Dodaj do ulubionych

Dudek: wiem kiedy zawaliłem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:16
Dudek i tak jesteś do dupy!Tylko z Azejberdzanem nie wpóść szmaty!Boruc do
bramki!
Obserwuj wątek
    • Gość: anglik-realista "numer jeden" - jurku: zejdz na ziemie, tylko .... IP: *.range217-42.btcentralplus.com 22.03.05, 23:29
      ... miesiace dziela cie od zostania numerem dwa/trzy! Jak bardzo jest Benitez
      zdesperowany twoja beznadziejna gra i puszczonymi szmatami swiadcza proby
      zastapienia cie szczeniakiem, ktory byl akurat tak zdenerwowany, iz gral tak,
      jak ..... ty!

To tylko kwestia czasu (jakis miesiac powinien wystarczyc - wowczas liverpool
      bedzie pewnie poza pierwsza czworka), gdy twoj zespol nie tylko sprzeda super-
      asa Gerarda, ale pozbedzie sie takiego lebiegi, jak ty gdyz bedzie mial
      pieniadze na kupno w miare solidnego bramkarza!

Troche skromnosci/realizmu nie zaszkodzi, czlowieku!!! Nawet w Polsce sa juz
      lepsi od ciebie bramkarze - problem w tym, iz janas to ciemniak i tego nie
      widzi: jesienne fuksy spowodowaly, iz polska druzyna ciagle sie liczy i goscia
      nie wypieprzyli, dopiero teraz na wiosne okaze sie co rzeczywiscie potrafi ta
      druzyna, gdzie broni jeden z najgorszych bramkarzy angielskiej I ligi, a ktora
      prowadzi dyletant!
      • Gość: Inigo Re: "numer jeden" - jurku: zejdz na ziemie, tylko IP: *.ipt.aol.com 22.03.05, 23:45
        Gratulacje jak na anglika ladnie piszesz w moim ojczystm jezyku. Spotkajmy sie
        jutro na Hampton Court - porozmawiamy o bramkarzu reprezentacji mego kraju :)
        • Gość: do Inigo o kim tu rozmawiac, o kim? i ... po co? IP: *.range217-42.btcentralplus.com 23.03.05, 00:10
          .. jesli chcesz sie spotykac na Hampton Court (za daleko dla mnie) to
          powinienes tez wiedziec jaka "renome" ma obecnie jerzzi w uk.

By oddac sprawiedliwosc chlopakowi pamietasz tez chyba jaka mial RENOME za
          czasow swietnosci (a przeciez nie bylo to tak dawno temu....)? I media w uk w
          pelni to docenialy!

Byl chlopak na topie, teraz zas doluje, liverpoolu nie stac na tak slabego
          bramkarza i sie go wkrotce pozbedzie. To moja opinia, koniec, kropka. Jesli
          masz inna i uwazasz dudka za super-bramkarza to twoja sprawa, wolno ci!

Poczekamy 2-3 miesiace i wowczas zobaczymy kto mial racje. A ja sie tylko
          uciesze, gdy jerzzi obroni w miedzyczasie 3-4 karne, polska druzyna pokona
          zdecydowanie swych przeciwnikow, a liverpool wyprzedzi everton i zajmie 4-ta
          lokate w lidze, glownie dzieki swemu bramkarzowi!

A to, iz w Polsce nie maja o kim/czym pisac to inna sprawa. Polski sport
          osiagnal takie dno, jakiego w swoim zyciu nie ogladalem (czyli dobrze ponad 40
          lat), leja Polakom rowno i dokladnie, jesli zas sie jakis wychyli to mu
          zyczliwi zaraz "pomagaja" (popatrz chocby na ostatnie rozgrywki na linii malysz-
          wlodarczyk; w normalnym kraju wlodarczyk smarowalby narty MALYSZOWI i cieszyl
          sie kazdym kieszonkowym, w Polsce zas WLODARCZYK rozdaje karty i rzadzi
          malyszem) i sciagaja do parteru. Polska rzeczywistosc skrzeczy - wredny kraj,
          wredni, zawistni ludzie. Dlatego mnie tam juz od dawna nie ma. Przykro jednak
          to ogladac.....

A jerzzi'emu wszystkiego naj, mimo tego, iz chlopina realista nie jest, gdyby
          byl to juz teraz szukalby dla siebie klubu w porzadnej, II lidze angielskiej,
          badz w .... polskiej ..... ekstraklasie....
          • Gość: krekor Re: o kim tu rozmawiac, o kim? i ... po co? IP: *.phy.ilstu.edu 23.03.05, 00:28
            Faktem jest, jest Dudkowi presja przeszkadza w koncentracji, a to u bramkarza jest duzy minus.
            No i za wczesnie sie pozwala sobie na dekoncentracje (mecz z Loeverkusen).
            Ale idiota nie jest. Zostalo mu jeszcze ponad dwa lata kontraktu. To ponad dwa lata, przez ktore beda
            mu placic kilkadziesiat tysiecy na tydzien. To ma zagwarantowane, czego Pan pewnie powiedziec o
            sobie nie moze.
            Tak bardzo mu Pan radzi sie przeniesc z Liverpool do jakiejs dziury bo pewnie mu zazdrosci, ze jakis
            inny Polak w UK zarabia wiecej niz przybleda jak Pan. I tego Polaka zaprosili, zeby u nich gral. Nie
            chodzil od drzwi do drzwi, tylko przebieral w ofertach i wybral najlepsza.
            A tak na marginesie, jesli tak sie Pan brzydzisz polska rzeczywistoscia to pokaz Pan, ze slome
            zostawiles Pan w swoim rodzinnym zascianku. Jak na razie to wyglada mi, ze roznosisz ja Pan po
            swiecie razem z zolcia.
            • Gość: kamilar Re: o kim tu rozmawiac, o kim? i ... po co? IP: *.net / *.net 23.03.05, 10:13
              pięknie powiedziane
          • Gość: daro Re: o kim tu rozmawiac, o kim? i ... po co? IP: *.ds2-s.us.edu.pl 23.03.05, 01:08
            Abstrachujac od tematu Dudka. Piszesz, że Polacy to zaistny naród. A dla mnie
            to Twoi ulubieni Anglicy to najgorsza nacja na świecie, mieszkałem tam przez
            jakiś czas, żeby zdążyć zauważyć że to leniwe beztalencia i zadufane w sobie
            knypki.
          • Gość: Olo Wracaj do zmywania garów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 01:11
            Odezwał się "autorytet" z uk. Człowieku, jaki ty jesteś sfrustrowany że nic ci
            w zyciu nie wyszło. W Polsce zapewne byleś nikim, w uk nadajesz się najwyżej do
            zmywania garów w stołowce i męczysz czytelników swoimi wynurzeniami... Żałosny
            jesteś...
            • Gość: ANTYOLO Re: Wracaj do zmywania garów IP: *.wroc.net 23.03.05, 02:24
              co to znaczy być NIKIM? Kim ty k...a jesteś, bogiem?!
              • Gość: ur ON JEST MLODSZYM SYNEM BOZYM... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 23.03.05, 05:30
                jemu sie wydaje, ze wszystko moze, bo ma protekcje pana soltysa i bylego
                sekretarza podstawowej organizacji partyjnej.Zna jeszcze osobiscie rejonowego
                policjanta.
          • Gość: gp Wara od Jurka!! IP: 212.244.195.* 23.03.05, 08:40
            ...albo w Manchesterze, bo tam bramkarza nie mają..

Porównaj sobie, jak grająinni bramkarze: Carroll, Howard, Lehmann.... Jurek
            jest od nich lepszy i jest jednym z najlepszych bramkaerzy w tej lidze, a Boruc
            i inni bramkarze mogą za nim ręcznik nosić.
      • Gość: Ekstrement Re: "numer jeden" - jurku: zejdz na ziemie, tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:45
        Taaak, znalazł się sfrustrowany fan Boruca. Jesteś tak kiepski jak cała Legia.
      • Gość: adziala Re: "numer jeden" - jurku: zejdz na ziemie, tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:56
        Ale z ciebie dupek!!!Moze zyczenia urodzinowe bys lepiej złozył P.Dudkowi-
        CIEMNIAKU!!!
        PS.do redakcji:Nie dawajcie komentarzy takich Ci.li!!!!
      • Gość: Bobolobo Re: "numer jeden" - jurku: zejdz na ziemie, tylko IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 23.03.05, 13:00
        Co za wiesniactwo- twoj rozdwojony jezyk saczy jad, ciesz sie, ze nie chciales
        sie umowic z kolega na tamtej stacji bo przyjechalbym tam i wlasnorecznie ci
        wcisnal troche oleju do glowy. Wielkie Panisko, pracujace pewno jako jakis labor
        (robol) na budowie dostalo pare razy po 300£ na tydzien i wszystkich chce
        zarazac swoimi chorymi pogladami. Wezze sie czlowieku lecz, bo to wlasnie
        Angole sa najbardziej zawistnym, samolubnym, leniwym i glupim narodem jakiego
        znam. Uzylbym wiekszej ilosci inwektyw, ale wowczas nigdy nie mialbys okazji to
        przeczytac ignorancie...
      • Gość: antykarol Re: do anglika realisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:03
        popieram krekora a ty angielski foksdojczu (specjalnie spolszczam żebyś miał
        szansę zrozumieć swoim małym rozumkiem) zmywaj gary i nie pisz że jesteś
        anglikiem bo jesteś zwykłą kosmopolityczną (poszukaj sobie tego słowa w
        słowniku bo pewnie zatrudne) SZMATĄ, która kiedyś może byla Polakiem. Nie
        oceniaj polskich piłkarzy bez względu na ich sposób gry bo nie masz do tego
        prawa.
    • Gość: les Re: Dudek: wiem kiedy zawaliłem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 07:28
      W kwestii formlanej. Przecinek jest błędny: "gramy w naprawdę wielkich,
      europejskich klubach" - sugeruje że nikt inny z naszych nie gra w europejskich
      klubach, tylko może afrykańskich.
    • mlasskacz Takich Dudków i Krzynówków mamy przynajmniej 100! 23.03.05, 07:36
      • piwko2 Jurek jest najlepszy!!! 23.03.05, 09:26
        Nie mamy takich stu!!Dudek i Krzynówek to największe gwiazdy polskiej piłki!!!
        Prawda że Jurek robi błędy ale on i tak jest i jeszcze długo będzie w Polsce
        numerem jeden.Boruc Dudkowi do pięt nie dorasta!!!A skoro niektórz z was mowią
        że Boruc jest lepszy to dlaczego on nie gra w żadnej pożadnej lidze tylko w
        naszej beznadziejnej lidze???Odpowiedz : Bo tylko do tej sie nadaje!!!Mam
        nadzieje że Dudek bedzie bronil w naszej kadrze jeszcze przez kilka lat.
      • Gość: pebe Re: Takich Dudków i Krzynówków mamy przynajmniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:37
        tylko nikt nie zauważył :| :)
    • Gość: ppp Re: Dudek: wiem kiedy zawaliłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:19
      www.ppp.pl
    • Gość: jerzy Re: Dudek: wiem kiedy zawaliłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:01
      www.akcje24.pl
    • Gość: marcin BVB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:05
      A Smolarek to niby gdzie gra? W pipidowie dolnym?
    • Gość: hj Re: Dudek: wiem kiedy zawaliłem IP: *.net / *.net 23.03.05, 10:09
      kibiców legi prosimy o nie rozśmieszanie innych borucem
    • Gość: adziala Re: Dudek: wiem kiedy zawaliłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:58
      Dudek jestesmy z toba.Jestes numer1 i tak bedzie jeszcze długo.
    • Gość: Ambrozy Re: Dudek: wiem kiedy zawaliłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:33
      LEGIA TO SMIECIARZE!! WDYCHAJCIE SIKI Z CENTRALNEGO!
    • Gość: koneser jestes najgorszym bramkarzem IP: *.his.uni.torun.pl 23.03.05, 12:01
      repre i liverpoolu
    • Gość: 21 nie śledzi, ale ze times przepisal od daily to wie IP: *.chello.pl 23.03.05, 12:39
      :) trzymam jednak kziuki
    • Gość: caar do:karola IP: *.plj.com.pl 23.03.05, 12:44
      ty buraku pier****ny.z checia bym cie wyruchal frajerze je**ny. sam stan w tej
      bramce i pokaz co potrafisz.dla mnie JESTES CW..EM.
    • Gość: antykarol Re: Dudek: wiem kiedy zawaliłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:50
      takich idiotów karolków zapatrzonych w swoją legię to jest wielu. Dudek gra z
      powodzeniem w lidze mistrzów choc jak każdy popełnia błędy - na szczęście
      niezbyt często a Boruc wpuszcza strzały szmaciarzy z polskiej ekstraklasy która
      ze względu na poziom powinna byc raczej jakąś 3 czy 4 ligą. Nie neguję Boruc
      jest zdolnym bramkarzem ale jest jeszcze młody jak na bramkarza, musi sie
      jeszcze wiele nauczyć i daleko mu do klasy Dudka
    • Gość: Franek Aj Franek IP: 62.121.73.* 24.03.05, 16:28
      Traktujecie mecz z Austrią jako rehabilitację w oczach kibiców za porażkę w
      pucharach?

- Sprawiliśmy kibicom przykrość i jest świetna okazja, by poprawić nastroje.
      Ale nie gramy z Azerbejdżanem, by przed meczem być pewnym. Szanse oceniam
      równo. Austria to solidna drużyna, świetnie przygotowana kondycyjnie i
      fizycznie.

fragment wywiadu z tej strony sport.gazeta.pl/pilka/1,35518,2331217.html
    • Gość: Kinga :) Jesteście nikim!! Jurek jest kimś!! IP: *.75.54.106.debica54.ptc.pl 15.04.05, 15:15
      Jakim prawem mozecie pisac o Jurku takie rzeczy:>?? Jestescie kompletnymi
      matołami!!! Dudek jest człowiekiem sukcesu i WIELKIM sportowcem, a wy? Czy ktos
      kiedykolwiek z was był w gazecie, telewizji?? No własnie! Wiec zamknijcie te
      głupie ryje i nie piszcie tak absurdalnych i banalnych opinii, bo to naprawde
      żałosne i przykre!! Zanim cos napiszecie zastanowcie sie. Tyle mam do
      powiedzenia :) Dziekuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka