Gość: pidi Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.kolno.jarsat.pl 26.05.05, 00:30 Przejdziem Wisle, Przejdziem Warte! .. a Dudek nawet Bosfor!! :))) Gratulacje za wspaniala postawe i wyczyn panie Jerzy!!! Jest iskra dla polskiego futbolu.. dla Euro 2012, Polska - Ukraina. --- "Życie to ciągła walka, albo je wygramy, albo poniesiemy klęske" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:30 No i kto jest debeściak - Jerzy Dudek i jego The Reds !!! Cóż Gołota walczył 53 sekundy a Dudek po 47 puścił gola... ale jak to ktoś kiedyś powiedział, prawdziwaego mężczyznę poznaje się nie po ty mjak zaczyna ale jak kończy ;) !!!! Shakin' Dudek - The Dancin' King !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rgjan Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 00:32 Różnie bywało w Liverpoolu, raz lepiej, raz gorzej. Dziś podobnie oprócz świetnych (genialnych) było kilka niepewnych, ale najważniejsze, że Liverpool wygrał te karne głównie dzięki Dudkowi. I w ten sposób Pan Jurek przeszedł do historii piłki nożnej. Kłaniam się bardzo nisko i biję brawo. Dziękuję za wspaniałe emocje i proszę o więcej, również w biało-czerwonych barwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marys Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:34 Jesteś najleszy!!!! Cieszę się, że doczekałem takiej chwili i tak pieknej gry Polaka. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDUS NIE GLORYFIKUJCIE DUDKA!!!!!!! IP: 217.153.157.* 26.05.05, 00:35 Nie gloryfikujmy Dudka! Obronil karne-to fakt, ale jak to kiedys ktos powiedzial:"nie ma obronionych karnych, sa tylko zle strzelone!"! Tak wlasnie bylo i tym razem! Bramkarz rzuca sie instynktownie-wybiera sobie jeden rog i tam "idzie", wiec jesli strzelec sobie "wymyslil" tam strzelac, to jest szansa na obrone! W przeciwnym razie-nie ma szans! Zauwazcie jakie karygodne bledy robil Dudek w meczu! Wiec nie robcie teraz z niego wielkiego bohatera! W kraju jest wielu lepszych bramkarzy, ale nasi trenerzy widza tylko Dudka, jako jedyna deske ratunku dla polskiej pilki! Dla mnie Dudek jest przereklamowany! Ogolnie jest kiepski-robi takie karygodne bledy niekiedy jak dzieciak na podworku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz Re: NIE GLORYFIKUJCIE DUDKA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 01:16 kim Ty w ogóle jesteś pajacu?? Grasz gdzieś na podwórku jeśli w ogóle gdzieś grasz a zachowujesz się jakbyś był najlepszym bramkarzem na świecie. 3 ci w 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolan Re: NIE GLORYFIKUJCIE DUDKA!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.05.05, 01:21 Twoja teria jest kiepska bo prz strzale Szewczenki nie rzucil sie w zaden rog tylko wyczekal i tego nie spodziewal sie Szawczenko!!! Dudek, dziekujemy za takie wspaniale emocje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeRaD Re: NIE GLORYFIKUJCIE DUDKA!!!!!!! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 26.05.05, 01:34 powiem krotko: pan bredzi. to nie byly zle strzelone karne - to byly obronione. Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Dudek to chimera 26.05.05, 07:28 W 100% masz rację, Dudek zagrał fatalny mecz, narobił mnóstwo błędów, często z opresji ratowali go obrońcy ,którzy faktycznie zawalili sytuacje bramkowe, ale w tych sytauacjach Dudek nic nie pokazał - a powinien. Punktem zwrotnym była dobra parada Dudka w 2 połowie, to tak jakby zawodnikom Liverpoolu Dudek dał sygnał - grajcie może juz będę bronił, dał im motywację. Obrona strzałów Szewczenki w dogrywce to był przypadek - sam sie Dudek przyznał, a "obrona" karnych to 90% szczęście - nie ma karnych obronionych zgadzam sie z tą tezą. Tak więc bardzo ciesząc się z tego że Liverpool wygrał i z w nim Dudek - jestem realistą - nie przyczyni sie do tego że Dudek w nim zostanie, L. się nieco odkuł z kasą stac ich na zakup dobrego bramkarza,a Dudek ma szczyty za sobą, ZAŁŻĘ SIĘ O KAŻDĄ KASĘ ŻE DUDKA SIĘ POZBĘDĄ- kto się zakłada?? Odpowiedz Link Zgłoś
majerolski Re: Dudek to chimera 26.05.05, 10:39 jeśli będzie w tym kraju więcej takich ludzi, co zawsze znajdą dziure w całym to: a) nic sie w tym kraju nie zmieni b) nie podwyższy się średnia życia :) biedni bo głupi, głupi bo biedni Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 00:35 Kibicowalem Panu w polfinale z Chelsea tak mocno, ze paznokcie poobgryzalem do krwi:) Udalo sie wtedy i udalo sie teraz! Bardzo dziekuje za te dwa mecze emocji! To byl najlepszy spektakl jaki widzialem! Pelen emocji z happy-endem! Jest Pan Wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucho_83 Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:36 Jurek Dziekuje :) You`ll Never Walk alone Odpowiedz Link Zgłoś
lesmiles czekałem, wierzyłem i jest!!!!! 26.05.05, 00:36 Mega gratulacje!!!! Swoją drogą to strasznie głupie miny muszą mieć teraz angielscy dziennikarze. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrez Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 00:36 Jurek Dudek - WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!! COOL CHLOP I FAJNIE TANCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom_szek Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.05.05, 00:37 SERCE ROŚNIE!!! WIELKIE BRAWA! JUREK TERAZ ZATRZYMAJ ANGLIE W DRODZE DO NIEMCZECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJSKA POLSKIEGO 2 DUDEK CAŁY KNURÓW TRZYMAŁ KCIUKI IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:37 FETA BEDZIE NA STADIONIE CONCORDII NA 700 lecie miasta KNUROWA . SAM FINAŁ NAS CIESZYŁ - JESTEŚ WIELKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasolini Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.tvn.pl 26.05.05, 00:37 byłem w pracy ale oglądałem z chłopakami z ochrony na małym TV. prawie żeśmy firmy nie roznieśli:) super że akurat Jurek to osiągnął - przesympatyczny facet. gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Bydgoszcz Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:38 Kocham Jurka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDUS NIE GLORYFIKUJCIE DUDKA!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.157.* 26.05.05, 00:40 Nie gloryfikujmy Dudka! Obronil karne-to fakt, ale jak to kiedys ktos powiedzial:"nie ma obronionych karnych, sa tylko zle strzelone!"! Tak wlasnie bylo i tym razem! Bramkarz rzuca sie instynktownie-wybiera sobie jeden rog i tam "idzie", wiec jesli strzelec sobie "wymyslil" tam strzelac, to jest szansa na obrone! W przeciwnym razie-nie ma szans! Zauwazcie jakie karygodne bledy robil Dudek w meczu! Wiec nie robcie teraz z niego wielkiego bohatera! W kraju jest wielu lepszych bramkarzy, ale nasi trenerzy widza tylko Dudka, jako jedyna deske ratunku dla polskiej pilki! Dla mnie Dudek jest przereklamowany! Ogolnie jest kiepski-robi takie karygodne bledy niekiedy jak dzieciak na podworku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: NIE GLORYFIKUJCIE DUDKA!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.05, 00:55 wiesz, często ludzie których stać na coś wielkiego, a takich wielkich obron z meczów, nie karnych, Dudek ma na pęczki, robią głupie błedy. po prostu tak jest, a jakby był faktycznie słaby to by dawno nie chcieli go na wyspach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pampalini JURAS TO BYLO COOOOOLLLLLLLL!!!!!! IP: *.promax.media.pl 26.05.05, 00:59 Kiedy w 1 minucie Paolo strzelil na 1:0 troche odpuscilem sobie I polowe kontrolowalem tylko wynik i jak bylo 3:0 do przerwy to mowie - po zawodach i pomyslalem szkoda cholera bo jeszcze ten film na TVP2 przed meczem utwierdzil mnie w przekonaniu ze Juras to swoj facet i ze sodowka mu do glowy nie uderzyla mimo ze jest prawdziwa gwiazda w przeciwenstwie od wiekszosci naszych kopaczy pseudogwiazd...no ale jak sie zaczynala druga polowa mowie - popatrze a moze przypadkiem:) no i piekna sprawa piekny final wspanialy Gerrard swietne wejscie smicera i hamnna rise jak zwykle robil swoje i i ta koncowka - kiedy Juras obronil to co bylo nie do obrony czyli podwojny strzal szewczenki wiedzialem ze w karnych da rade!!! no i dal!!!! GRATULACJE!! ale tym tancem to mnie tez zaskoczyl po nim bym sie tegfo nie spodziewal:) JURAS TO BYLO COOOOOLLLLLL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Ukłony dla Mistrza!!! 26.05.05, 00:43 Gratulacje i pozdrowienia od kibiców z Raciborza! Znakomity mecz! Fenomenalna obrona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parambol Ja p...e!!! IP: *.jjs.pl 26.05.05, 00:40 Skurkowańcu - byłeś niesamowity!. Dużo dla Polski, ogromne brawa dla Angoli - co za hart ducha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Jurek Dudek Jurek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brawo Dudek!!!!! IP: 62.233.185.* 26.05.05, 00:42 Ancelotti ucieka przed mafią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grako75 Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 26.05.05, 00:43 na pochybel tym co byli przeciwko JURKOWIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mask Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.met.pl 26.05.05, 02:39 to się piszę przez "samo h" ale pod emocjami podpisuję się obiema rękoma!!!! MSk Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka2004 Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 00:46 Serdeczne gratulacje.Kobiety też Panu kibicują.Życzę powodzenia i 3mam kciuki za przyszłość. Wiolka Odpowiedz Link Zgłoś
brus.li Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 01:20 wszyskich odwiedzających foru prawdziwych kibiców proszę o zgłaszanie do kasowania wypowiedzi krytykujących niewątpliwego bochatera meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mask Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.met.pl 26.05.05, 02:42 eeee, sznanuj mowę i pisownię, baoHatera one is never too old... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomo Rosenkranz Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 26.05.05, 00:46 Zyj nam 100 + lat w bramce kochany Jurku !! Odpowiedz Link Zgłoś
anka.g1 Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 00:49 Nie będę ukrywała że wolę Milan, ale pan mnie bardzo zaskoczył. Chylę czoła i gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:50 Gratulacje od starszej pani - łodzianki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek fan gratulacje z Poznania! :-D Dudek był rewelacyjny! IP: *.icpnet.pl 26.05.05, 00:48 gratulacje z Poznania! :-D Dudek był rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamikua Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:48 Poprostu - Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STACHER Re: Yo yo tyyyylkkkooooo Dudek!!!!! IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 26.05.05, 00:48 tak 3maj!"" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomo Rosenkranz Re: Yo yo tyyyylkkkooooo Dudek!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 26.05.05, 00:53 Jak Go nie kochac? Toz to Nasz najbardziej zasluzony rodak w 2005 roku,dajmy Mu nasze podziekowanie za ten mecz w stylu: Jurek,Polonia kocha Cie za to ,co dla Polski zrobiles !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.toya.net.pl 26.05.05, 00:49 Popieram gratulacje, bo wyczyn był rzeczywiście niesamowity. Natomiast muszę Was zmartwić Forumowicze jak głupio chłodne sa jak dotąd angielskie media. The Guardian i The Independent albo nie mają nocnych dyżurów albo dziś dyżuruja ślepcy. Natomiast Agencji Reuters nie przeszło przez gardło, że Dudek był bohaterem tego meczu. Brawo Wyborcza za szybki serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: Brawo Dudek!!!!! IP: 149.142.103.* 26.05.05, 02:25 BBC - Dudek 9/10 - wybrany bohaterem meczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagadka BRAWO!! IP: *.chello.pl 26.05.05, 00:50 Gratuluję takiego wyczynu!! I oby jak najdłużej w tej formie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Zawiercie gratuluje dudkowi !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:53 dudek broni strzal szewczenki i jako trzeci Polak po Bonku i Mlynarczyku zdobywa Puchar Europy . Piekny dzien . Bedzie co dzieciom opowiadac . Takze nasze pokolenie ma jakis pilkarskich bohaterow a nie tylko pokolenie naszych ojcow i dziadkow ktore mialo Laty deyny i jeszcze 2paru podobnej klasy pilkarzy . My mamy dudka i krzynowka no i zurawia . Poplakalem sie a co wolno mi taki dzien nie zdarza sie dwa razy . A to jak obronil strzal Szewczenki i dobitke pod koniec dogrywki Totalny cud !!!!!!!! ECh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomo Rosenkranz Re: Zawiercie gratuluje dudkowi !!!!!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 26.05.05, 00:59 i Ty plakales i ja tez ! Wielki,cudowny wieczor to byl,dzieki Naszemu kochanemu Jurkowi ! God Bless His Life !!! Odpowiedz Link Zgłoś