Dodaj do ulubionych

PZPN: walkower dla Odry

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 19:11
Listkiewicz ty pajacu !!!! Kwestia czasu jak Ci udowodnią odpowiednie
instytucje jak brałeś i ustawiałes mecze.
Obserwuj wątek
    • Gość: pit PZPN: walkower dla Odry IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.05.05, 19:13
      dziwi mnie to ze warszafka nie broni poloni ale gdyby to legi bylaby zagrozona
      to walkower bylby dla gksu za prowokowanie kibicoe gieksy przez durnia rockiego:)
      • wolsztyniak69 Re: PZPN: walkower dla Odry 30.05.05, 19:24
        To co wyprawia listek i warszafka to juz kpina...tam tylko pierdyknać kąkretną
        bombke,może bedzie lepiej...
        • Gość: lis KABARET. Sedzia przerwał mecz w 93min. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:27
          Przy stanie 1:1. A oni 3:0 dla Odry. Buahahahahahahahha
          • azx Dzurowicze, dziurowicze.... 30.05.05, 21:43
          • Gość: adas początek odnowy PZPN IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 07:44
            kogo mam odwalić bo juz nie wytrzymam tej żenady?
      • Gość: Boria Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.promax.media.pl 30.05.05, 19:47
        ku.. ale komedia zabrakło 90 sekund do zakończenia meczu a oni dawają walkower
        odrze ,przypomina mi to trochę piłkarski poker odra nie umiała wygrac w
        normalnym czasie gry to trzeba jej było pomóc przerywająć mecz
      • Gość: janusz SKANDAL!!!! TAK SIE SPRZEDAJE MECZE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:16
        W ten sposób Odra utrzymała się w lidze. Kto na to pozwolił?!
        • Gość: adas KTOŚ MUSI PUJŚĆ tam gdzie Dębski IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 07:47
          już szykuje ciężkie tempe narzędzie na jakiegoś działacza albo sedzieg
      • Gość: ksp Zostało 30 sek do końca ! To złodziejstwo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:23
        Zostało 30 sek i niby Odra miałaby strzelić bramkę?!!! To skandal!!! Dlaczego
        kazaliście złodzieje dokończyć mecz ŁKSowi, a Odrze już nie?!!!
        PARANOJA!!!! Ile wzięliście?!!!! Zresztą stawki są znane: 100 000zł.
        Jestem w szoku.
        • Gość: Irek Re: Zostało 30 sek do końca ! To złodziejstwo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:45
          nie 100, a 50. To było przecież za dwa mecze :)
          • Gość: dadi We WŁodzisławiu NIGDY!!! IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 07:50
            nie było więcej niż 3 tys. kibiców na meczu a ten żenujący , kupujący mecze
            klub gra już tyle lat i nie pozwolą mu spaść - tragedia polskiej piłki, to
            Listek kto jest ustawiony do spadku???
        • gadery Re: Zostało 30 sek do końca ! To złodziejstwo !!! 31.05.05, 11:06
          Jakby GKS przegrywał 1:0 i miał o 3 zawodników mniej to pewnie też by końcówkę
          dogrywał.
    • czerstwy.stefek Re: PZPN: walkower dla Odry 30.05.05, 19:24
      Ale wałki w tym PZPNie... w tym roku to przeszło już wszelkie granice...
      Fijarczyk, Kujawiak, Odra... POLSKI FUTBOL TO GNÓJ! Listkiewicz idź się
      amputować, wykastrować i wogóle, bo do piły to się tak nadajesz, jak świnia do
      wyścigów chartów!
    • Gość: ad Sprzedawczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:27
      Werder, Słupik i inni się k..a dobrali do tej ligi. Piep..ć to wszystko.
      • Gość: KSP-fan Re: Sprzedawczyki IP: *.kabaty.2a.pl 30.05.05, 19:33
        Je...je...pzpn...
    • Gość: RTS Gieksa trzymaj sie. Juz przed sezonem bylo wiadomo IP: *.p.lodz.pl 30.05.05, 19:28
      ze jest spoldzielnia przeciwko Wam. Z sedziami i pzpn ciezko wygrac. Mam
      nadzieje ze wkoncu ta klika sie rozpadnie
      • Gość: Kibic Re: Gieksa trzymaj sie. Juz przed sezonem bylo wi IP: *.cafekontakt.pl 30.05.05, 19:48
        Podobno GKS wszedł do I ligi przy pomocy układów (słynny 2 ligowy sezon)ale
        jeśli rzeczywiście tak było to już wiem dlaczego zajeli nie tak dawno 3 miejsce
        w 1 lidze( i tym samym awans do Pucharu UEFA)Młody Dziurowicz miał kwity na
        PZPN w związku z tym GKS miał 3 miejsce zaklepane. Ale układ był taki że wam
        dajemy start w pucharze a wy kasujecie kwity a poźniej każdy idzie w swoją
        stronę z tą różnicą że młody Dziurowicz myślał że sobie poźniej sam poradzi ale
        tu nie ma rady na LISTKIEWICZA pierwszego sprzedawczyka w PZPN (Przestępcy
        Zrzeszeni Przeciwko Nam)
        • Gość: paf Re: Gieksa trzymaj sie. Juz przed sezonem bylo wi IP: *.chello.pl 30.05.05, 22:05
          brednia. GKS byl wtedy naprawde dobry (dobrze pamietam ten sezon). Juz bez przesady.
    • Gość: sosna Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:30
      moze mi sie glupio wydaje, ale odra nie miala zadnych podejrzanych historii typu
      przerwanie meczu, walkower itp. dopoki jej trenerem nie zostal otrzaskany w
      swiatku p. Smuda
      • Gość: (P) Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.ci.uw.edu.pl 30.05.05, 19:33
        chyba raczej o Sochę chodzi
        to teraz zwrot punktu dla Polonii za bramę straconą z Odrą w 95 minucie, gdy
        sędzia doliczył 3 minuty
        • piotr7777 Re: PZPN: walkower dla Odry 30.05.05, 19:36
          Mecz nie został przerwany - to kłamstwo. Wystarczy przeczytac protokół
          pomeczowy.
          A działacze Odry to frajerzy.
          • Gość: n Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.jjs.pl 30.05.05, 22:50
            a widziałeś ten protokół, bo z tego co wiem jest on w pzpnie więc może tam
            pracujesz?
            • piotr7777 Re: PZPN: walkower dla Odry 31.05.05, 09:49
              > a widziałeś ten protokół, bo z tego co wiem jest on w pzpnie więc może tam
              > pracujesz?
              Nie mam powodów nie wierzyć kierownikowi drużyny GKS.
      • Gość: ats -press vienna Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.3.14.vie.surfer.at 30.05.05, 19:35
        szkoda gks-u to niezla druzyna.wszystko to gowno.
    • Gość: ness Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.acn.waw.pl 30.05.05, 19:46
      To już jest robienie z kibiców idiotów. Najpierw sędzia z byle powodu wyrzuca z boiska Plizgę i Andruszczaka, przedłuża mecz o 5min. żeby Odra mogła strzelić bramkę, a następnie zmienia treść protokołu meczowego i okazuje się, że mecz, który został zakończony teraz został uznany za przerwany. Oj Borski, nawet mamusia ci nie pomoże!!! Wypad z ligi! Wywalić wszystkich, którzy mają lepkie ręce. Jeśli nie znadzie się żadna uczciwa osoba wśród działaczy to tak jak w Katowicach kibice staną na straży uczciwości. a potem panowie z PZPN powiedzą, że to bandyci, chroniąc w ten sposób swoje stare zasiedziałe dupy.
      Do Pana Serwotki: za 100 tyś można zakontraktować jednego dobrego lub dwóch przywoitych piłkarzy, którzy pomogliby utrzymać drużynę w lidze bez kręcenia!!!
      • Gość: kj Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:02
        TO JEST JEDEN WIELKI PRZEKRĘT!!!!!!!!! GKS I TAK LECIAŁ Z WALKOWEREM CZY BEZ , A
        WIĘC TO JEST JAWNY CIOS WYMIERZONY W POLONIĘ , GKS ( NIE WIERZE W TO ZE ZAWINIL
        ) JELI NAWET ZAWINILI NIE ODCZUJE ZADNEJ STRATY , TE 2 PUNKTY DLA NICH SIE NIE
        LICZA , CO INNEGO JAKBY DOSTALI KARĘ FINANSOWA ?! TO BY ODCZULI... POLSKA PIŁKA
        JEST DO DUPY. PZPN , PZPN , JEBAĆ JEBAĆ PZPN !!!!!!!!!!!!!

POLONIO MAM NADZIEJE ZRE WYGRASZ 2 MECZE I POKAZESZ TYM PRZYDUPASOM ZE 1 LIGE SE
        WYWALCZA NA BOISKU A NIE PRZY STOLIKU !!!!!!!!!!!
        • Gość: 2wise2fast PZPN to dno IP: *.nwrk.east.verizon.net 30.05.05, 20:15
          Nie jestem kibicem zadnej z druzyn zs strefy spadkowj ale ta decyzja to jest
          kpina i skandal. Zeby ratowac beznadziejna Odre dali jej 3 punkty to jest
          prawdziwy Holocaust Polskiej Pilki Noznej.
          • Gość: m Re: PZPN to dno IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:10
            Krótko mówiąc Polonia została ukarana.
        • Gość: anty_ksp Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.acn.waw.pl 30.05.05, 23:14
          Przypomnij sobie jak was Listek faworyzowal na Mistrza w 2000 ile trwaly mecze
          na Ku..ktorskiej lamerze to dopiero były wały.Wcale mi was nie żal spier.... do
          2 ligi dziady
          2 liga dla czarnej dzumy
          papapa frajerzy
    • Gość: behemot Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.promax.media.pl 30.05.05, 20:11
      Edek Socha załatwił, to jakiś obłęd, o tym pisał Słonimski: tonący brzydko się
      chwyta
    • Gość: tom Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.devs.futuro.pl 30.05.05, 20:16
      Listek oby cala prawda wyszla na jaw i obys zgnil wraz ze swoja ekipa w
      wiezieniu za te wasze machloje
    • Gość: K.P Przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:30
      No decyzja trochę podejrzana. Przecież sędzia najpierw przerwał mecz a dopiero
      potem napadli go kibice !! Nie wiem jak było z tym zagrożeniem, ale coś głośno o
      tym było dopiero w 2 dni po meczu DZIWNE.
    • Gość: tomcat CO Z PROTOKOŁEM PO MECZU IP: *.aster.pl 30.05.05, 20:36
      Pisano, że w protokole nie było słowa o przerwaniu meczu.
      To już nie skandal to jawne łamanie prawa.
      • Gość: n Re: CO Z PROTOKOŁEM PO MECZU IP: *.jjs.pl 30.05.05, 22:52
        spoko kolego prasa różne rzeczy pisze
    • Gość: mila Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:37
      ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    • Gość: vontrubka Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.pool8254.interbusiness.it 30.05.05, 20:40
      jestem kibicem Odry, mieszkam za granica, trudno mi czytac te komentarze. Calym
      sercem jestem przeciw korupcji. Mam nadzieje, ze nie doszlo do naduzyc. Wejdzcie
      na strone www.odra.wodzislaw.pl/ a zobaczycie jakie przedmioty lataly nad
      glowami pilkarzy. Postarajmy sie spojrzec na sprawe obiektywnie. Nie obrazajcie
      Wodzislawia, bo ludzie tam mieszkajacy nie sa niczemu winni i nalezy sie im
      szacunek. Nie tylko druzyny z wielkich miast maja prawo do grania w pierwszej lidze.
      Pozdr
      • Gość: janusz Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:42
        I uznajesz ze to co się stało było uczciwe i że Odra w 30 sek strzeliłaby gola?
        • Gość: vontrubka Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.pool8254.interbusiness.it 30.05.05, 20:47
          jest to malo prawdopodobne, zgadzam sie, chociaz ostatni final ligi mistrzow
          potwierdza, ze nie ma rzeczy niemozliwych (nie smie porownywac Odry do
          Liverpool'u).
          Czy waszym zdaniem ktos jest az tak bezczelny aby ludziom wprost w twarz klamac?
          PZPN po ostatnich aferach stara sie byc jak najczystszy, nie moga w chwili
          obecnej pozwolic sobie na przekrety. Pomyslcie...
          • Gość: janusz Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:50
            Chodzi raczej o to, że chcą nakraść ile się da zanim się ich wykopie. Odra
            +PZPN to złodzieje.
            • Gość: kj Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:55
              A strzelenie gola przez Odre z Polonia 40 s po doliczonym czsie gry tez jest oki ??
              • Gość: keeper Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:59
                Odra - powiedz szczerze czy wolalbyś aby twoj klub sie utrzymal dzieki
                zielonemu stolikowi czy po pieknej sportowej walce ??
                • Gość: m Re: PZPN: walkower dla Odry IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:11
                  czy Polonia ma jeszcze jakichś kibiców???
                  Bo jakby miała to w PZPN-ie nie byłoby już ani jednej szyby...
      • Gość: K.P Ale ten protokuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:51
        W protokole po meczu nie było (podobno) ani słowa o jego przerwaniu i tutaj jest
        problem, bo jeżeli mecz nie został przerwany to nie można dać walkowera. A
        jeżeli został przerwany to dlaczego nie zostało to zapisane w protokole ?
        • Gość: gość I bardzo dobrze IP: *.icpnet.pl 30.05.05, 22:18
          Jak jacyś debile wlatują na murawę by bić sędziego to badzo słusznie że jest
          walkower i podziękuje tym młotom z katowic a nie PZPn jakieś zasady muszą być
    • Gość: LU 2 liga! 2 liga! KSP! IP: *.pl 30.05.05, 20:45
      I dobrze - nie trzeba będzie więcej chodzić do kurnika :)
      • Gość: Fajansiarz Re: 2 liga! 2 liga! KSP! IP: *.zab.nat.hnet.pl 30.05.05, 20:59
        "Nawet pan Zdzisław pier... Odrę Wodzisław!" :-)
    • Gość: mario Re: PZPN: walkower dla Odry IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:05
      co na to Polonia?
      Czy skopie dupe listkom???
    • Gość: S K A N D A L Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 30.05.05, 21:13
      to nie jest ta zapowiadana walka z korupcja i przekrecaniem meczy. Rzygac sie
      chce jak sie patrzy na takie MATACZENIE przy wynikach. Nie ogladalem tego meczu
      ale z opisu wynika za tak naprawde to powinien wygrac GKS. Nie jestem kibicem
      tego klubu ale za taka walke powinni wygrac i tak by bylo gdyby sedzia nie
      przedluzal tyle meczu! Sponsor powinien sie zastanowic czy warto brudzic sobie
      nazwe marki takim blotem, bo Idea niedlugo sie bedzie kojarzyc z bagnem.
      • Gość: mck 74 Re: PZPN: walkower dla Odry IP: 194.146.250.* 30.05.05, 21:22
        Ja byłem na tym meczu to są jaja sędzia skończył mecz ale wyglądało to tak
        jakby zrobił to normalnie i ze wzgledu na to że poczuł że przegiął z kartkami ,
        bo robił to araz jak orda zobyła bramkę
    • Gość: HANYS Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:39
    • fema11 Walka PZPN z korupcją trwa 30.05.05, 21:40
      To już nie tylko sędziowie ustawiają mecze, ale zajęli się tym także
      pseudodziałacze z PZPN-u. Od dawna było pewne, że Odra ma pozostać. Bramki w
      dziwnych sytuacjach, w ostatnich minutach. A teraz jeszcze walkower. To nawet
      nie skandal to jawne kur...o. I po co te dzisiejsze decyzje w PZPN-e o
      oczyszczeniu środowiska. To co zrobiono z Odrą dyskwalifikuje tych wszystkich
      PANÓW W PZPN-e. Panowie tak trzymać!!!!
      • grzespelc Re: Walka PZPN z korupcją trwa 31.05.05, 07:16
        1. Działacze ustawiają mecze od zawsze.
        2. A mecz Gieksa-Polonia już zapomniałeś? Jakby nie przekręt sędziego, to
        Gieksa by wygrała.
        3. Jakim oczyszczeniu???
    • Gość: KSPfan Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 21:40
      Listkiewicz psie!
      Listkiewicz psie!
      Od Polonii odpier.. sie!!!

W jaki sposob ta kara dotyka GKS??
    • Gość: HANYS Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:41
      ODRA POKAZAŁA JAKA JEST DLA SLASKIEJ ZIEMI I DLA SLASKICH KLUBÓW . JAK MOZNA
      WALCZYC PRZY ZIELONYM STOLE KOSZTEM GKS WSTYD ZYCZE WAM SPADKU
      • Gość: KOLEJORZ PANY!!! jebac odre i pzpn!!! IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 01:59
        dziwne w ch.. rzeczy sie dzieja! czy oni mysla ze my jestesmy slepi do ku..
        nedzy?! czekam na meczyk u nas i na jechanke z pzpn-em i banda je..ych
        sprzedawczykow! polscy sedziowie to ku.. sprzedawczykowie!!! wstyd i hanba!!!
    • Gość: Radomiak Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.05.05, 21:48
      GKS nie ma kasy na sędziów to nalezy ich "spuścić". I dziwicie się później skąd
      bierze się agresja kibiców? Z NIEMOCY NA BANDYTÓW SĘDZIÓW ŁAPÓWKARZY!!!
      • Gość: kalor Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.chello.pl 30.05.05, 22:02
        odra to szmaciarze i takl spadną po barażach.Hańba dla śląskiej piłki.ZERO SZACUNKU DLA TEGO KLUBU!!!!.A listkiewicz to niezły przekręt i oszust.
        MY HANYSY Z GIEKSY NIE MA OD NAS LEPSZYCH!!!!

• Gość: Geronimo Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.net / 81.219.117.* 30.05.05, 21:55
      Hańbicie polską piłkę panowie działacze. Krew mnie zalewa, że muszę patrzeć na
      wasze twarze.
    • Gość: BUHO Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.broker.com.pl 30.05.05, 22:00
      J...c J...C PZPN Zawsze z GieKSa 1,2,3 liga to nie wznae dla nas jest
      najwazniejszy jest GKS
      • Gość: kalor Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.chello.pl 30.05.05, 22:06
        odrze życzymy spadku!!!!.Ale przyjdzie czas że się spotkamy.
        TYLKO GIEKSA!!!! SAMI CHCIELIŚCIE WOJNY!!
    • Gość: hk Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.net / 81.219.117.* 30.05.05, 22:09
      Mam nadzieję, że ten śmieszny klubik, wygrywający mecze przy zielonym stoliku,
      spadnie z hukiem z ligii. Życzę im tego bardzo gorąco!!!!!!!!!
    • Gość: kibol Kolejorza Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:13
      mam gdzieś Odrę i Gieksę, ale listek doprowadza mnie do szłu. Człowieku nie
      widzisz, że nie potrafisz? Daj se spokój idź w pizzzzdu
      • Gość: KOLEJORZ Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.chello.pl 30.05.05, 22:17
        KOLEJORZ WAM SIĘ TEŻ DO DUPSKA DOBIORĄ!!
        • Gość: kibol Kolejorza Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:24
          Mam tak dosyć przewał w naszej skopanej, że gdyby Kolejorz coś takiego zrobił,
          to też niech dostanie po d.pie. Chcę oglądać UCZCIWĄ piłkę, a nie przewały
          listkoludków
          • Gość: Sandor Puhl Re: PZPN: walkower dla Odry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 22:27
            Listkiewicz, te kibaszott fasz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka