Gość: wilimows IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:29 Kto jest lepszym bramkarzem. Wg. mnie Kahn 1 miejsce na świecie Dudek druzyna podworkowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wilimows Re: Kahn vs Dudek IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:32 ciekawe czycos zauwazycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Kahn vs Dudek IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 10:37 Co niby miałbym zauważyć ?? Eee ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Kahn vs Dudek IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 10:43 Jeżeli chodzi ci o błędy ortograficzne to...to...to się odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Kahn vs Dudek IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 10:35 Dudek jest w 10 najlepszych bramkarzy na świecie tylko w tych mistrzostwach dał ciała kompletnie. Przed mundialem bronił świetnie i w reprezentacji i w Liverpoolu. Fakt, że z Rumunią i Japonią trochę goli nawpuszczał, ale to były błędy obrony. Z Koreą zawiniła obrona przy pierwszym golu, Dudek i obrona przy drugim. Z Portugalią przy każdym golu były błędy w obronie i chyba przy dwóch bramkach zawinił Dudek. W meczu z USA nie było błędu ani obrony ani Majdana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rut Re: Kahn vs Dudek IP: 195.116.208.* 19.06.02, 11:04 Dudek jest dobrym bramkarzem. Ale obiektywnie patrząc jeszcze mu dużo brakuje do klasy Khana. Khan to obecnie nr 1 na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Kahn vs Dudek IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 12:44 Według mnie najlepszym bramkarzem na świecie jest Włoch Francesco Toldo. Oglądaliście chociażby ćwierćfinał Pucharu UEFA Valencia - Inter Mediolan (0:1)? Nie wiem czemu Giovanni Trapattoni nie wstawił go do pierwszego składu. Gdyby grał w meczu z Koreą, to Włosi by wygrali. Toldo ma świetny refleks, a tego właśnie zabrakło Buffonowi przy strzale Ahna w dogrywce, co jednak nie znaczy, że Buffon jest słaby :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Kahn vs Dudek IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 13:15 W czołówce umieściłbym jeszcze Santiago Canizaresa. Odpowiedz Link Zgłoś