Dodaj do ulubionych

Gazeta Wyborcza a Engel

IP: 195.94.222.* 21.06.02, 14:23
Kampania niechęci i stała deprecjacja wyników pracy Engela w Gazecie Wyborczej
dała wreszcie skutek. Do tego dołożyła się koteria PZPN. Podziękujmy wszyscy
tej koalicji za tak doskonały rezultat współpracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Xionc Re: Gazeta Wyborcza a Engel IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 21.06.02, 14:25
      ...a jak nie wejdziemy do ME 2004 to znowu zacznie się ament nad upadkiem
      polskiej piłki,
    • Gość: Mike Wyborcza - nieodpowiedzialni laicy IP: *.u.mcnet.pl 21.06.02, 14:36
      Niestety dzięki w znacznej mierze nagonce przeprowadzonej przez gamoni z
      Wyborczej Engel rozstał się z reprezentacją. Miernoty piszące w koszernej
      powinni teraz wybrać trenera spośród siebie. O wynik jestem spokojny ..
      • Gość: Yawal Re: Wyborcza - nieodpowiedzialni laicy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:07
        Niech teraz jakis pierdolony pseudoredaktor potrenuje naszą drużynę. Jakis Błoński, Gadziński czy cos tam
        jeszcze innego co mają. No przecież oni kurwa wiedzą jak się wygrywa. Codziennie przedstawiają w Gazecie
        tysiące swoich złotych sposobów.
        Zasrane pisarczyki !!!
        • Gość: mih Re: Wyborcza - nieodpowiedzialni laicy IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 21.06.02, 19:06
          i co fachowcy wy znacie sie na pilce?????? to urwa potrenujcie swoich
          koszernych przyjaciol spod gwiaazdy dawida aaaaa zapomnialem zyd nie lubi
          stawiac piedestalu obcym..... won stad
    • Gość: czytelni Re: Gazeta Wyborcza a Engel IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 19:12
      Nie tylko GW jest krytyczna wobec Engela swoje piec groszy dolozyla chyba kazda
      z gazet m.in. Trybuna Slaska z panem Sowinskim na czele!Moze naczelny GW bedzie
      sie ubiegac o posade selekcjonera??? przeciez te pismaki sa takie madre!
    • kobong Re: Gazeta Wyborcza a Engel 21.06.02, 19:17
      Bardzo ladnie opisaliscie w skrocie wypowiedzi Engela, majace na celu pokazanie
      jak nieslowny jest trener. Proponuje teraz zrobic kalendarium wlasnych
      artykulow, a przekonamy sie jak wspanialymi doradcami byla Wyborcza i jak to
      wzorowo stosuje sie zasade "jak jest dobrze to jest dobrze, a jak zle to
      spie***laj". Jeszcze raz gratulacje. Chyba zaczne czytac dzial sportowy w Super
      Expresie.
      • Gość: Akozik Re: Gazeta Wyborcza a Engel IP: 204.153.84.* 21.06.02, 19:26
        Naprawde panowie redaktorzy zasluzyliscie na gruba nagane i biczowanie ze
        strony kibicow pilkarskich. Trener Engel powinien dalej byc trenerem a GW
        powinna lepiej nie zajmowac sie sprawami sportowymi, co i tak nie ma sensu bo
        dzieki temu co zrobiliscie i tak nikt was nie bedzie czytal. Moze mieliscie
        jakis w tym wszystkim cel aby komus wejsc do dupy ale napewno tysiace kibicow
        sie od was odwroci. Lepiej z tym skonczcie bo mi wstyd....
    • Gość: TOY Re: Gazeta Wyborcza a Engel IP: 213.216.74.* 21.06.02, 19:41
      GW reprezentuje środowisko,które się nigdy nie myli,więc bez nerwów
    • Gość: mars Re: Gazeta Wyborcza a Engel IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 19:59
      Niestety, wszystkim brakuje pokory. To cecha dzisiaj niemodna bardzo, ale tak
      naprawdę potrzebna bardzo, żeby się rozwijać. A faktycznie Gazeta chyba
      przekroczyła granicę, trochę niesmak czułem, gdy czytałem artykuły o Engelu,
      cokolwiek by o nim nie mówić.
      I rzeczywiście jeszcze jedno jest ciekawe: w Polsce w zasadzie największą
      krytykę zbierają trenerzy, którzy przed niepowodzeniem odnosili sukcesy z
      reprezentacją (vide. Piechniczek, Gmoch i, nawet Górski po Montrealu). To chyba
      polskie piekiełko daje o sobie znać, u nas zawsze ze zdwojoną satysfakcją
      dokopuje się ludziom, którzy wcześniej wybili się ponad przeciętność i coś
      osiągneli. Uwielbiamy jak zwycięzcy powinie się noga i upada. Wtedy można go
      spokojnie sponiewierać. Trochę to żałosne, nieprawdaż?
      A swoją drogą, byłem za Engelem, ale po tym jak powiedział, że drugeigo takiego
      meczu jak z Usa byśmy już nie zagrali, zmieniłem zdanie. Tak trener nie może
      się wypowiadać o własnych piłkarzach, to skandaliczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka