Dodaj do ulubionych

Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam

IP: *.udg.es 04.06.02, 22:19
Jest ladna, moze troche glupiutka. Ma piekny glos i cudowne cialo. Zostawcie ja
w spokoju. Edyta zawsze bede z Toba
Obserwuj wątek
    • Gość: rud Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 212.244.27.* 05.06.02, 04:14
      To ją sobie podziwiaj, nikt Ci nie zabrania. A że interpretacja polskiego hymnu
      w wykonaniu Edytki była żenująca to już inna sprawa. Kto jest odpowiedzialny za
      wybór wykonawcy hymnu? Może ktoś wie?
    • Gość: manfred Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.alstom.pl 05.06.02, 06:00
      Chyba ci słoń nadepnął na obydwa uszy. Jak wyła, a nie śpiewała ta pseudo
      piosenkareczka to każdy słyszał. Myślę, że takim wykonaniem naszego hymnu
      narodowego przetkała wszystkim uszy i nikt już nigdy więcej nie pójdzie na
      koncert, ani nie kupi płyty tej miałczącej kotki. Dziwię się tylko jak można
      mieć tak spaczony gust, co tam jest do podobania ?
      • Gość: jurga Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 61.63.195.* 05.06.02, 08:41
        No to powiem Ci tylko, ze Twoj obiekt uwielbienia skopal hymn. Niech ona sobie
        bedzie glupiutka dla siebie ale niech nas nie kompromituje na arenie
        miedzynarodowej siolac sie na orginalnosc. Czasem trezba przystopowac. To nie
        ona tam byla najwazniejsza.
      • Gość: remik Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 212.122.205.* 05.06.02, 15:47
        Edyta powinna wyjechać do domu tuż po tej kompromitacji. Chyba nawet nasi graki
        lepiej, niż ona śpiewała.
    • Gość: Shorty7 Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.slupca.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:50
      Gość portalu: Morderca napisał(a):

> Jest ladna, moze troche glupiutka. Ma piekny glos i cudowne cialo. Zostawcie ja
      >
      > w spokoju. Edyta zawsze bede z Toba
      ..................................................................................
      Co do głosu to jeszcze się zgodzę ale z tym ciałem to lekka przesada!!!A intelekt
      pozostawiam bez komentarza (każdy widzi)!!!Pozdrawiam!!!

• Gość: Kali Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 08:52
        Powiedzcie mi az tak zle bylo bo nie widzialem tego??
        A wystapiła chociaz w majtkach bo ostatnio uwielbia pokazywac sie bez, tak ze
        wszystko widac:))))?????
    • Gość: Smithpl Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.nolimit.pl 05.06.02, 09:04
      Gość portalu: Morderca napisał(a):

> Jest ladna, moze troche glupiutka. Ma piekny glos i cudowne cialo. Zostawcie ja
      >
      > w spokoju. Edyta zawsze bede z Toba

Takie walory nadaja sie dla spiewajacej panienki z domu publicznego.

Chyba ze myslisz o bzykaniu - ale zeby na stadionie przy tylu ludziach? :-))
    • Gość: ala Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.vpn.pl 05.06.02, 09:41
      Co do głosu to ma niezły, szkoda tylko że nie potrafi połączyć tego z
      inteligencją, a ze tego nie ma, to z taktem. Slyszalem o jej zachowaniu podczas
      tworzenia muscalu METRO i prawda jest taka, ze to nie ona odeszla, lecz ja
      wykopano. No cóż, primadonną to by chciała być. Co do ciała? Nawet ma niezłe i
      moze powinna na tym sie skupic? W Opolu juz cos tam próbowała pokazac :)))))
      Generalnie - AWARIA
      • Gość: Szeryf Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 213.25.204.* 05.06.02, 09:59
        Zgadzam sie z Mordercą ... ale tylko w sprawie podziwiania jej. Mój podziw ma
        nieco inne podłoże :wyjść i zaśpiewać "Mazurka Dąbrowskiego" tak, ze wydaje
        się hymnem Korei (którego oczywiście nikt nie zna..) to jest sztuka. W sumie z
        nierj to prawdziwa artystka , bo jak widać to często artyści starają
        sięszokować (tutaj jednak została przekroczona ta słynna pewna granica..;) ).
        Nie ma cosie dziwić ,że reprezentacja dostała w dupe- ta wyje jak kapela
        garażowa, a nma treningach ciężkie zajęcia w basenie ,saunie , na kortach
        tenisowych , nie można spać po nocach.. BTW . ciekawe czy Edyta nie będzie bałą
        się wrócićdo Polski...???
        • Gość: Hajto Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 212.244.138.* 05.06.02, 15:19
          Przecie ona w Anglii mieszka wiec nie boi sie wracac do Polski ;)
    • Gość: nazaro Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.sowatech.com.pl 05.06.02, 10:01
      Ciało???/ a gdzie biust?/Ciała to ona dała i to mocno nie "soul -uje się"
      Mazurka Dąbrowskiego tylko spiewa w tempie a o tym przechodzona gwiazdeczka
      chyba zapomniała .
    • Gość: Walas Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.sosnowiec.pik / 192.168.1.* 05.06.02, 14:58
      Popieram
      Natomiast co do głupiutka to tak mógł napisać jedynie ktoś kto nie zna Edyty
      osobiście.
      PS. Do Wszystkich adwersarzy spróbójcie sami zaśpiewać gdy zakrzykuje was $0
      tys ludzi.
      Powodzenia
    • debie Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam 05.06.02, 15:01
      i w dodatku jest absolwentką Technikum Pszczelarskiego. Podziwiam Twój gust
      • Gość: J.Engels Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:32
        Drodzy Panstwo,
        mysle iz Pani Edyta tak zaskoczyla naszych zawodnikow wykonaniem hymnu, ze z
        tego zaskoczenia ockneli sie dopiero po meczu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka