Dodaj do ulubionych

LUDZIE : CO WY TU PISZECIE???

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:58
Po tym meczu to chyba sporo osob sie narabalo, bo gadacie takie bzdury ze sie
plakac chce!!!:
1. Koles pisze ze Hajto bezsensownie faulowal, byl pajacem, chamw i nie umie
grac. Sorry nie ogladal meczu. Hajto był najlepszym Polakiem na boisku i moze
mial z 2 faule pod koniec meczu.
2. Wiekszosc klnie na nasza reprezentacje a jak ktos stwierzdzi ze to glupie
mowi ze obraza sie tym kibicow. LUDZIE koles co wyzywa i to bezsensownie Polski
pilkarzy nie jest KIBICEM TYLKO PALANTEM.
3. W cale nie zauwarzylem zeby Koreancy bylo o klase od nas lepsi grali
podobnie i gdyby naprawde nie te glupie bledy bylo by 0:0.
4. Faktem jest to ze sa male szanse na awans ale kazdy prawdziwy kibic w to
wierzy
5. Jeszcze raz apeluje nie wyklinajcie polskich reprezentantow... prosze!!!
kibicujcie im nadal!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zgoda Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: 212.76.35.* 04.06.02, 17:00
      Gość portalu: Zezik napisał(a):

> 3. W cale nie zauwarzylem zeby Koreancy bylo o klase od nas lepsi grali
      > podobnie i gdyby naprawde nie te glupie bledy bylo by 0:0.

Na MŚ nie ma głupich błędów - przynajmniej dla naszych każdy błąd jest na wagę
      dalszego awansu.
      I nie wściekam się o ich błędy, tylko o bezmyślność.
      • Gość: korzeń Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: 195.116.167.* 04.06.02, 17:29
        To co dzisiaj zobaczyłem to bezmyślność to już nie ta reprezentacja która grała
        w eliminacjach i powiem jedno muszą nastąpić zmiany ale kto wie może forma
        wróći na mecz z portugalią
      • Gość: HSPS Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 04.06.02, 18:16
        > Gość portalu: Zezik napisał(a):
        >
        > > 3. W cale nie zauwarzylem zeby Koreancy bylo o klase od nas lepsi grali
        > > podobnie i gdyby naprawde nie te glupie bledy bylo by 0:0.
        >
        To Ty nie ten mecz oglądałeś - popatrz : pojedynki główkowe, jeden na jeden,
        rozgrywanie piłki w środku, celność podań (!), stojąca obrona - to są żadne
        różnice ?????????????????????????????
        Głupie błędy - nawet jeśli to ich ilość świadczy właśnie o klasie (lub jej braku)
        A Hajto niech lepiej zamilczy - w Niemczech jest traktowany tylko jako
        ciekawostka (ilość fauli, żółtych i czerwonych), Schalke nie ma zamiaru
        go "sponsorować" ponieważ jest ... za wolny!
    • Gość: wierzacy Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.chello.pl 04.06.02, 17:23
      Roztrzasac mecz to teraz ma Engel i tylko on, a jak ktos mi napisze ze
      przegralismy z 'jakas tam Korea' to niech lepiej jeszcze raz sobie
      przeanalizuje sytuacje w dzisiejszym futbolu i dobrze sie zastanowi co
      powiedzial(napisal). Coz - tradycja pewnie zostanie podtrzymana, ze gospodarz
      wyjdzie z grupy (ilosc czynnikow wpywajacych na taka sytuacje jest naprawde
      duza!)Ale najbardziej wqrwia, a zarazem zaskakuje mnie wasza postawa - polskich
      kibicow (juz nie mowie patriotow!). Ciekaw jestem czy wam by bylo milo grac z
      mysla, ze wszyscy w ciebie wieza, ale jak tylko cos ci nie wyjdzie to jedyne co
      potrafia - gnoic! A idzcie wy mi z takimi kibicami! Jak zaczalem wierzyc tak
      bede wierzyc dokonca! Nadzieja matka glupich, ale wole miec matke niz byc
      sierota!!!
      P.S. Zezik: 'jeszcze tego lata, jeszcze tego lata, Polska bedzie mistrzem
      swiata!' :)
      • Gość: Phoebe Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.06.02, 23:03
        Gość portalu: wierzacy napisał(a):

> Roztrzasac mecz to teraz ma Engel i tylko on, a jak
        ktos mi napisze ze
        > przegralismy z 'jakas tam Korea' to niech lepiej
        jeszcze raz sobie
        > przeanalizuje sytuacje w dzisiejszym futbolu i dobrze
        sie zastanowi co
        > powiedzial(napisal). Coz - tradycja pewnie zostanie
        podtrzymana, ze gospodarz
        > wyjdzie z grupy (ilosc czynnikow wpywajacych na taka
        sytuacje jest naprawde
        > duza!)Ale najbardziej wqrwia, a zarazem zaskakuje mnie
        wasza postawa - polskich
        >
        > kibicow (juz nie mowie patriotow!). Ciekaw jestem czy
        wam by bylo milo grac z
        > mysla, ze wszyscy w ciebie wieza, ale jak tylko cos ci
        nie wyjdzie to jedyne co
        >
        > potrafia - gnoic! A idzcie wy mi z takimi kibicami! Jak
        zaczalem wierzyc tak
        > bede wierzyc dokonca! Nadzieja matka glupich, ale wole
        miec matke niz byc
        > sierota!!!
        JESTEM Z TOBĄ "WIERZĄCY",JA TEZ WOLĘ TAKĄ MATKĘ , A ZATEM
        JESTEM TWOJĄ "SISTER":)))BĄDŻMY DOBREJ MYŚLI , WSZYSTKO
        JST MOŻLIWE...
        > P.S. Zezik: 'jeszcze tego lata, jeszcze tego lata,
        Polska bedzie mistrzem
        > swiata!' :)

• Gość: Zibi Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:10
        Nikt ich nie gnoi za to, że przegrali. Bo przegrać tak jak Turcja to nie wstyd.
        Kompromitacją jest to, że po tych wszystkich zapowiedziach, jak to oni są
        wspaniale przygotowani, po tym całym pieprzeniu Engela o taktyce, nagle się
        okazuje, że to wszystko to była zasłona dymna przed katastrofalną formą kadry
        do której doprowadził Engel oraz jego "gwiazdeczki". Nawet Arabia Saudyjska
        próbowała konstruować jakieś akcje, a nasi nawet tego nie potrafili.
        • Gość: Phoebe Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.06.02, 23:20
          Gość portalu: Zibi napisał(a):

> Nikt ich nie gnoi za to, że przegrali. Bo przegrać tak
          jak Turcja to nie wstyd.
          >
          > Kompromitacją jest to, że po tych wszystkich
          zapowiedziach, jak to oni są
          > wspaniale przygotowani, po tym całym pieprzeniu Engela
          o taktyce, nagle się
          > okazuje, że to wszystko to była zasłona dymna przed
          katastrofalną formą kadry
          > do której doprowadził Engel oraz jego "gwiazdeczki".
          Nawet Arabia Saudyjska
          > próbowała konstruować jakieś akcje, a nasi nawet tego
          nie potrafili.
          NO I CO TEGO, ŻE , JAK TO MÓWISZ "PRÓBOWALI KONSTRUOWAĆ
          JAKIEŚ AKCJE"- DOSTALI ZA TO OSIEM STRZAŁÓW ...
          • Gość: Zibi Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:53
            Tak tyle, że grali z doskonale dysponowanymi Niemcami, którym wchodził każdy
            strzał, a my z przeciętnie grającą Koreą. Całe szczęscie, że z Koreą, a nie z
            jakąś poważną drużyną bo moglibyśmy konkurować z Arabami.
          • Gość: dada Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: 5.3R* / *.ed.shawcable.net 05.06.02, 00:19
            Nie wiem co wy ogladaliscie (mam na mysli tych 'wiernych kibicow'), ale prawda
            jest taka ze ze wszystkich druzyn jakie graly do tej pory nasza reprezentacja
            zagrala najgorsza pilke. Zero ambicji,zero techniki...jakby niedozywieni i
            anemiczni. Nie jest wstydem przgrac...ale jest wstydem jak przegrac...i tu
            nasi nie maja sie czym chwalic. Szkoda.
    • Gość: Ewa Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.csk.pl 04.06.02, 17:50
      Nie ma na tym forum wielu kobiet.
      Mam nadzieję, że mnie nie zakrzyczycie.
      Ogladałam mecz, denerwowałam się strasznie, rzucałam mięsem choć nie chciałam,
      nawet ciut za dużo wypiłam.
      Ale co było mineło, przegraliśmy ale następne mecze przed Nami. 10 czerwca
      zasiąde przed telewizorem wierząc w Naszą Reprezentację. To już nie będzie mecz
      z gospodarzami tylko z lepszą od Nas Reprezentacją.Wierzę że wygramy.
      Może się nie znam ale wydaje Mi sie,że sędziowie zauwarżali więcej błędów
      Polaków niż Koreańczyków. A gdy w 2 połowie odgwizdano spalonego, gdy Oli wcale
      nie był przed Koreańczykami to prawie się popłakałam.
      Przez następne 4 lata Polska będzie mistrzem świata.
    • Gość: Kocur Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 04.06.02, 18:08

> Po tym meczu to chyba sporo osob sie narabalo, bo gadacie takie bzdury ze sie
      > plakac chce!!!:

Widać... nieźle narąbany byłeś :))... skoro... "nie zauwarzyłeś".

PS.
      Ja z kolei zauważam, że musiałeś niemało piwa nawarzyć, żeś nie zauwaŻył

• Gość: Zezik Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:51
        Z tym punktem to mnie nie zrozumieliscie...nie tylko Ty. Nie chodzi mi ze
        Polska byla taka jak oni czy lepsza ale ze nie bylo to wg mnie niebo i
        ziemia... jesli sle sie wyslowilem to sorry...
    • Gość: GM Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:24
      mozna kibicowac ale takiej druzynie co ma charakter a nie TURYSTĄ!!!!
      • Gość: Az Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: 213.25.22.* 04.06.02, 18:39
        Gość portalu: GM napisał(a):

> mozna kibicowac ale takiej druzynie co ma charakter a nie TURYSTĄ!!!!

Zwróć uwagę, że "turystami" po pierwszej rundzie okrzykną 16 reprezentacji, nie
        tylko naszą. To liczba znana od dawna, narzucona przez regulamin. Dla każdej z
        tych nacji porażka będzie "wielka". A ktoś po prostu musi zająć te miejsca
        trzecie i czwarte w grupach, bo inaczej się nie da. W kolejnych rundach będą
        odpadać kolejni - jak to nazywasz - "turyści".

Nie nazywaj naszych piłkarzy turystami. To jest sport. Raz się wygrywa, kiedy
        indziej się przegrywa. Czasem w dobrym, czasem w złym stylu, ale zawsze na tym to
        polega. Kiedy czytam takie bzdury... Naprawdę ktoś wierzy, że im się nie chciało?
        Po prostu nie dali rady wygrać. Mogli być słabsi, wolniejsi, gorzej wyszkoleni,
        mniej bystrzy itd. itp., ale zarzucanie, że im się nie chciało, świadczy tylko o
        złośliwości tego, kto taki zarzut stawia.
        • Gość: Kocur Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 04.06.02, 18:47
          Powiem tak - SPRAWIALI WRAŻENIE JAKBY IM SIĘ NIE CHCIAŁO.

Byc może to wina zbijania kasy na dennych reklamach zamiast ciężkiej pracy jaką
          są TRENINGI.

A bez pracy to nie ma kołaczy - czego efekt wszyscy widzieli.

PS.
          Ciekaw jestem ilu Francuzów czy też Koreańczyków tak intensywnie
          się "reklamowało" na wyśmienitych ROSOŁACH czy też innych tam PUDDINGACH czy
          nawet na KONTACH BANKOWYCH - może ktoś wie i mi powie
          • Gość: Az Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: 213.25.22.* 04.06.02, 18:54
            Gość portalu: Kocur napisał(a):

> Powiem tak - SPRAWIALI WRAŻENIE JAKBY IM SIĘ NIE CHCIAŁO.

No, proszę. Tak dużo lepiej ;)
          • Gość: Glazer Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 22:47
            W TF1 przed kazdym meczem, w przerwie i po meczu leci tona reklam z pilkarzami
            Francji. Z Zidanem i Lizarazu na czele.
    • mikolaj7 Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? 04.06.02, 22:40

> Po tym meczu to chyba sporo osob sie narabalo, bo gadacie takie bzdury ze sie
      > plakac chce!!!:

ty tez, hehe

> 1. Koles pisze ze Hajto bezsensownie faulowal, byl pajacem, chamw i nie umie
      > grac. Sorry nie ogladal meczu. Hajto był najlepszym Polakiem na boisku i moze
      > mial z 2 faule pod koniec meczu.

szkoda, ze po stracie nie racze wrocic do tylu. moze nikt by
      sie nie czepial, gdyby nie jego pech, ze akurat po jego
      wpadkach padaly gole ...

> 2. Wiekszosc klnie na nasza reprezentacje a jak ktos stwierzdzi ze to glupie
      > mowi ze obraza sie tym kibicow. LUDZIE koles co wyzywa i to bezsensownie Polski
      >
      > pilkarzy nie jest KIBICEM TYLKO PALANTEM.

ty tez przekilnasz. po co? jestes kibicem, czy palantem?

to juz ci chocby HSPS odpowiedzial :)

> 4. Faktem jest to ze sa male szanse na awans ale kazdy prawdziwy kibic w to
      > wierzy

a co ma powiedziec kibic mongolii?
      • Gość: Zezik Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:58
        mikolaj7 napisał(a):

> Gość portalu: Zezik napisał(a):
        >
        > > Po tym meczu to chyba sporo osob sie narabalo, bo gadacie takie bzdury ze
        > sie
        > > plakac chce!!!:
        >
        > ty tez, hehe
        >
        Akurat nie dzis:) jakbysmy wygrali to moze... co do 3. punktu to juz
        odpowiedzialem wczesniej...
        > > 1. Koles pisze ze Hajto bezsensownie faulowal, byl pajacem, chamw i nie um
        > ie
        > > grac. Sorry nie ogladal meczu. Hajto był najlepszym Polakiem na boisku i m
        > oze
        > > mial z 2 faule pod koniec meczu.
        >
        > szkoda, ze po stracie nie racze wrocic do tylu. moze nikt by
        > sie nie czepial, gdyby nie jego pech, ze akurat po jego
        > wpadkach padaly gole ...
        >
        >
        Tu sie z Toba nie zgodze. pierwsza bramka byla Waldocha lub Zewlakowa nie wiem
        kto mial kryc tego Koreanczyka.
        > > 2. Wiekszosc klnie na nasza reprezentacje a jak ktos stwierzdzi ze to glup
        > ie
        > > mowi ze obraza sie tym kibicow. LUDZIE koles co wyzywa i to bezsensownie P
        > olski
        > >
        > > pilkarzy nie jest KIBICEM TYLKO PALANTEM.
        >
        > ty tez przekilnasz. po co? jestes kibicem, czy palantem?
        >
        >
        Mowie o przeklinaniu na Polska reprezentacje. A co do innego przeklinania to
        naprawde bylem b. zdenerwowany, chyba mi sie nie dziwisz...
        > > 3. W cale nie zauwarzylem zeby Koreancy bylo o klase od nas lepsi grali
        > > podobnie i gdyby naprawde nie te glupie bledy bylo by 0:0.
        >
        > to juz ci chocby HSPS odpowiedzial :)
        >
        >
        > > 4. Faktem jest to ze sa male szanse na awans ale kazdy prawdziwy kibic w t
        > o
        > > wierzy
        >
        > a co ma powiedziec kibic mongolii?

Kibic Mongolii... trudno mi powiedziec ale dla takich Niemcow to my bylismy przez
        ostatnie 16 lat taka Mongolia...moze oni tez kiedys sie zakwalifikuja na mundial.
        Spojrzmy na taka Arabie Saudyjska oni tez maja kibicow...
    • Gość: Zibi Co ty K.... oglądałeś?????!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:55
      Engel - tektyczne zero
      Obrona - brak jakiejkolwiek komunikacji
      Pomoc - nie zauważyłem takiej formacji na boisku
      Atak - 2 na 5 to nawet nie ma sensu wychodzic na boisko

Jestem zagożałym kibicem i serce mnie boli kiedy widzę stado baranów, które nie
      umie wymienić kilka podań między sobą po kilkunastu latach gry w piłkę oraz
      trenera, który wpuszcza na boisko pasywnego, mało zwrotnego Żewlakowa zamiast
      szybkiego i zwrotnego Kucharskiego.
      • Gość: Zezik Re: Co ty K.... oglądałeś?????!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:01
        Gość portalu: Zibi napisał(a):

> Engel - tektyczne zero
        zgadzam sie prawie w 100%
        > Obrona - brak jakiejkolwiek komunikacji
        > Pomoc - nie zauważyłem takiej formacji na boisku
        > Atak - 2 na 5 to nawet nie ma sensu wychodzic na boisko
        >
        > Jestem zagożałym kibicem i serce mnie boli kiedy widzę stado baranów, które nie
        >
        > umie wymienić kilka podań między sobą po kilkunastu latach gry w piłkę oraz
        > trenera, który wpuszcza na boisko pasywnego, mało zwrotnego Żewlakowa zamiast
        > szybkiego i zwrotnego Kucharskiego.
        Wg mnie powinien wprowadzic Kucharskiego zgadzam sie z Toba. Ja ocenilem pare
        indywidualnych postaw tj Hajto. i postawe tego ze niektorzy potrafia tylko
        wyklinac na naszych pilkarzy, a takze wpadanie ze skrajnej eufori w skrajny
        pesymizm.

• Gość: Zibi Re: Co ty K.... oglądałeś?????!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:40
          To nie jest skrajny pesymizm. To jest realizm!!! Grałem w piłkę 7 lat i wiem,
          że w kilka dni nie da się zbudować drużyny z niczego. Każdy gdzieś tam w
          podswiadomości myśli może się stanie cud z Portugalią. I ja też mam takie
          myśli. Tyle, że nie ma najmniejszych przesłanek po dzisiejszym meczu aby
          sądzić, że nagle znajdzie się rozgrywający, a Engel wymysli taktykę. Engel jako
          trener kondycyjno szybkościowy jest dobry ale taktycznie jest zerem. W
          eliminacjach mieł fart bo trafil na Norwegię skłóconą i podzieloną, a na
          Ukrainie chłopaki zagrali mecz życia. Na kondycję i szybkość pracuje się kilka
          miesięcy, a nawet lat. Engel nie doprowadził ich nawet do siły która
          pozwalałaby podejść pod przeciwnika słabego technicznie. To jak oni zagrają z
          techniczną Portugalią. Przecież, Figo i spółka przegonią naszych szybkimi
          podaniami i po 30 minutach nie będą mieli siły grać. Zauważ, że nie
          przegraliśmy ze świetnie dysponowaną Brazylią po zaciętym meczu, tylko ze słabą
          Koreą po naszej katastrofalnej grze.
          Ostatnia rzecz. Koźmiński jest wkurwiony, że musiał grać na prawej. Engel jest
          wkurwiony, że nie wykonali żadnego z jego założeń (jego wina) Konflikt w kadrze
          murowany.
          • Gość: jangcy Re: Co ty K.... oglądałeś?????!!!!!!!!!!!!! IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 10:49
            No, chyba ze stanie sie cud i zagraja kolejny mecz zycia jak z Ukraina :-)
    • jackprima.pl Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? 04.06.02, 23:22
      KIbicowanie swoją drogą. Prawda jest jednak taka,że w piłkę to my grać nie
      umiemy. Podstawowe pytanie to: ile powinien zarabiać reprezentant POLSKI.
      Odpowieć jest prosta; NIC bo najpierw praca potem płaca.
    • Gość: Krzychu Re: LUDZIE : CO WY TU PISZECIE??? IP: 194.196.204.* 05.06.02, 12:32
      Hajto do domu - przestan sie skarzyc na kibicow, na sedziego, na... plamy na
      sloncu, przestan dystkutowac z szefem-Engelem, ze Iwana wywalil, przestan
      burzyc atmosfere, zbieraj sie brachu do chaty, w koncu juz i lepsi od Ciebie
      byli odsuwani od gry za takie gadanie (szkoda, ze nie u nas), albo przyznaj, ze
      nie najlepiej wam wyszlo i bierz sie do roboty, w koncu nadal na was liczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka