem!!!
        Żaden Smuda, żaden Wójcik itp.!!!
    • Gość: ipok Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:42
      Ja w kwestii formalnej od kiedy to klub tracący 3 punkty do 8 w tabeli ŁKS-u i
      z jednym meczem zaległym to "outsider"
      • Gość: michal2708 Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.cofund.org.pl 28.10.04, 09:11
        Ja w kwestii formalnej: odkąd GW zaczęła się "profesjonalnie" zajmować piłką
        nożną. Co drugi artykuł to żenada.
    • Gość: utytre Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:13
      Nawet żona Chovanca
      Wie, że Legia to franca
    • Gość: Kibic z Poznania Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:16
      Panie Darku !
      Mimo, że jestem kibicem Lecha Poznań od dawien dawna to powiem tak:
      w Lechu i w Legii ponuje totalny bałagan z tym, że Legia ma wspaniałego
      właściciela.
      Proszę nie marnować swojej pracy włożonej w grę Kolportera - zrobił Pan
      z małej drużyny przyzwoity zespół i na pewno awansuje Pan z drużyną do
      ekstraklasy.
      W Legii czeka Pana GRUPA POLSKICH GWIAZD PIŁKI , ktora nie ma ochoty na ciężką
      pracę (w Lechu jest to samo).
      Pozwoli Pan , że zacytuję Koźmińskiego : "poza BORUCEM reszta zespołu nadaje się
      do wymiany i to natychmiastowej", przepraszam jest jeszcze młody Smoliński.
      Jeżeli Pan sobie z tym poradzi to życzę z całego serca powodzenia w prowadzeniu
      Legii mimo , że NIE PRZEPADAM za tym zespołem, a diabli mnie biorą jak widzę
      ciężką pracę takich ludzi jak PAN idącą na darmo.
      • Gość: Ces Panie Darku nie odchodz Pan ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:41
        Nie rozumiem dlaczego zabiera sie trenera , Krono nie pozwól na to!.
        Zgadzam sie z Tobą ze Poznaniaku, w Ledżi grają pseudo gwiazdy z Sokołowskim na
        czele na ktorego gre patrzyc nie moge.
        Bedzie Pan musiał zaczynac wsio od nowa. Lepiej awansowac do I Ligi z Koroną
        oraz razem z Jagiellonią i np Widzewem , a Legię spuścic do II Ligi.

Ces z Białegostoku. ;)
    • Gość: bob Re: Coś cienko, Wdowczyk to nie trener z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:58
      pierwszej półki.
      • Gość: Azirafal Re: Coś cienko, Wdowczyk to nie trener z IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 11:06
        A ja stoję murem za Zielińskim, i basta! Starczy tych roszad, przypuszczeń,
        domysłów i plotek. w Legii trzeba spokoju i treningu, a nie ciągłej szarpaniny
        z trenerami i kandydatami na trenerów.
    • Gość: d Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 11:05
      Chovanec też już miał być na pewno, a go nie ma. Ciekawe jak będzie z
      Wdowczykiem.

www.worldfootball.prv.pl
      • Gość: Azirafal Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 11:06
        z trenerami i kandydatami na trenerów.
        • Gość: GROSZEK Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:13
          PANIE DARKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWEJ PRACY ALE GDZIE ZA DUŻO PIENIĘDZY TO NIE ZA DODRZE PAMIĘTAMAM PANA WOLNE I GOLE Z NICH NICH DLA LEGII ALE TO JUŻ NIE TA SAMA LEGIA. JESZCZE RAZ LEGIA MISTRZEM POLSKI (OBY) CZEKAM NA ODPOWIEDŻ NA MOJĄ OPINIĘ POZDRAWIAM
      • Gość: Azirafal Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 11:07
        z trenerami i kandydatami na trenerów
        • Gość: Syfon Azirafal - ta przyjemność się powtarza, się pow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 11:16
          No to chyba jest was trzech :D
    • Gość: kapi Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: 212.237.5.* 28.10.04, 16:13
      trenerze powodzenia-przyda sie panu w poLegii.
      klicki zawijaj sie ty ciulaczyno kielecka,
      nic w zyciu nie osiagniesz.
      co za burak, nie wierze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka