Dodaj do ulubionych

Krzynówek w "jedenastce" Eurosportu

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 13:39
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaka cenne wyroznienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:45
      bardzo ciesze sie z tego wyroznienia, bo Eurosport zna sie na tym co robi.
      gratulacje
      • gandalv Już na MŚ w Korei widać było, że mamy mistrza, ale 27.12.04, 14:41
        w tym roku pokazał co potrafi, w końcu nie musimy się wstydzić. Brawo
        Krzynówek!!!

Pozdrawiam
        Gandalv
        Horoskop na 2005
    • Gość: Paweł Re: Krzynówek w "jedenastce" Eurosportu IP: 195.94.201.* 27.12.04, 13:45
      sam jesteś pedał. Brawo Krzynówek! Gratulacje i tak trzymać!
      • Gość: (L)egionista Re: Krzynówek w "jedenastce" Eurosportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:14
        ja pie$dolę. to nie temat o animozjach klubowych. na czole sobie to napsz. a
        wracajac do tematu
        JAAACCEEEKKK KKKRRZZZYYNOOOWWEKKK!!!! (klask klask klas klask)
    • Gość: le_bo_nie_k Re: IP: 138.227.189.* 27.12.04, 14:12
      Boniek i tak uwaza, ze Krzynowek ewentualnie zbliza sie do poziomu swiatowego...
      Ach ten znawca...
    • Gość: bb ewenement IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 27.12.04, 14:17
      biorac pod uwage stan naszej pilki to Krzynowek jest takim ewenementem jak
      malysz, cala dyscyplina ledwo zipie a brlancik i tak sie znajdzie,

az 3 graczy z barcy, fajnie fajnie
    • Gość: Puziol Wreszcie ktoś docenił Xaviego :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:31
    • Gość: cyg@nek No i co wy na to Wyśmiewacze Bundesligi? IP: *.tt / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:35
      Wielokrotnie pisałem, że Krzynówek to klasa światowa i na swojej pozycji jest
      najlepszym piłkarzem 2004r. Forma Krzynówka powinna studzić zachwyty nad grą
      Chelsea i Barcelony, bo Bayer na swoim boisku demoluje każdego.
      Nasi "znawcy" jak zwykle nie doceniają tego co nasze, czyli piłkarza
      reprezentacji Polski, który w dobry otoczeniu jest lepszy od wszystkich gwiazd
      lig włoskiej, hiszpańskiej i angielskiej.
      Jestem przekonany, że wiosna 2005 będzie należała do Bundesligi, bo Werder i
      Bayer to w Lidze Mistrzów znakomite drużyny, a Bayern szybko do nich dołączy
      (Feliks Magath jest artystą w swoim fachu).
    • Gość: mietek Buhaha - z Dida to chyba zart prima-aprilisowy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.12.04, 16:18
      Bez 2 zdan Gigi Buffon to nr 1 rozgrywek grupowych LM. Puscil 1 gola, a do tego
      z karnego... A tu jakies asfalta daja koszulke z nr. 1 - kon by sie usmial...
      Jesli juz ktos z Milanu, to tylko Szewa.
      • Gość: SiTY Re: Buhaha - z Dida to chyba zart prima-aprilisow IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 16:40
        Jeśli dobrze pamiętam, to nawet nie Buffon bronił w tym meczu z Maccabi. Więc
        tym bardziej zamiast Didy. Że też mój ulubiony Real na niego trafił... i tak
        ich przejdzie :)
    • Gość: kobra brawo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 17:45
      brawo, a przy okazji - nie wiedziałem że teraz skrzydłowych dzieli się na
      ofensywnych i defensywnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka