Gość: wrobel IP: *.cvx.algx.net 28.10.04, 01:45 Z Chovancem wszystko bylo juz dograne hahahaa i co? Pozyjemy, zobaczymy.Ale, lepszy Wdowczyk w Kielcach niz Schoway w Tipiecu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ftblst Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.local.pl / 217.11.143.* 28.10.04, 02:13 Może niech i będzie ten Wdowczyk? Z Czarnuchami osiagnął mistrzostwo (fakt że przy znacznej pomocy Engela). No i potem nie potrafił wyeliminować Panathinaikosu, hmmm. Ale mimo to: sądzę, że może być lepszy od Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 04:37 Pożegnanie z 2 ligą zrobi Mu w sobotę Szczakowianka w Jaworznie jak wygra z Kolporterem 3:1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomm Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.echo.com.pl 28.10.04, 08:13 nie zdziwie sie jak Szczaka dostanie 5:0... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.crowley.pl 28.10.04, 09:32 A zabierajcie se tego Wdowczyka buraki. Mam nadzieję, że nic z wami nie osiągnie, pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:41 ssij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.adsl.xs4all.nl 28.10.04, 02:20 cialgy ten szum wokol legii, kazdy mowi co innego blablablabla, pierdupierdu... jest swietne okreslenie angielskie ktore tu pasuje do Legii: attention whore.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaryf Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.midltn01.ct.comcast.net 28.10.04, 02:29 no coz faktom stalo sie zadosc. osobiscie zycze Panu Darkowi najleprzego ale chce go ostrzec ze Legia to klub frajerow ktory osiagniecia mial w latach glebokiej komuny gdy ten klub bral kogo chcial z calej POLSKI.Wielka Legia postanowila ze Wdowczyk jest jej zbawicielem.Ja scyzor kielecki mowie wam fuck you.Nawet jak Wdowczyk wytrzyma u Was 6 mcy to bedzie Jego zasluga nie Wasza. Wy politykierzy warszawscy potraficie wszystko spie..c, ale mosicie pamietac o jednym Nasz NAROD nie jest taki glupi jak wam sie wydaje i rachunki krzywd musza byc wyrownane.Oczywiscie nie przy pomocy Leppera i tego drugiego lobuza z nie polskim nazwiskiem.Wierze szszere ze moja KORONA KOLPORTER i tak trafi do 1 ligi z Wdowczykiem czy bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syfon Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:07 Ale żeś się jaryf wypowiedział błyskotliwie... Nie odzywaj się gó..arzu, jak nie wiesz o czym mówisz. Dorośli rozmawiają. Dowiedz się czegoś o świecie, wyjedź z Kielc na parę dni, zanim zaczniesz się uzewnętrzniać w imieniu narodu. A tak w ogóle lepszy Wdowczyk niż nic, chociaż wolałbym uznane nazwisko z zagranicy, np. Brueckner - pomarzyć zawsze można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomm Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.echo.com.pl 28.10.04, 08:11 Syfon - prawda kole w oczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finger Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:58 Powiedziałbym, że nie "prawda kole w oczy" a "przytłacza debilizm". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxx Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.aster.pl 28.10.04, 10:26 warszawiaki, jak zwykle wielce obyci kosmopolici i najmadrzejsi w kraju, bo ze stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syfon Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:54 Nie o to chodzi, że jestem Warszawiak (ani ze mnie kosmopolita, ani tym bardziej najmądrzejszy w kraju), tylko o to, że mówicie bez sensu :D Żeby gadać z sensem nie trzeba obycia tylko rozsądku, a rozum nie ma nic wspólnego z geografią. Ja na przykład nie uważam, że w Kielcach są sami pół-analfabeci, chociaż powyżej jest dowód na to, że jest przynajmniej jeden. Nie myśl, że wiesz jaka jest Warszawa, bo oglądasz telewizję. Tak na marginesie raz jeszcze do jaryfa: zdecydowana większość 'politykierów' w Warszawie nie jest Warszawiakami. Bycie stolicą ma tą zdecydowaną wadę, że zjeżdża do niej wszelkie g.wno. PS. dla Korony mam szacunek, bez Wdowczyka i tak sobie poradzi - jak najwięcej takich profesjonalnych klubów w polskiej piłce. Klub nie powinien mieć kompleksów, a kibice o dziwo mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapi Do Syfona fajnego zioma i klickiego ch.a zlamanego IP: 212.237.5.* 28.10.04, 16:06 panie syfon jestem z tych kilecow, przykro mi ze musial pan rozmawiac z tymi szkoda-gadac-kielczanami, jednak nie zgadzam sie w jednej kwestii-gadanie z sensem bierze sie z obycia. ale nie o tym. nasz trener nic z wami nie osiagnie, wyrzucicie go stamtad szybciej niz go kupiliscie. szkoda bo z korona odnioslby sukces. trener wdowczyk zna naszych chlopakow, potrafi ich ustawic i zmobilizowac na wazne mecze gdy 'gwiazduja' ze slabiakami, oni sie go boja, nauczyl ich grac w pilke, dzieki niemu maja swoj styl gry. zycze kielcom jak najlepiej ale zawodza mnie na kazdym kroku i za kazdym razem ludze sie jak ten pajac ze moze wreszcie.... nie, juz tam nie wroce. spieprzaj klicki ciulaczu ty jeden, w dupie ci sie poprzewracalo odkad znalazles sie w rankingu 100, myslales ze wielki biznes zrobisz, zrobilBYS! ciulacz z kielc jestes i nim zostaniesz, wyzej doopy nie podskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ger Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: 212.160.172.* 28.10.04, 10:25 jaki fajowy gościu:))))) dużo takich w tych Kielcach????:)))) poczytaj jeszcze synku co Legia osiągnęła w latach 90-tych już po komunie, Odpowiedz Link Zgłoś
ralf_007 OSIĄGniecia Legii 28.10.04, 13:08 ¼ LM kiedy grały w niej cztery drużyny na krzyz i ½ PZP najsłabszego z pucharów, który z likwidowano bo grały w nim same cieniasy. Też Scyzor aktualnie w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: OSIĄGniecia Legii 28.10.04, 20:06 faktycznie, te sukcesy nic nie znaczą. tylko czemu skoro były tak łatwe do osiągnięcia nikt nawet się do nich nie zbliżył?! oczywiście inne polskie kluby z palcem w d... eliminują z pucharów mistrza Anglii czy obroncę pucharu i lidera Serie A... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii 28.10.04, 11:25 Gość portalu: jaryf napisał(a): > Legia to klub frajerow ktory osiagniecia mial w latach > glebokiej komuny gdy ten klub bral kogo chcial z calej POLSKI. przez 40 lat komuny Legia zdobyła 4 tytuły mistrzowskie. od 1989 trzy... fakty nie zgadzają się z teorią? tym gorzej dla faktów, co misiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utytre Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:21 Do Korony przyjdzie Franek Smuda i wtedy dopiero będzxie jazda. ... z Cracovią do ekstraklasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.aster.pl 28.10.04, 08:24 Smuda!!!!!???????? Człowieku mało zawału nie dostałem!!! Żaden Smuda, żaden Wójcik itp.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipok Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:42 Ja w kwestii formalnej od kiedy to klub tracący 3 punkty do 8 w tabeli ŁKS-u i z jednym meczem zaległym to "outsider" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal2708 Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.cofund.org.pl 28.10.04, 09:11 Ja w kwestii formalnej: odkąd GW zaczęła się "profesjonalnie" zajmować piłką nożną. Co drugi artykuł to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utytre Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:13 Nawet żona Chovanca Wie, że Legia to franca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Poznania Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:16 Panie Darku ! Mimo, że jestem kibicem Lecha Poznań od dawien dawna to powiem tak: w Lechu i w Legii ponuje totalny bałagan z tym, że Legia ma wspaniałego właściciela. Proszę nie marnować swojej pracy włożonej w grę Kolportera - zrobił Pan z małej drużyny przyzwoity zespół i na pewno awansuje Pan z drużyną do ekstraklasy. W Legii czeka Pana GRUPA POLSKICH GWIAZD PIŁKI , ktora nie ma ochoty na ciężką pracę (w Lechu jest to samo). Pozwoli Pan , że zacytuję Koźmińskiego : "poza BORUCEM reszta zespołu nadaje się do wymiany i to natychmiastowej", przepraszam jest jeszcze młody Smoliński. Jeżeli Pan sobie z tym poradzi to życzę z całego serca powodzenia w prowadzeniu Legii mimo , że NIE PRZEPADAM za tym zespołem, a diabli mnie biorą jak widzę ciężką pracę takich ludzi jak PAN idącą na darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Panie Darku nie odchodz Pan ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:41 Nie rozumiem dlaczego zabiera sie trenera , Krono nie pozwól na to!. Zgadzam sie z Tobą ze Poznaniaku, w Ledżi grają pseudo gwiazdy z Sokołowskim na czele na ktorego gre patrzyc nie moge. Bedzie Pan musiał zaczynac wsio od nowa. Lepiej awansowac do I Ligi z Koroną oraz razem z Jagiellonią i np Widzewem , a Legię spuścic do II Ligi. Ces z Białegostoku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Coś cienko, Wdowczyk to nie trener z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:58 pierwszej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azirafal Re: Coś cienko, Wdowczyk to nie trener z IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 11:06 A ja stoję murem za Zielińskim, i basta! Starczy tych roszad, przypuszczeń, domysłów i plotek. w Legii trzeba spokoju i treningu, a nie ciągłej szarpaniny z trenerami i kandydatami na trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 11:05 Chovanec też już miał być na pewno, a go nie ma. Ciekawe jak będzie z Wdowczykiem. www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azirafal Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 11:06 A ja stoję murem za Zielińskim, i basta! Starczy tych roszad, przypuszczeń, domysłów i plotek. w Legii trzeba spokoju i treningu, a nie ciągłej szarpaniny z trenerami i kandydatami na trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROSZEK Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:13 PANIE DARKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWEJ PRACY ALE GDZIE ZA DUŻO PIENIĘDZY TO NIE ZA DODRZE PAMIĘTAMAM PANA WOLNE I GOLE Z NICH NICH DLA LEGII ALE TO JUŻ NIE TA SAMA LEGIA. JESZCZE RAZ LEGIA MISTRZEM POLSKI (OBY) CZEKAM NA ODPOWIEDŻ NA MOJĄ OPINIĘ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azirafal Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 11:07 A ja stoję murem za Zielińskim, i basta! Starczy tych roszad, przypuszczeń, domysłów i plotek. w Legii trzeba spokoju i treningu, a nie ciągłej szarpaniny z trenerami i kandydatami na trenerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syfon Azirafal - ta przyjemność się powtarza, się pow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 11:16 No to chyba jest was trzech :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapi Re: Wdowczyk będzie trenerem Legii IP: 212.237.5.* 28.10.04, 16:13 trenerze powodzenia-przyda sie panu w poLegii. klicki zawijaj sie ty ciulaczyno kielecka, nic w zyciu nie osiagniesz. co za burak, nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś