Gość: Rafa(L) IP: *.chello.pl 24.11.04, 18:43 BAAAYERN!!! BAYERN MONACHIUM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Not Dynamo przed Realem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 22:01 he, he a jeszcze niedawno jakiś intelektualista mi tłumaczył, że większe pieniądze sa oczywistym dowodem wyższości sportowej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
vegetronk Współczuję... 25.11.04, 08:55 Współczuję Ci otaczających Cię intelektualistów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy a ja nie rozumiem... IP: *.wmgalicja.krakow.pl 25.11.04, 16:08 co znaczy ze tylko PSV zapewnilo sobie awans do 1/8 finalu. Barcelona i Milan to pewnie jeszcze nie awansowaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !?! Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.crowley.pl 24.11.04, 22:45 Kamień spadł mi z serca gdy Porto wygrało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yor GW wykącza język polski IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 22:48 ale zapewe kompromitujący passus usuną a ja wyjdę na głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yor i jeszcze ta Bercelona. Piją tam kwasa czy co? IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Ja cie chlopie rozumiem,mi tez się skączy niedługo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:12 .. cierpliwosc do czytania tego chłamu w sportowej GW. Nie wiem kogo oni zatrudniają, pewnie młodych studenciakow do przepisywania info z Reutersa. Ale jakim cudem taki lapsus jak "skączyć" przechodzi przez korekte, to nie mam pojęcia. Przez to każdy edytor od razu wychwyci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Ja cie chlopie rozumiem,mi tez się skączy nie IP: *.ipt.aol.com 25.11.04, 03:28 Pzyznaje racje!!!Artykoly sa na rzenojacym poziomie gramatycznym o intelektualnym nie warto nawet wspominac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałosne ćwoki to prawda,som w tym miszczami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:50 "Skączyły się" - brawo redaktorze a może "skonczyły się" też będzie "po polskiemu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżimiflojthasejbań Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:04 Och, jak dobrze, że mecze już sie "skączyły"! Cieszy mnie zrówno awans "Barceląny", jak i zwycięstwo "Valęcji". Ślę pozdrowienia wszytkim równie zdąnym dziennikarzą! I Wam, bracia i siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:04 Skoro wszystkie mecze już sią "skączyły" to gratuluję zanjomości gramatyki autorowi tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:08 Mam nadzieję, że ten kto to pisał skączy z tym raz na zawsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.aster.pl 24.11.04, 23:12 A co w rozpisce tabeli grupy H robi Celtic. Zdecyduj sie Pan do ktorej grupy ich chcesz wrzucic. A jesli to juz ty tu wszystkim rzadzisz to zrob Pan to jakos tak zeby awansowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:13 Ale z ciebie kibic Bayernu Monachium... tym bardziej że nie ma takiej drużyny;) Jest tylko Bayer:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżimiflojthasejbań SENSACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:15 Ależ sensacja! Słuchajcie! Celtic Glasgow mimo różnicy punktowej nie do odrobienia w grupie F, zachował jeszcze szanse na awans w grupie H! Zresztą zobaczcie sami! Jest wprawdzie na ostatnim - piątym miejscu w tej grupie, ale co tam! Na pewno da sobie radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikito Grupa H IP: *.adsl.proxad.net 25.11.04, 00:07 PSG jest na drugim miejscu a nie trzecim........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Reklama Playstation IP: *.anon-online.org 25.11.04, 03:00 O co chodzi z tym sępem ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Czy ten idiota Wolowski umie liczyc? 25.11.04, 05:31 "PSV to jedyna drużyna, która awansowała wczoraj do 1/8 finału Ligi Mistrzów. Uprawiająca sztukę dla sztuki Barcelona tylko zremisowała z Celtikiem" Barcelona ma 10 punktow i jeden mecz do rozegrania a Celtic ma tylko 4. Chyba ze Barca przegra a Celtic za zwyciestwo dostanie 7 punktow. Poza tym Chelsea i Inter tez awansowaly! Co za mlot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirv Re: Czy ten idiota Wolowski umie liczyc? IP: 193.170.62.* 25.11.04, 08:03 Chelsea i Inter awansowaly juz wczesniej awansowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he 100mln IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 06:41 i gdzie byli spece od transferów gdy Ronaldinho za glupie 35mln przechodził do Barcy - okazja stulecia ps. Crespo dwa gole - facet ma ciekawa kariere, chyba tylko Seedorf zaliczył tyle super teamow co on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: 100mln IP: *.wmgalicja.krakow.pl 25.11.04, 16:15 a Davids chyba jeszcze wiecej niz Seederf Davids: Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, Inter Seedorf: Ajax, Real, Inter, Milan (moglem sie pomyllic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regis Re: Gra Liga Mistrzów IP: 195.85.209.* 25.11.04, 07:16 Tylko jedno zdanie: panowie z wyborczej, nie odmawiam klasy ani umiejetności Ronaldinho, ale przeginacie wchodzicie mu w d*** bez wazeliny! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 07:29 Brawa dla "znawców" z GW. Awansował także Inter, bo w ostatnim meczu gra Valencia z Werderem i nie ma możliwości aby obie drużyny wyprzedziły mediolańczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkus Komentarz M. Borka - poprosze o mniej "entuzjazmu" IP: 195.94.193.* 25.11.04, 08:57 Troche mnie zaczyna meczyc sluchanie go. Ok, jest w sumie niezly, ale jak do pilki dochodzi Zidane, czy Ronaldinho i chocby od niechcenia pilke dotknal, to Borek wyskakuje z "fenomenalnym dotknieciem, artyzmem pilki i geniuszem futbolu"! Troche obiektywizmu prosze i chlodnego patrzenia na boisko, w koncu jest Pan komentatorem! Jak o Barcelonie pisali 'sportowy orgazm', to czasem tak mysle o 'komentatorskim'.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumbu chyba nie bylo spalonego IP: *.com.pl 25.11.04, 13:16 przy golu celticu chyba nie bylo spalonego. Facet ktory "dotknal" pilki glowa to tak ją dotknąl, ze nei wiadomo czy dotknal. Pilka toru lotu nie zminila, pewnosci o kontakcie nie ma, tak wiec sedzia slusznie puscil gre. Takie moje zdanie Barcelona slusznie zremisowala - jak sie marnuje takie okazje to to sie msci, wiadomo nie od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegil Re: Gra Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:25 Maccabi ? Poczekaj na Milan lub podobnych poziomem (Juwentus) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.biathlon.end.p http://www.biathlon.end.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:50 www.biathlon.end.pl Odpowiedz Link Zgłoś