Dodaj do ulubionych

Polska wygrała aż 8:0!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:00
Czy Polska jest wstanie zając pirwsze miejsce w grupie??? Po tym meczu chyba tak
Obserwuj wątek
    • herki99 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 20:07
      Ee... pierwsze mijesce raczej nie. jak widać Anglicy też są w niezłej formie,
      więc wątpię.
      • Gość: Tymi Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:24
        Ej Herki99 wszystko jest możliwe masz racje żr Anglicy są w wysokej formie ponieważ z Irlandią wygrali 4:0 ale wszystko zależy od meczu z Irlandią i własnie z Anglią!!!
        • herki99 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 20:27
          Czas pokaże :) Chciałbym żeby nasi weszli, ale będzie im trudno. Tylko żeby po
          tej wygranej dziś, nie rozluźnili sie za bardzo przed meczem z Irlandią. Wtedy
          by było nieciekawie :/
          • Gość: Tymi Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:41
            W 100% się zgadzam myślisz przynajmiej a niektórzy wcale nie mylą:( pozdro
            • herki99 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 20:46
              :) a nie wiesz moze Tymi kiedy Polacy będą mieli trening przed meczem z
              Irlandią?
              • Gość: Tymi Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:52
                Niestety nie mam pojęcia:( a o co chodzi???
                • herki99 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 20:55
                  Chce wiedzieć kiedy i o której mają trening bo zbieram autografy, a mieszkam w
                  wawie i chce wiedziec kiedy sie zjawic pod stadionem :)
                  • Gość: Tymi Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:58
                    Jak się dowiem to tu napisze:) oki??
                    • herki99 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 21:00
                      OK - albo wyślij mi na maila! bo tu moge zapomnieć zajrzec albo nie miec czasu.
                      mój mail: drizzt1@buziaczek.pl wiem ze dziki :P z góry dzięki!
                      • Gość: Tymi Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:01
                        Jak nie zapomne to wyśle
                        • herki99 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 21:09
                          OK - ja jeszcze sie postaram poszukac, ale na razie mi to nie idzie :P pozdr
                          • wlk.brytania Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 21:17
                            Z tym pierwszym miejscem to taki bardziej chyba komiczny watek...
                            Jaka jest sila naszej reprezentacja najlepiej pokazal mecz z Bialorusia.
                            Zwyciestwo 30-0 z Naprzod Betlejem nic tu nie zmienia.
                            Na Old Trafford to my lykniemy czworke ,tak jak dzisiaj Irlandia Pln.
                            • doradca1 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 22:21
                              Oj nie jestem taki pewny. Wcale nie ździwie się kiedy Anglia przegra z
                              Polską....
                              • Gość: hm Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.05, 13:02
                                hm, ten wlkbryt myśli że jest mądrzejszy od Carlosa Alberto
                                • wlk.brytania Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 27.03.05, 20:46
                                  Wcale tak nie mysle.Wyrazam swoja opinie tak jak kazdy inny na tym forum.
                                  Nic nie poradze na to,ze bardziej boli mnie towarzyska kompromitacja z
                                  Bialorusia niz eliminacyjny pogrom Azerbejdzanu.
                                  • doradca1 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 27.03.05, 20:57
                                    Lepiej przegrać jedną bitwę niż jedną wojnę.....Nie martw się prażką z
                                    Bialorusią. Jest taka zasada, że piłkarz jest tyle wart ile jego ostatni mecz.
                                  • Gość: les paul Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 23:15
                                    ha, ha - za Górskiego grali tak kompromitująco w meczach towarzyskich że po
                                    ostatnim - i to z klubem Malaga - idioci głosili że nie maja po co jechac do
                                    RFN 1974
                                    • Gość: Miki Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl 28.03.05, 23:22
                                      Mniej wuęcej podobnie było przed Mundialem w Hiszpani w 1982 roku.
    • Gość: Tymi Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:30
      Po żyjemy zobaczymy nie długo się wyjaśni czy Polska awansuje czy nie albo czy będzie liderem w swojej grupie czy nie ale mam nadzieje że będzie:)
    • Gość: Alphosninho Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl 26.03.05, 21:31
      Byłem na tym meczu i nie zapomnę go nigdy. Coś wspaniałego. Atmosfera na
      trybunach (m.in. ZERO trąbki plastikowej), no i przede wszystkim GOL dla Polski
      co 10 minut. Rewelacja.

ps. Nie zwalnia się trenera w trakcie eliminacji. Wszyscy którzy wołali by
      zwolnić Janasa w trakcie eliminacji nie nadają się ani na kibiców, ani na
      ekspertów od piłki.

Kto wygra mecz?! Polska!! Kto??! POLSKA!!!
      DO BOJU POLSKA BIAŁOCZERWONI !!!!
    • Gość: Kibic Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:42
      Polska jest najlepsza z tej opsranej grupy Polska rządzi!!!
    • ulryk Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 26.03.05, 21:56
      Nareszcie zagrali "po szwedzku", to znaczy ze słabymi gramy bez litości i
      beznamiętnie wykorzystujemy okazje.Jest jeden sposób żeby Polska była na I
      miejscu w grupie.Trzeba wygrać na Wembley:)
      • Gość: Ja Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 09:19
        Przecież bilans bramek jest na naszą korzyść teraz tylko te dwa punkciki więcej od Angli i mamy lidera.
      • ron_obvious Re: Polska wygrała aż 8:0!!! 27.03.05, 11:28
        na Wembley to możemy sobie wygrać...za pięć lat, gramy na Old Trafford.
    • Gość: angol Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 13:21
      dlaczego zurawski taki egoista albo tak malo widzi na boisku,to sie obraca
      przeciwko niemu.
      • Gość: hm Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.05, 13:27
        hm, tylko tyle masz do powiedzenia po TAAAAKIM meczu?

maluccy jesteście
    • Gość: ja Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:35
      Janas powinien w meczu najbliszym czyli z Irlandią wstwić w pierwszy skład Tomasza Hajto!!! A dalej co będzie zobaczymy.
    • Gość: pawełek3 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:05
      gdyby Żurawski i Niedzielan nie pudłowali w 100% szansach,byłoby 13:0 i
      najwyższa wygrana w historii. Trochę szkoda ,ale i tak wspaniale
      • cza_ha Re: Polska wygrała 8:0 <- GRATULACJE ! 28.03.05, 19:16
        Tym samym repra pobiła swój rekord z 1974, gdy na MŚ pokonała Haiti 7:0
        gole:Lato, Szarmach i
        Kto nie zMieciem tego zmieciem
    • Gość: Miki Jedna jaskólka nie czyni wiosny IP: *.aster.pl 28.03.05, 19:25
      Koleżanki i koledzy - moim zdaniem nie popadajmy w hurraoptymizm. Oczywiście
      cieszy zwycięstwo tak wysokie z Azerbejdżanem, ale moim zdaniem o zwycięstwie w
      grupie zadecyduje mecz z Anglią w Manchesterze. Bo wierzę w to, że Polska wygra
      mecze u siebie z Irlandią Płn, Austrią, Walią i na wyjeździe z Azerbejdżanem, a
      Anglia też nie odpuści. A prawda jest taka, że Azerbejdżan to nie Anglia, a
      oprócz tego gramy na wyjeździe ( czego chyba fanom piłki tłumaczyć nie
      trzeba ). Choć jest szansa na to, aby wygrać na Old Trafford, bo Anglia wcale
      nie jest taka mocna, jakby się wydawało. Choć cieszą zwycięstwa Polaków, bo
      mecze z Azerbejdżanem z czego wiem, nie nie są brane pod uwagę w dodatkowej
      tabeli, która będzie tworzona pod kątem ewentualnych baraży z drużyn, które
      zajmą drugie miejsca w swoich grupach eliminacyjnych ( a dwie najlepsze z
      drugich miejsc unikną baraży ). Tak więc Polacy - trzymajcie tak dalej.

Pozdrawiam kibiców i "do zobaczenia" podczas meczu z Irlandią Płn. Wybieram się
      na Łazienkowską i zamierzam usiąść na Żylecie, na której często siadałem
      jeszcze w czasach, gdy w Legii grali Dziekanowski, Wdowczyk, Kubicki, Karaś,
      Arceusz, czy w bramce Kazimierski albo Robakiewicz

Pozdrawiam
      • wlk.brytania Re: Jedna jaskólka nie czyni wiosny 28.03.05, 23:04
        Mysle ,ze kazdy sportowiec moze sie nim tytulowac tylko wowczas kiedy wierzy w
        zwyciestwo zawsze i nad kazdym przeciwnikiem.To jednak nie ja wybiegne na
        murawe slynnego Old Trafford wiec wybaczcie,ale nie musze legitymowac sie hurra
        optymizmem.Wole obiektywizm-nie biore nawet pod uwage zwyciestwa w tym
        spotkaniu.
        Nalezy sie cieszyc tym co mamy.4 zwyciestwa w 5 meczach to dorobek doskonaly i
        porazka w Manchesterze nie musi nam wcale uniemozliwic wyjazdu na mistrzostwa.
        Malo tego te porazke trzeba wkalkulowac...Decydujace dla nas mecze to domowe
        batalie z Austria i Walia.I wcale nie powinnismy byc pewni swego,bo w tych
        spotkaniach nasi przeciwnicy zagraja z kontry(widzieliscie pewnie gole
        Austriakow w Cardiff).Potrafia to nie gorzej niz Polacy.
        Z Anglia wygrac nie mamy prawa ,Panowie i przestanmy tu wreszcie bajduzyc.
        Polska nie ma ligi pilkarskiej,nie ma jednego klubu ktory bylby w stanie
        uniknac kompromitacji w rozgrywkach europejskich.
        Jedyne na co mozemy liczyc w Manchesterze to fart,tak jak w paryskim 0-0 z
        Francja.Ale o zwyciestwie nie mowmy,bo to niczym nie poparta pyszalkowatosc.
        • Gość: les paul Re: Jedna jaskólka nie czyni wiosny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 23:11
          Polska jest w tej chwili najlepszą drużyną grupy, jesli chodzi o klase sportową.
          Przestańcie już ludzie nurzać się w swoich przywyczajeniach niższości.
          Spójrzcie na fakty i wyniki wreszcie. Dlaczego ten biedny Janas i piłkarze
          muszą was ciągnąc za sobą jak balast od kilku miesięcy?

Argumentacja że nie mamy mocnych klubów dla uzasadnienia niemozności wygrania
          repry jest śmieszna - gdy Górski gromił Anglię, Włochy, Argentynę nie mieliśmy
          mocnych klubów POMIMO że wtedy Szarmach, Deyna, Lato grali w kraju.

Niech żyje Tomasz Frankowski! - najlepszy strzelec eliminacji MŚ, wielki
          piłkarz.

ps. ciulom którzy tu wyrażali pogląd że jakies dercy county jest lepsze -
          ciule jesteście nie kibice
          • Gość: lesp paul Re: jaskółka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 23:13
            ps. Miki - ze swoim tytułem jestes już mentalnie nawet za redaktorem Stecem,
            nie znasz się niestety na piłce, ale życzę pozytywnych wrażeń na łazienkowskiej
            • Gość: Miki Re: jaskółka IP: *.aster.pl 28.03.05, 23:18
              Dla mnie Stec nie jest autorytetem. Już większym jest Szpakowski, który
              ostatnio pieprzy głupoty, mimo tego, że zawsze lubiłem, jak komentował mecze.
              Ja tylko jedynie wyraziłem swój pogląd, co o tym myślę. A ciekawy jestem, jaki
              z Ciebie fachowiec, że od razu stwierdziłeś, że ja się nie znam na piłce. Masz
              rację - nie jestem fachowcem, jedynie obserwatorem wydarzeń piłkarskich i na
              tej podstawie wydaję swoje opinie.

Pozdrawiam
              • Gość: Lope Re: jaskółka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 23:23
                pozdrawiam Miki, Szpakowski straszny:)
                • Gość: Miki Re: jaskółka IP: *.aster.pl 28.03.05, 23:27
                  Pozdrawiam Lope. Straszny może za mocne słowo, ale Borek, Iwanow, Wójcik czy
                  Pełka na Polsacie Sport zaczynają pokazywać, że potrafią być od niego lepsi.
                  Nie wiem, czy oglądałeś mecz w sobotę na Polsacie Walia - Austria. Bardzo dobry
                  komentarz Pawła Wójcika.

Pozdro
        • Gość: Miki Re: Jedna jaskólka nie czyni wiosny IP: *.aster.pl 28.03.05, 23:21
          Ty nie pisz, że z Anglią nie mamy prawa wygrać. Bo w ostatnich eliminacjach do
          EURO 2004 Łotwa nie miała prawa wygrać w Warszawie z nami oraz ze Szwecją w
          Sztokholmie. I co - i wygrała i awansowała do EURO.
          Ale masz rację - porażka z Anglią musi być wkalkulowana.

Pozdrawiam
    • Gość: Lope Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 23:22
      Uważam że Polska jest najlepszą drużyną w grupie i byłaby faworytem do
      zwycięstwa gdyby nie to że pierwszy mecz z Anglią rozegrano bez Frankowskiego
      za to z trąbkami plastikowymi. Tak oceniam po obejrzeniu ostatnich meczów
      eliminacyjnych. Nasi grają bardzo dobrą piłkę. Wystarczy nie mieć kompleksów
      czy może przyzwyczajeń żeby to zauważyć.
      • Gość: Miki Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl 28.03.05, 23:24
        Cześć Lope, a uważasz, że Polska ma Twoim zdaniem szansę na to, aby wygrać z
        Anglią w Manchesterze.

Pozdrawiam
        • Gość: Lope Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 23:28
          ABSOLUTNIE, Polska gra w tej chwili jak może 5-10 najlepiej dysponowanych
          drużyn na świecie.
          • Gość: Miki Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl 28.03.05, 23:30
            To poczytaj sobie posty tych, co w naszych nie wierzą. Niektórzy piszą, że
            Polska nie ma prawa wygrać i że należy wkalkulowac porażkę z Anglią.
            Tylko niech do komentowania meczu z Anglią nie dają Szpakowskiego, bo zawsze
            przynosił pecha na Wembley, podobnie jak Zydorowicz, który zakotwiczył się w
            Polsacie Sport.
            Może niech TVP wypożyczy z Polsatu Sport Borka albo Pełkę.
            • Gość: Lope Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 23:32
              większośc ludzi jedzie przez życie patrząc w tylne lusterko:))

Borek z tym drugim byli bardzo dobrzy w Korei
              • Gość: Miki Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl 28.03.05, 23:36
                Lope, nie. Borek był w Korei, ale tym drugim był Bożydar Iwanow, a Pełka chyba
                jeszcze wtedy nie istniał jako komentator. Ja go na Polsacie Sport pierwszy raz
                usłyszałem, jak komentował mecze kwalifikacyjne do igrzysk zimowych w hokeju na
                lodzie. Turniej w Rydze, na którym Polacy tak blado wypadli, a jedynie
                Czerkawski grał na jako takim poziomie, w przeciwieństwie do Oliwy, wokół
                którego było wiele zamieszania. Ale nie będę rozwijał wątka hokeja na lodzie.
                Są osobne posty do tego przewidziane.

Pozdrawiam
                • Gość: Lope Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.05, 02:01
                  tak, Borek i ten drugi (Iwanow)
            • Gość: Ja Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:22
              Co będzie zobaczymy wszyscy a teraz możemy tylko przypuszczać
    • Gość: kasia Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.sim.art.pl 29.03.05, 13:08
      a czy pamietasz z kim Polska wygrala?! Jak tak to sam odpowiedz sobie na to
      pytanie
    • Gość: Odpowiedający Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:33
      Mam nadzieje że Polska wygra jutro z Irlandią.pół. i kolejne swoje mecze w grupie, ale żeby im pomóc będe kibicować w każdym meczu i w też kibicujecie:)
    • Gość: Kibolec Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:14
      Ludzie dziś na stadionie Legi odbędzie się mecz pomidzy Polską a Irlandią.pół. będzie również tranismisja w telewizji o godzinie 19.40 na dwójce zapraszam
      • Gość: Miki Je będę na Łazienkowskiej IP: *.aster.pl 30.03.05, 12:53
        I będę na swojej ulubionej "żylecie"

Podrowionka i do zobaczenia.
    • Gość: Adrian88 Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 30.03.05, 12:38
      No tak ładnie Polska pojechała z tymi Azerami..:)
    • Gość: filipiasty Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.beskid.net / *.beskid.net 30.03.05, 22:02
      Z czego się tu cieszyć, przecierz oni wygrali TYLKO z Azerbejdzanem
    • Gość: Ja Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:03
      Mamy już 15 punktów i dl lidera tracimy tylko 1 punkt więc mamy się z czego cieszyc:)
    • Gość: Tymi Re: Polska wygrała aż 8:0!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 09:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka