Dodaj do ulubionych

olisadebe do buszu

IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:17
tyle sie o nim nasgadali ,i co...
Obserwuj wątek
    • Gość: pecador Re: olisadebe do buszu IP: *.udg.es 10.06.02, 17:19
      to jest ponizej pasa!
      • Gość: mp Re: olisadebe do buszu IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:22
        tak wiem jego gra
      • Gość: ENGEL W obronie zawodnika ... IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 19:47
        To byla pelna strategia z mojej strony. Olego oszczedzamy na mecz z USA.
        • Gość: KF Re: W obronie zawodnika ... IP: *.sgh.waw.pl 12.06.02, 12:06
          Musze z calym przekonaniem napisac, ze ten kto zaczal ten watek jest naprawde
          mierny, i celowo nie uzywam mocniejszych slow, bo na takich one nie dzialaja.
          Posluze sie za to cytatem:
          Proznos nagany sie spodziewal,
          Nie dam ci prztyczka, ani klapsa,
          Nie powiem nawet "Pies cie jebal",
          Bo to mezalians bylby dla psa.
          J.Tuwim(taki poeta, na polsacie go nie puszczaja)
          Bez zadnych wyrazow szacunku.
      • Gość: Nati Re: olisadebe do buszu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 20:10
        Gość portalu: pecador napisał(a):

> to jest ponizej pasa!myśleże zagrał świetnie że nikt mu nie dośrodkował to nie
        jego wina znowy nie podoała mi się obrona jak mogła mi się podobać jak jej nie
        było.

• Gość: mich Re: olisadebe do buszu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.06.02, 20:23
        Czy wy naprawde jestes takimi skonczonymi kretynami i rasistowskimi psami ?
        Skierujcie swoj sokoli wzrok na siebie, zamiast czepiac sie czarnych.
    • Gość: BTJ Re: olisadebe do buszu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 17:23
      A jak bramki walił jak na zawołanie podczas eliminacji to był cacy???zastanów
      sie człowieku co mówisz gdyby nie Oli to wcale by nas nie było na mundialu
      • Gość: Trener Re: olisadebe do buszu IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.02, 18:28
        Zeby Polska zagrala na Mundialu, musieli dac paszport temu Oli.
        Smutne to, ale tak to zrozumialem.
    • Gość: Sz. P Ja a ty dio auschwitz IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 17:23
      ty rasisto! do gazu!
      • Gość: mp jak bys poznal IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:27
        jak bys poznal mentalnosc czarnych to taz bys uwazal ze nie nadaja sie do
        niczego
        • Gość: Sz P. Ja Re: jak bys poznal IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 17:39
          Gość portalu: mp napisał(a):

> jak bys poznal mentalnosc czarnych to taz bys uwazal ze nie nadaja sie do
          > niczego

ty idoto mieszkam w stanach, i napewno znam ich mentalnosc leipej od ciebie, a co
          o polskiej mentalnosci, to nie powiem, bo tylko wstyd i wstysd

• Gość: xxxx Re: jak bys poznal IP: 213.77.91.* 10.06.02, 17:43
            Zgadzam sie. Z idiotami ktorzy zle mowia o ludziach tylko ze wzgledu na kolor
            skory nie ma co gadac bo to dno calkowite
          • Gość: cool Re: jak bys poznal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 20:30
            Gość portalu: Sz P. Ja napisał(a):

> Gość portalu: mp napisał(a):
            >
            > > jak bys poznal mentalnosc czarnych to taz bys uwazal ze nie nadaja sie do
            >
            > > niczego
            >
            >
            > ty idoto mieszkam w stanach, i napewno znam ich mentalnosc leipej od ciebie, a
            > co
            > o polskiej mentalnosci, to nie powiem, bo tylko wstyd i wstysd
            >Nie na darmo nazywają Polacy 'Białymi Murzynami'.

• Gość: bull5 Re: jak bys poznal IP: *.bartlt01.ga.comcast.net 10.06.02, 20:20
          Masz racje. Stracil pilke i nawet nie probowal o nia walczyc. Trener
          Panatinaikosu wiedzial co robil. Oli de Zoo=wielki wstyd.
        • Gość: dolfuss Re: jak bys poznal IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 10.06.02, 21:06

> jak bys poznal mentalnosc czarnych to taz bys uwazal ze nie nadaja sie do
          > niczego

Poznałem i wielu z nich jest lepszych niż ty a od Oliego się odwal bo był
          najlepszym i jedynym naszym zawodnikiem. A to że reszta człapała(najbardziej ten
          zakichany gwiazdor Świerczewski i Żórawski) nie jest jego winą. Dobrze
          kombinujesz gdyby nie oli nie byłoby nas w Azji!!!!
        • Gość: DS Re: jak bys poznal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 10:44
          Jelopie o inteligencji zelbetowego kloca , nie zabieraj w ogole glosu na
          FORUM .CZARNA rozpacz mnie ogarnia kiedy czytam tego typu teksty jak Twoje
          (cyt:"mentalnosc czarnych").
    • Gość: udek98 Re: olisadebe do buszu IP: 195.94.206.* 10.06.02, 17:25
      to jest łowca bramek...kiedy mu nikt nie poda sam nie
      wypracuje akcji.... i tak było.....
    • darijos Re: olisadebe do buszu 10.06.02, 17:25
      SAM DO BUSZU IDZ GOSCIU!TYLKO NIE ZAPOMNIJ ZAKUPIC BANANOW,BO PEWNIE NIE
      POTRAFILBYS ICH ZERWC
      • Gość: Kopidol Re: olisadebe do buszu IP: *.broker.com.pl 10.06.02, 17:26
        Jasne gdziezby można dokopac do czarnej dupy jasnie pana murzyna
        • Gość: mp Re: olisadebe do buszu IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:30
          jego talen byl wyceniany na 6 mln.$,tak tak teraz jest wart 6mln. zl przed
          denominacji
          • Gość: BTJ Re: olisadebe do buszu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 17:31
            A taki Figo to moze lepiej zagrał???buahahhaha ale gosciu żartujesz sobie
          • Gość: jo Re: olisadebe do buszu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:37
            Odczepcie sie od Olisadebe. Gdyby nie jego bramki to w ogóle by nas nie było na
            mistrzostwach.Klęskę poniosła mentalność białej rasy panów, którzy okazali sie
            panienkami zdolnymi tylko do uśmiechów w reklamach.Od 1 września było święto.
            No i sie skończyło...
        • Gość: mp Re: olisadebe do buszu IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:35
          w stanach ukazuja sie wciaz nowe statystyki :najwieksza przestepczosc-
          czarni,najgorsze oceny w szkole -czarni,najnizsze wyniki w tescie na
          intelgencje -czrni,wszystko maja dowalone
          jak idziesz do urzedu i chcesz cos zalatwic jak bedzie czarny urzednik sprawa
          bedzie dowalona,oni do niczego sie nie nadaja i tak wogole to sa gorszymi
          rasistami niz biali
          • Gość: xxxx Re: olisadebe do buszu IP: 213.77.91.* 10.06.02, 17:37
            Zostawcie Olego to nie tylko jego wina. Wina jest przedewszyskim Trenera i
            calej druzyny. Nie dalej jak w czoraj Swierczewski zapewnial ze ten mecz
            wygramy. A Engel juz zwalil wine na sedziego ze bramki nie uznal bo gra
            potoczyla by sie inaczej. Wszyskich wina tylko nie jego. Chyba najwieksza wina
            to ta ze tam sie znalezlismy ze mosielisy grac. Przeciez nam mistrzostwo swiata
            nalezy sie bez grania (m za samo gadanie w TV)to potrafia wszyscy na zloty
            medal.

• Gość: Sz P. Ja Re: olisadebe do buszu IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 17:42

> w stanach ukazuja sie wciaz nowe statystyki :najwieksza przestepczosc-
            > czarni,najgorsze oceny w szkole -czarni,najnizsze wyniki w tescie na
            > intelgencje -czrni,wszystko maja dowalone
            > jak idziesz do urzedu i chcesz cos zalatwic jak bedzie czarny urzednik sprawa
            > bedzie dowalona,oni do niczego sie nie nadaja i tak wogole to sa gorszymi
            > rasistami niz biali

chcialbym zobaczyc jakbys to mowil na bronxsie, albo na harlemie, a nawet w
            Mississippi.... bylo by fajnie se popatrzec co ci by zrobili :D
            • lfcfan Re: olisadebe do buszu 10.06.02, 18:06
              Gość portalu: Sz P. Ja napisał(a):

> chcialbym zobaczyc jakbys to mowil na bronxsie, albo na harlemie, a nawet w
              > Mississippi.... bylo by fajnie se popatrzec co ci by zrobili :D

Tylko potwierdzasz, ze Murzyni sa nietolerancyjnymi rasistami w dodatku
              nadpobudliwymi, ktorzy uzywaja przemocy... Jako obronca "ucisnionych
              Afroamerykanow" powinienes dostac taka sama ocene jak "Engel-trener Mistrzow
              Swiata"....
              Sprowadzilkiscie temat do walki rasistowskiej! Przeciez nie o to chodzilo chyba
              autorowi!!! Nie jest problemem ze Oli jest czarny tylko to ze gra jak moj kolega
              z podworka!!! Kreci mlynki zamiast podawac do lepiej wystawionych partnerow,
              wyprowadza wspaniale kontry przeciwnikow ( podanie do Portugalczyka po ktorego
              akcji bylo 2:0 ), nie strzela goli.... Kryszalowicza nie dlatego sie ocenia
              dobrze ze jest bialy a dlatego ze walczyl, wygral sporo pojedynkow 1 na 1 i byl
              produktywny! Oli gral beznadziejnie i nie wiem dlaczego zszedl zurawski a nie
              on!!! Nie ma co gadac o jego zaslugach bo idac tym tropem na boisko powinni
              wybiec Lato, Boniek i Tomaszewski!!! Zaslugi sa doceniane ale w reprezentacji
              powinno sie grac dzieki aktualnej dyspozycji i umiejetnosci!!! Wiec zeby
              zakonczyc watek rasistowski powiem:
              "A.Bak, Waldoch, Hajto, Olisadebe, Swierczewski do buszu!!!!"
          • Gość: rychonyc Re: olisadebe do buszu IP: 24.193.75.* 10.06.02, 17:52
            Ty glupi, Lomzanski rasisto. Przyjdz do mnie do pracy i pokaze ci czarnych
            ludzi sukcesu. Do kostek im nie dorastasz, ty chamie zajebany. Na dodatek to
            dobrzy ludzie i nie kabluja tak jak Polska wiocha. Jezeli podchodzisz do nich
            z wyrazem pogardy i wyzszosci na twoim okraglym przepitym ryju, to sie nie dziw
            ze cie pierdola. Odczepcie sie od Olisadebe, on ma dopiero 23 lata i jezeli
            kretyni w stylu autora tego postu go nie zniecheco to moze w nowym skladzie
            chlopak sie odnajdzie. Pozatym, pare razy zakrecil Portugalczykami ze hej!
            Beda z niego ludzie.
          • Gość: kck Re: olisadebe do buszu IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:58

> w stanach ukazuja sie wciaz nowe statystyki :najwieksza przestepczosc-
            > czarni,najgorsze oceny w szkole -czarni,najnizsze wyniki w tescie na
            > intelgencje -czrni,wszystko maja dowalone
            > jak idziesz do urzedu i chcesz cos zalatwic jak bedzie czarny urzednik sprawa
            > bedzie dowalona,oni do niczego sie nie nadaja i tak wogole to sa gorszymi
            > rasistami niz biali

Najgorsi koszykarze czarni?
            Najgorsi sprinterzy i długodystansowci czarni?

Zastanów się.

• Gość: dolfuss Re: olisadebe do buszu IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 10.06.02, 21:09
          Gość portalu: Kopidol napisał(a):

> Jasne gdziezby można dokopac do czarnej dupy jasnie pana murzyna

Powiedz gdzie a sam dolkopę jasnietwojej białej dupie
    • Gość: Nared Re: olisadebe do buszu IP: *.udg.es 10.06.02, 17:35
      Ale jestes glupim rasista, pewnie mieszkasz na jakiej wsi i nie masz roboty.
      Szkoda mi Cie, takich idiotow powinno sie eliminowac z polskiego spoleczenstwa,
      nierobow i ograniczonych umyslowo ksenofobow. Pewnie nie wiesz co to znaczy?
      • Gość: mp Re: olisadebe do buszu IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:38
        tak sie sklada ze mieszkam w wielkim w usa i nie musze pracowac bo robia na
        mnie murzyny
        • Gość: Sz. P Ja Re: olisadebe do buszu IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 17:49

> tak sie sklada ze mieszkam w wielkim w usa i nie musze pracowac bo robia na
          > mnie murzyny

aha... i na dodatek w biednej dzielnicy, okolo nowego jorku albo chicago, masz
          slabe wyksztalcenie, ty albo twoj ojciec pracuje(sz)(cie) na budiowach, a twa
          matka sprzata albo jakims bachorem sie opiekuje, a potem polacy sie dziwia czemu
          w USA jest do nich taka nie chec. Bo mamy wlasnie takich debili jak pan rasista
          tutaj. Wiec ty dupku wracaj se spowrotem na wdzydze albo jakas inna wies z ktorej
          pochodzisz, bo tu "w wielkim w usa" cie nie chca.
        • Gość: CHICAGO Re: robia na Ciebie murzyny - mp ? IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 19:54
          MP - jezeli na prawde masz takie poglady, to raczej powinienes powiedziec, ze
          to Ty robisz na murzynow - czyz nie oni wlasnie sa na zasilkach i wiezieniach,
          ktore Twoje podatki musza utrzymywac.

Lepiej skonczyc z tym rasizmem.
      • Gość: xxxxx Re: olisadebe do buszu IP: 213.77.91.* 10.06.02, 17:40
        Nie rozmawiajcie z RASISTAMI to DEBILE (przepraszam nie chce urazic debili)
      • Gość: mp Re: olisadebe do buszu IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:43
        naucz sie angielskiego i posluchaj co mowia o waszym murzynie amerykanscy
        komentatorzy,smieja sie z niego ze nie potrafil dobiec do polski
        • Gość: brigi Re: olisadebe do buszu IP: *.udg.es 10.06.02, 17:50
          A Ty zapomnij naszej ojczystej mowy kretynie.
      • Gość: mp Re: olisadebe do buszu IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 17:44
        kupiliscie sobie murzyna ,i myslicie ze wykona za was cala robote,nie ma cudow
        • Gość: BTJ Re: olisadebe do buszu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 17:51
          mp widać ze jesteś nie tutejszy i nie wiesz co w trawie piszczy takze zamknij
          ta swoją jadczke bo śmierdzi na kilometr!!
        • Gość: Sz P. Ja zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 17:53
          zabij sie chlopie bo tacy jak ty to tylko marnuja nasze powietrze, lepiej
          zrobisz swiatu jako nawoz
          • Gość: dedo Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: 5.2.* / 199.43.13.* 10.06.02, 18:04
            Dosc juz tego pacany! Dala wam technika anonimowy dostep do internetu i od razu
            kazdy z was taki odwazny! ale jakby was posadzic razem to okaze sie ze
            jestescie kompletnymi debilami ktorzy "rozslawiaja" polske w swiecie - won!
            Mamy reprezentacje takich jak wy i w polsce (parlament) i w tym calym
            wspomnianym usa (rzeczywiscie wiekszosc to same elity - wystarczy popatrzec na
            reprezentacje w polityce). zamknijcie jadaczki wiec i do roboty a sarmackie
            pobrzekiwanie waszymi zardzewialymi szabelkami zostawcie sobie na deser!

prostactwo i chamowa!!
          • Gość: rd Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: 62.172.86.* 10.06.02, 18:09
            MP MA RACJE.

Miszkam sam w kraju gdzie murzynow wiecej niz psow i mam z nimi do czynienia na codzien.
            Gorszego skurwysynstwa niz wsrod murzynkow nie ma nigdzie. Zreszta co tu gadac z jelopami ktorzy
            dra ryja w obronie murzynkow a widzieli ich tylko w TV.
            A SZANOWNY PAN JA niech sobie pojedzie do tego bronxu po 22 i polazi chwile moze mu wstukaja
            troche rozumu do lba.
            • Gość: Donjose Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 18:17
              Gość portalu: rd napisał(a):

> MP MA RACJE.
              >
              > Miszkam sam w kraju gdzie murzynow wiecej niz psow i mam z nimi do czynienia na
              > codzien.
              > Gorszego skurwysynstwa niz wsrod murzynkow nie ma nigdzie. Zreszta co tu gadac
              > z jelopami ktorzy
              > dra ryja w obronie murzynkow a widzieli ich tylko w TV.
              > A SZANOWNY PAN JA niech sobie pojedzie do tego bronxu po 22 i polazi chwile moz
              > e mu wstukaja
              > troche rozumu do lba.

Tez mieszkam w Ameryce. Po Bronksie lazilem po 22-giej i po 24-tej. Kiedy w
              nowojorskim metrze dostalem ataku korzonkow nerwowych i nie mmoglem sie ruszac,
              pomogli mi Murzyni.
              A po 22 a takze przed, mozna oberwac, n.p. w Katowicach na Zalezu.
              Jeszcze jedno: Jesli Olisadebe ma isc do buszu, to gdzi poslac n.p. Hajte: do
              obory?

• Gość: rychonyc Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: 24.193.75.* 10.06.02, 18:18
              Jezeli wyjdzie z ryjem pelnym pogardy i wyzszosci tak jak ty, to z cala
              pewnoscia.
              • Gość: Shirley Co to za popierduchy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:53
                NIE mieszkam w usa, nie ratowali mnie Murzyni, ale tak się złożyło, że znam
                kilku, i wiesz co, mały polaczku? Wracaj do Pipidówa city, uprawiaj sobie te 2h
                ziemi, bo po tym co napisałeś, mam o twoim wykształceniu i horyzontach dosyć
                NISKIE mniemanie. Zastanawiam się skąd wziąłeś kompa? Może dało ci Okręgowe
                Rustykalne Kółko Samoobrony? Lepper rządzi, co cwaniaczku?
            • Gość: brigi Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: *.udg.es 10.06.02, 20:15
              Nie maja rownych szans bo taka rasistowska polska swinia im ich odmawia.
              Widziales pierdolony zawszencu taki film "American History X"? Pewnie nie, bo
              nie umiesz mowic po angielsku i pracujesz na czarno u polskiego rzeznika w
              Chicago. Debilu jeden. Szkoda, ze nie byles 11 wrzesnia w WTC...
              • Gość: Bob what's your problem with working for a butcher? IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 20:48
                Hey - do you have a problem with Chicago? Do you have a problem with working
                for a Polish butcher? Most of these people work their asses off at Jackowo or
                Wladyslawowo, living in the shared room in a basement of a three flat, only to
                support pricks like you in Radomsko, so that you can have a dish, a DVD player,
                and watch your fucking "American History X" on a THX certified home
                entertainment system, with a 60 inch HDTV. Step off man ...
                • Gość: brigs Re: what's your problem with working for a butcher? IP: *.udg.es 10.06.02, 20:59
                  po pierwsze nie mieszkam w Radomsku, po drugie to byla przenosnia baranie,
                  chcialem przez to powiedziec, ze z niego taki amerykanin, ze musi pracowac w
                  polskiej dzielnicy. A Ty sie tak kurwa nie unos, bo w Stanach zawsze bedziesz
                  Polakiem a w Polsce nikim.
                  • Gość: Bob Re: what's your problem with working for a butcher? IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 21:12
                    Brigs - sam widzisz, ze chcac pokazac, ze jestes bardzo tolerancyjny, uzyles
                    porownania, ktore w pewnym sensie godzi w tysiace Twoich rodakow w Chicago czy
                    Nowym Jorku.

W Polsce jestem Polakiem. W USA bylbym zapewne turysta.

Najgorsze jest to, ze druzyna umoczyla i moze juz sie pakowac.

Robert
                    • Gość: Brigs Re: what's your problem with working for a butcher? IP: *.udg.es 10.06.02, 21:16
                      Przepraszam. Dzisiaj mnie emocje ponosza, bo przebywam obecnie na obczyznie i
                      musze wysluchiwac przesmiewek pewnego Portugalczyka. Po meczu uscisnalem mu
                      reke, ale teraz to z checia przywalilbym mu w morde. Wszystko lubie i zniose,
                      ale nie sarkazm i wysmiewanie sie z Polski. Choc dzisiaj na to zasluzyli.
                      • Gość: Bob Re: what's your problem with working for a butcher? IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 21:22
                        Wszyscy sa wkurzeni. Juz najgorszy komentarz slyszalem w dyskusji na temat
                        opinii zagranicznych ... Nie wiem co gorsze, ta przegrana, czy komentarz
                        Tunezyjczyka ...

<<londyn: siedzi kolo mnie na desku libanczyk... pocieszal mnie ze oni w
                        futbolu tez nie sa za bardzo. szwed za to skomplementowal ze fajne nasi mieli
                        gacie, tylko czy aby na pewno wygodne. wreszcie dobil mnie tunezyjczyk, ktory
                        sie mnie zapytal czy po tym cyrku polacy aby na pewno beda nadal jezdzic do
                        tunezji na wakacje bo on bardzo lubi dymac polskie kobiety...koszmar!!!
                        >>
                  • Gość: Sz. P Ja Re: what's your problem with working for a butcher? IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 21:59
                    Gość portalu: brigs napisał(a):

> bo w Stanach zawsze bedziesz
                    > Polakiem a w Polsce nikim.

co ty pierdolisz od rzeczy!? jak ktos ma ambicje morze zostac kim kolwiek w
                    stanach, tylko to ze 98% Polakow w stanach nie ma ambicji, i sa kompletne dupy.
                    ale nie gadaj jak sie nie znasz

• Gość: dolfuss Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 10.06.02, 21:17

> MP MA RACJE.
              >
              > Miszkam sam w kraju gdzie murzynow wiecej niz psow i mam z nimi do czynienia na
              > codzien.

Jak ci się nie podoba to wracaj
              > Gorszego skurwysynstwa niz wsrod murzynkow nie ma nigdzie. Zreszta co tu gadac
              > z jelopami ktorzy

gorszego skurwysyna nie widziałeś?????? - popatrz w lustro wieśniaku.

> A SZANOWNY PAN JA niech sobie pojedzie do tego bronxu po 22 i polazi chwile moz
              > e mu wstukaja
              > troche rozumu do lba.

I nie, nie wracaj tu. Takich skurwieli jak ty mamy tu dość- wystarczy mp
              • Gość: brigs Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: *.udg.es 10.06.02, 21:20
                Popieram w 10000%. Pewnie pracuje jako ogrodnik u wyksztalconego Murzyna i
                bluzni z tego powodu. Jego bialy, kaczy leb nie moze pojac, ze jak to, on
                bialy ma przycinac kwiaty w domu Murzyna. Kompletny debil (jak juz ktos
                wczesniej wspomnial za przeproszeniem debili)
            • Gość: Sz. P Ja Re: zabij sie bo tacy jak ty to marnuja powietrze IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 21:52

> MP MA RACJE.
              >
              > codzien.
              > z jelopami ktorzy
              > e mu wstukaja
              > troche rozumu do lba.

a bylem, i nic mi sie nie stalo, i jerzdze bo na gun hill rd, jest liga jamajska
              w kotorej sediowalem, a na arthur ave, jest dobry wloski slep. A wieczorem, tez i
              tam bylem i jakos nie bylo problemow, na 233rd, i grand concourse. Mysle ze sie
              kretynku mylisz. Ale to normalka dla pojebanych rasitow
    • Gość: Lanosik ___mp - ty tchórzu! IP: *.sprint.ca 10.06.02, 19:45
      Twoje wypowiedzi wskazują na paniczny strach przed
      murzynami. Skoro już mieszkasz w USA to spróbuj wyjść
      od czasu do czasu z polskiego getta i poznać ludzi z innych
      kręgów kulturowych. Poszerzysz sobie horyzonty,które na razie
      masz dość wąziutkie. Trzeba jednak odwagi by wyleźć z nory...
      Ciekawe że wszystkich was głupoli-rasistów łączy ta sama cecha.
      Własne kompleksy i braki staracie się leczyć poniżaniem innych.
      Miło żyć w przekonaniu, że ktoś jest od nas gorszy, nieprawdaż?
      Żałosny jesteś, pajacu i wstyd Polsce robisz.

Ps. Ciekawe kiedy ostatni raz powiedziałeś czarnemu co o nim naprawdę
      myślisz? Sądzę, że nigdy. Bezpieczniej włazić mu pochlebstwem
      do dupy. Łatwo was nieudaczników-polaczków poznać. Wyróżniacie się
      w tłumie przymilnym uśmieszkiem, głupawą fryzurką i łamaną angiel-
      szczyzną. Ale lepsi jesteście od całego świata, barany...

• lfcfan Re: ___mp - ty tchórzu! 10.06.02, 19:53
        To chyba nie miejsce na taka polemike! Dzieki zamieszczaniu obrazliwych slow
        wcale Twoje posty nie sa madrzejsze... Chcialbym Ci rowniez zwrocic uwage
        ze "Murzyn" powinienes pisac z wielkiej litery nie tylko jako jako
        nierasista.... Ciekawe czy w ogole masz pojecie co oznacza slowo rasista i czy
        potrafisz odnalesc w poscie mp elementy rasizmu....
        • Gość: Lanosik Re: ___mp - ty tchórzu! - do Ifcfan IP: *.sprint.ca 11.06.02, 21:59
          Najwyraźniej masz kłopoty z rozumieniem słowa "rasista" więc
          Ci pomogę. Rasista to osobnik który dzieli ludzi na lepszych
          i gorszych na podstawie pochodzenia rasowego. Jest to
          szczególnie ohydna forma światopoglądu bo opiera się na
          stereotypach i uproszczeniach myślowych, którymi łatwo
          zatruwać naiwne i bezkrytyczne jednostki. Co gorsza
          prowadzi często do tragicznych konsekwencji gdzie ofiarami
          padają miliony ludzi. Stąd moja nieprzejednana odraza i pogarda
          dla osobników głoszących tego typu teorie czy opierających na nich
          swoje poglądy.

"Murzyn" rzeczywiście pisze się z dużej litery, dziękuję za
          odnotowanie tego błędu. W ramach rewanżu: słowo "jako" wystarczyło
          napisać tylko raz.

A oto elementy rasizmu w poście mp (na życzenie):

"jak bys poznal mentalnosc czarnych to taz bys uwazal ze nie nadaja sie do
          niczego"

"oni do niczego sie nie nadaja i tak wogole to sa gorszymi
          rasistami niz biali"

"mieszkam w wielkim w usa i nie musze pracowac bo robia na
          mnie murzyny"

"kupiliscie sobie murzyna"

Wystarczy?
      • Gość: Sz P. Ja Re: ___mp - ty tchórzu! IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 22:04
        Gość portalu: Lanosik napisał(a):

> Twoje wypowiedzi wskazują na paniczny strach przed
        > murzynami. Skoro już mieszkasz w USA to spróbuj wyjść
        > od czasu do czasu z polskiego getta i poznać ludzi z innych
        > kręgów kulturowych. Poszerzysz sobie horyzonty,które na razie
        > masz dość wąziutkie. Trzeba jednak odwagi by wyleźć z nory...
        > Ciekawe że wszystkich was głupoli-rasistów łączy ta sama cecha.
        > Własne kompleksy i braki staracie się leczyć poniżaniem innych.
        > Miło żyć w przekonaniu, że ktoś jest od nas gorszy, nieprawdaż?
        > Żałosny jesteś, pajacu i wstyd Polsce robisz.
        >
        > Ps. Ciekawe kiedy ostatni raz powiedziałeś czarnemu co o nim naprawdę
        > myślisz? Sądzę, że nigdy. Bezpieczniej włazić mu pochlebstwem
        > do dupy. Łatwo was nieudaczników-polaczków poznać. Wyróżniacie się
        > w tłumie przymilnym uśmieszkiem, głupawą fryzurką i łamaną angiel-
        > szczyzną. Ale lepsi jesteście od całego świata, barany...
        >
        Brawo, prawde mowisz, a ten palant i tak tego nie zauwazy
    • Gość: brigi Widzieliscie "American History X"? Nie! To sie ... IP: *.udg.es 10.06.02, 20:19
      ZAMKNIJCIE popaprancy!!!! Znalezli sie Aryjczycy czystej krwi!!!
      • lfcfan Re: Widzieliscie 10.06.02, 20:25
        Moze bys powiedzial cos na temat tego filmu a nie zachowywal sie jak kompletny
        baran wykrzykujac ze jak ktosd nie widzial filmu "Bardzo Madry Film z Jedyna
        Prawdziwa Wersja Historii" to jest popapraniec... Chluby tym antyrasistom nie
        przynosisz a nawet bym Twoj wystep do meczu reprezentacji z Korea porownal....
        Nie jest rozsadne z jadem jademm walczyc.... Wiecej argumentow a mniej wyzwisk
        i wywyzszania sie...
        • Gość: Brigi Re: Widzieliscie IP: *.udg.es 10.06.02, 20:28
          Podalem Ci tytul, rusz swoj szanowny zad i go zobacz, a potem mnie przepros!
          • lfcfan Re: Widzieliscie 10.06.02, 20:35
            Przepraszam ale nie jestes dla mnie zadnym autorytetem i to ze Tobie sie film
            podoba i zgadzasz sie z jego trescia nie jest dla mnie zadnym wyznacznikiem!!!
            Nie chcesz powiedziec o co Ci chodzi to nie mow!!! Ale nastepny post napisz jak
            ogladniesz wszystkie czesci Pokemonow!!! ( mysle ze zalapiesz iz ostatnie
            zdanie jest aluzja... )
            • Gość: brigi Re: Widzieliscie IP: *.udg.es 10.06.02, 20:42
              Zalapalem, nic sie nie martw. Film jest o rasizmie. O tym jak koles jest
              zafascynowany Hitlerem i tego typu podobnymi pierdolami, potem morduje z zimna
              krwia Murzyna i idzie siedziec. Tam sie przekonuje, ze to w co wierzyl to tylko
              zludzenie, ze czarni w wiezienu wspolpracuja z bialasami.
              Glownego bohatera gra Edward Norton. Dobry film, kazdy rasista powinien go
              zobaczyc. Mysle jednak, ze i tak nei zmienilby zdania, bo jesli jest sie
              rasista to jest sie ograniczonym umyslowo...
              • lfcfan Re: Widzieliscie 10.06.02, 21:02
                Nie wiem jak to wyglada w badaniach ale mozliwe ze rasisci sa mniej
                inteligentni... No bo kto uwaza, ze jedna rasa jest BIOLOGICZNIE lepsza niz
                inna? Sa ludzie ktorzy uwazaja ze Murzyni sa bardziej sprawni fizycznie niz
                Biali i kazdy widzi ze tak jest... Sa tacy co uwazaja ze wiecej Bialych odnosi
                sukcesy jako trenerzy, managerowie i tak jest... Nikt z tych ludzi jednak nie
                jest rasista! Rasista jest ten kto powie ze Biologicznie
                Murzyn/Bialy/Latynos/Zolty jest gorszy!!! A tu takiego stwierdzenia jeszcze nie
                slyszalem....
                Ale chyba nie jest to forum na temat rasizmu na swiecie! Autor tematu napisal
                tylko "tyle sie o nim nagadali i co...". Rasistowskie podloze domalowano temu
                jakby "z automatu" bo dotyczylo Murzyna. Ja sie pytam po co? Chodzilo o to ze
                pilkarz gral slabo a uczyniono z niego ofire rasizmu - myslicie ze jest wam
                wdzieczny za ta "obrone"?
                • Gość: Brigs Re: Widzieliscie IP: *.udg.es 10.06.02, 21:07
                  No to wyjasnij mi jakie bylo Twoje pierwsze skojarzenie z "Oli do buszu"? I nie
                  mow, ze nie mialo to podtekstu rasistowskiego.
                  • lfcfan Re: Widzieliscie 10.06.02, 21:19
                    Hmmm... Myslalem ze chce go wyslac na trening w rejony gdzie lepiej trenuja
                    pilkarzy co widac po wynikach afrykanskich druzyn :)) to oczywiscie zart. Traca
                    tytul rasizmem ale tak powie tylko ten kto nie przezywa emocji pilkarskich. U
                    nas na meczach czesto krzyczalo sie "wracac do kopalni" co nie znaczylo ze
                    kibice chcieli aby pilkarze fedrowali pod ziemia a wyrazali tylko swoja
                    dezaprobate wobec ich grania. Wg mnie tutaj mamy do czynienia z podobna
                    sytuacja - tyle tylko ze zostala naruszona poprawnosc polityczna, moze
                    swiadomie, moze nie ale gdyby sprobowac to przemilczec ( aluzje do kraju
                    pochodzenia ) byc moze okazalo by sie ze nikt tu nie ma pretensji do Olego o
                    jego kolor skory tylko o jego gre. Wtedy te 50 postow dotyczyloby pilki a nie
                    rasizmu!
                    Nadgorliwosc jest czasem gorsza od faszyzmu....
                    • Gość: Lanosik Re: Widzieliscie IP: *.sprint.ca 11.06.02, 22:10
                      lfcfan napisał(a):

> Nadgorliwosc jest czasem gorsza od faszyzmu....

Aleś chłopie palnął. Pomyśl trochę następnym razem,
                      zanim zaczniesz stukać w klawisze.

• Gość: THAJTO Re: Ja widzialem ... IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 20:31
        Widzialem w Niemcach, tylko nie rozumialem bo nie mowili po polsku. Fajny byl?

Tomek
    • Gość: rebe Re: olisadebe do buszu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 20:41
      Zamienić boiska na TARGOWISKA
      Polonia już to zrobiła :)

a tych panów przenieść do sekcji szachowej
      ...
      ...
      po trzecie co najważniejsze przestaną kopać !!
    • Gość: dong Re: olisadebe do buszu IP: *.ists.pl 10.06.02, 21:36
      Zastanówcie się wszyscy co mówicie! Jeden ma uprzedzenie w stosunku do
      czarnych, ale inni nie lepsi. Wyłażą Wam z ust zdania w których kryje się też
      np. prymitywna zawiść w stosunku do polonii (bo mają lepiej itd.). Jednemu
      znowu polska szlachta nie pasuje, bo pewnie zazdrości i chciałby szabelkę
      potrzymać w dłoni. A oto wybrane cytaty niezwykle elokwentnych przedstawicieli
      naszego społeczeństwa:
      1. "ty rasisto! do gazu!" (pewnie jakbyś dysponował takim "sprzętem" jak
      naziści to byś wreszcie porządek zrobił co?)
      2. "ty idoto "
      zaczekajcie.. będzie ciekawiej..
      3. "ty chamie zajebany"
      4. "to sie nie dziw ze cie pierdola"
      5. "takich idiotow powinno sie eliminowac z polskiego spoleczenstwa"
      6. "ty albo twoj ojciec pracuje(sz)(cie) na budiowach, a twa
      matka sprzata albo jakims bachorem sie opiekuje" (przecież od dawną rzeczą
      oczywistą jest, że za granicą polskie dzieci zamieniają się w bachory)
      7. "Gorszego skurwysynstwa niz wsrod murzynkow nie ma nigdzie"
      8. "mały polaczku"
      9. "pierdolony zawszencu"
      Pa, pa

P.S. tym co lubują się w tego typu wypowiedziach gorąco zachęcam do zrobienia
      sobie z nimi wygaszacza ekranu
      • Gość: Sz P. Ja Re: olisadebe do buszu IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 10.06.02, 22:09
        Gość portalu: dong napisał(a):

> Zastanówcie się wszyscy co mówicie! Jeden ma uprzedzenie w stosunku do
        > czarnych, ale inni nie lepsi. Wyłażą Wam z ust zdania w których kryje się też
        > np. prymitywna zawiść w stosunku do polonii (bo mają lepiej itd.). Jednemu
        > znowu polska szlachta nie pasuje, bo pewnie zazdrości i chciałby szabelkę
        > potrzymać w dłoni. A oto wybrane cytaty niezwykle elokwentnych przedstawicieli
        > naszego społeczeństwa:
        > 1. "ty rasisto! do gazu!" (pewnie jakbyś dysponował takim "sprzętem" jak
        > naziści to byś wreszcie porządek zrobił co?)
        > 2. "ty idoto "
        > zaczekajcie.. będzie ciekawiej..
        > 3. "ty chamie zajebany"
        > 4. "to sie nie dziw ze cie pierdola"
        > 5. "takich idiotow powinno sie eliminowac z polskiego spoleczenstwa"
        > 6. "ty albo twoj ojciec pracuje(sz)(cie) na budiowach, a twa
        > matka sprzata albo jakims bachorem sie opiekuje" (przecież od dawną rzeczą
        > oczywistą jest, że za granicą polskie dzieci zamieniają się w bachory)
        > 7. "Gorszego skurwysynstwa niz wsrod murzynkow nie ma nigdzie"
        > 8. "mały polaczku"
        > 9. "pierdolony zawszencu"
        > Pa, pa
        >
        > P.S. tym co lubują się w tego typu wypowiedziach gorąco zachęcam do zrobienia
        > sobie z nimi wygaszacza ekranu

odpowiedziala sie elita moralna,
    • Gość: :) Re: olisadebe do buszu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.06.02, 22:00

> tyle sie o nim nasgadali ,i co...

..i był osamotniony w ataku bez wsparcia, pomocników i....
    • green__ Re: olisadebe do buszu 10.06.02, 22:38
      Co ty qrwa czepiasz sie Emanuela! popaczcie na Francje 80%pilkarzy to murzyni!!
      I jak to mozliwe jak francuzi sa biali? Proste zalatwili sobie tak jak my
      Emanuela tylko ze to oni wpadli pierwsi na ten pomysl i calkiem niezle na tym
      wyszli!!! Nawet wielki ZZ pochodzi z Albanii:-) A my mamy jednego i calkiem
      niezle grajacego w pilke i tyle chalasu!!! Najlepiej wymienic wszystkich
      naszych bialych pilkarzy na czarnych np. z Senegalu i nawet z Francja bedziemy
      wygrywac
      • Gość: spartan Re: olisadebe do buszu IP: 62.233.191.* 10.06.02, 23:11
        Proponuje wszystkich nietolerancyjnych sukinsynow wysłać na księżyc!!
        • Gość: Romek Re: olisadebe do buszu IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 23:15
          Nie przejdzie - trzeba by bylo tworzyc nowy rzad.
          • Gość: dude Re: olisadebe do buszu IP: *.proxy.aol.com 11.06.02, 00:35
            Czy to prawda ,ze "polish fruitcake" Idiota - Golota znalazl schronienie miedzy
            Czarnymi aby umknac przed gniewem bialych ludzi po tym jak sie przestraszyl
            czarnego jak Oli Tysona?
      • Gość: rd Re: olisadebe do buszu IP: *.server.ntl.com 11.06.02, 03:46
        green__ napisał(a):

> Co ty qrwa czepiasz sie Emanuela! popaczcie na Francje 80%pilkarzy to murzyni!!
        >
        > I jak to mozliwe jak francuzi sa biali? Proste zalatwili sobie tak jak my
        > Emanuela tylko ze to oni wpadli pierwsi na ten pomysl i calkiem niezle na tym
        > wyszli!!! Nawet wielki ZZ pochodzi z Albanii:-) A my mamy jednego i calkiem
        > niezle grajacego w pilke i tyle chalasu!!! Najlepiej wymienic wszystkich
        > naszych bialych pilkarzy na czarnych np. z Senegalu i nawet z Francja bedziemy
        > wygrywac

Chyba Zidane pochodzi z Algierii ale brawo zaczyna sie i konczy tez na "A" :)
      • Gość: M@rcin Re: olisadebe do buszu IP: *.pl 11.06.02, 22:42
        Sperdalaj!!! Oli miał wiele przykrości z takimi kibicami jak ty. Ty zlamasie
        powiedz gdzie mieszkasz to wrąbie ci!!!!!!
    • Gość: Samanta Re: olisadebe do buszu IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 11.06.02, 01:11
      Rasizm to glupota a przede wszystkim tepota bo w kazdej rasie zdarzaja sie
      jednostki wybitne i chwasty.
      Wierze ze w Nowym Yorku czarni sprawiaja duzo problemow ale wielu z nich
      wychowalo sie na ulicy .A jak juz sie Czarny wybije to nie ma od niego lepszego
      sportowca piosenkarza czy tancerza bo nie oszukujmy sie ale oni sa w tych
      dziedzinach najlepsi i bialy nigdy im nie dorowna. Ostatnio na Olimpiadzie bylo
      duzo czarnych Skandynawow ktorzy zdobyli medale a nasz Polak byl drugi po
      Murzynach w biegach i brawo dla niego -niestety Murzyna nie przegonisz.Jak chce
      sie miec osiagniecia w sporcie to trzeba miec Czarnych i taka jest prawda.
      A tak apropos wyzszosci rasy bialej nad czarna - ilu Murzynow wczoraj
      zdemolowalo Moskwe? To jest dopiero wstyd ! Taka wizytowka na pierwszych
      stronach swiatowych gazet a nie jakis przegrany mecz.
    • Gość: ok Re: olisadebe do buszu IP: *.zetosa.com.pl 11.06.02, 09:50
      olisadebe do buszu - ten który to napisał reprezentuje poziom Hajty, a może to
      on???? debil i tyle
      • Gość: Menotti Jestem za Olim!!! IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 22:13
        Nawet mi go szkoda, mysle sobie, ze sie troche wpakowal w to polskie
        obywatelstwo.
        • Gość: LINKIN_P Re: Jestem za Olim!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:39
          Gdyby nie Oli to Polacy wcale nie byliby na MŚ. Ale może byłoby lepiej bo
          przynajmniej nie byłoby takiej kompromitacji !!!!!!
          • pitrix Re: Jestem za Olim!!! 11.06.02, 22:54
            Może warto następnym razem pomyśleć i ściągnąć więcej nigeryjczyków lub może
            tym razem senegalczyków i dać im polskie obywtelstwo. Brawo OLI!!! ty jeden
            grałeś!
            • Gość: LINKIN_P Re: Jestem za Olim!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 23:05
              Dzięki Oli i Dudek ! Bez was nic by nie było, a jak by już było to byloby gożej
              niż było :)
              • pitrix Re: Jestem za Olim!!! 11.06.02, 23:08
                Gość portalu: LINKIN_P napisał(a):

> Dzięki Oli i Dudek ! Bez was nic by nie było, a jak by już było to byloby gożej
                >
                > niż było :)

Co do Dudka to wolałem Majdana , dudek nic nie pokazał. A tak po za tym ja też
                lubie linkin park:)
          • Gość: dolfuss Re: Jestem za Olim!!! IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 13.06.02, 00:25
            Gdybym ja był na jego miejscu to już dawno powiedziałbym wam papa. facet
            awansował do MS (reszta to asystenci) a tu się w niego błotem wali. SYFFFFF
    • Gość: vanish Re: olisadebe do buszu IP: *.telsten.com / 10.20.10.* 11.06.02, 23:28

> tyle sie o nim nasgadali ,i co...

jesteś zwykłym zakompleksionym rasistowskim idiotą
    • Gość: Fagoo Co to za tandetndy wątek brrrrrrr IP: *.toya.net.pl 11.06.02, 23:31
      Człowieku powinieneś się leczyć. Czy ty chcesz zwalać winę na Oliego.
      Jedyny klasowy zawonik w tej drużynie misia Engela.
      Pewnie sobie kosz bananów do rzucania kupiłeś. Wieśniaku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka