Dodaj do ulubionych

Waldoch i Hajto przekupieni?

IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.02, 22:32
istnieje juz taka plotka, slyszal juz ktos cos na ten temat? mam na mysli ich
skandaliczne bledy w meczach z korea i portugalia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gianni Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 02:25
      Gość portalu: Para napisał(a):

> istnieje juz taka plotka, slyszal juz ktos cos na ten temat? mam na mysli ich
      > skandaliczne bledy w meczach z korea i portugalia.

No dobra, przyznaję. Ostatnio w Schalke za dużo nie grałem przez kontuzję, a
      przecież muszę z czegoś żyć. Miałem zrezygnować z nowych garniturów, slipów i
      skarpetek od Gucciego?

pozdrawiam kibiców
      wasz
      Tomek "Gianni" Hajto

• Gość: gajowy Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 26.06.02, 10:07
        Gość portalu: gianni napisał(a):

> Gość portalu: Para napisał(a):
        >
        > > istnieje juz taka plotka, slyszal juz ktos cos na ten temat? mam na mysli
        > ich
        > > skandaliczne bledy w meczach z korea i portugalia.
        >
        > No dobra, przyznaję. Ostatnio w Schalke za dużo nie grałem przez kontuzję, a
        > przecież muszę z czegoś żyć. Miałem zrezygnować z nowych garniturów, slipów i
        > skarpetek od Gucciego?
        >
        > pozdrawiam kibiców
        > wasz
        > Tomek "Gianni" Hajto
        >

Dzien szczerosci ????? :)))))
        • Gość: waldoch Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 26.06.02, 14:11

bzdury...

juz przed mistrzostwami mialem totalnie dosyc tej pieprzonej reprezentacji, ale
          przeciez by mi kibole nie darowali.

a tak, kilka kiksow (he he), i nikt sie nie czepia...

ma sie makuwe, nie?

wasz tomaszek
          • Gość: gajowy Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 26.06.02, 15:34
            Gość portalu: waldoch napisał(a):
            > bzdury...
            > juz przed mistrzostwami mialem totalnie dosyc tej pieprzonej reprezentacji, ale
            > przeciez by mi kibole nie darowali.
            > a tak, kilka kiksow (he he), i nikt sie nie czepia...
            > ma sie makuwe, nie?
            > wasz tomaszek
            jednym slowek gloofka pracuje?? ;))

• Gość: uzdek98 Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.altkom.com.pl 26.06.02, 14:35
        <<<Miałem zrezygnować z nowych garniturów, slipów i skarpetek od Gucciego? >>>

"Tomku" Gucci sie w grobie przewraca widząc Twoje szpetne cielsko w swoich
        ubiorach...
      • nadgajowy Re: Waldoch i Hajto przekupieni? 27.06.02, 10:16
        A co Tomek H. robi we Wrocławiu???????!!!!!
    • Gość: DonJose Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: 63.95.26.* 26.06.02, 16:38

> istnieje juz taka plotka, slyszal juz ktos cos na ten temat? mam na mysli ich
      > skandaliczne bledy w meczach z korea i portugalia.

Nie slyszalem. Natomiast slyszalem, ze Elvise Presley sfingowal swoja smierc, i w
      rezeczywistosci zyje.
      • Gość: Para Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 17:55
        Gość portalu: DonJose napisał(a):
        > Nie slyszalem. Natomiast slyszalem, ze Elvise Presley sfingowal swoja smierc, i
        > w
        > rezeczywistosci zyje.

Piszesz tak jak by jeszcze nigdy nie kupiono meczu. Zastanow sie tak zle
        grajacego i bez zaangazowania Hajto jeszcze nigdy nie widzialem. Jest go stac na
        wiele wiecej.

• Gość: DonJose Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 18:04

> Gość portalu: DonJose napisał(a):
          > > Nie slyszalem. Natomiast slyszalem, ze Elvise Presley sfingowal swoja smie
          > rc, i
          > > w
          > > rezeczywistosci zyje.
          >
          > Piszesz tak jak by jeszcze nigdy nie kupiono meczu. Zastanow sie tak zle
          > grajacego i bez zaangazowania Hajto jeszcze nigdy nie widzialem. Jest go stac n
          > a
          > wiele wiecej.
          >
          >

No to powaznie: Pop pierwsze, to jest potwarz. Po drugie, ja widzialem lepszych
          pilkarzy od Hajty, ktorzy byli usztywnieni, stremowani, lub po prostu stracili
          forme, n.p. w tych mistrzostwach Veron, Dessaily, Le Beouf, Sukur.
          • Gość: Para Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 18:48
            Gość portalu: DonJose napisał(a):
            > No to powaznie: Pop pierwsze, to jest potwarz. Po drugie, ja widzialem lepszych
            > pilkarzy od Hajty, ktorzy byli usztywnieni, stremowani, lub po prostu stracili
            > forme, n.p. w tych mistrzostwach Veron, Dessaily, Le Beouf, Sukur.

Po pierwsze: mi nie chodzi o zla gre mi chodzi o bardzo zla gre i bledy ktore
            nie robia chlopaki na podworku. Ale dobra zkaczmy z tym.
            Po drugie: to forum jest po to aby sie wymieniac zdaniem, a takie bajki jak
            stremowani to mozesz opowiadac twoim dzieciom na dobranoc. Profesionalni
            pilkarze stremowani, a nie myslales ze FIFie moze zalezec na takim czy takim
            wyniku? Przeczytaj wywiad z Bonkiem w ktorym opowiada jaka jest rzeczywistosc w
            sporcie.
        • Gość: fizklin Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.mh 26.06.02, 19:58
          Ty chyba nie widziales koncowki Bundesligi.
          Hajto gral beznadziejnie.
          W finale Pucharu NIemiec zawalil bramke i Schalke przegrywalo. Kiedy go
          trener zdjal, wygralo 4:1. I tak bylo caly czas pod koniec sezonu.
          Chlop byl kompletnie nie na miejscu. Fizycznie OK, ale kazda jego decyzja
          byla bledna.
          > Piszesz tak jak by jeszcze nigdy nie kupiono meczu. Zastanow sie tak zle
          > grajacego i bez zaangazowania Hajto jeszcze nigdy nie widzialem. Jest go
          stac n
          > a
          > wiele wiecej.
          >
          >

• nadgajowy Re: Waldoch i Hajto przekupieni? 27.06.02, 09:08
            Gość portalu: fizklin napisał(a):

> Ty chyba nie widziales koncowki Bundesligi.
            > Hajto gral beznadziejnie.
            >
            Tomek czas zmienic producenta majtek!!! ;) Tak Cie uwieraly ze jaja Ci sie
            schowaly.
            Co prawda to prawda to nie byl Hajto jakiego znamy, zeby zmiana kierunku byla
            zwodem zostawiajacym go na kilka metroof ????? toz to nie byly podworka tylko
            stadion mistrzostw swiata!!!!
            Oj Tomek tomek :((((
            • Gość: warren Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 27.06.02, 14:56

rozmawialem z tomkiem hajto przez telefon, i nie kompletnie nie wiecie, o co
              biega, panowie.
              tomek hajto od zaraz moze grac na najwyzszym swiatowym poziomie, ale to bedzie
              tylko wowczas mozliwe, jesli stroj reprezentacyjny bedzie mial metke gucci'iego.
              tylko w nim facet wie, ze ma jaja.
              • nadgajowy Re: Waldoch i Hajto przekupieni? 27.06.02, 14:58
                No to juz nic nie rozumiem??
                to jakie majtki go uwieraly w schalke i na MS ???? ze zagral jak pala???
                • Gość: warren Re: Waldoch i Hajto przekupieni? IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 27.06.02, 15:07

gral bez majtek...obibok.
                  to dlatego ze pod koniec sezonu w schalke klub nie zgodzil sie dalej sprowadzac
                  dla niego majtki od znanych projektantow, i kazal mu biegac w gaciach adacha.a
                  te mu jajca ponoc porysowaly.
                  facet ma bardzo wrazliwe genitalia, ponoc nawet jak sie kocha, to majteczek nie
                  sciaga, a fujare wyciaga przez rozporek.

ponoc po skanczeniu kariery sam chce zostac projektantem.
                  • nadgajowy Re: Waldoch i Hajto przekupieni? 27.06.02, 15:12
                    to mogl sobie z jajkami fujare przez ten rozportek wyciagnac i bylo by pare
                    fajnych zdjec na www!:)
              • nadgajowy Warren - Waldoch?? 27.06.02, 15:03
                ciekawe skad ta zbierznosc adresow? wifak.uni-wuerzburg.de ????
                • Gość: warren Re: Warren - Waldoch?? IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 27.06.02, 15:08

ale z ciebie haker nadgajowy.....

• nadgajowy Re: Warren - Waldoch?? 27.06.02, 15:13
                    Gość portalu: warren napisał(a):

>
                    >
                    > ale z ciebie haker nadgajowy.....
                    >
                    taki ze mnie haker jak z koziej dupy reisentasche!! :)

• Gość: warren Re: Warren - Waldoch?? IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 27.06.02, 15:19

slyszalem z opowiadan celnikow, ze nektore kobiety nawet ze swojej cipki robily
                      reisentasche, i schmuglowaly...

z koziej dupy tez wiec by sie dalo...
                      • nadgajowy Re: Warren - Waldoch?? 27.06.02, 15:24
                        co ma szmugiel w cipce do walizki podroznej???
                        no chyba ze warren tobie sie to jakos kojarzy ??!;))))
                        tylko nie wiem czy cipka jest taka jak walizka czy walizka jak cipka ?:)))))

Gajowy
                        P.S. Kozia??? :)))))))))))))
                        • Gość: warren Re: Warren - Waldoch?? IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 27.06.02, 15:32

co ma szmugiel w cipce do walizki podroznej???
                          no chyba ze warren tobie sie to jakos kojarzy ??!;))))
                          tylko nie wiem czy cipka jest taka jak walizka czy walizka jak cipka ?:)))))

Gajowy
                          P.S. Kozia??? :)))))))))))))

nie chcialbym odbiegac od tematu pilki, i mundialu, gajowy, wiec powiem, ze
                          pewnie w walizce zmiesilo by sie wiecej pilek, niz w koziej...

zostawmy ten temat:-)

ide pograc w szachy...

• nadgajowy Re: Warren - Waldoch?? 27.06.02, 15:35
                            tylko nie zaczynaj od roszady!!!!
                            albo co gorsza od poddania!!
                            nie na tym gra polega !
                            powodzenia w szachach! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka