Gość: fafarafa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 01:22 Ja bym został jako figurant do końca i pobierał 80 tys miesięcznie HAHAHA. Zarząd by się zesrał ze złości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wlochaty Re: Co zrobi Kasperczak z wymówieniem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 02:22 ja za 80.000zl bym zostal, nie tylko dla kasy, ale na zlosc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Kasperczak rullez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:21 Bardzo dobrze! Niech teraz Cupiał cierpi, a Henio powinien odbierać uposażenie do końca kontraktu :) Za kneblowanie ust i prowincjonalizm płaci się i to słono panie Cupiał! Nie wiem kto z zarządu wymyślił taki scenariusz - przecież każdy początkujący ekonomista powei, że płacenie takiej kasy niepracującemu trenerowi to czyste finansowe samobójstwo!... a Cupiał ponoć oszczędności szuka. Szkoda tylko w tym wszystkim, że dobra klubu szanowny zarząd też nie bierze pod uwagę :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-Wisła BĘDZIE SOBIE TRZEPAŁ, 3 TIMES A DAY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:25 po każdym treningu dla piłkarzy, trening dla małego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek KASPEREK NIE BADZ OST. CHAMAMEM!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.12.04, 02:32 Odejdz z Wisly z klasa za porozumieniem stron. Juz i tak Wisla przez Ciebie stracila kupe szmalu! A jak jestes dobrym trenerem (w co ja nie wierze) to zatrudni Cie lepszy klub/reprezentacja za lepsze pieniadze... P.S. O jakich osiagnieciach mowisz Ty nadety czlowieku??? Jedyny udany sezon za Twojej kadecji to ten, w ktorym team przygotowywal do sezonu "Franz". Troche pokory ofermo z Grojca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo GLUPI JESTES!!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 16.12.04, 02:49 Podpisano z Kasperczakiem taki kontrakt bo wszyscy wiedza, ze jeden rok nie da sie nic zdzialac! Po tych wpadkach Kasperczak zgodzilby sie z pewnoscia na obnizenie/zamrozenie zarobkow ale zakaz wypowiadania sie to ABSURD!!!!!!. Wisla nigdy nie grala tak pieknie jak za Kasperczaka, nawet z tym pieprzonym Dynamem -w 3minuty -3przepiekne bramki. PILKARZYKI ZLEKCEWAZYLY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur CHAMEM I OSTATNIA OFERMA TO TY JESTES... IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 16.12.04, 04:25 I TEN PRZYGLUP CI..LA.W kazdym normalnym kraju do ludzi takich jak Kasperczak (zapisanych w historii osiagniec sportowych danego kraju!)odnosi sie z szacunkiem.Znaczy to, ze Polska nie jest normalnym krajem, a Polacy normalnymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
jesster Re: CHAMEM I OSTATNIA OFERMA TO TY JESTES... 16.12.04, 17:30 W każdym jak to mówisz normalnym kraju jest tak że jak pracodawca zatrudnia pracownika to ma wobec niego jakieś oczekiwania. Jeżeli pracownik przestaje spełniać oczekiwania to się mu dziękuje za współpracę. Za zasługi nikt nikogo nie trzyma! Dla nikogo nie było tajemnicą że celem była Europa. Owszem, pierwsze podejście było udane, a potem? W meczach z mistrzem Belgii, żadnym przecież potentatem nie mieliśmy nic do gadania. Z Valerengą to już było kompletne dno. Z Realem-ok, taki dwumecz mógł przegrać nawet ManU. Ale Dynamo to już znowu było upokorzenie. Ile można przełknąć gorzkich pigułek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crac Re: KASPEREK NIE BADZ OST. CHAMAMEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 08:23 Olek, ty ubecka szujo, Jesteś zerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Pacan bOlek IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 16.12.04, 08:48 Ta wypowiedz pasuje mi na kogos z "nowych" wisełki. zaistniales misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: KASPEREK NIE BADZ OST. CHAMAMEM!!! IP: 203.110.14.* 16.12.04, 08:49 Popieram. Kasperczak to materialista i nieudacznik. Potrafi tylko ogrywać jakieś Polkowice po 5:0. Z takim składem to pierwszy lepszy fanatyk piłki zdobyłby 3 razy mistrzostwo Polski. Henry tylko 2 razy tego dokonał bo raz sromotnie przegrał. Na 5 występów w pucharach tylko 1 udany, reszta to kaszana albo kompromitacje. Potem zgrywał głupa, że niby nadal jest 1-wszym trenerem Wisły, żenada... Ci co go bronią to kretyni nie mający zielonego pojęcia o piłce. Pozdro dla ludzi myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: KASPEREK NIE BADZ OST. CHAMAMEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:07 Qba baran jesteś i tyle.Skoro tak ci się nie podoba Kasperczak to powiedz mi który z urzędujących trenerów odnosił większe sukcesy ze swoim klubem? Żaden??No proszę więc nie taki straszny diabeł(Kasperczak) jak go malują. Wracaj do przedszkola ofermo i zacznij kojazryć fakty.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: KASPEREK NIE BADZ OST. CHAMAMEM!!! IP: *.if.uj.edu.pl 16.12.04, 15:04 Odpowiedz: np. Janas. Zeby nie bylo watpliwosci doceniam Kasperczaka i gardze tymi, ktorzy wieszaja na nim psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic HUBERT SZALEJESZ ZNOWU PO NECIE? IP: 62.111.139.* 16.12.04, 09:01 Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasperczak Głupi jest Cupiał, nie ja! IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 00:03 Słuchajcie chłopcy, dziekuję za słowa uznania, ale głupi jest Cupiał nie ja. Bo jak przerżnąłem kilka razy ważne turnieje, to powinien wiedzieć, na co mnie stać. Zamiast więc w tym roku podpisywać ze mną umowę na dalsze 4 lata, powinien był mnie wywalić na zbity pysk. A jak jest głupi, niech teraz płaci. A co sie tyczy moich chłopców z Wisły: po prostu woda sodowa uderzyła im do głowy, a Szymka już z bezmyslności nikt nie wyprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: Głupi jest Cupiał, nie ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:20 Podpisuj swoje teksty byle jak a nie szargaj nazwiskiem,po przecież Kasperczak ma za dużo Klasy by w ten sposób mówić na łamach. Proponuję ci pseudo- KUKUŁKA bo podrzucasz swoje nieprzemyślane jaja w inne gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: KASPEREK NIE BADZ OST. CHAMAMEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:09 Jak możesz debilu pisać takie głupoty na łamach. Nawet nie wiesz,ofermo skąd pochodzi i ubliżasz ludziom którym pięt nie jesteś godzien całować.To takie prostaki jak ty decydują o obliczu naszej piłki i dlatego najlepsi nie mają czego w tym zaścianku szukać./wide Wdowczyk,Kasperczaki i paru innych,którzy są za dobrzy na to by w tym kraju debili pokroju Olka mogli robić swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako kto tu jest cham? IP: 213.77.7.* 16.12.04, 09:36 Olek o czym Ty piszesz??? Co tu ma do rzeczy czy Kasperczas jet dobrym trenerem czy nie jest? ON MA PODPISANY KONTRAKT! UMOWE! A Wisla zrobila mu cos co moim zdaniem jest niezbyt taktowne, nie mowiac juz o jakiejs etyce futbolowo- biznesowej... Ciekawe co Ty byś zrobił gdybyś miał podpisaną umowę o pracę, dobrze płatną, przychodzisz rano do roboty a tu za Twoim biurkiem jakiś ściemniacz z Czech siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: KASPEREK NIE BADZ OST. CHAMAMEM!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.12.04, 13:33 A TY KOLEK Z KŁAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts ZARZAD WISLY TO PRYMITYWY!!!!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 16.12.04, 02:33 To ludzie typu "yntelygenci", "elyty", "stolyca". Osmieszaja Wisle i niszcza jej wizerunek. Albo sie kogos zwalnia i do widzenia, albo nie. A te mamlasy ichcialyby i sie boja. PAN KASPERCZAK ZASLUGUJE NA SZACUNEK - WY HUJE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba SAM JESTEŚ CH... !!! IP: 203.110.14.* 16.12.04, 08:57 Kasperczak nie zasługuje na żaden szacunek tym co pokazał - ze zalezy mu tylko na kasie! Wyniki zespolu i styl gry on ma gleboko w 4 literach. Każdy szanujący się trener po 2 kolejnym blamazu (Valerenga, Tbilisi) zlozylby rezygnacje lub podal sie do dyspozycji zarzadu. Kasperczak jednak trzyma sie kurzowo cieplej posadki, a potem jeszcze p.. glupoty, ze warunek o rozmowach z mediami mu nie pasowal... Chodzilo tylko o brak odstepnego w wypadku braku awansu do LM. A wogole to mykaj maly odkompa bo matka Ci tam budyn ugowala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Mala "glowa" IP: *.mofnet.gov.pl 16.12.04, 09:08 Winszuje myslenia mala "glowa" - duzej nie stalo? Heniu zasluzyl sie dla klubu tak czy owak i nei zasluguje na takie traktowanie przez te biurwy. On stworzyl ten zespol- po objeciu zaczal calkowicie inaczej-lepiej grac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V MAM NADZIEJE ZE CUPIAL SIE WKU..!!!!!!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 16.12.04, 02:37 Przeciez te osly z zarzadu nie potrafia nic!!!!!!!! Chcieliby do LM, Europy, przeciez to basalaje, kapki osmieszaja Wisle. Nie potrafia nawet zwolnic trenera (pomijam to czy slusznie czy nie). KURY SZCZAC PROWADZIC A NIE ZA EUROPEJSKA PILKE SIE BRAC!!!!! KRAKOWIE KOLEJNY WSTYD!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Co zrobi Kasperczak z wymówieniem? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.12.04, 02:58 kasperczak nie musi siedziec w wisle i pobierac 80 tysiecy misiecznie wystarczy ze sie nie zgodzi na pozostanie w wisle na nowych warunkach i cupial bedzie musial wylozyc 900 tysiecy euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok wawelski Zenada IP: *.mofnet.gov.pl 16.12.04, 09:01 To co robia z Heniem to zenada- dobrze powiedzial: Jezeli juz to chce odejsc z klasa, a nie jak w kolektywie partyjnym- ten ma dziurke w glowie, bo nie chcial jesc grzybkow... Co sie z ta Wisla dzieje- moze trenerowi zabraklo JAJ by w odpowiedniej chwili wstrzasnac zespolem, ale bardziej zawodnikom zabraklo wiary w siebie, a teraz wlascicielom brakuje wiary w to co dotychczas zrobili. Przykre.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Co zrobi Kasperczak z wymówieniem? IP: 213.77.119.* 16.12.04, 08:10 Ciekawe czy ma zapis w kontrakcie o prowadzeniu pierwszej drużyny, jeśli tak, to mogą mu naskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Należy rozwiązac ten kontrakt! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 08:56 Tylko czy to będzie możliwe za porozumieniem stron - po takim cyrku (patrz debile z zarządu i ich indolencja) Kasperczak może iść w zaparte. Chociaż człowiek z klasą tak by się nie zachował. Ja w Pana Henryka już nie wierzę - tą wiarę zabiły we mnie wyczyny z potentatami europejskiej piłki nożnej. Nie zmienia to faktu, że paru piłkarzyków należałoby w dupę kopnąć!!! Tak raz a dobrze. Na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski METODY CUPIALA I JEGO FORTUNA IP: *.net81-67-248.noos.fr 16.12.04, 09:38 NIEUSTANNIE ZADAJE SOBIE PYTANIE SKAD PAN CUPIAL MA TYLE KASY ? CZY TO NIE JEST CZLOWIEK Z POKOLENIA NASZEGO SZANOWNEGO PREZYDENTA K. KTORY BEDAC PRZY ZLOBKU I PRZY PZPR SKUBNA W ODPOWIEDNIM MOMENCIE LADNY PAKIECIK AKCJI NIEDOSTEPNYCH DLA PRZECIETNYCH ZJADACZY CHLEBA? COZ WYNIKA Z TEGO ZE POCZWARY POSTKOMUNISTYCZNE NIE POZBYLY SIE STARYCH METOD. CUPIAL NIE JEST GODNY WYCZYSCIC BUTY PANU KASPERCZAKOWI BO Z PEWNOSCIA MA WIELE NA SUMIENIU... CZLOWIEK Z KASA ALE BEZ KLASY... JESZCZE JEDNA WAZNA RZECZ CUPIAL !!! PANA KASPERCZAKA NIE MOZNA KUPIC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: METODY CUPIALA I JEGO FORTUNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:43 Ciekawski słusznie zauważył - człowiez z kasą powinien być jeszcze z klasą! dodam od siebie jeszcze jedną regułę: CHŁOP ZE WSI WYJDZIE ALE NIGDY WIEŚ Z CHŁOPA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruj Kontrakt to świętość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:43 Kasperczak o tym wie, bo pracował na zachodzie. A Polaczki w zarządzie nie bałdzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Kontrakt to świętość IP: 217.98.64.* 16.12.04, 10:39 Te głupy z siekierami chciałyby żeby Wisła wygrywała wszystkie mecze ale to jest piłka nożna i się wygrywa i czasem przegrywa.Tylko Widzew ok. 20-tu lat temu z rozgrywek ligowych zrobił sobie trening bo był w takiej formie że mógł z powodzeniem grać w Pr. Lig. szacunek dla p. Kasperczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishman Re: Co zrobi Kasperczak z wymówieniem? IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 16.12.04, 10:47 Brawo Panie Henryku! Jest Pan osobowością w polskim futbolu i znakomitym fachowcem, a próba uczynienia z Pana marionetki, figuranta jest po prostu żenująca. Pan Cupiał popełnił błąd - dla mnie to początek końca hegemoni Wisły w Polsce, a przekonamy się o tym być moze już na wiosnę, a na pewno jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m,k Re: Co zrobi Kasperczak z wymówieniem? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:31 nie lubie takich typów jak cupiał, ale z drugiej strony pamiętam, ze podczas mistrzostw świata we Francji Tunezyjczycy potraktowali Kasperczaka gorzej - wywalili go po dwóch meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
lil_makaveli PODTRZYMUJE MOJE ZDANIE Z WCZORAJ - PODPISZE!!! 16.12.04, 11:48 Gdyby Kasperczak nie podpisał nowej umowy, to wypłata tych 900 tys. mogłaby ciągnąć się w nieskończoność... A tak 20 tys. euro ma zawsze 1-szego na koncie :-) W między czasie może sobie szukać nowego klubu/kadry narodowej, w odpowiednim momencie wypowiedzieć umowę z Wisła i zmienić otoczenie. A jak nic nie znajdzie, to się pobyczy i przyjdzie raz w tygodniu na kawkę, ciacho i pogaduchy. Proste... Odpowiedz Link Zgłoś
lil_makaveli A W DRUŻYNIE JEDNAK REWOLUCJA SAMA SIĘ ROBI... 16.12.04, 11:56 I znowu tak jak przypuszczałem... Po pewnym do odlotu Żurawskim, drugi w kolejce ustawił się Szymkowiak: "wystarczy, że powiem tak, a natychmiast wyjadę". Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: A W DRUŻYNIE JEDNAK REWOLUCJA SAMA SIĘ ROBI.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:44 Teraz widać,jak perfidną intrygę knuli od dłuższego czasu "działace"Wisły w zmowie z częścią prasy.Przecież od ponad dwóch miesięcy p.Liczka był już pewny pracy w Krakowie.Najtrudniej było podpuścić p. Henryka,który wszystkie manewry przetrwał spokojnie mimo prowokacji typu dymisja zarządu lub prasowe wyliczanki grzechów transferowych kasperczaka.A potem ni stąd ni zowąd nie pracujący już Kapka szuka talentów w Brazylii,w przeddzień wyjazdu próbował nawet odwołać trenera,/wyjazd przypadkowo w tym samym czasie co Liczka/,potem okazuje się,że jednak dalej pracuje,podobnie jak kolejny w tym klubie inny /przepraszam za wyrażenie/Basałaj.Sitwa zbiera się niezła,tylko ze składem trochę gorzej. Ale jak to mówią rację ma zawsze ten co ma kasę-bo na cholerę mu coś takiego jak rozsądek.Ale to już nie jest wina tych panów, bo podobnie jak Uroda rzadko idzie w parze z rozumem,tak także jest i z kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryman1 Re: Co zrobi Kasperczak z wymówieniem? 16.12.04, 18:02 W dalszym ciągu , niektórym "pacanom" wydaje się że kontrakt to świstek papieru.W Koronie Kielce, nauczyli rozumu Wdowczyka, a teraz Kasperczak niech to samo zrobi w Wiśle! Kontrakt wiąże obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda,jazda,jazda ALE BURDEL, ALE BURDEL-- WSTYD!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 16.12.04, 18:53 Myslalem, ze jaja z zatrudnieniem Chovanca w Legii to najwiekszy wstyd w polskiej pilce, ale to co wyprawiaja "krakowscy" "profesjonalysci" to sa po prostu JAJA JAJA JAJA DO KWADRATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeden trener nie zwolniony bo trzeba by wyplacic odszkodowanie, a drugi przyjety. Beda trenowac jeden na jednej polowie, drugi na drugiej. CO ZA PATALACHY Z TYCH BASALAJOW!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryman1 Re: ALE BURDEL, ALE BURDEL-- WSTYD!!!!!!!!!!! 16.12.04, 19:22 Nie mogą trenować każdy na swojej połowie,bo musieliby trenować tylko obronę. A co z atakiem!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: ALE BURDEL, ALE BURDEL-- WSTYD!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:29 Bawmy się! to gra BASSAlaj Orchestra. Kapki z głów palanty ! jazda jazda jazda! O kurde chyba sie zagalopowałem bo sternik jest nawalony jak praski wojak Szwejk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: ALE BURDEL, ALE BURDEL-- WSTYD!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:50 no! dwa "najsilniejsze" polskie kluby nie dość, ze przerżnęły PUEFA z cieniasami (austria i dinamo) to jeszcze odstawiają mego szopki, straszne!! ~!!!!!@!!!!!!!! P.S. Legia jest najbardziej rozpoznawalnym klubem polskim w Europie, a Wisła ma wielki "łosiągnięcia", buhahahahahahahahaahah:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: ALE BURDEL, ALE BURDEL-- WSTYD!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:02 Ale sie porobiło!Mamy jak w stolicy! Tam bracia Kaczory co ukradli księżyc a w krakówku Bessa-łaje co im Heniek w gardle staje. Jak sie kapka kapnie to sprzeda Czepiała co go Wanda nie chciała bo by syfa złapała.Wykupimy brazylię- jak co - to pożyczka-a w zastaw mamy Liczka-przecież nie prawiczka.Cnotę on stracił z Górnikiem - sześć razy ,ale Heńkowi pokaże kto zacz- ze dwa razy.Ten pierwszy jak tylko na trening przybędzie i ten drugi gdy zamiast jaj wyjdą mu żołędzie. A teraz optymistycznie! ciesy sie dziewucha ze i cysie rosną! siuśka jej piórkuje!- BEDZIE DAWAĆ WIOSNĄ! Tak ja i Wisełka co na jesien mistrza miała a na wiosnę wybrała sobie Basałaja. I dawać bedzie punkty kazdemu , byle sie psypodować praskiemu! Bo w tem karnawale nie licą sie REALE ino nase Muzykanty -DZiałace PALANTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopee Marzy mi się reprezentacja z p. Henrykiem IP: *.akk.net.pl 16.12.04, 20:21 Denerwuje mnie przypadkowość sukcesu Janasa. Każdy jego ruch w kierunku powołania kolejnych "nowych" był dla mnie zaskoczeniem. Tymczasem wystarczyło powołać kilku czołowych graczy mistrza Polski. Srał na to Engel, olewał to żigolo Boniek, a Janas zrobił to w akcie desperacji. Tymczasem p. Henryk przez pracę w Wiślę stworzył kolektyw grający skutecznie w ofensywie(rzecz niespotykana w polskiej piłce od czasów świetnosci Górnika Zabrze, czy Widzewa Łódź). W Wiśle za kadencji pana Kasperczaka nie było przypadku - gra poukładana, miła dla oka...Mam nadzieję,że Liczka nie roztrwoni tego potencjału (co jest raczej nie możliwe ze względu na przygotowania do roszad w pierwszym składzie). Jeszcze będziemy tęsknić za tą nieudolną Wisłą z uporem nie dostającą się do LM. Panie Heńku, życzę wszystkiego dobrego, a nam kibicom wiele szczęścia (przecież kadrą kieruje Janas) :) Odpowiedz Link Zgłoś