Dodaj do ulubionych

Żurawski: jestem zadowolony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:23
Leć Żurawiu, leć. Wisła i tak nigdy nie zagra w LM.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk dla dobra KADRYZuraw do Turcji. IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:28
      • Gość: Angol Brawo Maciek !!! Racja po twojej stronie !!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.02.05, 11:35
        A ten dziwny niedorzecznik wraz z Basałajem i innymi "przydupasami" Cupiała
        mogliby się uczyć kultury od Ciebie i od Pana Henryka...
        • Gość: gorf Re: Brawo Maciek !!! Racja po twojej stronie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:09
          oj... pan henryk to mógłby się uczyć od maćka też.
          • Gość: Angol A słyszałęś lub czytałeś negatywną opinię IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.02.05, 17:58
            Pana kasperczaka np. na temat Basałaja lub klubu "Wisła" Kraków ? Daj mi
            namiary, jeśli tak. Bo dla mnie ciężko takowe przypomnieć (w przeciwieństwie do
            prostackiego tonu wypowiedzi Basałaja - za przeproszeniem)...
      • Gość: ??? A co będzie jeśli "Żuraw" znów sie zablokuje IP: *.dsl.mindspring.com 03.02.05, 15:28
        i nie będzie strzelał bramek w Turcji???
        Przecież tam nie ma Janasa i nikt mu nie będzie dawał tylu szans.
        Chyba, że Heniek tam też pójdzie, ale on przecież ma ważny kontrakt z Wisłą.
        A swoją drogą to by było naj lepsze rozwiązanie - jak Turkom tak bardzo zależy
        to niech kupią "Żurawia" z "Kacprem", bo inaczej nie ma "dealu".
      • Gość: Chris Re: dla dobra KADRYZuraw do Turcji. IP: 149.123.191.* 03.02.05, 18:04
        Zgadza sie. Polska reprezentacja najwazniejsza.
    • Gość: Rzóraski ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:08
      Sprawdź swoją koncentrację...

www.e2b.org/
      • Gość: papamobil Re: ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:57
        dobre !!!!!!!!
    • Gość: MISTRZ Re: Żurawski: jestem niezadowolony ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 12:10
      Jak go nie sprzedadzą;)
    • Gość: supersonic Zuraw zawsze mowil, ze Bundesliga to nie dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:25
      a tutaj prosze, okazuje sie ze liga turecka wcale od niej poziomem nie odbiega i to jest argument, zeby do niej przejsc, brawo Maciek!

a mialo byc tak pieknie, liga hiszpanska, liga wloska miala byc
    • Gość: Żygać się chce Żurawki tu Żurawski tam...... IP: *.tvp.pl 03.02.05, 13:00
      Ile jeszcze można wypisywać o tym Żurawskim, dajcie spokój !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: z Dobrze robi, że ucieka z naszego piłkarskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:04
      ..bagna. Z czegos trzeba żyć no nie :).
    • Gość: figo Przeprowadziłem się niedawno do Krakowa IP: *.crowley.pl 03.02.05, 13:48
      i nie rozumiem, jak można opuszczać to miasto na rzecz zapyziałej prowincji w
      Turcji. No ale dla Maćka liczą się przede wszystkim pieniądze, bo awans
      piłkarski to na pewno nie jest. Nie wiem dlaczego Maciek (podobnie zresztą, jak
      inni pl piłkarze) owija w dyplomatyczną bawełnę swoje wypowiedzi, zamiast po
      prostu powiedzieć: "Cóż, dają mi w Turcji 2 lub 3x więcej, niż tu. I kropka.
    • Gość: bolo Żuraw bez skrzydeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:16
      odleci czy nie odleci ?.
      • Gość: koneser i co? trabzon chce gwiadora, to jest polska pilka IP: *.his.uni.torun.pl 03.02.05, 17:54
        rzygac sie chce, wszedzie o tym tranferze, jakby mial trafic do manutd, a tu
        jakis trabzon, to swiadczy o poziomie polskich pilkarzy, nikt nie chce ich, bo
        po co?? wszedzie gdzie graja to lipa, oprocz krzynowka ktory gra w przecietnej
        lidze i w przecietnym zespolu, ale sie pokazuje, a reszta??? wsztyd , hanba,
        dudek to znany na swiecie, 3 razy zjebAAl najbardziej prestyzowy mecz
        liverpoolu, kapitan hajto zamiast grac sprzedaje papierosy, kolejni gwiazdorzy
        narzekaja ze trenerzy ich nie lubia, pisali o golu smolarka jakby nie wiem co,
        a ze smolarkiem bedzie jak z niedzielanem, kolejny rok bez bramki, a co pisac
        teraz?? wielki zuraw do wielkiego trabzonu :))))), rzygac sie chce
    • Gość: Andy Maciek odlaz IP: *.aster.pl 03.02.05, 18:21
    • Gość: cyg@nek Lepiej nie porównywać... IP: *.osk.enformatic.pl 03.02.05, 18:22
      ...ligi polskiej do tureckiej, bo to kolejny wstyd tzw. ekstraklasy (chłe,
      chłe). Czy ktoś jeszcze pamięta występ polskiej drużyny w LM. A tureckie są tam
      częstym gościem.
    • Gość: Andy Re: Żurawski: jestem zadowolony IP: *.aster.pl 03.02.05, 18:23
      Mysle ze powienien odejsc dla dobra legiuni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka