Dodaj do ulubionych

Rasiak strzela, Derby wygrywa

IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 18:57
Brawo Grzesiu.
Obserwuj wątek
    • Gość: edek ale żem się podniecił,aż mi stanął IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 19:00
      • Gość: łubudubu Re: ale żem się podniecił,aż mi stanął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:13
        mi tam ledwie dygnął ... ale widocznie wrażliwiec z Ciebie :] pozdro Grzesiu
    • zbigniew.fedyczkowski Rasiak strzela, Derby wygrywa 13.11.04, 19:01
      Rasiak najwyraźniej wraca do formy. Oby nie zawiódł.
    • Gość: kibic DAWAJ DREWNIAK IP: *.chello.pl 13.11.04, 19:02
      to smutne ze rasiak strzela... naprawde, jeszcze znów znajdzie miejsce w
      kadrze, nasz orzeł, już Trybański by się bardziej nadał.... LITOŚCI!!!
      • Gość: ja Re: DAWAJ DREWNIAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:12
        Rozumiem, że z Krzynówka też się nabijaliście, jak strzelał i asystował w
        drugiej lidze niemieckiej?
        • Gość: Not Re: DAJ PokóJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:21
          strzelanie i asystowaanie w II lidze niemieckiej powinno być ignorowane w
          Polsce - czyli ani śmiechu ani zachwytów, capito, verstehen??
        • Gość: kobra Re IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:31
          granie w drugiej lidze nie jest niestety powodem do publikacji prasowych
          Krzynówek stał się b. opiewanym zawodnikiem grając i strzelając gole w
          PIERWSZOLIGOWYM Bayer Leverkusen (LIGA MISTRZÓW vs. REAL MADRYT), nie bardzo
          rozumiem dlaczego ktoś chciałby się zaczytywać o drugoligowych (hm.....) golach
          REPREZENTANTA POLSKI
      • Gość: kamyq Re: DAWAJ DREWNIAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.04, 19:20
        Rasiak jesli jest w formie nie jest zły - jak tak dalej pojdzie to nie bede go
        bazywał Drewnopoulosem i bede chcial aby znowu grał w reprze :)
    • Gość: Not Druga liga, wstyd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:19
      że żyjemy w kraju w którym dziennikarze podają kibicom na pierwszej stronie
      portalu news o drugoligowym golu i to kogo - reprezentanta Polski, obciach
      totalny
    • swiatlo Polscy piłkarze są w cenie za granicą ... 13.11.04, 19:50
      ... w ligach gminnych oraz przyzakładowych. Nawet czasami uda się im strzelić
      gola do bramki ustawionej z dwóch patyków. Wtedy o nich głośno w polskiej
      prasie i od razu dostają powołanie do kadry.
      Tak trzymać!
    • Gość: Kafa MIZERIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 19:53
      Nie bardzo rozumiem.
      Redaktorzy Gazety raz pisza że trzeba trenera który wywali prawie wszystkich
      graczy-miernoty i znajdzie takich którzy wreszcie stworza zespoł zdolny do
      zwycięstw w finałach mistrzostw świata.........a nastepnie przedstawiają gol
      naszego.......w drugiej lidze jako sukces......więc jak to ma być z tymi
      mocarstwowymi ambicjami dla reprezentacji Polski i co źle zrobił Engel jesli
      gol Rasiaka w drugiej lidze jest sukcesem.......?
      • Gość: zbigi Re: MIZERIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:09
        w ktorym miejscu tego tekstu jest napisane ze bramki Rasiaka w drugiej lidze
        angielskiej sa sukcesem? ja nie zauwazylem ; to po prostu odnotowanie faktu i
        nic wiecej, nie widze tam ani slowa komentarza ; a informuja prawdopodobnie
        dlatego ze zostal juz skreslony przez niektorych, tak jak gdyby pilkarz nie
        mial prawa do slabszej formy ; jesli zacznie strzelac w bramki w reprezentacji
        to tez bedziecie sie z tego smiali? a moze bedziecie pisali do FIFA o
        uniewaznienie tych bramek, bo to Rasiak strzelil a Wy go nie lubicie? proponuje
        Wam skupic sie na swoich porazkach, ciekawe czy tez wtedy uwazacie sie za
        przegranych i niezdolnych juz do osiagniecia czegokolwiek
        • Gość: Kafa Re: MIZERIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 20:12
          zibi, nie zrozumiales mojej intencji, ja akurat bronilem Rasiaka gdy był
          krytykowany za występy w kadrze
          chodzi o coś nastepujacego: na PIERWSZEJ stronie - zatem w domyśle WAŻNE -
          pojawia sie info o goliku w drugiej lidze - no nie (i to nie wina Rasiaka,
          tylko red dyzurnego)
    • Gość: Stachu Piszta o golach Franka, piszta o I lidze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 20:00
      a nie o jakichś prowincjach
      • Gość: Red Guitar Re: Piszta o golach Franka, piszta o I lidze IP: *.newark-15rh15rt.nj.dial-access.att.net 14.11.04, 00:38
        HAHAHAHHAHA
        Niestety nasza 1sza liga jest prowincja w Europie:( . A 2 liga angielska takze
        wiecej warta niz xtraklasa, o duuuzooo
    • Gość: Stachu The real GOAL! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 21:09
      Tez dziś -Wisła Kraków pokonała na własnym stadionie Lecha Poznań 4:1 i
      zapewniła sobie tytuł Mistrza Jesieni. Bohaterem meczu autor hat-tricka -
      Tomasz Frankowski (na zdjęciu), który podtrzymuje niewoiarygodną skuteczność
    • Gość: Kichot Dajcie do niusa fotkę Rasiaka w stroju Derby IP: *.czerwonak.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:25
    • Gość: SKOX GRZESIURASIAK FOREVER !!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.11.04, 22:20
    • Gość: cyg@nek To istotna wiadomość. IP: *.osk.enformatic.pl 14.11.04, 00:51
      Rozumiem, że lepiej byłoby napisać, że bramki strzela Wichniarek albo
      Niedzielan, ale oni, jak na złość, nie strzelają.
      Jak się nie ma co się lubi... Każda bramka Polaka w zagranicznej lidze (nie
      takiej znów słabej) to rzadkość i trzeba o tym pisać.
      Krzynówek w II lidze był tak samo dobry jak dziś (obserwuję go niemal od
      początku gry w Niemczech) i szkoda, że wtedy o nim nie pisano. Warty był
      zainteresowania.
      Rasiak gra nadspodziewanie skutecznie i brawo dla niego. Oby tak dalej.
      • Gość: recyganek Re: To nieistotna wiadomość. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 11:23
        Sam Krzynowek powiedział, że dopiero w Bayerze stał się tym piłkarzem co teraz,
        że dużo się w Bayerze nauczył - więc piszesz banialuki że w drugiej lidze był
        tak samo dobr. Gratuluję, że oglądaleś jego mecze w drugiej lidze ale trzeba
        sie nie znać na pilce żeby mowić że tam tak samo dobrze grał jak w pierwszej
        lidze. Bo jak powiedział KAZIMIERZ GÓRSKI: tak sie gra jak przeciwnik pozwala.
        A drugoligowi przeciwnicy pozwalają na bardzo duzo w porównaniu z obrońcami i
        bramkarzami niedrugoligowymi. I to tyle, ucz się.
        • Gość: Miki Wypisujesz głupoty IP: *.aster.pl 14.11.04, 12:22
          Nie kolego - nie zgodzę się z Tobą. Czy gdyby Krzynówek był słaby, to chciałby
          go mieć u siebie Bayer Leverkusen. Czy gdyby był słąby, to Augenthaler (
          obecnie Bayer, kiedyś Nurnberg ) chciałby go mieć u siebie, stawiałby na niego.
          Odpowiedz sobie sam na te pytania, a dopiero pisz o kimś, że banialuki wypisuje.

Były przypadki, że piłkarz w drugoligowym klubie ( Wichniarek w Arminii )
          strzelał bramki, a w pierwszoligowym klubie już sobie nie radzi, mało tego, nie
          łapie się do podstawowego składu ( Wichniarek w Hertha Berlin ). Rasiak na
          razie gra, strzela, może ktoś go dostrzeże ( może nie Abramowicz ) z
          Premiership. Może nie będzie to Manchester UTD, Chelsea, Liverpool, ale
          Tottenham, Everton - czemu nie. I niech Rasiak strzela te bramki.

Pozdrawiam
          • Gość: he, he Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 12:43
            Były przypadki, że piłkarz w drugoligowym klubie ( Wichniarek w Arminii )
            strzelał bramki, a w pierwszoligowym klubie już sobie nie radzi, mało tego, nie
            łapie się do podstawowego składu ( Wichniarek w Hertha Berlin ).
            Nie mogę się bardziej zgodzić z Tobą he, he, he, he

Kto napisał że Krzynówek był słaby??? Tak się nie da na poziomie dyskutować.
            • Gość: Miki Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl 14.11.04, 13:24
              A przeczytaj post osoby, której odpowiedziałem.
              • Gość: reMiki Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 14:30
                Tam jest napisane że Krzynówek jest teraz lepszy niż kiedykolwiek wczesniej, z
                czy zreszta zgadza sie caly pilkarski świat. Ty zaś czytasz że Krzynówek był
                słaby - jak ty czytasz chłopie?
                • Gość: Cristos Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: 193.170.62.* 14.11.04, 14:48
                  No tak. Ale od czegos trzeba zaczac. I wydaje sie, ze chyba lepiej od
                  drugoligowcow w Niemczech czy w Anglii niz polskiej ekstraligi. Nie sadze, zeby
                  wyrosl z niego drugi Pele ale jesli bedzie dalej robil postepy to ma szanse
                  przynajmniej dorownac Krzynowkowi. Nie wiem dlaczego wszyscy tak sie piekla na
                  wszystkie informacje o nim. Niech sobie chlopak strzela te bramki.
                  Poza tym nie wydaje mi sie, zeby dzielila go przepasc od innych. Wiec dlaczego
                  od razu wieszyc na nim psy?
                  • Gość: hm Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 15:03
                    zaczynać od Rasiaka nie od Franka mówisz....hm....
                  • Gość: Miki Re: Wypisujesz głupoty - ty też IP: *.aster.pl 14.11.04, 15:16
                    Poczytaj sobie to, co ja napisałem. Ja zawsze uważałem, że dla Rasiaka
                    zbawieniem jest to, że dostał szansę gry. Bo tu wszyscy, ze to druga liga,
                    druga liga, że słaba itp. A ja uważam, że jakby miał do wyboru etatową grę w
                    Derby i trybuny w Chelsea, to powinien wybrać Derby. Bo tam przynajmiej
                    rozwinie się piłkarsko, a w drugim przypadku byłby zastój, jaki towarzyszył
                    Rasiakowi przez ostatnie mniej więcej pół roku. Jeżeli strzela bramki, niech
                    gra w reprezentacji i robi to samo, co w Derby.
                    Były przypadki, że piłkarz był w bardzo znanym klubie, a nie mieścił się nawet
                    na ławkę:
                    1. S. Wojciechowski ( Bayern Monachium )
                    2. A. Rudy ( Ajax Amsterdam )
                    3. R. Kałużny ( przeczytałem w piłce nożnej plus wywiad z Augenthalerem, że nie
                    widzi go w składzie, bo ma lepszych. Co nie przeszkadza Kałużnemu w tym, aby
                    Janas go powoływał )
                    4. E. Smolarek ( Feyenord, zreszta jego tata Włodzimierz też nie częściej się
                    nie mieścił w składach Eintrachtu Frankfurt, Feyenoordu, dopiero się odrodził w
                    Utrchcie do tego stopnia, że Strejlau go posadził na ławce w meczu HOlandia -
                    Polska w el. MŚ w USA - słynna przerwa w transmisji telewizyjnej, że
                    komentujący mecz Dariusz Szpakowski musiał się bawić w radiowca, a siedzący
                    obok niego Terlecki narzekał, jaki to on niepocieszony, komentując zaistniałą
                    sytuację "szok na łączach opanował Europę" )

I kilku tak można jeszcze poszukać. Ale zmierzam do tego, że zacząć z tzw.
                    niskiego pułapu, a do Liverpoolu, Blackburn już niedaleko, jak się utrzyma taką
                    formę strzelecką.

Kibic Legii pozdrawia kibiców wszystkich drużyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka