Gość: cyg@nek IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 18:57 Brawo Grzesiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek ale żem się podniecił,aż mi stanął IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubudubu Re: ale żem się podniecił,aż mi stanął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:13 mi tam ledwie dygnął ... ale widocznie wrażliwiec z Ciebie :] pozdro Grzesiu Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew.fedyczkowski Rasiak strzela, Derby wygrywa 13.11.04, 19:01 Rasiak najwyraźniej wraca do formy. Oby nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic DAWAJ DREWNIAK IP: *.chello.pl 13.11.04, 19:02 to smutne ze rasiak strzela... naprawde, jeszcze znów znajdzie miejsce w kadrze, nasz orzeł, już Trybański by się bardziej nadał.... LITOŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DAWAJ DREWNIAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:12 Rozumiem, że z Krzynówka też się nabijaliście, jak strzelał i asystował w drugiej lidze niemieckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: DAJ PokóJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:21 strzelanie i asystowaanie w II lidze niemieckiej powinno być ignorowane w Polsce - czyli ani śmiechu ani zachwytów, capito, verstehen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:31 granie w drugiej lidze nie jest niestety powodem do publikacji prasowych Krzynówek stał się b. opiewanym zawodnikiem grając i strzelając gole w PIERWSZOLIGOWYM Bayer Leverkusen (LIGA MISTRZÓW vs. REAL MADRYT), nie bardzo rozumiem dlaczego ktoś chciałby się zaczytywać o drugoligowych (hm.....) golach REPREZENTANTA POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyq Re: DAWAJ DREWNIAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.04, 19:20 Rasiak jesli jest w formie nie jest zły - jak tak dalej pojdzie to nie bede go bazywał Drewnopoulosem i bede chcial aby znowu grał w reprze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Druga liga, wstyd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:19 że żyjemy w kraju w którym dziennikarze podają kibicom na pierwszej stronie portalu news o drugoligowym golu i to kogo - reprezentanta Polski, obciach totalny Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Polscy piłkarze są w cenie za granicą ... 13.11.04, 19:50 ... w ligach gminnych oraz przyzakładowych. Nawet czasami uda się im strzelić gola do bramki ustawionej z dwóch patyków. Wtedy o nich głośno w polskiej prasie i od razu dostają powołanie do kadry. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafa MIZERIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:53 Nie bardzo rozumiem. Redaktorzy Gazety raz pisza że trzeba trenera który wywali prawie wszystkich graczy-miernoty i znajdzie takich którzy wreszcie stworza zespoł zdolny do zwycięstw w finałach mistrzostw świata.........a nastepnie przedstawiają gol naszego.......w drugiej lidze jako sukces......więc jak to ma być z tymi mocarstwowymi ambicjami dla reprezentacji Polski i co źle zrobił Engel jesli gol Rasiaka w drugiej lidze jest sukcesem.......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigi Re: MIZERIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:09 w ktorym miejscu tego tekstu jest napisane ze bramki Rasiaka w drugiej lidze angielskiej sa sukcesem? ja nie zauwazylem ; to po prostu odnotowanie faktu i nic wiecej, nie widze tam ani slowa komentarza ; a informuja prawdopodobnie dlatego ze zostal juz skreslony przez niektorych, tak jak gdyby pilkarz nie mial prawa do slabszej formy ; jesli zacznie strzelac w bramki w reprezentacji to tez bedziecie sie z tego smiali? a moze bedziecie pisali do FIFA o uniewaznienie tych bramek, bo to Rasiak strzelil a Wy go nie lubicie? proponuje Wam skupic sie na swoich porazkach, ciekawe czy tez wtedy uwazacie sie za przegranych i niezdolnych juz do osiagniecia czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafa Re: MIZERIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 20:12 zibi, nie zrozumiales mojej intencji, ja akurat bronilem Rasiaka gdy był krytykowany za występy w kadrze chodzi o coś nastepujacego: na PIERWSZEJ stronie - zatem w domyśle WAŻNE - pojawia sie info o goliku w drugiej lidze - no nie (i to nie wina Rasiaka, tylko red dyzurnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Piszta o golach Franka, piszta o I lidze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 20:00 a nie o jakichś prowincjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Guitar Re: Piszta o golach Franka, piszta o I lidze IP: *.newark-15rh15rt.nj.dial-access.att.net 14.11.04, 00:38 HAHAHAHHAHA Niestety nasza 1sza liga jest prowincja w Europie:( . A 2 liga angielska takze wiecej warta niz xtraklasa, o duuuzooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu The real GOAL! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 21:09 Tez dziś -Wisła Kraków pokonała na własnym stadionie Lecha Poznań 4:1 i zapewniła sobie tytuł Mistrza Jesieni. Bohaterem meczu autor hat-tricka - Tomasz Frankowski (na zdjęciu), który podtrzymuje niewoiarygodną skuteczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kichot Dajcie do niusa fotkę Rasiaka w stroju Derby IP: *.czerwonak.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek To istotna wiadomość. IP: *.osk.enformatic.pl 14.11.04, 00:51 Rozumiem, że lepiej byłoby napisać, że bramki strzela Wichniarek albo Niedzielan, ale oni, jak na złość, nie strzelają. Jak się nie ma co się lubi... Każda bramka Polaka w zagranicznej lidze (nie takiej znów słabej) to rzadkość i trzeba o tym pisać. Krzynówek w II lidze był tak samo dobry jak dziś (obserwuję go niemal od początku gry w Niemczech) i szkoda, że wtedy o nim nie pisano. Warty był zainteresowania. Rasiak gra nadspodziewanie skutecznie i brawo dla niego. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recyganek Re: To nieistotna wiadomość. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 11:23 Sam Krzynowek powiedział, że dopiero w Bayerze stał się tym piłkarzem co teraz, że dużo się w Bayerze nauczył - więc piszesz banialuki że w drugiej lidze był tak samo dobr. Gratuluję, że oglądaleś jego mecze w drugiej lidze ale trzeba sie nie znać na pilce żeby mowić że tam tak samo dobrze grał jak w pierwszej lidze. Bo jak powiedział KAZIMIERZ GÓRSKI: tak sie gra jak przeciwnik pozwala. A drugoligowi przeciwnicy pozwalają na bardzo duzo w porównaniu z obrońcami i bramkarzami niedrugoligowymi. I to tyle, ucz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Wypisujesz głupoty IP: *.aster.pl 14.11.04, 12:22 Nie kolego - nie zgodzę się z Tobą. Czy gdyby Krzynówek był słaby, to chciałby go mieć u siebie Bayer Leverkusen. Czy gdyby był słąby, to Augenthaler ( obecnie Bayer, kiedyś Nurnberg ) chciałby go mieć u siebie, stawiałby na niego. Odpowiedz sobie sam na te pytania, a dopiero pisz o kimś, że banialuki wypisuje. Były przypadki, że piłkarz w drugoligowym klubie ( Wichniarek w Arminii ) strzelał bramki, a w pierwszoligowym klubie już sobie nie radzi, mało tego, nie łapie się do podstawowego składu ( Wichniarek w Hertha Berlin ). Rasiak na razie gra, strzela, może ktoś go dostrzeże ( może nie Abramowicz ) z Premiership. Może nie będzie to Manchester UTD, Chelsea, Liverpool, ale Tottenham, Everton - czemu nie. I niech Rasiak strzela te bramki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 12:43 Były przypadki, że piłkarz w drugoligowym klubie ( Wichniarek w Arminii ) strzelał bramki, a w pierwszoligowym klubie już sobie nie radzi, mało tego, nie łapie się do podstawowego składu ( Wichniarek w Hertha Berlin ). Nie mogę się bardziej zgodzić z Tobą he, he, he, he Kto napisał że Krzynówek był słaby??? Tak się nie da na poziomie dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl 14.11.04, 13:24 A przeczytaj post osoby, której odpowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reMiki Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 14:30 Tam jest napisane że Krzynówek jest teraz lepszy niż kiedykolwiek wczesniej, z czy zreszta zgadza sie caly pilkarski świat. Ty zaś czytasz że Krzynówek był słaby - jak ty czytasz chłopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: 193.170.62.* 14.11.04, 14:48 No tak. Ale od czegos trzeba zaczac. I wydaje sie, ze chyba lepiej od drugoligowcow w Niemczech czy w Anglii niz polskiej ekstraligi. Nie sadze, zeby wyrosl z niego drugi Pele ale jesli bedzie dalej robil postepy to ma szanse przynajmniej dorownac Krzynowkowi. Nie wiem dlaczego wszyscy tak sie piekla na wszystkie informacje o nim. Niech sobie chlopak strzela te bramki. Poza tym nie wydaje mi sie, zeby dzielila go przepasc od innych. Wiec dlaczego od razu wieszyc na nim psy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 15:03 zaczynać od Rasiaka nie od Franka mówisz....hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl 14.11.04, 15:16 Poczytaj sobie to, co ja napisałem. Ja zawsze uważałem, że dla Rasiaka zbawieniem jest to, że dostał szansę gry. Bo tu wszyscy, ze to druga liga, druga liga, że słaba itp. A ja uważam, że jakby miał do wyboru etatową grę w Derby i trybuny w Chelsea, to powinien wybrać Derby. Bo tam przynajmiej rozwinie się piłkarsko, a w drugim przypadku byłby zastój, jaki towarzyszył Rasiakowi przez ostatnie mniej więcej pół roku. Jeżeli strzela bramki, niech gra w reprezentacji i robi to samo, co w Derby. Były przypadki, że piłkarz był w bardzo znanym klubie, a nie mieścił się nawet na ławkę: 1. S. Wojciechowski ( Bayern Monachium ) 2. A. Rudy ( Ajax Amsterdam ) 3. R. Kałużny ( przeczytałem w piłce nożnej plus wywiad z Augenthalerem, że nie widzi go w składzie, bo ma lepszych. Co nie przeszkadza Kałużnemu w tym, aby Janas go powoływał ) 4. E. Smolarek ( Feyenord, zreszta jego tata Włodzimierz też nie częściej się nie mieścił w składach Eintrachtu Frankfurt, Feyenoordu, dopiero się odrodził w Utrchcie do tego stopnia, że Strejlau go posadził na ławce w meczu HOlandia - Polska w el. MŚ w USA - słynna przerwa w transmisji telewizyjnej, że komentujący mecz Dariusz Szpakowski musiał się bawić w radiowca, a siedzący obok niego Terlecki narzekał, jaki to on niepocieszony, komentując zaistniałą sytuację "szok na łączach opanował Europę" ) I kilku tak można jeszcze poszukać. Ale zmierzam do tego, że zacząć z tzw. niskiego pułapu, a do Liverpoolu, Blackburn już niedaleko, jak się utrzyma taką formę strzelecką. Kibic Legii pozdrawia kibiców wszystkich drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś