Dodaj do ulubionych

Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a już ...

10.02.05, 01:05
Żeby tylko te armaty nie przestawiły się na krowie łajno...
Obserwuj wątek
    • Gość: mcvalec koniec rywalizacji IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 01:12
      To najgorszy rok Arsenalu od kiedy zacząłęm mu kibicować. Jeśli Ashley
      odejdzie to może to być początek końca tej drużyny, w razie następnych
      niepowodzeń inni też będą chcieli odejść i nikt nie będzie mógł ich
      powstrzymać. W wakacje udało się zatrzymać Patricka, jeśli nie osiągną
      sukcesu w Europie (a takiej okazji jak w zeszłym roku juź chyba nigdy nie
      będzie), to Arsene nie będzie miał żadnych argumentów. Kto by chciał grać w
      drużynie, która ciągle w najważniejszych momentach zawodzi?
      A jeśli chodzi o kasę, to taka dominacja Abramowicza jest tylko na szkodę
      piłki, on psuje rynek! Nikt nie jest w stanie zaoferowac tyle co Chelsea.
      Może dojść do tego, że zdominują rozgrywki tak jak Schumacher Formułę 1 (kto
      teraz ogląda te wyścigi?).
      • Gość: chelseaman Re: koniec rywalizacji IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 07:47
        hmm... zazdrość?

trochę Romek przesadza, nie wiadomo też ile jest w tym prawdy. Warto zauważyć,
        że Chelsea to nie tylko kasa, ale też klub, który już wkrótce może być
        najlepiej zarządzany na świecie. Pewnie, że dzięki pieniądzom, ale wydawanym na
        zatrudnianie fachowców, a nie gwiazd. Bo Robben, Lampard, Drogba czy Joe Cole
        to po prostu dobrzy, solidni piłkarze, a nie jacyś tam galacticos jak w
        Madrycie.

No i Ci szaleni, najwierniejsi w świecie kibice, im się to należy po tylu
        latach niepowodzeń. Blue Is The Colour!!!
        • Gość: Pawlak Re: koniec rywalizacji IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:37
          ...Abramowicz Was sobie po prostu kupił...kupił sobie miłość kibiców...psuje
          piękno futbolu...pierze swoje brudne interesy przez Chel$ea...a kibice są w
          siódmym niebie...ja osobiście jak patrze na ChelSea to mi sie rzygać
          chce...jeszcze wierze, ze sukcesu nie mozna sobie kupic...

...rok temu Arsenal pokazal w Premiership, ze mozna CAŁKOWICIE dominowac bez
          armat strzelajacymi banknotami...że sukcesy nie trzeba kupować - że można go
          wypracować...mam nadzieje, że w tym roku pokażą to w LM...powodzenia Arsenal...
          • Gość: Angol Chelsea do II ligi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.02.05, 09:56
            Co te sowieckie ścierwo sobie myśli ??? Jeśli FA teraz nie zrobi z nimi
            porządku to będzie kpina ze sprawiedliwości...
            • Gość: andy scierwo? IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 10:11
              to scierwo jak by chcialo kupiloby Cie juz dzisiaj za pieskie pieniadze, wiec
              Twoj komentarz wyglada co najmniej zabawnie:)
            • Gość: Cristos Re: Chelsea do II ligi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.170.62.* 10.02.05, 13:31
              Tak jest!!!! A na miejsce Chelsea dajcie Exeter!!! I MU moze na lata zapomniec
              o tytule mistrza :)))
              Angol, jestes pocieszny...
          • Gość: Acid Brawo Pawlak IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.02.05, 12:10
            Sam bym tego lepiej nie ujal, rozumiem ze kibice Chelsea sie ciesza ale do
            takich klubow trudno miec szacunek bo Abramowicz jest w stanie wszystkich kupic
            i to wlasnie robi, moze nowe regulacje UEFA cos zmienia i trzeba bedzie miec
            przynajmniej kilku wychowankow. Zrobcie 49 meczy bez porazki to pogadamy...
            • Gość: Cristos Re: Brawo Pawlak IP: 193.170.62.* 10.02.05, 13:21
              Po co nam az 49 bez porazki? Popatrz sobie na tabelke :) A poza tym jak juz
              Arsenal osiagnal to magiczne 49 to znowu sie wszystko posypalo..(ile to maja
              punktow straty do Chelsea? 11????)
              Moze i to co Romek wyprawia to przesada, ale nie wierze w to, ze gdyby Ferguson
              czy Wenger mieli mozliwosc korzystania z takiej skarbonki to by do niej nie
              siegali...
          • andydufresne Re: koniec rywalizacji 10.02.05, 12:51
            Jeszcze nigdy nie zgadzałem się z żadnym Pawlakiem ale pod tą wypowiedzią
            podpisuję się obiema rękami. Kilka słów do chelseamena - piszesz o "najlepiej
            zarządzanym klubie świata" - człowieku co to za filozofia zarządzać klubem
            jeśli ma się nie ograniczony dostęp do (brudnej) kasy!?!
        • Gość: Wlodman Re: koniec rywalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:23
          Jak się ma tyle kasy to można sobie pozwolic też na wpadki typu: Crespo, Veron,
          Mutu, Kezman.
          Nie zapominał, że ci "jacys tam galacticos" mają na swoim koncie trofea, o
          ktorych twoi chłopcy na razie tylko marzą.
    • Gość: andy Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 10:10
      a ja uwazam, ze to normalne. Skoro najlepsze firmy na swiecie zatrudniaja
      najlepszych fachowcow za najlepsze pieniadza, czemu klub pilkarski nie moze
      robic tego samego. Poza tym pilka to juz nie tylko sukces sam w sobie. To przede
      wszystkim sukces w wymiarze finansowym, a zeby taki osiagnac trzeba zebrac
      najlepszych. I nie mowmy juz o komercjalizacji sportu, bo jesli dopuszcza sie do
      udzialu w igrzyskach zawodowcow to nie jest to juz codziennosc.
      • Gość: gad To nie jest normalne IP: 81.210.116.* 10.02.05, 11:04
        Załóżmy, że Chelsea gra z Arsenalem o ważne punkty... i co? Jak ocenisz grę
        zawodnika Cole'a?
    • Gość: frog22 Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.tbcn.telia.com 10.02.05, 10:57
    • Gość: frog22 Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.tbcn.telia.com 10.02.05, 11:05
      Jestem kibicem Chelsea od wielu lat (grubo przed przyjciem Abramowicza).
      Zastanawia mnie jeden problem co pisaliby fani Arsenalu, Manchasteru Utd i
      innych druzyn gdyby do ich ukochanych zespolow przyszedl taki mozny sponsor, czy
      wieszaliby psy jak na Chelsea?
      Pozdrawiam wszystkich kibicow
      • ron_obvious Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju 10.02.05, 12:44
        do Manchesteru już pukał trzy lata temu taki zamozny sposor, magnat medialny
        Ruperdem Murdochem zwany, i żaden kibic Manchesteru go nie chciał (organizowano
        demonstracje itp). Teraz kolejny dobry wujek się pojawił, Amerykanin Glazer, i
        chce sponsorować United i wiesz co, znowu kibice Manchesteru go nie chcą. Nie
        kazdy jest taki jak Chelsea.
        • Gość: Mika Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: 193.170.62.* 10.02.05, 13:36
          Nie, ron_obvious. Abramowicz w przeciwienstwie do wymienionych przez Ciebie
          panow nigdy nie mial w planych otwarcia Disneylandu :-))
          • ron_obvious Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju 10.02.05, 14:07
            Mam nadzieje, ze tylko na planach się skończy i oferta Glazera zostanie
            odrzucona...ku.. nie chcę na Old Trefford ameykańskiej szopki jak na NFL czy
            baseballu. Pie..ny Jankes zamiast zająć się kupowaniem sterydowców z NBA
            zapragnął kopanej.
    • Gość: kaos Re: Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:02
      ja akurat fanem the blue nie jestem, ale cos mi mowi, ze murinio wygra CL po raz
      drugi ;)
      barce milo sie oglada, ale z taka obrona (belletti, oleguer, marquez) to nie
      maja czego szukac. starcie z milanem (po ktorym odpadliby notabene) wyraznie to
      pokazalo. real zreszta to samo.
      moim zdaniem, z chelsea moze powalczyc bayern, milan albo juve. i chyba to
      wszystko.
    • Gość: vad Chelsea chce płacić pensję Ashely'a Cole'a ju IP: *.chello.pl 10.02.05, 13:04
      523.539 pln tygodniowo
      2.094.156 miesiecznie pln
      75.389.616 pln za 3 letni kontrakt pensja !!!!
    • Gość: jose felix Najlepszy angielski obrońca już gra w Chelsea... IP: *.aster.pl 10.02.05, 18:25
      ...a zowie się John Terry. Odkąd pamiętam Mourinho zarzeka się, że różne "sery
      Alexy" mogą uważać Ryjów Ferdynandów za najlepszych, ale naprawdę najlepszy
      jest i tak Terry.
      Więc albo cytowany zwrot miał brzmieć: "najlepszy angielski obrońca SPOZA
      Chelsea", albo Terry ostro podpadł...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka