le_tigre 10.02.05, 01:05 Żeby tylko te armaty nie przestawiły się na krowie łajno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mcvalec koniec rywalizacji IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 01:12 To najgorszy rok Arsenalu od kiedy zacząłęm mu kibicować. Jeśli Ashley odejdzie to może to być początek końca tej drużyny, w razie następnych niepowodzeń inni też będą chcieli odejść i nikt nie będzie mógł ich powstrzymać. W wakacje udało się zatrzymać Patricka, jeśli nie osiągną sukcesu w Europie (a takiej okazji jak w zeszłym roku juź chyba nigdy nie będzie), to Arsene nie będzie miał żadnych argumentów. Kto by chciał grać w drużynie, która ciągle w najważniejszych momentach zawodzi? A jeśli chodzi o kasę, to taka dominacja Abramowicza jest tylko na szkodę piłki, on psuje rynek! Nikt nie jest w stanie zaoferowac tyle co Chelsea. Może dojść do tego, że zdominują rozgrywki tak jak Schumacher Formułę 1 (kto teraz ogląda te wyścigi?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelseaman Re: koniec rywalizacji IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 07:47 hmm... zazdrość? trochę Romek przesadza, nie wiadomo też ile jest w tym prawdy. Warto zauważyć, że Chelsea to nie tylko kasa, ale też klub, który już wkrótce może być najlepiej zarządzany na świecie. Pewnie, że dzięki pieniądzom, ale wydawanym na zatrudnianie fachowców, a nie gwiazd. Bo Robben, Lampard, Drogba czy Joe Cole to po prostu dobrzy, solidni piłkarze, a nie jacyś tam galacticos jak w Madrycie. No i Ci szaleni, najwierniejsi w świecie kibice, im się to należy po tylu latach niepowodzeń. Blue Is The Colour!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak Re: koniec rywalizacji IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:37 ...Abramowicz Was sobie po prostu kupił...kupił sobie miłość kibiców...psuje piękno futbolu...pierze swoje brudne interesy przez Chel$ea...a kibice są w siódmym niebie...ja osobiście jak patrze na ChelSea to mi sie rzygać chce...jeszcze wierze, ze sukcesu nie mozna sobie kupic... ...rok temu Arsenal pokazal w Premiership, ze mozna CAŁKOWICIE dominowac bez armat strzelajacymi banknotami...że sukcesy nie trzeba kupować - że można go wypracować...mam nadzieje, że w tym roku pokażą to w LM...powodzenia Arsenal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Chelsea do II ligi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.02.05, 09:56 Co te sowieckie ścierwo sobie myśli ??? Jeśli FA teraz nie zrobi z nimi porządku to będzie kpina ze sprawiedliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy scierwo? IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 10:11 to scierwo jak by chcialo kupiloby Cie juz dzisiaj za pieskie pieniadze, wiec Twoj komentarz wyglada co najmniej zabawnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: Chelsea do II ligi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.170.62.* 10.02.05, 13:31 Tak jest!!!! A na miejsce Chelsea dajcie Exeter!!! I MU moze na lata zapomniec o tytule mistrza :))) Angol, jestes pocieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid Brawo Pawlak IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.02.05, 12:10 Sam bym tego lepiej nie ujal, rozumiem ze kibice Chelsea sie ciesza ale do takich klubow trudno miec szacunek bo Abramowicz jest w stanie wszystkich kupic i to wlasnie robi, moze nowe regulacje UEFA cos zmienia i trzeba bedzie miec przynajmniej kilku wychowankow. Zrobcie 49 meczy bez porazki to pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: Brawo Pawlak IP: 193.170.62.* 10.02.05, 13:21 Po co nam az 49 bez porazki? Popatrz sobie na tabelke :) A poza tym jak juz Arsenal osiagnal to magiczne 49 to znowu sie wszystko posypalo..(ile to maja punktow straty do Chelsea? 11????) Moze i to co Romek wyprawia to przesada, ale nie wierze w to, ze gdyby Ferguson czy Wenger mieli mozliwosc korzystania z takiej skarbonki to by do niej nie siegali... Odpowiedz Link Zgłoś
andydufresne Re: koniec rywalizacji 10.02.05, 12:51 Jeszcze nigdy nie zgadzałem się z żadnym Pawlakiem ale pod tą wypowiedzią podpisuję się obiema rękami. Kilka słów do chelseamena - piszesz o "najlepiej zarządzanym klubie świata" - człowieku co to za filozofia zarządzać klubem jeśli ma się nie ograniczony dostęp do (brudnej) kasy!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodman Re: koniec rywalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:23 Jak się ma tyle kasy to można sobie pozwolic też na wpadki typu: Crespo, Veron, Mutu, Kezman. Nie zapominał, że ci "jacys tam galacticos" mają na swoim koncie trofea, o ktorych twoi chłopcy na razie tylko marzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 10:10 a ja uwazam, ze to normalne. Skoro najlepsze firmy na swiecie zatrudniaja najlepszych fachowcow za najlepsze pieniadza, czemu klub pilkarski nie moze robic tego samego. Poza tym pilka to juz nie tylko sukces sam w sobie. To przede wszystkim sukces w wymiarze finansowym, a zeby taki osiagnac trzeba zebrac najlepszych. I nie mowmy juz o komercjalizacji sportu, bo jesli dopuszcza sie do udzialu w igrzyskach zawodowcow to nie jest to juz codziennosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad To nie jest normalne IP: 81.210.116.* 10.02.05, 11:04 Załóżmy, że Chelsea gra z Arsenalem o ważne punkty... i co? Jak ocenisz grę zawodnika Cole'a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog22 Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.tbcn.telia.com 10.02.05, 10:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog22 Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.tbcn.telia.com 10.02.05, 11:05 Jestem kibicem Chelsea od wielu lat (grubo przed przyjciem Abramowicza). Zastanawia mnie jeden problem co pisaliby fani Arsenalu, Manchasteru Utd i innych druzyn gdyby do ich ukochanych zespolow przyszedl taki mozny sponsor, czy wieszaliby psy jak na Chelsea? Pozdrawiam wszystkich kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju 10.02.05, 12:44 do Manchesteru już pukał trzy lata temu taki zamozny sposor, magnat medialny Ruperdem Murdochem zwany, i żaden kibic Manchesteru go nie chciał (organizowano demonstracje itp). Teraz kolejny dobry wujek się pojawił, Amerykanin Glazer, i chce sponsorować United i wiesz co, znowu kibice Manchesteru go nie chcą. Nie kazdy jest taki jak Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: 193.170.62.* 10.02.05, 13:36 Nie, ron_obvious. Abramowicz w przeciwienstwie do wymienionych przez Ciebie panow nigdy nie mial w planych otwarcia Disneylandu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju 10.02.05, 14:07 Mam nadzieje, ze tylko na planach się skończy i oferta Glazera zostanie odrzucona...ku.. nie chcę na Old Trefford ameykańskiej szopki jak na NFL czy baseballu. Pie..ny Jankes zamiast zająć się kupowaniem sterydowców z NBA zapragnął kopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:02 ja akurat fanem the blue nie jestem, ale cos mi mowi, ze murinio wygra CL po raz drugi ;) barce milo sie oglada, ale z taka obrona (belletti, oleguer, marquez) to nie maja czego szukac. starcie z milanem (po ktorym odpadliby notabene) wyraznie to pokazalo. real zreszta to samo. moim zdaniem, z chelsea moze powalczyc bayern, milan albo juve. i chyba to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vad Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.chello.pl 10.02.05, 13:04 523.539 pln tygodniowo 2.094.156 miesiecznie pln 75.389.616 pln za 3 letni kontrakt pensja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose felix Najlepszy angielski obrońca już gra w Chelsea... IP: *.aster.pl 10.02.05, 18:25 ...a zowie się John Terry. Odkąd pamiętam Mourinho zarzeka się, że różne "sery Alexy" mogą uważać Ryjów Ferdynandów za najlepszych, ale naprawdę najlepszy jest i tak Terry. Więc albo cytowany zwrot miał brzmieć: "najlepszy angielski obrońca SPOZA Chelsea", albo Terry ostro podpadł... Odpowiedz Link Zgłoś