Dodaj do ulubionych

Mourinho chce być trenerem Portugalii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:27
Nie znoszę typa.
Obserwuj wątek
    • Gość: pingwin lfc Re: Mourinho chce być trenerem Portugalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:32
      no denerwójacy koleś.... nie przepadam za nim jeszcze bardziej odkąd obrażał
      kibiców LFC w finale Carling Cup... the redsssss
    • Gość: r.p.mcmurphy i ja tez, i ja tez IP: *.halls.manchester.ac.uk 28.03.05, 16:55
      zakompleksiony, niedoszly pilkarzyna ktory musial zadowolic sie rola analityka
      druzyn przeciwnych w druzynie trenowanej przez tatusia - a jak wiadomo tylko
      pilkarze maja odpowiednie powodzenie u lasek, biedny murinhio juz wtedy otrzymal
      bolesny cios w libido a w konsekwencji w ego - zostalo mu to do dzisiaj, dlatego
      jest takim krzykaczem, bo w lozku jest impotentem.
      • reniferek1 Re: i ja tez, i ja tez 01.04.05, 13:24
        Szok, szok... ja do niego wzdycham,a Ty takie rzeczy wypisujesz. Nie chce mi
        się wierzyć.
    • Gość: blq gnojek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:41
      Gnojek, chcacy wygrywac za wszelka cene, taki Hannavald, tylko jeszcze gorszy.
      Mam nadzieje ze skonczy jeszcze gozej, niz on.

ze az zacytuje fragment pewnej piosenki Manchesteru United:
      "fuck you mourinho you son of a bitch"
    • Gość: Miki Jeszcze za wcześnie IP: *.aster.pl 28.03.05, 19:42
      Taktykiem może jest dobrym, co udowodniły sukcesy Mourinho z FC Porto ( Puchar
      UEFA i sezon później Puchar Ligi Mistrzów ), ma zadatki na sukcesy z Chelsea,
      ale jest on lekko ( delikatnie mówiąc ) chamowaty. Poprostu musi sobie
      przypomnieć, kiedy "wół był cielęciem".
      A z tą ewentualną nominacją na selekcjonera reprezentacji Portugalii niech on
      jeszcze poczeka. Niech nabierze doświadczenia jako trener klubowy.

Pozdrawiam kibiców
      • myszka_1990 Co to ma być! 01.04.05, 12:38
        Co wy tu ... !!! Murinho to świetny trener! Doskonale wie czego chce i jest
        najlepszyw tym co robi! Wierzę że wygra w życiu wszystko co może wygrać trener...
        • Gość: Miki Re: Co to ma być! IP: *.aster.pl 01.04.05, 19:08
          No i dobrze, niech będzie konsekwentny i niech osiąga sukcesy. Po to pracuje i
          tego od niego Abramowicz wymagał zatrudniając go. Ale niech trochę ogłady
          nabierze i niech trochę stonuje swoje wypowiedzi. Z nich wynika, jakby
          chciałbyć ponad wszystkimi - działaczami UEFA, sędziami, działaczmi. A to chyba
          trochę nie tak.

Pozdrawiam kibiców i fanów piłki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka