Dodaj do ulubionych

Żurawski: popadłem w monotonię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:10
Żuraw Żuraw Władca Muraw
Obserwuj wątek
    • Gość: author Dariusz Żuraw Władca Muraw IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 24.03.05, 22:15
      go Polacy!
    • Gość: Nasty www.reprezentacja.com.pl - "Wszystko o piłce" IP: 62.121.129.* 24.03.05, 22:15
      www.reprezentacja.com.pl - "Wszystko o biało-czerwonych" ~~~~~~~~!!!!!!!
    • Gość: zima000 Żurawski: popadłem w monotonię-czyzby na zawsze? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 22:40
      Polska faworytem? - o czym ten futbolista gada?. Nietrudno sie domyslec ze
      bedzie bezradne i bezladne walenie glowa w mur.
      Ambitne chlopaki z Azerbejdzanu przekaza polskim 'profesjonalistom' pare
      prostych zasad gry w pile.
    • Gość: Jaga B. [...] IP: *.itts.ttu.edu 25.03.05, 00:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: fawisly Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 25.03.05, 02:27
      Zurawski sie stara grac najlepiej ale widac ze nie jest szczesliwy. I dlatego
      nie bedzie gral ma 100% swoich mozliwosci chociaz bedzie sie mu tak wydawalo.
      To siedzi w glowie, w podswiadomosci (stare powiedzienie z niewolnika nie ma
      dobrego pracownika).
      • slawojna Re: Żurawski: popadłem w monotonię 06.06.05, 10:15
        Wygląda na to, że Żuraw ma już spapraną karierę. Jest za stary na to, żeby
        chciał go do siebie, za takie pieniądze, jakiś klub z najwyższej półki. A
        przecież umiejętności ma takie, że poradziłby sobie nawet w Liverpool'u.
    • Gość: MR Kosowski naucz się grać w piłkę ... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.03.05, 08:23
      Od kiedy pośmiewisko K'lautern jest opiniotwórcze jeżeli chodzi o roszady
      personalne w Wiśle??
      Nie zna warsztatu pracy Kasperczaka, nie zna warsztatu pracy Liczki a się
      wypowiada!!
    • paco_lopez Re: Żurawski: popadłem w monotonię 25.03.05, 08:50
      Jakby tak wszyscy w Polsce dali radę wrównac do tego co robi Żurawski, to byśmy
      mieli dwie a nie cztery długosci do środkowej europy. Nie mówie tu oczywiście
      tylko o piłce kopanej.
    • Gość: zuraw Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:32
      www.akcje24.pl
      • Gość: murinio Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:54
        w czelsi to ty nie zagrasz , lapeto . i na twoje nieszczęście umiem po polsku .
        nie masz u mnie szans i nie zagrasz. grasz o mistrzostwa świata , o kontrakt
        jaki twoja zakuta pała nie może wymarzyć - debilu , A CIEBIE TRZEBA MOBILIZOWAĆ
        DO WALKI O PUNKTY ! kretynie , płaczesz - turcja , turcja ...
        po mistrzostwach u niemców możesz zakończyć karierę w monaco , porto , psv .
        a ty płaczesz turcja, turcja . KRETYNIE , AMATORZE po co ty grasz ?
        futbol to gra o miliony , sławę . baranie kup sobie już miotłę i zaczynaj
        sprzątanie przystanków - nie to by była obraza dla porządnych ludzi .
        ty rozpocznij już kampanię do następnych wyborów w PZPN - TŁUMOKU
        • Gość: murinio Re: do tomka hajty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:00
          - tomek , kopnij w dupsko tego amatora , ty masz jeszcze szansę na ligę
          angielską , ale z żurawiem to zakończysz karierę w rks pierdoły
          murinio , zna się piłce
    • Gość: bosman Lecą Żurawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:55
      Żurawski myśli, że jak wyjedzie to będzie grał w dobrym klubie w pierwszym
      składzie. Oby mu to się udało. Ale ilu naszych po wyjeździe siedzi na ławie,
      albo nie mieści się w składzie meczowym. Ostatni przykład to Mila.
      • Gość: murinio Re: Lecą Żurawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:08
        no amatorka po prostu ,
        paweł , ty się nie załamuj - dla mnie to i tak cudów dokonujesz z tymi
        zawodnikami . 11 zadziorów na boisku , tak ale w polsce ich nie znajdziesz ,
        a techników , no po prostu pusty śmiech ...

murinio zna się na piłce
    • Gość: Indy Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: 80.51.255.* 25.03.05, 11:34
      siedzac na lawce na pewno nie bedzie czul monotoni
      • Gość: xxx Kibice co wy piszecie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:37
        Na pewno i tak wszycsy usiądziemy przed tv i bedziemy kibicować Polsce.A gdy
        maciek strzeli trzecią bramę aFranek dołoży dwie to wszyscy bedziemy piać z
        zachwytu!!!!
        • Gość: xxx CZY SIE POMYLIŁEM DUŻO???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 08:24
          jazda jazda BIAŁA GWIAZDA
          • Gość: Indy Re: CZY SIE POMYLIŁEM DUŻO???? IP: 80.51.255.* 27.03.05, 14:32
            tak. nie pialem z zachwytu bo meczu nie ogladalem, nie wiem kto strzelil gole,
            a wynik mi wali

forza milan
    • Gość: pingwin Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:13
      ws umie sie cieszyłem że został w Wiśle ale jak czytam ten wywiad to tak sobie
      mysle że latem trzeba go puścić niech spróbuje swoich sił w innym zespole...
      mam nadzieje ze z powodzeniem...:)
      • Gość: kurdeboj Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:36
        Marchew jadalna to dwuletnia roślina z rodziny baldaszkowatych pochodzenia
        azjatyckiego, znana już w starożytności. Wówczas nie miała jednak większego
        znaczenia w żywieniu, gdyż jej smak daleko odbiegał od smaku dzisiejszej
        marchwi. Dopiero w XVI wieku wprowadzona została do wykwintnej kuchni, bowiem
        wtedy właśnie po długoletnich doświadczeniach wyhodowano odmianę
        charakteryzującą się lepszym smakiem. Od tego czasu marchew jest podstawową
        jarzyną we wszystkich kuchniach świata. Korzeń marchwi ma długość ok. 35 cm i
        grubość od 3 do 6 cm, kształt cylindryczny, stożkowaty lub wrzecionowaty o
        intensywnym czerwonopomarańczowym zabarwieniu.
    • Gość: fan Re: Żurawski: popadłem w monotonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:59
      jak Zurawski nie bedzie widzial partnerow na boisku lepiej ustawionych i nie
      przestanie egoistycznie grac to wpadnie wjeszcze wieksza monotonie...?byc albo
      nie byc?-o to jest pytanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka