Dodaj do ulubionych

Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.04.05, 18:36
No to dali rozległy komentarz :/ Moze ktoś mi powie czy przy bramce Kehla
asystował "Smolalek" ( Smolarek ) ?? Bo na "Gazete" chyba nie mam co
liczyć... Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.chello.pl 09.04.05, 18:44
      dokladnie tak, popisal sie kapitalnym podaniem.
      • Gość: bugaj Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.torun.mm.pl 09.04.05, 18:56
        dodam jeszcze ze byl jednym z najlepszych graczy na boisku, smiem twierdzic ze
        byl lepszy od krzynowka, ale sam jacek tego meczu by nie wygral, bayer gral
        slabiutenko. pozdro
        • kalkos Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem 09.04.05, 19:51
          ogladalem skrot na ard, smolarek byl najlepszym zawodnikiem meczu stale
          wychwalanym. najlepszym zawodnikiem leverkusen oglosil komentator krzynowka...
          • Gość: szechtar donieck Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:39
            >Na BayArena strzelił gola niesłusznie nieuznanego przez Marcusa Mercka, który
            >dopatrzył się spalonego. Najlepszy niemiecki arbiter nie zauważył też faulu
            Diego >Placente na Smolarku w polu karnym.

Spalony był!!! Niewielki, ale zawsze. A karny rzeczywiście się należał.
            • Gość: piotras Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.pcz.pl 10.04.05, 20:57
              Spalony był a bramkę Borussia zdobyła NOGĄ po podaniu Ebiego.
              • Gość: le comte Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 11.04.05, 07:16
                Otoz to ! Na jaka glowe Kehla ??? Tylko i wylacznie noga !!!
    • Gość: haas www.pilkarskaplaneta.com IP: *.proxy.astra-net.com 09.04.05, 21:01
      www.pilkarskaplaneta.com/ - tutaj jest o Smolarku
    • Gość: Madi Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.chello.pl 09.04.05, 21:38
      zdecydowanie polacy grali najlepiej w swoich druzynach, jednak co do leverkusen
      to poza jackiem grali na prawde fatalnie
    • Gość: krzymaz Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.05, 13:41
      Ten pan co napisał ten artykół to chyba wcale tego meczy nie widział. Ebi nie przejoł tylko mu podali piłkę, oraz nie dośrodkował na głowę tylko podał po ziemi. Ludzie jakie bzdury pierwszy raz się z czymś takim spodkałem. Powinni mu zabrać premie
      • Gość: DJ Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 13:47
        A Tobie powinny zablokować możliwość wysyłania postów na fora dyskusyjne -
        robisz takie byki, że aż oczy bolą.
        • Gość: misio Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.compower.pl 10.04.05, 13:56
          Byki to jedna sprawa, ale gość miał rację. Jakie przejęcię? Jaka główka? Spalony
          był, co wyraźnie zaznaczył komentator. Oglądałem skrót na DSF.
        • Gość: tomislavus Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.05, 13:59
          Rzeczywiscie widac ze Pana redaktora poniosla wyobraznia i meczu nie widzial,
          jestem ciekawe jak by to wygladalo w rzeczywisctosci, przyjecie glowa pilki
          podanej ziemia i jeszcze strzal z ziemi glowa, ech ten Kehl sprawny i zwinny
          jest nie ma co... ;))
          Widac ze ogladalismu mecz co Panie redaktorze ?? ... uwielbiam ten polski
          profesjonalizm... ;))
          • Gość: iontichy Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 08:57
            Ten dziennikarz, to Michał Pol - on regularnie daje takie plamy. Człowiek
            inteligentny, ale na piłce zna się słabo, sprawia wrazenie jakby "nie czuł"
            piłki. Jego wizyty i komentarze w studio (czasami zapraszają go do TVP) są
            rozbrajające. Pzdr.
        • Gość: marcin Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.chello.pl 10.04.05, 14:06
          byki postujacych to pol biedy, ale to co wyprawia Pan Redaktorzyna przyprawia o
          bol glowy:

"we Leverkusen"
          "Borussia wygrała trzeci mecz z rządu"
          "Polak miał udział w połowie z wszystkich 14 strzałów Bayeru na bramkę Borussii,
          a drugiej połowie pracował na boisku więcej niż cała reszta drużyny"
          "hat-trikciem popisał napastnik reprezentacji Niemiec Kevin Kuranyi"

Na Boga, czy u was jest jakas korekta? Przeciez to jest rekord swiata w liczbie
          bledow na jedna strone tekstu!!! Jak mozna zatrudniac takich nieukow?
        • Gość: krzymaz Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.05, 14:13
          Przepraszam ze błędy. Postaram się ich mniej robić w przyszłości:) Tak bywa jak człowiek szybko pisze ni nie sprawdza pisowni
    • Gość: Marys Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:16
      Co za bzdury!!!
      Kehl nie strzelił gola głową tylko nogą, po tym tekście mam wrażenie , że autor
      oglądał inny mecz
      • Gość: ja Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:26
        To, co Pan redaktor o akcji Smolarka napisał, to rzeczywiście, albo przejaw
        absolutnej ignorancji, albo nieudolna próba przetłumaczenia opisu tej akcji,
        który zamieszczono na stronie Kickera. Poniżej oryginalny fragment:

"Nach Ballverlust im Mittelfeld wurde Smolarek auf der halblinken Seite nicht
        konsequent angegriffen und konnte zum mitgelaufenen und völlig frei stehenden
        Kehl in die Mitte ablegen. Der Nationalspieler behielt kühlen Kopf und
        vollendete gekonnt (88.)"

Jak ktoś zna niemiecki to się domyśli, jak to sie stało, że Kehl strzelił
        główką... ;)
        • Gość: Marys Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:35
          Autor powinien sam obejżeć mecz i opisać go swoimi słowami a nie kopiować tekst
          z niemieckich serwisów.
        • Gość: Harry Lime Kühlen Kopf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:37
          Hehe, teraz wszystko jasne. Kehl strzelił główką, a głowę miał chłodną, bo na pewno wcześniej brał zimne okłady, czego i szanownemu panu redaktorowi życzę.
          Jakby ktoś za granicą tłumaczył z polskiego portalu, że np. "...Frankowski z kamiennym wyrazem twarzy wykończył akcję...", to przetłumaczyliby, że strzelił gola twarzą, a kibice rywali obrzucili go kamieniami.
    • Gość: kania chyba ktos nie ogladal meczu IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 10.04.05, 14:25
      "W 88. przejął piłkę w środku pola, przebił się lewą stroną i dośrodkował prosto
      na głowę Sebastiana Kehla, który strzelił jedynego gola."

smolarek dostal dlugie podanie z glebi pola ( normalna kontra) pobiegl kilka
      metrow a potem wspaniale podal po ZIEMI miedzy dwoma zawodnikami Kehl przyjal
      pilke i po zwodzie strzelil NOGA miedzy obronca a bramkarzem
    • Gość: chris*** POLSKIE SKRZYDLA !!! IP: *.adsl.highway.telekom.at 10.04.05, 14:36
      serce rosnie jak sie oglada jakich mamy skrzydlowych! z taka gra, nasza
      reprezentacje widze na mistrzostwach swiata! do tego chcialbym dodac, ze
      mundial bedzie w niemczech, gdzie obaj maja status ulubiencow. publika bedzie
      za nami. brawo ebi! brawo jacek!
    • Gość: darek Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:37
      ...W 88. przejął piłkę w środku pola, przebił się lewą stroną i dośrodkował
      prosto na głowę Sebastiana Kehla, który strzelił jedynego gola. ...
      Czy ja oglądałem inny mecz? Przecież to nie było tak. Zgadzam się że Smolarek
      ładnie rozegrał tą akcję i ten mecz, ale Kehl bramki głową nie strzelił a Polak
      nie przejął piłki w środku pola.
    • Gość: DD Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:40
      Dosrodkował na głowe ???? A to ciekawe chyba inny mecz ogladałem, dosrodkowal
      owszem ale gdzie ta głowa, naprawde nie wiem.
    • Gość: P gratulacje dla Gazety ! :D IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.04.05, 14:59
      Bardzo profesjonalnie... Opisujecie mecze nie oglądając ich. Widziałem ten mecz
      i po pierwsze: Smolarek był na ewidentnym spalonym przy tym, gdy strzelał
      bramkę, więc sędzie miał rację, po drugie przy bramce w 88 min nie przejął
      piłki lecz dostał długie podanie od Gambino i po trzecie podawał po ziemi do
      Kehla, który zapewniam Was nie strzelił bramki z główki;) Pozdrawiam
    • Gość: przemoch2@wp.pl Gazeta czy wy musicie robic z siebie szmatławców? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:13
      Ten kto pisał ten komentarz chyba jakis inny mecz oglądał, jak macie problem z
      brakiem ludzi do opisów meczy to napiszcie do mnie zrobie to za darmo i
      przynajmniej zgodnie z prawda!!!Gol który strzelił Smolarek był rzeczywiście ze
      spalonego ale najważniejsze co do bramki nie przejął piłki tylko otrzymał
      podanie i nie przebił sie tylko przebiegł SAM przez połowe boiska i podał do
      Sebastiana Kehl (a nie dośrodkował na głowę) a ten strzelił nogą. MOże to nie
      jest najważniejsze czy noga czy głowa ale jezeli juz piszecie to piszcie
      prawde, a tak widać ze autor artykułu nie oglądał meczu,WSTYD,WSTYD,WSTYD
      GAZETO!!!!!!!!!!
      • Gość: redaktor od redaktora IP: 203.177.147.* 10.04.05, 15:25
        pzepraszam za te bledy, ale naprawde bylo mi spieszno napisac ten artykol, nie
        ogladalem tego meczu bo czas mi na to nie pozwolil, jednak staralem sie
        poprawnoe przetlumaczyc tekst z niemieckiej strony internetowej, jako ze ucze
        sie niemieckiego juz od tzech tygodni,

pozdrawiam i pzepraszam za bledy!!!
        • Gość: fatality Re: od redaktora IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.04.05, 15:36
          wie Pan co.. fakt że Pan przeprosił ,ale to jest po prostu istna
          profanacja..jak można być takim ignorantem? Ebi rzeczywiście pięknie
          dośrodkował na głowę Gambino ,który w 100% sytuacji nie trafił w piłkę.. a co
          do asysty Smolarka nie będę już nic pisać ,bo wszystko zostało wyjaśnione..
        • monster1972 zlituj sie i zacznij handlowac marchewką... 10.04.05, 16:17
          a jak juz cos piszesz na forum analfabeto, to nie rob ortografów, bo wstyd!

artykół? co??????????????

jak dziennkarz moze tak napisac? co? wyjasnij mi, kto Cie zatrudnil, ile
          zarabiasz?

sam jestem dziennikarzem, ale takich kwasów nie walę.. a zarabiam pewnie
          mniej...

nie pozdrawiam

:-(

chyba czas do podstawówki z powrotem, co?

kibic-dziennikarz

• Gość: P@T Ale z was naiwniaki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:41
            Ktoś wymyślił mierną prowokację a wy dajecie się na to złapać...żenada
          • Gość: bzyk wyluzujcie chłopaki to zbita była...;) drewniaki IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 11.04.05, 01:18
            za grosz poczucia humoru i wyczucia ironii... na pewno by pan redaktor na forum
            przeprosił... i to jeszcze w taki sposób.... a świstak zawija...
    • Gość: yaris Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 10.04.05, 15:49
      gratulacje dla pana redaktora -jeszcze oprocz pisania o meczu nalezy go
      obejrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: redaktor od redaktora IP: 203.177.147.* 10.04.05, 16:26
        jeszcze raz najmocniej przepraszam za wszystkie bledy, poprostu malo czasu mamy
        na pisanie artykulow, a wymogi sa wielkie.

Co do zarobkow do prywatna sprawa, zreszta jak chcesz zyc w naszym kraju za 3,5
        brotoo?

jeszczraz przepraszam najmocniej i pozdrawiam
        • Gość: pawelkain Re: od redaktora IP: *.tvkdiana.pl 10.04.05, 18:12
          za takie gów... dają Ci 3,5 tys. ?????????????????????????????????????????????
          na kolana i dziękuj Bogu

P.S.
          Kto ci załatwił tą fuchę ???????????????????
          • Gość: krzymaz Re: od redaktora IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.05, 20:51
            Coś nie chce mi się wierzyć że "redaktor" to redaktor tego artykułu. Ktoś sobie robi żarty.
    • Gość: dildo we warszawie to mają redaktorów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:58
      "Dortmundczycy wystąpili we Leverkusen bez swych kontuzjowanych największych
      gwiazd"
    • Gość: adam Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.chello.pl 10.04.05, 21:22
      piekna relacja, ale autor chyba niestety nie widzial tego meczu, po pierwsze
      Smolarek byl naprawde na spalonym, kiedy strzelil nieuznana bramke, a po drugi
      dosrodkowal nie na glowe tylko na noge Kehla, pozdr
    • Gość: michalles Re: Bundesliga - Bayern samodzielnym liderem IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 09:30
      Mam jedno pytanie czy redaktor GW ogladał ten sam mecz co ja? Nie ujmując nic
      naszemu reprezentantowi, nie przejął on piłki w środku pola, ale dostał bardzo
      dobre prostopadłe podanie, a dośrodkowanie nie trafiło na głowę Kehla tylko na
      jego nogę i po zwodzie to nogą a nie głową strzelił bramkę. Oczywiście brawo
      Smolarek, był naprawde bardzo dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka