Gość: Krajan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:10 Żuraw Żuraw Władca Muraw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: author Dariusz Żuraw Władca Muraw IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 24.03.05, 22:15 go Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasty www.reprezentacja.com.pl - "Wszystko o piłce" IP: 62.121.129.* 24.03.05, 22:15 www.reprezentacja.com.pl - "Wszystko o biało-czerwonych" ~~~~~~~~!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Żurawski: popadłem w monotonię-czyzby na zawsze? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 22:40 Polska faworytem? - o czym ten futbolista gada?. Nietrudno sie domyslec ze bedzie bezradne i bezladne walenie glowa w mur. Ambitne chlopaki z Azerbejdzanu przekaza polskim 'profesjonalistom' pare prostych zasad gry w pile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga B. [...] IP: *.itts.ttu.edu 25.03.05, 00:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fawisly Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 25.03.05, 02:27 Zurawski sie stara grac najlepiej ale widac ze nie jest szczesliwy. I dlatego nie bedzie gral ma 100% swoich mozliwosci chociaz bedzie sie mu tak wydawalo. To siedzi w glowie, w podswiadomosci (stare powiedzienie z niewolnika nie ma dobrego pracownika). Odpowiedz Link Zgłoś
slawojna Re: Żurawski: popadłem w monotonię 06.06.05, 10:15 Wygląda na to, że Żuraw ma już spapraną karierę. Jest za stary na to, żeby chciał go do siebie, za takie pieniądze, jakiś klub z najwyższej półki. A przecież umiejętności ma takie, że poradziłby sobie nawet w Liverpool'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Kosowski naucz się grać w piłkę ... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.03.05, 08:23 Od kiedy pośmiewisko K'lautern jest opiniotwórcze jeżeli chodzi o roszady personalne w Wiśle?? Nie zna warsztatu pracy Kasperczaka, nie zna warsztatu pracy Liczki a się wypowiada!! Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Żurawski: popadłem w monotonię 25.03.05, 08:50 Jakby tak wszyscy w Polsce dali radę wrównac do tego co robi Żurawski, to byśmy mieli dwie a nie cztery długosci do środkowej europy. Nie mówie tu oczywiście tylko o piłce kopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuraw Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:32 www.akcje24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murinio Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:54 w czelsi to ty nie zagrasz , lapeto . i na twoje nieszczęście umiem po polsku . nie masz u mnie szans i nie zagrasz. grasz o mistrzostwa świata , o kontrakt jaki twoja zakuta pała nie może wymarzyć - debilu , A CIEBIE TRZEBA MOBILIZOWAĆ DO WALKI O PUNKTY ! kretynie , płaczesz - turcja , turcja ... po mistrzostwach u niemców możesz zakończyć karierę w monaco , porto , psv . a ty płaczesz turcja, turcja . KRETYNIE , AMATORZE po co ty grasz ? futbol to gra o miliony , sławę . baranie kup sobie już miotłę i zaczynaj sprzątanie przystanków - nie to by była obraza dla porządnych ludzi . ty rozpocznij już kampanię do następnych wyborów w PZPN - TŁUMOKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murinio Re: do tomka hajty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:00 - tomek , kopnij w dupsko tego amatora , ty masz jeszcze szansę na ligę angielską , ale z żurawiem to zakończysz karierę w rks pierdoły murinio , zna się piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Lecą Żurawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:55 Żurawski myśli, że jak wyjedzie to będzie grał w dobrym klubie w pierwszym składzie. Oby mu to się udało. Ale ilu naszych po wyjeździe siedzi na ławie, albo nie mieści się w składzie meczowym. Ostatni przykład to Mila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murinio Re: Lecą Żurawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:08 no amatorka po prostu , paweł , ty się nie załamuj - dla mnie to i tak cudów dokonujesz z tymi zawodnikami . 11 zadziorów na boisku , tak ale w polsce ich nie znajdziesz , a techników , no po prostu pusty śmiech ... murinio zna się na piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: 80.51.255.* 25.03.05, 11:34 siedzac na lawce na pewno nie bedzie czul monotoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Kibice co wy piszecie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:37 Na pewno i tak wszycsy usiądziemy przed tv i bedziemy kibicować Polsce.A gdy maciek strzeli trzecią bramę aFranek dołoży dwie to wszyscy bedziemy piać z zachwytu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx CZY SIE POMYLIŁEM DUŻO???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 08:24 jazda jazda BIAŁA GWIAZDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: CZY SIE POMYLIŁEM DUŻO???? IP: 80.51.255.* 27.03.05, 14:32 tak. nie pialem z zachwytu bo meczu nie ogladalem, nie wiem kto strzelil gole, a wynik mi wali forza milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:13 ws umie sie cieszyłem że został w Wiśle ale jak czytam ten wywiad to tak sobie mysle że latem trzeba go puścić niech spróbuje swoich sił w innym zespole... mam nadzieje ze z powodzeniem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdeboj Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:36 Marchew jadalna to dwuletnia roślina z rodziny baldaszkowatych pochodzenia azjatyckiego, znana już w starożytności. Wówczas nie miała jednak większego znaczenia w żywieniu, gdyż jej smak daleko odbiegał od smaku dzisiejszej marchwi. Dopiero w XVI wieku wprowadzona została do wykwintnej kuchni, bowiem wtedy właśnie po długoletnich doświadczeniach wyhodowano odmianę charakteryzującą się lepszym smakiem. Od tego czasu marchew jest podstawową jarzyną we wszystkich kuchniach świata. Korzeń marchwi ma długość ok. 35 cm i grubość od 3 do 6 cm, kształt cylindryczny, stożkowaty lub wrzecionowaty o intensywnym czerwonopomarańczowym zabarwieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:59 jak Zurawski nie bedzie widzial partnerow na boisku lepiej ustawionych i nie przestanie egoistycznie grac to wpadnie wjeszcze wieksza monotonie...?byc albo nie byc?-o to jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś