felinecaline 27.06.12, 12:44 Co sie dzieje z Twoja poczta? Maile mi wracaja jako niedoreczalne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: Alarm - do Meto 27.06.12, 13:40 Ale z ciebie numerantka, odezwij sie na orange. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Alarm - do Meto 13.09.12, 23:56 No i "zmalowalas" cos wreszcie? Pokaz te nowa wersje salonowa. Odpowiedz Link
niennte Re: Alarm - do Meto 14.09.12, 08:56 Oj, ja gapa! Nie spojrzałam na daty Prawie już zmalowałam, ale taka to i robota, jak często wołają: "babciu, przyjdź!" Odłożyłam malowanie, bo we wtorek był ostatni dzień pięknej pogody, więc zrobiłam wielkie mycie okien i balkonu, tudzież ogólne wielkie porządki. Zaczęłam malować znowu w środę, dzisiaj będę poprawiać ostatnią ścianę i malować resztę listew, a potem może w końcu powieszę zasłony i "udomowię". Potem do Ciebie napiszę @, ale najpierw - praca czeka! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Alarm - do Meto 01.12.12, 18:40 Metonniu! Przepraszam, ze zdemolowalam zdjecie Pana G na stronie tytulowej, blagam, przekaz mu moje przeprosiny z calusem w nos i napraw szkode, bo czymze jest winieta bez niego. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Alarm - do Meto 01.12.12, 18:49 Naprawilam sama, ale calusa w nosek podtrzymywam. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Alarm - do Meto 24.03.13, 00:02 Metuniu, pisalam wczoraj @ i na forumie. Naprawde podoba mi sie bardzo, to fajne, radosne mieszkanie "do zycia" dla sympatycznej, mlodej rodziny z fantazja. Ponownego @ napisze jutro. Caluje, pozdrawiam pelna podziwu. Odpowiedz Link
niennte Re: Alarm - do Meto 14.09.12, 08:17 Sądzę, że to może coś po Twojej stronie? Nic nowego do mnie nie doszło. Napiszę Ci maila, jak zjem śniadanie. Odpowiedz Link