Dodaj do ulubionych

Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1

IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 21:28
ktos tu nie mial determinacji. a tymczasem juz potrafie sobie wyobrazic
komentarze z obu stron, ktore sie tu pojawia, hehe. milego wzajemnego
bluzgania (moze kolega "j-c wisle" nas zaszczyci swoja obecnoscia?). nie
zmieni to faktu, ze legia byla lepsza dzis, wisla byla lepsza w przekroju
sezonu. a poziom ligi spada. milego wieczoru.
Obserwuj wątek
    • Gość: who ? [...] IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 21:35
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • tasta Re: Brawo Brawo Legia !!! 22.05.05, 21:36
        brawo brawo, pokazujesz poziom; wynik i gre podziwiam, ale kibicow Legii nie
        zazdroszcze
        • Gość: who ? Re: Brawo Brawo Legia !!! IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 22:17
          Jestes moim idolem, podziwiam cie jeszcze bardziej niz legie :)
          • Gość: LEGIA MISTRZ'94 Ej, PZPNie!!! I co?? Znów CAŁA POLSKA WIDZIAŁA??? IP: *.dsl.mindspring.com 23.05.05, 03:15
            • Gość: Co_za_matol Re: Ej, PZPNie!!! I co?? Znów CAŁA POLSKA WIDZIAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:02
              Koleś, Legii odebrali mistrza w 93. Zmień nick ciemna maso.
            • Gość: Adrem Re: Ej, PZPNie!!! I co?? Znów CAŁA POLSKA WIDZIAŁ IP: 149.156.15.* 23.05.05, 10:45
              Mecz musiał być sprzedany, to było widać. Tylko jak tu złapać tych co wzięli?
      • Gość: Stomilowiec TYLKO STOMIL OKS IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.05, 22:41
        mistrzem Polski jest Stomil, legia dno!!!!
        • Gość: zgrzyt A ja kibicuję i Legii i Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:04
          A ja kibicuję i Legii i Wiśle, i wcale nie cieszy mnie ten wynik, bo w LM nie
          będzie polskiej drużyny przy takiej grze
    • tasta gratulacje z Krakowa 22.05.05, 21:36
      chyle czola przed Legia, pokazali charakter i determinacje; przepraszam
      Cracovie, ktora ma dalej do pucharu UEFA; a Liczke kopnalbym w dupe, jak on
      ustawil Wiselke? Tragedia...Wislo, nie koncz sie!
      • Gość: Kuban Zmiana mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:36
        Dla mnie ten mecz symbolizuje zmiane. Za rok nie bedzie silnych na Legie!
        • Gość: krakurwek Wisła...Co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:39
          5-0!!!!!!!!!!!!!!!
          No i co wislaki? Gdzie ten wasz miszcz? Gdzie wasza determinacja, walka? Gdzie
          wasz zespol? Chyba gdzies na polu w Czechach moze?
          • Gość: HE HE W WARSZAWIE PISAĆ NIE UCZĄ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:46
            "miszczem" TO MOŻE LEGIA BĘDZIE....
            • Gość: olek Re: W WARSZAWIE PISAĆ NIE UCZĄ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:51
              Nie. To wisla jest miszczem ty miszczu intelektu...Buhahhaahahah!!
              • Gość: wsx bo to leszcz ... ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:58
        • Gość: olek Wisla...Buhahahaahahahahahaahahahaah!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:43
          Zenujace...To jest mistrz Polski? Chyba w lowieniu kijanek. Franek powiedz cos.
          Zawsze jestes taki wygadany...
        • Gość: hehe Re: Zmiana mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:44
          SKĄD TYŚ SIĘ GOŚCIU URWAŁ.......NIE WYTRZYMAM.....A CO NA TO LEKARZE?????????????
        • Gość: prophete CRACOVIA MP 2006 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:04
          Miałem widzenie! Widziałem tabelę z końca sezonu 2005/2006. Zdołałem niestety
          zapamiętać tylko kolejność miejsc...
          1. Cracovia (el. LM)
          2. Legia (el. LM)
          3. Wisła Kraków (PUEFA)
          4. Korona (PUEFA)
          5. Lech (PUEFA)
          6. Dyskobolia
          7. Amica
          8. Widzew
          9. Pogoń
          10.GKS Bełchatów
          11.Górnik Zabrze
          12.Arka
          13.Polonia
          14.Wisła Płock (baraż)
          15.Zagłębie Lubin (spadek)
          16.Górnik Łęczna (spadek)
          • Gość: LL Re: CRACOVIA MP 2006 !!! IP: *.p-s-inter.net 23.05.05, 18:34
            A mi sie raczej przysni taka tabela:
            1. Legia (el. LM)
            2. Lech (PUEFA)
            3. Cracovia (el. LM)
            4. Wisła Kraków (PUEFA)
            5. Korona (PUEFA)
            6. Dyskobolia
            7. Amica
            8. Widzew
            9. Pogoń
            10.GKS Bełchatów
            11.Górnik Zabrze
            12.Arka
            13.Polonia
            14.Wisła Płock (baraż)
            15.Zagłębie Lubin (spadek)
            16.Górnik Łęczna (spadek)
        • Gość: Karo Re: Zmiana mistrza IP: *.com 23.05.05, 13:30
          rok temu też Wisełka padła w Warszawie(4-1) i co?? Znow mistrz!! A dla tych co
          sie pytają gdzie ten mistrz to odpowiem: w tabeli z 16ptk przewagą nad Legią...
          • Gość: lolo Re: Zmiana mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:45
            No wlasnie widzielismy te 16 pkt. przewagi na boisku. A przy stanie 5-0 to widac
            bylo nawet automatyczna zmiane pampersow u niektorych z graczy
            wisly....Wisla...co? BUHHAHAHAHAHAHHAHHA.
            Boze uchowaj nas przed takim mistrzem!
            • Gość: Kuban Re: Zmiana mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:03
              Cupial sie chyba zaczyna pakowac. Dostrzegl, ze ani Kasperczak ani Liczka nic
              nie zrobia w tym klubie. Sprzeda najlepszych podliczy finanse i sprzeda klub, a
              Walter juz szykuje portfel na lato.
    • Gość: magikal Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:36
      frankowski wygladal na mocno zblazowanego przez 90 minut - jasne, najpierw musialby grac przez 90 minut, a tak sie sklada ze zszedl..
      i zabawne, ze info na gazecie pojawia sie pol godziny po zakonczeniu meczu.. troche redaktorzy zaspali..
      a opis calosci tak jakby o meczu wiedzieli tyle, co przeczytali sobie na onecie albo wp:P
      • Gość: Ania Dokladnie ten sam tekst zwrocil moja uwage :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:46
        "Miała swoją okazję w czwartej minucie, ale Tomasz Frankowski - wyglądał na
        mocno zblazowanego przez całe 90 minut - strzelił z paru metrów wzdłuż bramki."
        I tak sie zastanawiam...moze na zblazowanego wygladal rowniez na lawce ? ;-)
        Na pewno readktor zamiast ogladac mecz patrzyl na siedzacego na lawce od 64
        minuty Frankowskiego :)

Pozdrawiam
    • Gość: dany Buehehe IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.05, 21:37
      no wpisujcie sie kibole wiselki, gdzie te wasze bunczuczne komentarze?:-)
      Musialo chyba bolec....
      • Gość: kubek Re: Buehehe IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 22.05.05, 21:40
        Ten mecz poswiadczyl o mocno ograniczonej motywacji i ambicji krakowksich
        pilkarzy, tak maja grac zawodowcy? ludzie, ktorzy za kopanie pilki otrzymuja
        ciezka kase? Gdyby moi pracownicy tak pracowali, od razu bym ich wywalil.
        Masakra. Ale (L) zagrala dobry mecz - to trzeba przyznac.
    • Gość: sss Powiem tylko ze zmartwila mnie relacja IP: *.bredband.comhem.se 22.05.05, 21:39
      wyborczej z tego meczu jest zenujaca. Wyborcza schodzi na psy! Do Wawy mam ponad
      300 km, do Krakowa 2 razy tyle, ale ta relacja nie jest obiektywna. Mam
      wrazenie, ze autor to legionista. Nie umie ukryc radosci i pisze, jakby to jakis
      autor z portalu Legii pisal. Akurat to bym zrozumial - Legia sie ma prawo
      cieszyc. Gratuluje je! Wisle wspolczuje! (wole ja od Legii) ale nie uchodzi aby
      w OGOLNOPOLSKIEJ gazecie taki szmatlawiec sie publikowalo. Nieladnie!
      • Gość: olek Re: Powiem tylko ze zmartwila mnie relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:41
        Poplacz sobie jeszcze...Moze chcesz chusteczke.
        • Gość: sss Chetnie! przyda sie biala chusteczka aby IP: *.bredband.comhem.se 22.05.05, 21:51
          pomachac Legii jak skonczy na koniec sezonu bez zadnego tytulu i bez szansy na
          puchary:) i zaspiewac bye bye
          • Gość: olek Re: Chetnie! przyda sie biala chusteczka aby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:55
            Nie udawaj, ze sie cieszysz. Lepiej pomysl jak grala dzisiaj twoj skisla. Jedyny
            komentarz do tego to: buhhahaahahahahaha!!Wisla...Co? 5-0!!!!!!!
            • Gość: sss Czytac nie umiesz? Jestes analfabeta? IP: *.bredband.comhem.se 22.05.05, 22:02
              Jestem kibicem zupelnie innej druzyny - a Legia nie wygrala 5:0 tylko 5:1!
              Odrob lekcje i naucz sie czytac!
              • Gość: olek Re: Czytac nie umiesz? Jestes analfabeta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:04
                Nie denerwuj sie kibicu innej szmaty. Wisla...Co? 5-0!!!!!!!
                • Gość: sss nie umiem sie znizyc do twojego poziomu wiec IP: *.bredband.comhem.se 22.05.05, 22:11
                  sie pozegnam. papa
                  • Gość: olek Ja tez nie potrafie znizyc sie do poziomu kopaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:15
                    ze skislej...Buhahhahahahahahahaahahha!!!!!!!
                    • Gość: Maras [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:49
                      • Gość: olek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 07:50
      • Gość: jebac debili Re: Powiem tylko ze zmartwila mnie relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:19
        zobacz sobie co jest napisane przy dacie - moze zrozumiesz mozgu...
    • Gość: gość5:1 Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.05, 21:40
      Ile kosztuje macz w Idea Ekstraklasie?
    • Gość: gość5:1 A ile kosztuje macz w Ekstraklasie? IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.05, 21:42
      A ile kosztuje macz w Ekstraklasie?
    • Gość: bb_king i czym tu sie podniecac IP: *.pl / *.kursor.pl 22.05.05, 21:42
      Wisła i tak bedzie mistrzem !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: krakurwek Re: i czym tu sie podniecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:44
        W picnci polo na zuzlu...Buhahahhahaahaha...
        • Gość: [ts]dynek Nie podniecajcie sie ... IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 22.05.05, 21:47
          kibice Legii.My mielismy Liczke.
    • Gość: MM Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:48
      Mam prośbe do tego palanta co napisał ten artykuł. Możesz pisać wszystko
      dzisiaj ale ta Twoja Legia tak czy tak nie będzie miała w tym roku tytułu
      Mistrza Polski ani w następnym !!!!
      • Gość: victorec Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 21:57
        hahaha! legia mistrzem?! prędzej GKS! wyszedl im jeden mecz na 11 w tej rundzie
        i sie ciesza jak cielaki. Wiśle nie wyszedl jeden na 39 i od razu. Gdzie ten
        mistrz?! wy nie jestescie rozj***ni wy jestescie legionisci rozj***ni do
        kwadratu! a o tytule mistrzowskim mozecie sobie pomarzyc przez najblizsze 5
        lat. predzej zdobedzie GSK niz jakas legia z wiochy! legia to stara (dalej nei
        dokoncze)... LECH CRACOVIA ARKA !! MILOSC WIARA WALKA
        • Gość: krakurwek LECH ZDECHŁ KOLEJORZ!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:05
          lech nie zrobi majstra przez najblizsze 25 lat, pasy spadna w nastepnym sezonie
          a arke polknie zaraz Lechia!!!!!!
        • Gość: robo (L) Nastepny z klubu pedalow IP: *.aster.pl 22.05.05, 22:10
          Lachociag, sracovia i jakas kamanda z wiochy ktora gra w 1 szej lidze raz na 25
          lat.
        • Gość: jebac debili Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:21
          jak legia nie zobaczy mistrza przez 5 lat to kiedys slowiki zobacza swoj
          puchar? :D
          • Gość: 1 schowacie? IP: *.com.pl / 62.233.187.* 22.05.05, 22:51
            a co schowacie go za słupikiem?
        • Gość: kolec Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.chello.pl 22.05.05, 23:46
          Wiesz, mieszkam w Warszawie, tak sam jak moi rodzice i ich rodzice.Mam 25 lat.
          Nie uważam się za wsioka. Nie uważam również,żeby Waszawa, Kraków, Poznań, czy
          każde większe miasto w Polsce było wioską. Nie czuję antypati do żadnej
          miejscowości większej,czy mniejszej w Polsce. Traktuję was bardzo obojętnie,
          ale za każdym razem z szacunkiem. Nic mnie nie obchodzicie,tak naprawdę (myślę,
          że tak samo jak w większości innych warszawiaków). Wasze psioczenie traktuję,
          jak brzęczenie natrętnej muchy. Psy szczekają, karawana idzie dalej. Strasznie
          mnie natomiast dziwi wasza niechęć do Stolicy. Dziwi mnie dlatego, że
          (niestety) większość ludzi, po bliższym spotkaniu okazuje się poznaniakami,
          łodzianinami, albo w większości wypadków bliżej nieokreślonym planktonem.
          Żyjecie ze Stolicy, może nie wszyscy, ale mmoże Twój brat, ktoś z Twojej
          rodziny, albo jakiś inny znajomy, więc okażcie trochę szacunku Warszawie, albo
          nie wypowidajcie się w ogóle. Po prostu gryzicie rękę która was karmi w
          większoći przypadow.
          • Gość: zgrzyt Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:51
            no to kolego kogo ty karmisz, i przez kogo karmieni byli twoji rodzice,
            smakowała im wyżerka ? niby taki uprzejmy styl, a na koniec równanie do dresów
            z żylety
    • Gość: Zydo Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:49
      Gratulacje dla trenera Zielinskiego. Mam nadzieje, ze na jakis czas daja mu
      spokoj kibice. Oby Panie Jacku bylo odtad coraz lepiej.
    • piotr33k2 Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 22.05.05, 21:50
      gratulacje dla legi a oznaki olejstwa przez wisłe zauważyłem juz w meczu z
      cracowią ,to samo było z pogonią ,brak koncentracji ,pomysłu i brak woli
      walki ,liczka to sztucznie przereklamowany trener ,cupiał ma to co chciał
      czyli powolną degrengolade zespołu i klubu.
    • szatek100 CAŁY KRAKÓW GRATULUJE LEGII !!!! 22.05.05, 21:51
      Żurawski i reszta stałych bywalców salonow fryzjerskich na okrągło bredzili o
      tym , że mistrzostwo zdobeda na Legii.I tym sposobem rozjuszyli warszawskiego
      lwa!Jerzy Pilch (kibic Pasów) powtarza , ze zawsze lubił chadzać na Reymonta ,
      kiedy przyjezdżała Legia.I w sercu cieszył się , kiedy "wojskowi" spuszczali
      łomot gospodarzom.Jestem pewien , ze ten znakomity powiesciopisarz był dzisiaj
      na Łazienkowskiej.Szkoda , ze Cracovia oddaliła się od 3. miejsca -
      gwarantujacego gre w pucharze UEFA.Ale jesli puchar Polski powedruje do
      Warszawy , grodziska , lub (nie daj Boze) na Reymonta , to i tak wejdziemy do
      Europy z IV miejsca.konkurentami do tego bedą Amica i Wisła Płock.Z każdym z
      tych klubów przyjdzie się nam zmierzycw najblizszym czasie.Tak wiec - nasz los
      w naszych rekach.
      A co do Wisły...Nie pokazywac sie nawet pajace w Krakowie , bo tylko wstyd
      przynosicie !

HEJ HEJ CRACOVIA

pzdr
      • Gość: Paweł Re: CAŁY KRAKÓW GRATULUJE LEGII !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:26
        Jerzy Pilch jest prozaikiem, publicystą, nie powieściopisarzem - należy
        rozróżniać , skoro cały czas nawijacie, że jest kibicem Cracovii... ech
        żałosne... JAZDA, JAZDA, JAZDA - BIAŁA GWIAZDA!!!
        • szatek100 A to ? 23.05.05, 21:29
          serwisy.gazeta.pl/nike/1,65925,2717859.html
          Czy ktoś , kto pisze powiesci moza być nazwany powiesciopisarzem?Czy prozaik
          to nie jest określenie na kogos , kto piszę proza?A powieść nalezy do prozy.Czy
          udało Ci sie ukonczyc szkołe podstawowa czy tez ciagle na to pracujesz?
          Co do publicystyki : tak , Pilch pisuje do "Polityki"

JAZDA, JAZDA, JAZDA - BIAŁA GWIAZDA!!!

Jazda z Krakowa

pzdr

• Gość: nix Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:53
      prawda "jedna jaskólka, nie czyni wiosny"
    • Gość: kibic LKS-u Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: 80.244.140.* 22.05.05, 21:55
      właczam sobie radio chyba bylo 10 minut do końca a tam na stadionie się dra
      wniebogłosy se myśle wisla coś nie tak, słuchma a tu 5 na końcie no to zdziwko
      ale dobrze moze sobie w krakowie coś pozmieniają bo i tak pewnie tego punkta
      zdobedą i tytuł miec będą, a legia sobie odżyje
    • Gość: Poznań I w nienawiści do tej drużyny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:55
      • Gość: kubek Re: I w nienawiści do tej drużyny...... IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 22.05.05, 21:59
        Liczka, mogl cos zrobic w przerwie, ale nie zrobil. Dlaczego? bo jest do dupy!
        bylem raz na treningu Wisly i nie powiem, zeby bylo widac jego autorytet. Taki
        trenerzyna bez wyrazu. Dzisiaj sie to potwierdzilo. Zmiany sa konieczne, bo
        puchary czekaja. (wkurzony jestem)
        • Gość: fanwisly Re: I w nienawiści do tej drużyny...... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.05.05, 22:12
          Wisla i tak zdobedzie mistrzostwo dzieki przewadze zdobytej pod kierunkiem
          Kasperczaka. Trenerem mistrzow Polski bedzie zas oficjalnie Liczka....Najlepszy
          przyklad co moze trener....
      • Gość: victorec Re: I w nienawiści do tej drużyny...... IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 22:01
        hahaha! legia mistrzem?! prędzej GKS! wyszedl im jeden mecz na 11 w tej rundzie
        i sie ciesza jak cielaki. Wiśle nie wyszedl jeden na 39 i od razu. Gdzie ten
        mistrz?! wy nie jestescie rozj***ni wy jestescie legionisci rozj***ni do
        kwadratu! a o tytule mistrzowskim mozecie sobie pomarzyc przez najblizsze 5
        lat. predzej zdobedzie GSK niz jakas legia z wiochy! legia to stara (dalej nei
        dokoncze)... LECH CRACOVIA ARKA !! MILOSC WIARA WALKA
        • Gość: vyc_thor Re: I w nienawiści do tej drużyny...... IP: *.aster.pl 22.05.05, 22:09
          czyżby ktoś miał jakiś kompleks, że na Wawę mowi wiocha?? <lol2> smieszni
          jesteście... porażkę przyjąć trzeba z godnością!! to po pierwsze... a po
          drugie - może i Legia nie grała dobrze ostatnio, ale jeśli rozgromiła w pył
          tych co się mianują być niepokonanymi to coś jest nie tak... Wisła nie miała
          złego meczu... oni grali jakby pierwszy raz na boisko wyszli...
      • Gość: mike tak wychowano, wychowano nas i bez powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:07
        i bez przyczny śpiewamy teraz na cały świat, Legia Legia Q*#%a, kur...
        • Gość: maliniak Cały Poznań śpiewa chórem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:10
          Lech...BUHHHAAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHahhHhhahhhHAh...
          • Gość: olek Re: Cały Poznań śpiewa chórem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:19
            3 bramki Wlodarczyk, Magiera i Sokolowski
            I Legia zlala mistrza Polski!!!!!
            • Gość: pacal olek czemu byłes cicho przez całą rundę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:20
              widzę że podnosisz tępą główkę tylko jak twoi wygrywają.
        • Gość: robo (L) śpiewacie na czarnych, na żydów i bóg wie na IP: *.aster.pl 22.05.05, 22:12
          kogo jeszcze. Wszyscy są winni oprócz własnego niedorozwoju. Fe.
          • Gość: pacal Kto śpiewa ten śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:28
            Ja wolę "W górę serca..." i "Moja jedyna miłość", o Legii nie śpiewam bo mnie
            obchodzi jak zeszłoroczny śnieg.

Ale zauważyłem o Wy, wielcy i najlepsi w Polsce, że bezwstydnie zakosiliście nam
            piosenkę - nawet nie zauważyliście że po wstawieniu "Legia" zamiast "Kolejorz"
            zupełnie straciła rytm, bo jest o jedną sylabę mniej i brzmi totalnie bez sensu.
    • adam81w juz nic nie rozumie z tego naszego futbolu 22.05.05, 22:14
    • Gość: jol Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:15
      Legia brawo!
      Warszawa czekala dzis na twe zwyciestwo i sie doczekala!
    • szopspacz Głos z Krakowa: 22.05.05, 22:16
      Do Legii mogę mieć pretensje o dwie sprawy.
      Po pierwsze, że przebudziła się dopiero na mecz z Wisłą. Cały czas o tym mówię:
      bez silnej Wisły, Legii i 2-3 innych ekip nie ma co marzyć o podniesieniu
      poziomu rozgrywek.
      Po drugie, że nie wkopali mojej Wiśle jeszcze z 2 bramek.

Nie, to nie jest pomyłka, jestem z Krakowa, tu się urodziłem, tu mieszkam i
      odkąd pamiętam sympatyzuje z Białą Gwiazdą. Ostatnimi czasy trochę bronię Liczki
      a właściwie broniłem ... bo po prostu zgupiałem.
      Jak można dać sobie wpuścić 5 bramek????
      Gdyby po stracie najpóźniej drugiej Wisła rzuciła się do odrabiania strat
      jeszcze bym zrozumiał; kontry lepszego zespołu i resztę znamy, choćby z
      jesiennnych występów zespołu który dziś nie istniał.
      Ale porażka na stojąco, z zespołem, któremu ośmielę się stwierdzić O D R O B I N
      Ę pomogła Wisła, to jest obciach! W moim odczuciu Legia zagrała dziś dobrze,
      choć nie wyśmienicie. Mimo sporej ilości strat, niedokładnych/bezsensownych
      zagrań Legioniści wiedzieli jaki jest cel meczu. Chęcią walki i zaangażowaniem
      roznieśli w puch statystyczną przewagę Wisły, której nie udawało się dosłownie nic.
      Wiślacy spali i nie znajduję pół słowa usprawiedliwienia dla tego co zrobili.
      Nawet ta grypa, co niby wszyscy ją odczuwali tłumaczy niewiele.
      Środek pola nie istniał
      Obrona do pierwszej bramki umarła
      Błaszczykowski przeżywa regres
      A Frankowski gdy pozbawić go Żurawskiego sam nic nie zdziała.

WSTYD.

Drodzy Kibice (KIBICE nie przypały) z Warszawy. Prawdopodobnie nikt nie będzie
      miał odwagi więc ja poproszę: oszczędźcie nas, sympatyków i kibiców Wisły.
      Wymiar porażki jest dotkliwszym ciosem, niż jakiekolwiek wyzwiska. Daliśmy ciała
      i jeśli odwiedzicie strony poświęcone Wiśle, wszyscy mają tego świadomość.
      Jeszcze raz gratuluję.
      Myślę, że wiem jak smakuje pogrom przeciwnika, który teoretycznie jest mistrzem.
      • lesteer Wiślacy grali jakby... 22.05.05, 22:46
        .. no właśnie. Nawet nie chcę o tym myleć..Ale prawda jest taka że mistrza mają
        w kieszeni. ITI potrzebowało dużego sukcesu dla kibiców Legii. Pokonać mistrza
        u siebie to coś!!
        Nie podoba mi się to, ale mam wrażenie że mecz był ustawiony, czyżby chłopaki
        sprzedali się Legii??

:((
        • piotr33k2 Re: Wiślacy grali jakby... 22.05.05, 23:33
          lesteer napisał:

> .. no właśnie. Nawet nie chcę o tym myleć..Ale prawda jest taka że mistrza
          mają
          >
          > w kieszeni. ITI potrzebowało dużego sukcesu dla kibiców Legii. Pokonać
          mistrza
          > u siebie to coś!!
          > Nie podoba mi się to, ale mam wrażenie że mecz był ustawiony, czyżby chłopaki
          > sprzedali się Legii??
          >
          > :((
          bzdura podobna do tej ze kiedys widzew wygrywając z legia w warszawie (za
          kadencji smudy )kupił mecz.wislacy i owszem sprzedali sie legi ale mentalnie i
          psychicznie podobnie jak dzisiaj gołota ,jednym słowem wstyd i żenada dla
          jednego i drugiego .
      • Gość: (L) fan Re: Głos z Krakowa:Odp. z W-WY IP: *.chello.pl 22.05.05, 23:17
        Pozdrawiam OBIEKTYWNEGO kibica z Krakowa. Nie ma takich wielu. A szkoda.
        Legia po prostu była dziś o klasę lepsza. Szkoda tylko frajersko zgubionych
        punktów z Odrą, Grodziskiem i Cracovią. (L) Mistrz 2006!
      • Gość: pietro Re: Głos z Krakowa: IP: *.crowley.pl 22.05.05, 23:29
        Nareszcie ktoś normalny. Dzięki Kibicu z pięknego Krakowa za to, że potrafisz
        byc obiektywny. Szkoda, że Legia, Groclin, Amica nie mają już szans na tytuł
        MP. Napewno byłoby ciekawiej. I nie przejmuj się wypowiedziami prostaków,
        którzy mają kibel w gębach i potrafią jedynie wulgaryzmami wyrażać swoje
        emocje. To są tzw. "prawdziwi kibice". Prawdziwi kibice Legii są z Warszawy, są
        normalni kulturalni i .... niestety mniej rzucają się w oczy niż kiboli
        półmózgi.
        ps. Mam nadzieję, że w końcu pokażecie się w LM z dobrej strony, co nam POLAKOM
        przyniesie odrobine satysfakcji.

pozdrawiam
        • Gość: fanwisly Re: Głos z Krakowa: IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 23.05.05, 05:20
          To wszystko wina tego Kasperczaka ze teraz takie nudy i bez emocji. Niech on
          wraca do tej swojej Francji poziom podnosic. Jakby Liczka byl od poczatku
          sezonu w Wisle to teraz nawet Legia albo Groclin mieliby szanse ma tytul (a
          moze by juz go mieli). A tak Wisla nawet nie musi walczyc i stacza sie powoli
          na dno, w Lidze Miszczow reprezentowal bedzie nas zblazowany zespol.
      • Gość: zgrzyt Re: Głos z Krakowa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:00
        tak się składa, że kibicuję i Legii i często Wiśle, problem kibiców jest taki,
        że takim mianem nazywani są zwyczajni idioci i dresy, i to oni wzbudzajaść mdzy
        klubami, duża część daje się wpuszczać w to, także Twój apel nic nie zmieni,
        idioci są wśród kibiców obu klubów, i to oni niszczą polską piłkę, ja nie mam
        powodu nienawidzieć żadnego klubu
    • Gość: Zbyszek O dziwo, umieją wygrać bez pomocy sędziego??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.05, 22:17
      nieprawdopodobne!!!
      Albo Wisła kompletnie ich olała, albo chce zmienić trenera.
      Pamiętając mecz Legii z Lechem we Warszawie to wiadomo, że Legia jest bandą
      patałachów, którzy bez układu działaczy z sędzią nie są w stanie wygrać z nikim
      z I ligi.
      • Gość: who ? Re: O dziwo, umieją wygrać bez pomocy sędziego??? IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 22:22
        W lidze patalachów wisla góra !!! Mistrz mistrz patalach !!! Podobno Wyspy
        Owcze trzymaja kciuki aby w eliminacjach ligi mistrzow trafic na wisle z
        krakowa ...
        • Gość: joł Re: O dziwo, umieją tez wygrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:34
          bez pomocy Mariusza Mowlika!
          oj slowiki slowiki chyba dyrygent znowu za mocno wygrzmocil w dupe ze takie
          bzdury gadacie :D
      • Gość: ozzon Re: O dziwo, umieją wygrać bez pomocy sędziego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:25
        zgadza się bez pomocy sędziego z lechem nie mają szans, NAJMNIEJSZYCH
    • Gość: kibuc CZY TVN NADAJE LIGOWY MAGAZYN??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:20
      Czy TVN zaczęło wreszcie nadawać ten długo wyczekiwany magazyn ligowy? Jeśli tak
      to kiedy?
      • szatek100 Re: CZY TVN NADAJE LIGOWY MAGAZYN??? 22.05.05, 22:32
        NA pewno nie w tym sezonie :( Sa utarczki na linii Sportfive - TVN. Chodzi o
        puchar UEFA.Polskie druzyny dały dupy wiec Walter z Wejchertem chca obnizenia
        ceny za ten pakiet.Na to nie chce się zgodzic Placzyński...A Listkiewicz nadal
        w świetnym nastroju qrwa!

pzdr
    • Gość: T@T To jest nokaut: Legia - Wisła 5:1 ! ! ! IP: *.chello.pl 22.05.05, 22:26
      Ten wynik i gra powinny dać wiele do myślenia aktualnemu Zarządowi Legii:
      "Jak zespół, który wygrywa z Mistrzem Polski, grającym w najsilniejszym
      składzie, 5:1, mógł przegrać z Odrą Wodzisław i remisować z innymi
      ligowymi "słabeuszami". To jest nokaut, ale co to takiego się stało, że
      praktycznie Ci sami zawodnicy, tak kompromitująco nieporadni, przez prawie
      wszystki mecze wiosenne, dzisiaj strzelają Wiśle pięć bramek?. Mimo tego
      zwycięstwa jestem zdania, że na następny sezon powinno zostać, z obecnego
      składu", nie więcej niż pięciu zawodników. W pierwszej kolejności, niestety,
      trzeba podziękować, być może i z jakimiś odprawami wszystkim zawodnikom po 30-
      tce. Niestety Nową Legię trzeba bezwzględnie na bazie zawodników, w wieku, do
      25 lat.
    • Gość: czarna Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.lodz.mm.pl 22.05.05, 22:27
      a najbardziej denerwuje mnie ta spadajaca..popieprzona reklama citroena
      (normalnie oszalec mozna)!!!!Pozdrawiam wszystkich co tak ekscytuja sie
      dzisiejszym meczem na Łazienkowskiej.No a jak na kobiete przystalo-wole
      gimnastyke artystyczna:)
    • Gość: ok! Wisła sie stacza... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.05.05, 22:32
      Dziś w meczu z Legią wyrażnie widać było to, co mozna zaobserwować już od
      paru kolejek, Wisła straciła swoj charakter.Jeszcze z Amicą, Pogonią jej sie
      udawało, szczesliwie, dziś tego szczescia zabraklo.Widać brak środka, nie ma
      pomocy, Cantoro holuje pilke jak zwykle, Sobolewski nie pasuje do 1 ligii,
      Zieńczuk biega jak koń pociągowy a Frankowski i Żurawski bez wsparcia nic nie
      mogli.No cóż, Cupiał kupił czeską myśl szkoleniowa, sprzedał zas polskiego
      Szymkowiaka czy Gorawskiego, a z Kasperczakiem postąpil jak na polskiego
      biznesmana przystało.
    • kulimarek Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 22.05.05, 22:33
      Hurra optymizm. A gdzie Legia była dotąd. Może przespacerowała obok całej ligi??
      • Gość: WHO ? Re: Legia Warszawa - Wisła Kraków 5:1 IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 22:46
        WISLA PO TAKIM BLAMAZU POWINNA SIE HONOROWO ZRZEC MISTRZOSTWA POLSKI :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka