Gość: GULKE Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:34 TO NIE SAMOWITE JUREK BRAVO BRAVO TRUDNO TO OPISAĆ CO ZROBILISCIE A KARNE TO JUZ TWOJ POPIS JESTEM DUMNY ZE JESTEM POLAKIEM MIMO TYCH PIEPRZONYCH AFER Z POLICJĄ I WOGÓLE TERAZ TYLKO CZEKAC JAK SIE Z KOLEGAMI NA STADIONIE M.U SPOTKACIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek warszawa Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:40 poprostu szczere gratulacje i dziękuję panu i pana kolegom za wspaniałe emocje.dzięki panu kibicowałem liverpoolowi tak jak kibicuje się polsce czy mojej legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk_WROCŁAW Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 26.05.05, 11:41 GRATULACJE!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDEKFAN2005 Re:DUDEK IS THE BEST!!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.05.05, 11:43 NASZ MISTRZ JEST DE BEŚCIAKIEM BĘDĄ SIĘ O NIEGO BIĆ INNE KLUBY ALE ON ZOSTANIE W LIVERPOOLU (ULUBIENIEC BENITEZA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyzant i jak Go nie lubic? IP: *.k1.isko.net.pl 26.05.05, 11:46 pokazal najwyzsza klase.nie moglem uwierzyc co on wyprawil w ostatniej min dogrywki.i ten "cwaniacki" gest:)najwyzsza polka bramkarska!!!i co z tego ze popelnia bledy?jest czlowiekiem,moze.a kto to jest w tym momencie ten Reina,Kirkland i Carson?razem nie sa tyle warci co na Jurek:)pozdrowienia dla Jurka...oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał No pewnie, ze gratuluje :) IP: *.acn.waw.pl 26.05.05, 11:50 Brawo Dudek! brawo dla druzyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Stróż POZDRAWIAM SERDECZNIE :-) IP: *.icpnet.pl 26.05.05, 11:50 Możemy być z Pana bardzo dumni!!! Gratuluję tak wielkiego sukcesu i życzę wszystkiego,co dobre... Ucieszyłam się,że Liverpool wygrał,choć nie znam się na piłce... To wspaniale,że znowu my-polacy jednoczymy się we wspólnej sprawie-Pana jako bramkarza w tak ważnym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Dudek le champion du monde !!!!! IP: *.sgib.com 26.05.05, 11:56 Jest pan mistrzem swiata Panie Jurku - ogladalam mecz w Paryzu w ktorym mieszkam od 16 lat - nie jestem w stanie opsac jak bylam dumna z tego czego pan dokonal wczoraj na boisku . (Poza tym wygralam super kolacje dzieki obronionym karnym !! :-)) Co prawda Szewczenko nie bedzie mogl na pana patrzec przez jakis czas, ale nic to !.. Ciesze sie ze panskie notowania pojda teraz jeszcze bardizej w gore i znowu uslysze od Thierry Roland ze jest pan najlepszym bramkarzem na swiecie !.. Jeszcze raz gratulacje i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qli Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.icpnet.pl 26.05.05, 11:57 Obronił 2 karne, Serginho przestrzelił. Kibicowałem Milanowi i miałem strasznego doła po meczu. Nie umiem się cieszyć sukcesem Jurka ale mu gratuluję bo karne były jego. Powinien odejść do innego klubu (ale nie np.Feyenord,coś lepszego znaleźć) bo w Anglii te sukinkoty nie doceniają tego że Dudek im wygrał mecz.Brawo Jurek ! fuck Gerrard, fuck Liverpool!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidi Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.05, 11:57 Gorąco,serdecznie gratulujemy.Serce rośnie.Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADICZEK TAK TRZYMAC!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:00 BRAWO JERZY DUDEK MIMO KILKU NIEPEWNYCH INTERWENCJI POKAZALES ZE JESTES MOCNIEJSZY PSYCHICZNIE OD DIDY TAK TZRYMAJ I OBY TAK DALEJ BO MECZE REPREZENTACJI JUZ WKROTCE POKAZ KLASE W MECZACH GRUPOWYCH I POTEM NA MS W NIEMCZECH /MAM NADZIEJE ZE POLSKA SIE TAM ZNAJDZIE/ BBBBBRRRRAAAAWWWWOOOO !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:03 byłeś extra super ich wywiodłeś swoim tańcem gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.st.elpoinfo.pl / 80.51.14.* 26.05.05, 12:08 glosujcie na jurka na najlepszego zawodnika meczu na stronir uefa.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Noras Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:08 W czasach kiedy piłka w naszym kraju pływa w bagnie nasz rodak wygrał Ligę Mistrzów. Dla takich chwil warto żyć, warto być kibicem i wierzyć. Wierzyć w to, że będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
jesod7 Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 12:14 JUREK GRATULUJE!!!! DALES NIEZLY POPIS.OGLADALAM MECZ REWELACJA!!! A TE TWOJE TANCE W BRAMCE PRZY KARNYCH UHHH!!! JESZCZE RAZ GRATULIJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szkieletorxx Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 12:18 DUDEK!!!!! jestes wielki!!! You'll never walk alone!!! Liverpool super, milan niech sie schowa. 0:3 -> 3:3 -> 3:2 (karne).niezwykly wyczyn, niech was wpuszcza do LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:19 Oklaski Jurek! Naprawdę udowodniłeś, że jesteś wielkim bramkarzem! Gdyby nie Twoja interwencja (pomijam rzuty karne) w końcówce pogrywki było by po Liverpool`u. Wielkie brawa!!! Tak 3maj!!! :))) A swoją drogą - ten "taniec" podczas karnych musi dekoncentrować - buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 12:21 Świetny mecz.Jurek byles zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaraszo Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.proxy.astra-net.com 26.05.05, 12:29 Barawo Jurek, to co zrobiłeś w karnych było mistrzostwem świata, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pashimito Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:30 Brawo!!!! Warto było czekać prawie do północy :d Siedziałem do końca wbity w fotel, gdy Dudek obronił strzał Szewczenki obudziłem chyba wszystkich sąsiadów ;) Takie emocje były ostatnio chyba tylko na Mistrzostwach Świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr.G Re: Brawo Dudek!!!!! IP: 195.205.2.* 26.05.05, 12:31 Jakiego wyczynu.Póścił kilka szmat i przez jednego obronionego karnego został bohaterem. Kpina. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolanko Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.aster.pl 26.05.05, 12:38 Dudek to cienias. Na szczęście Liverpool zaraz go sprzeda i wreszcie kupi jakiegoś porządego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Szymczak Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 26.05.05, 12:38 Dla mnie to było niesamowite!!!! Jesteś WIELKI!!!! Wiedz że bardzo wielu Twoich fanów i nie tylko fanów, jest z Tobą na dobre i na złe.Życzę dużo zdrowia i wielu SUKCESÓW.Pozdrowienia dla Twojej Rodzinki, Oni też mają w tym swój udział. Niech Moc będzie z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś