Gość: Antyjose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:27 Nie znoszę typa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pingwin lfc Re: Mourinho chce być trenerem Portugalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:32 no denerwójacy koleś.... nie przepadam za nim jeszcze bardziej odkąd obrażał kibiców LFC w finale Carling Cup... the redsssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy i ja tez, i ja tez IP: *.halls.manchester.ac.uk 28.03.05, 16:55 zakompleksiony, niedoszly pilkarzyna ktory musial zadowolic sie rola analityka druzyn przeciwnych w druzynie trenowanej przez tatusia - a jak wiadomo tylko pilkarze maja odpowiednie powodzenie u lasek, biedny murinhio juz wtedy otrzymal bolesny cios w libido a w konsekwencji w ego - zostalo mu to do dzisiaj, dlatego jest takim krzykaczem, bo w lozku jest impotentem. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: i ja tez, i ja tez 01.04.05, 13:24 Szok, szok... ja do niego wzdycham,a Ty takie rzeczy wypisujesz. Nie chce mi się wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq gnojek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:41 Gnojek, chcacy wygrywac za wszelka cene, taki Hannavald, tylko jeszcze gorszy. Mam nadzieje ze skonczy jeszcze gozej, niz on. ze az zacytuje fragment pewnej piosenki Manchesteru United: "fuck you mourinho you son of a bitch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Jeszcze za wcześnie IP: *.aster.pl 28.03.05, 19:42 Taktykiem może jest dobrym, co udowodniły sukcesy Mourinho z FC Porto ( Puchar UEFA i sezon później Puchar Ligi Mistrzów ), ma zadatki na sukcesy z Chelsea, ale jest on lekko ( delikatnie mówiąc ) chamowaty. Poprostu musi sobie przypomnieć, kiedy "wół był cielęciem". A z tą ewentualną nominacją na selekcjonera reprezentacji Portugalii niech on jeszcze poczeka. Niech nabierze doświadczenia jako trener klubowy. Pozdrawiam kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_1990 Co to ma być! 01.04.05, 12:38 Co wy tu ... !!! Murinho to świetny trener! Doskonale wie czego chce i jest najlepszyw tym co robi! Wierzę że wygra w życiu wszystko co może wygrać trener... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Co to ma być! IP: *.aster.pl 01.04.05, 19:08 No i dobrze, niech będzie konsekwentny i niech osiąga sukcesy. Po to pracuje i tego od niego Abramowicz wymagał zatrudniając go. Ale niech trochę ogłady nabierze i niech trochę stonuje swoje wypowiedzi. Z nich wynika, jakby chciałbyć ponad wszystkimi - działaczami UEFA, sędziami, działaczmi. A to chyba trochę nie tak. Pozdrawiam kibiców i fanów piłki. Odpowiedz Link Zgłoś