Gość: Morderca IP: *.udg.es 04.06.02, 22:19 Jest ladna, moze troche glupiutka. Ma piekny glos i cudowne cialo. Zostawcie ja w spokoju. Edyta zawsze bede z Toba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rud Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 212.244.27.* 05.06.02, 04:14 To ją sobie podziwiaj, nikt Ci nie zabrania. A że interpretacja polskiego hymnu w wykonaniu Edytki była żenująca to już inna sprawa. Kto jest odpowiedzialny za wybór wykonawcy hymnu? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manfred Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.alstom.pl 05.06.02, 06:00 Chyba ci słoń nadepnął na obydwa uszy. Jak wyła, a nie śpiewała ta pseudo piosenkareczka to każdy słyszał. Myślę, że takim wykonaniem naszego hymnu narodowego przetkała wszystkim uszy i nikt już nigdy więcej nie pójdzie na koncert, ani nie kupi płyty tej miałczącej kotki. Dziwię się tylko jak można mieć tak spaczony gust, co tam jest do podobania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurga Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 61.63.195.* 05.06.02, 08:41 No to powiem Ci tylko, ze Twoj obiekt uwielbienia skopal hymn. Niech ona sobie bedzie glupiutka dla siebie ale niech nas nie kompromituje na arenie miedzynarodowej siolac sie na orginalnosc. Czasem trezba przystopowac. To nie ona tam byla najwazniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 212.122.205.* 05.06.02, 15:47 Edyta powinna wyjechać do domu tuż po tej kompromitacji. Chyba nawet nasi graki lepiej, niż ona śpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shorty7 Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.slupca.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:50 Gość portalu: Morderca napisał(a): > Jest ladna, moze troche glupiutka. Ma piekny glos i cudowne cialo. Zostawcie ja > > w spokoju. Edyta zawsze bede z Toba .................................................................................. Co do głosu to jeszcze się zgodzę ale z tym ciałem to lekka przesada!!!A intelekt pozostawiam bez komentarza (każdy widzi)!!!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 08:52 Powiedzcie mi az tak zle bylo bo nie widzialem tego?? A wystapiła chociaz w majtkach bo ostatnio uwielbia pokazywac sie bez, tak ze wszystko widac:))))????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smithpl Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.nolimit.pl 05.06.02, 09:04 Gość portalu: Morderca napisał(a): > Jest ladna, moze troche glupiutka. Ma piekny glos i cudowne cialo. Zostawcie ja > > w spokoju. Edyta zawsze bede z Toba Takie walory nadaja sie dla spiewajacej panienki z domu publicznego. Chyba ze myslisz o bzykaniu - ale zeby na stadionie przy tylu ludziach? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.vpn.pl 05.06.02, 09:41 Co do głosu to ma niezły, szkoda tylko że nie potrafi połączyć tego z inteligencją, a ze tego nie ma, to z taktem. Slyszalem o jej zachowaniu podczas tworzenia muscalu METRO i prawda jest taka, ze to nie ona odeszla, lecz ja wykopano. No cóż, primadonną to by chciała być. Co do ciała? Nawet ma niezłe i moze powinna na tym sie skupic? W Opolu juz cos tam próbowała pokazac :))))) Generalnie - AWARIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 213.25.204.* 05.06.02, 09:59 Zgadzam sie z Mordercą ... ale tylko w sprawie podziwiania jej. Mój podziw ma nieco inne podłoże :wyjść i zaśpiewać "Mazurka Dąbrowskiego" tak, ze wydaje się hymnem Korei (którego oczywiście nikt nie zna..) to jest sztuka. W sumie z nierj to prawdziwa artystka , bo jak widać to często artyści starają sięszokować (tutaj jednak została przekroczona ta słynna pewna granica..;) ). Nie ma cosie dziwić ,że reprezentacja dostała w dupe- ta wyje jak kapela garażowa, a nma treningach ciężkie zajęcia w basenie ,saunie , na kortach tenisowych , nie można spać po nocach.. BTW . ciekawe czy Edyta nie będzie bałą się wrócićdo Polski...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajto Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: 212.244.138.* 05.06.02, 15:19 Przecie ona w Anglii mieszka wiec nie boi sie wracac do Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazaro Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.sowatech.com.pl 05.06.02, 10:01 Ciało???/ a gdzie biust?/Ciała to ona dała i to mocno nie "soul -uje się" Mazurka Dąbrowskiego tylko spiewa w tempie a o tym przechodzona gwiazdeczka chyba zapomniała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walas Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.sosnowiec.pik / 192.168.1.* 05.06.02, 14:58 Popieram Natomiast co do głupiutka to tak mógł napisać jedynie ktoś kto nie zna Edyty osobiście. PS. Do Wszystkich adwersarzy spróbójcie sami zaśpiewać gdy zakrzykuje was $0 tys ludzi. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
debie Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam 05.06.02, 15:01 i w dodatku jest absolwentką Technikum Pszczelarskiego. Podziwiam Twój gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Engels Re: Odpie... sie od Edyty, ja ja podziwiam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:32 Drodzy Panstwo, mysle iz Pani Edyta tak zaskoczyla naszych zawodnikow wykonaniem hymnu, ze z tego zaskoczenia ockneli sie dopiero po meczu... Odpowiedz Link Zgłoś