dobacz 11.04.05, 20:53 i tak bedzie beznadziejny mecz pewnie 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eberharter Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.aster.pl 11.04.05, 21:14 Beznadziejni to są tacy znawcy jak ty. Idź lepiej oglądać Real, który niedługo będzie grał czterema napastnikami i pięcioma ofensywnymi pomocnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia81 Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.aster.pl 11.04.05, 23:50 Jezeli bedzie wygrywal 4:2 z wyslawiana pod niebiosa Barcelona, to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odet ah ta gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:21 Guly nigdy nie był napastnikiem, a Inter zdobył w omawianym czasie 3 razy puchar UEFA, celowo to pomijacie? chyba tak:( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odet i jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:25 Pirlo gdy odchodził nie był jeszcze dobrym piłkarzem, kto mogł wiedziec ze zostanie wybitnym? a Seedorf w Interze grał słabo, a w zamian przychodził, mowilo sie wtedy następca Maldiniego na lewej obronie Coco. Kto mogł wiedziec jak bedzie? na pewno nie Wy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likos remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:10 bedzie remis 1;1 lub 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: i jeszcze IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 12.04.05, 07:36 Przeoczyc takiego gracza jak Pirlo w takim klubie jak Inter to partactwo, od zawsze wrozono mu wielka kariere, pamietam jak osmieszal nasza mlodziezowke. Seedorf byl z kolei zle ustawiany, ponadto caly Inter gral slabo,ale nawet w Interze mial patent na Juve!!! Reasumujac tekst nie traktuje o poszczegolnych graczach, Inter od lat prowadzi przede wszystkim NIEUDOLNA polityke transferowa i zaden trener nie osiagnie szczytow z Greszko, Georgatosem, Ventola, emerytem Di Biagio czy drewnianym rozgrywajacym (C.Zanetti), ze wspomne tylko o slabszych graczach, gwiazdy ktore sie nie sprawdzily w Interze to bardzo silna 11 + lawka rezerwowych lepsza na 100% od Realu!!! I Moratti nie wytrzymal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: i jeszcze IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 27.04.05, 15:35 Milan wiedział:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:34 > i tak bedzie beznadziejny mecz prosze o zrodlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: many Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.pronet.lublin.pl 11.04.05, 22:34 milan zawsze był i będzie potęgą a inter morze sobie tylko marzyć o poziomie gry takim jak chłopaki prezentują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Inter - Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:18 Z całym szacunkiem dla poziomu widowiska, cieszę się że Włosci wpadli w tej fazie na siebie. Tak to już jest, że serwują często murowanie bramki, ale LM to nie rozgrywki podwórkowe. To może być coś przeciwstawnego do niedzielnego el classico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Inter - Milan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:31 ci uczestnicy niedzielnego el classico musieliby zas na siebie wpasc w 1/8 finalu zeby choc jeden awansowal do cwiercfinalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acm!!! Re: Inter - Milan IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.04.05, 23:31 inter nie ma nic do stracenia, wiec mecz moze byc akurat bardzo dobry i calkiem odmienny od tego sprzed 2 lat. Poza tym jak Rafal Stec zachwyca sie Milanem to Milan zazwyczaj przegrywa :-((( Rrok temu Stec napisal slawetny tekst - "Czy Milan zdominuje Lige Mistrzow?" i Milan od razu odpadl... :-((( Oj, zeby tylko sie nie powtorzylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Inter - Milan IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 12.04.05, 07:40 Galiani juz taki pewny jak rok temu nie jest, poza tym Milan jest zgrana i poukladana ekipa, z wieloma wariantami gry i swietna lawka rezerwowych. Sukces Interu bylby wielka niespodzianka... Ps.Inter akurat az tak bardzo nie muruje bramki za kadencji Manciniego takze moze byc calkiem ciekawy mecz ! Ps. 2:2 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan parafrazując: [.] a Puchar i tak zdobedzie CHELSEA IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 02:33 i tyle, mili państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Nie przepadam za Chelsea 12.04.05, 09:17 Ale nie mogę patrzyć na tych fajfusów z ligi włoskiej, więc będę kibicował londyńczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayoor A klasyk mawiał tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:43 "Popowiększali się i w dupach się poprzewracało" - tyle można powiedzieć o tym zdegustowanym fanie Interu. Chciałbym, żeby jakaś polska drużyna miała takie sukcesy. A kibicować to trzeba słabszym, czyli PSV. To jedyna drużyna w tym towarzystwie nie zbudowana na wielkich pieniądzach lub w oparciu o kredyty bankowe (wszystkie włoskie teamy). Co to za satysfakcja wygrywać, jeśli można mieć każdego piłkarza na świecie? (Chelsea). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: A klasyk mawiał tak: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:32 kibicowac nalezy temu kogo sie pokochalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayoor A kogo pokochałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:49 Podejrzewam, że jesteś Polakiem, więc zapewne kibicujesz jakiejś polskiej drużynie. Chyba, że się mylę i gardzisz naszym rodzimym futbolem. A tak serio, to miałem na myśli sympatyzowanie z jakimś ćwierćfinalistą LM. Po prostu, bo kibicuję rzeczywiście zupełnie innej drużynie - z mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: A kogo pokochałeś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:06 Jestem fanem Milanu. Ciezko powiedziec ze mu kibicuje, bo na mecz jestem w stanie poleciec raz na jakies 4 miesiace :(. Nie kibicuje druzynie z mojego miasta w Polsce. Czemu? Nie wiem, po prostu nic do niej nie czulem. W momencie w ktorym zaczalem interesowac sie pilka nozna jakos nie mialem kolegi ktory by mnie namowil zebym poszedl na mecz lokalnej druzyny, a moj ojciec akurat wracal z Mediolanu i mowil ze byl pod wrazeniem gdy kibice Milanu wracali z jakiegos meczu i cale miasto zakorkowane i takie bzdurki. Poczytalem o Milanu, ze kiedys byli najlepsza druzyna (poczatki lat 90) a potem upadli na same dno (96-98). To bylo akurat w 98. Potem sledzilem mimowolnie wyniki, i akurat w tym roku z tego samego dna, na wlasne stulecie (1999) zdobyli mistrzostwo Wloch (grazie Bierhoff). Od nastepnego sezonu juz nie moglem sie doczekiwac kolejnego meczu, choc w tv ogladalem je moze raz na 3 miesiace, a i tak jak Milan wygrywal to skakalem z radosci, jak przegrywal to plakalem. Owszem, Milan nie jest slaba druzyna. I mam kibicowac slabym? NIGDY. Kocham Milan i patrze jak czasami gra paskudne nudne mecze, jak pilkarze sie opie..ja, jak zmieniaja trenera co 4 miesiace czego nienawidze. I mam z tego powodu kibicowac innym, ktozi ladnie graja? Na przyklad Realowi? No tak, przez 2 lata pieknie gra Manchester to jestesmy za Manchesterem. Potem Walencja to jetesmy za Walencja, potem Real, (jak Milan wygral ostatnio LM to nie uwazam zeby grali pieknie), teraz Chelsea. Jesli pokochamy szczerze jakas dziewczyne, to jak dostanie wieczny tradzik i przestanie byc piekna to szukamy nastepnej? Widac jak szczerze ja wtedy kochalismy... tak trzeba??? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayoor Re: A kogo pokochałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:53 W pełni Cię rozumiem. Problem w tym, że na tym etapie rozgrywek łatwiej mi wymienić drużyny (prawie wszystkie), których nie chciałbym oglądać z pucharem w ręku. Z przyjemnością patrzyłem w poprzednim sezonie jak skromne Monaco na czele z Morientesem uciera nosa Realowi. Dlatego wskazuję na PSV. Chociaż już bliżej mi do Milanu (przez sentyment do holenderskiego tria), niż Interu. Ale generalnie polityka personalna wielkich klubów, zwłaszcza włoskich ale i Chelsea, napawa mnie wstrętem. To kupowanie na potęgę bez żadnego ładu i składu. Albo przechodzenie za pieniędzmi do wszystkich klubów po kolei, choćby takiego Vieriego. Nigdy nie zrozumiem np. takich transferów, jak Inzaghi z Juve do Milanu. W żadnej innej lidze nie jest możliwe aby świetny piłkarz przechodził z jednego wielkiego klubu do drugiego (pomijam incydenty w rodzaju Figo). We Włoszech to nagminne (vide Cannavaro). Z wielkich chyba tylko Totti, Szewa i Maldini, kiedyś Bergomi, się wyłamują. A wzorcową, nie pozbawioną jednak błędów, politykę transferową prowadzi np. Man Utd. I za to ich szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: A kogo pokochałeś? IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 13.04.05, 08:11 Ja tez sympatyzowalem z Walencja ze praktycznie z niczego stworzyli super druzyny. Milan za to reprezentuje wszystko co mozna nienawidziec - wielka kasa, skorumpowany bufon-posmiewisko wloch prezydentem klubu (teraz tylko honorowym), czesto brzydki styl gry. Ale nie bede powtarzal tego co juz pisalem - serce nie sluga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan FORZA GRANDE MILAN!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:05 Liga mistrzów tylko dla MIlanu!!!Żadna chelsea!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamparcik Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 12.04.05, 15:34 Po co te kłótnie??? I tak wygra Chelsea! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: 213.17.234.* 12.04.05, 19:12 Ja kibicuję Interowi,postawiłem 5 zł na jego zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 13.04.05, 08:12 ja na wakacjach postawilem 100 zl ze Milan wygra LM, placili wtedy 9 wiec jakby co to mam 900 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafciarz Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.c151.petrotel.pl 12.04.05, 19:40 PŁOCCY KIBICE ON-LINE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 19:43 Milan ma dużo większe szanse na awans. Bądź co bądź jest jedyną drużyną w Europie z którą Inter przegrał w tym sezonie... Poza tym ma niezwyciężoną defensywę, a Shewa wraca do pełni sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dif Re: Inter - Milan. Frustraci i szczęśliwcy IP: 62.95.90.* 13.04.05, 11:17 Znienawidzeni przez sala Europe? Co za bzdura.Podziwiani i respektowani przez cala Europe.Ty to naprawde podsycasz do futbolowego huliganstwa. Odpowiedz Link Zgłoś