Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 09.03.05, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jebacwisle [...] IP: *.aster.pl 09.03.05, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebeek Re: HEHEHE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.05, 10:03 Lepper musi odejsc. Chelsi musi odejsc. Kwasniewski musi odejsc. Znajdzie sie pala na dupe generala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW.98.89.PL ## BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL ## IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kermit [...] IP: 62.173.207.* 09.03.05, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: czelsi to dziady a murinjo to brudny nygus!!! IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 09.03.05, 09:50 Zgadzam sie z Toba,murinio srinio nic nie osiagnal jako pilkarz, w zasadzie to unas trampkarze lepsi sa od niego.Jako trener udalo mu sie zdobyc LM ale nic wiecej juz nie bedzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEwiadomus Re: czelsi to dziady a murinjo to brudny nygus!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:53 Co za merytoryczne argumenty dwóch pedałków na temat Chelsea i Trenera. Gratulować pałek, bo mózgów to Ci kretyni nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sutki Łysej Lezby Re: czelsi to dziady a murinjo to brudny nygus!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:16 "Murinjo" nigdy nie gral w pilke.. lamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judge Re: IP: *.aster.pl 09.03.05, 13:13 No właśnie, i dlatego NIC nie osiągnął. Jako piekarz też jest do niczego (żadnych trofeów na jakichkolwiek Targach Piekarskich!), tak samo jako piosenkarz (Britney Spears więcej CD sprzedała niż on!), treser lwów itp. Wniosek: ten facet jest do niczego. ;) [Bo co niby znaczy Puchar UEFA i Ligi Mistrzów...?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.com / 213.195.173.* 09.03.05, 09:50 Mourinho to straszny patałach. Nic dodać nie trzeba. A Chalsea to drużyna dobra na lige a zobaczymy co jest warta jak trafi np. na Milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA_JUVE Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.05, 15:44 CHELSEA JEST NAJLEPSZA NA GLOBIE BARCA NIE WIELE GORSZA JEDNAK W BARCY TRENER FRANK COS TAM NIE MA POJĘCIA O PIŁCE MOŻE BYŁ DOBRY NA BOISKU ALE NIE ZADOBRY NA TRENERSTWO BLAGAM WYWALCIE TEGO LOLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcelona? Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:55 Nie dla idiotów... Panie M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.schindler.com 09.03.05, 10:07 Nie rozumiem argumentu, że Mourihno nic nie osiągnął jako piłkarz. Co z tego? I jeszcze tego drugiego kolesia, który mówi, że Chelsea to drużyna dobra na ligę, dzień po tym, jak wyeliminowali Barcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.swiebodzin.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:03 BARCA i tak jest WIELKA a chelse to nadziane pajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtw [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.05, 10:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: 217.206.28.* 09.03.05, 13:28 nie taka wielka jak odpadla a LM.Co jej po wielkosci jak juz jest wyeliminowana.. A co do trenera Chelsea to nie wiem co sie go tak wszyscy czepiaja??? Fecet robi dobra robote i zazdrosci sciska!!! Ciekawa jestem co we wszyscy 'wielcy szkoleniowcy' osiagnelibyscie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysemityzm ok [...] IP: *.cro.citynet.pl 09.03.05, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:38 Collina niech idzie na Emeryturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caar do: wisla skisla IP: *.plj.com.pl 09.03.05, 11:00 skad ty sie buraku wziales. widac zbyt czesto tutaj nie bywasz i w dodatku intekigencja tez nie grzeszysz.postaram sie to powiedziec w twoim jezyku sadz z tad frajerze bo cie w dupe wyrucham cw..u.narta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:28 niezle jestes gosciu zakompleksiony. az zal patrzec jak wszedzie piszesz obrazajac Wisle. szkoda takich glupkow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd RIJKAARD =klasa BARCA = DNO IP: *.waw.prokom.pl 09.03.05, 11:32 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omni Re: RIJKAARD =klasa BARCA = DNO IP: 212.160.188.* 09.03.05, 12:19 Rijkaard pokazał wielką klasę, ale nie można też odmówić zespołowi klasy. Napewno nie jest to DNO. Strata 3 bramek w 11 minut to faktycznie kompromitacja, ale nikt nie powie, że ten zespół nie potrafi grać. Poprostu tym razem Chelsea była lepsza i taka właśnie jest piłka... ktoś musi przecież przegrać. A co do trenera Chelsea...No nie jest to najmilszy facet, ale jednego mu nie można odmówić - jest dobrym trenerem... W zeszłym roku Porto, i kto wie, może w tym roku z Chelsea dojdzie na szczyt. I mimo takich pieniedzy do dyspozycji to jest ogromna sztuka poskladac sensownie zespol (patrz. Real i problemy z ulozeniem zrownowazonego skladu!) Szacunek dla Rijkarda! Szacunek dla Chelsea! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: RIJKAARD =klasa BARCA = DNO IP: *.pascom.net.pl / 83.238.135.* 09.03.05, 13:25 to powiedz to tej głupiej DoroCie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: RIJKAARD =klasa BARCA = DNO IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:28 Bo ona głupieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter MOURINHO NIE KUPUJE W MEDIA MARKT IP: 194.175.243.* 09.03.05, 11:48 Olejcie gościa. Zero klasy, przerost ego. Mógłby się odnieść do klasy przeciwnika, czy on kiedyś to zrobił? Jeśli wygrana, to mówi o swojej drużynie i jak jest fajnie na świecie, przegrana - "winni sędziowie a następny mecz na pewno wygramy". To jest sport, a nie wendeta. Pan Mourinho robi wielkie rzeczy, ale nie jest wielkim człowiekiem. Jest tylko wielkim trenerem. W piłce o zwyciestwie decyduje czasem szczęście. Mecz z Barcą mógł rozstrzygnąć się inaczej, i nie byłoby to nic co obciązyłoby personalnie Pana Mourinho. He is a fucking joke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: IP: *.aster.pl 09.03.05, 13:18 > następny mecz na pewno wygramy". To jest sport, a nie wendeta. Racja - powinien powiedzieć: "Skoro teraz przegralismy, to juz NIGDY żadnego meczu nie wygramy. Chodźmy chłopcy się powiesić, bo beznadziejna z nas druzyna!" Odrobiny obiektywizmu i zdrowego rozsądku zyczę... > W piłce o zwyciestwie decyduje czasem szczęście. I Chelsea miała to szczęscie, że Eto'o pudłował, więc przeszła do 1/4 finału. Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: IP: 195.243.11.* 09.03.05, 14:25 Gość, nie rozumiesz przesłania mejla. NIE JESTEM NIEZADOWOLONY, ŻE CHELSEA MIAŁA SZCZĘŚCIE. MAM W DUPIE KTO WYGRAŁ, KTO MIAŁ PECHA I CZY MOURINHO POZYTYWNIE MOTYWUJE ZAWODNIKÓW W SZATNI!!!!!!!!!!!!. PISAŁEM O MOURINHO I O JEGO BUFONIASTYM, ZAKOMPLEKSIONYM PIEPRZENIU GŁUPOT NA KONFERENCJACH PRASOWYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio. Re: IP: *.acn.waw.pl 09.03.05, 15:11 Gość portalu: ??? napisał(a): > > następny mecz na pewno wygramy". To jest sport, a nie wendeta. > > Racja - powinien powiedzieć: "Skoro teraz przegralismy, to juz NIGDY żadnego > meczu nie wygramy. Chodźmy chłopcy się powiesić, bo beznadziejna z nas druzyna! > " > Odrobiny obiektywizmu i zdrowego rozsądku zyczę... odrobiny obiektywizmu?? hehe.. dobre sobie. co ty piszesz? czytania ze zrozumieniem zycze. w tym co napisal piter nie ma nic nieobiektyuwnego, to trafny i wywazony post. rijkaard zachowal sie bardzo w porzadku, nawet ja, mimo ze nie jestem zadnym tam fanem barcy, bylem mocno wkurzony na tego ostatniego gola czelski. no daj spokoj, carvalho przestal obejmowac golkipera, dopiero gdy pilka byla w siatce i wypadalo uniesc rece. a tymczasem rijkaard niemal nie wspomnial o tej sytuacji (z tego co pisze wyborcza), wyobrazam sobie jak zachowalby sie trener czelski. mourinho to pajac i bufon. trenera ocenia sie za wyniki- ok. ale chyba liczy sie tez klasa, tymczasem ja juz po prostu nie weim dlaczego mourinho sie tak zachowuje, kiedys myslalem ze to teatrzyk, tymczasem teraz mysle ze on jest po prostu taki glupi. na mojej liscie najmniej sympatycznych trenerow wskoczyl na pierwsze miejsce dystansujac tego sira, co to gume mieli w ustach jak opetany. szacunek dla pitera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: 62.233.241.* 09.03.05, 12:07 barcelona grala b.dobrze ale zespol ktory mam zdobyc lige mistrzow nie moze pozwolic sobie na strate trzech bramek w 16 minutach.dlatego barcy juz nie ma.szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:15 ONLY MILAN FORZA MILAN a z taka chelsa to nawet inter by sobie poradzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inter? Re: Rijkaard: Awantura? Nie ma o czym mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:45 przy dwóch korzystnych remisach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian zakowski kontrowersje IP: *.kos.vectranet.pl / 80.51.232.* 09.03.05, 13:15 zgadzam sie ze barcelona to najlepsza druzyna na swiecie graja ofensywNY FUTBOL.DO TEGO MAJA GENIALNEGO PILKARZA RONALDINHO.TO ZWYCIESTWO NALEZALO SIE BARCIE.GRAJA FUTBOL MILY DLA OKA I BARDZO TECHNICZNY GRAJA Z FANTAZJA I POLOTEM.Dla mnie zwyciezca jest barca. Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: kontrowersje 09.03.05, 13:37 To nie socjalizm gdzie komus cos się "należy". W piłce liczą się nie zasługi czy wrazenia artystyczne, bo to nie jazda figurowa na lodzie, tylko meska dyscyplina w dodatku wymierna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemel Re: kontrowersje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:41 Ojojoj, malutki i głupiutki jesteś jeszcze Krystianku i nic, a nic nie rozumiesz. Idź ulepić bałwanka na swoje podobieństwo i nie wypisuj takich głupstw, bo rodzice będą się musieli wstydzić za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: kontrowersje IP: *.sunsh4.vic.optusnet.com.au 09.03.05, 13:52 Barca gra pieknal pilke? Hahaha. Wiecie co bylo piekne jak Chelsea przez 18 minut rozprula wasza Barce i prowadzilo 3:0. Szkoda ze wtedy juz JM nie zmienil taktyki na wiecej defensywna, bo 4:0 by wygladalo lepjej, i kibole Barcy nie mieli by pretensji ze ich oszukano. Chelsea gra piekna pilke na calym polu, w defensywie jak maszyna, taktycznie w srodku i chirurgicznie z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
starskyandhutch Re: kontrowersje 09.03.05, 14:43 Barca gra ofensywny futbol a nie futbol wyrachowany , który lansuje zakompleksiony trener jm; ten gość jest burakiem i wielokrotnie dał temu wyraz > Chelsea gra piekna pilke na calym polu < gdzie? jedynie bramkarza maja dobrego cieciu > i chirurgicznie z przodu.< z przodu żadnej koncepcji grają jak piłkarze z republiki bananowej kali dostał piłke i zapierd...a a że koksuja chłopaki to i wynik był taki jaki był:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aria Re: kontrowersje IP: 193.170.62.* 09.03.05, 15:06 Mourinho zakompleksiony? A to dobre :))) Naprawde dobre:))) Czlowieku, idz sie przejsc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: kontrowersje IP: 195.243.11.* 09.03.05, 19:22 Aria, myślę, że Mourinho ma kompleksy. Gdyby tak nie było to nie pysznił by się przy zwycięstwach i nie "płakał" i obwiniał cały świat przy porażkach. Ludzie pogodzeni z sobą, lubiący swoje "ja" nie zachowują się jak trener Chelsea...Jeśli to tylko pyszałkowatość, to gość jest bez honoru. Nie wiem, co gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: kontrowersje IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 10.03.05, 07:37 Ciekawi mnie ta maszyna, ktora Ronaldinho wprost osmieszyl ... W drugiej polowie Chelsea nie wiedziala jak sie zachowac wobec agresywnej gry Barcy, a w srodku pola nikt nie potafil Xaviemu i Deco pilki odebrac! Dopiero kolejny (nie wiem ktory???) prezent Barcy pozwolil grac im ta niemiecka pilke. A te 3:0 w 19 min. to kompromitacja obrony CFB! Brak Marqueza i Edmilsona to powazne oslabienie defensywy, zreszta odkad nie gra Brazylijczyk Barca spuscila z tonu, takze w lidze. A juz zmiany Rijkaarda to tragedia... Maxi wchodzi 3 min. po Giulym jakby Barca prowadzila i chciala zyskac na czasie! Chelsea grala swoja nieskomplikowana pilke i cel osiagnela, nie zmienia to faktu,ze Mourinho to wielki farciarz! Carvalho wyraznie faulowal Valdesa... Jeden rudy Anglik tez kiedys nie byl na spalonym :-) Ciekaw jestem jak sobie bogacze Abramowicza poradza z mistrzami ich stylu Milanem, Juventusem i byc moze Interem(jak przejdzie Porto)??? Ps. Co sie tyczy geniuszu Ronaldinho to blizej mu do artysty z Harlemu niz pilkarza! Eto'o, Xavi, Deco, Puyol o wiele bardziej decyduja o obliczu Barcy ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FankA Mecz Chelsea-Barcelona IP: *.com.pl / *.com.pl 09.03.05, 15:25 Obydwa zespoły grały wspaniale!!! Barcelona niech nie zwala winy na sędziego, piłkarzy i inne zbiegi okoliczności!!! Trzeba było grać, a nie symulować!!! Odpowiedz Link Zgłoś