Dodaj do ulubionych

Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego

• kubsio Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 11:56
      Niegdy nie mogłem na mapie znaleźć Ciemnogrodu, a teraz wiem że to Kielce
      • Gość: rasta Hernani podpisal kontrakt IP: *.crowley.pl 28.06.05, 12:17
        przeczytaj sobie:
        www.korona-kielce.pl/show.asp?id=3917
    • Gość: jjj Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:00
      ale burakow nam weszlo do ligi!!! koroan "biały klub" buhaha co ze debile!!! i
      tak wam LEGIA zloi dupe!!!
      • antybehemot HERNANI W KORONIE !!!!!!!!!! 28.06.05, 12:01
        nastepny co uoglólnia wszystko i wszytskich
        www.korona-kielce.pl/show.asp?id=3917 cieszmy sie bo ANTYrasizm
        zwyciezył HERNANI W KORONIE !!!
    • Gość: tas Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.poczta.okay.pl 28.06.05, 12:00
      to nie rasizm to już faszyzm -debile.
    • Gość: Kibic APEL IP: *.kolporter.com.pl 28.06.05, 12:02
      MOŻE TO JEST DOBRY MOMENT, ŻEBY ZAŁATWIĆ PROBLEM PSEUDOKIBICÓW W CAŁEJ POLSKIEJ
      LIDZE!!! KTO JEST ZA??? JAKIEŚ PROPOZYCJE??? (BO PZPN TO CHYBA NIC NI WYMYSLI)
    • Gość: krzysio Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:03
      Ciekawe, bo w Koronie gra też Brazylijczyk Hermes i jakoś się nie oburzają.
    • Gość: niger Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 212.160.172.* 28.06.05, 12:05
      wybiórcza jak zwykle w sparwach rasizmu klamie.
      Przeciez tam juz gral brazylijczyk i nie bylo problemow.
      • antybehemot HERNANI W KIELCACH !!!!!!!!!!! 28.06.05, 12:07
        tak gra HERMES i dlatego nie rozumiem tych debili którzy sa podobno kibicami
        KORONY. Nagle im zaczał przeszkadzac HERNANI bo jest czarny. Mowie i pisze
        jestem z Kielc ale wstydze sie ze ktos taki jest kibicem mojego ukochanego
        klubu jakim jest KORONA. Całe szczescie ze zarzad sie nie poddał i HERANI
        PODPISAŁ KONTRAKT Z KORONĄ.
      • Gość: rt STAND UP SPEAK UP IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 12:18
        Kibice kupujcie opaski akcji Stand up speak up i pokażcie matołom że kolor nie
        ma znaczenia.
    • Gość: lUBLINIANIN Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:06
      W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE TO KORONA WYLĄDOWAŁABY W LIDZE OKRĘGOWEJ ALBO Z PUSTYM STADIONEM, BIAŁA SIŁA .... JAKI TEN NARÓD CIEMNY
    • Gość: prawdziwy kibic wy jestescie nienormalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:08
      Jak mozna dyskwalifikowac gracza z powodu koloru skory. Jestescie zalosni, nikt
      was nie chce na stadionach- ani pilkarze, ani dzialacze, ani normalni kibice. Z
      wami budowa klubu skazana jest z gory na porazke
    • Gość: Antyszalikowiec To szaleństwo, a nie kibicowanie IP: *.globit / 195.117.63.* 28.06.05, 12:11
      Ależ to kompletnie zafajdany ten świat kibica w piłce nożnej !!!
      Jak można tak myśleć, to doprawdy postawa na poziomie człowieka
      całkowicie zacofanego i nie mającego nic wspólnego ze sportem.
      Takich pseudokibiców powinno się izolować od społeczeństwa,do
      czasu aż nauczą się czegoś od życia - przy obecnej postawie nie
      zasługują na nic, powinni siedzieć w domu.
    • Gość: shnooreck Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.iweb.pl 28.06.05, 12:12
      Korona do trzeciej ligi, dość nietolerancyjnej zaściankowej ligi!!!
    • Gość: khas Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.pomorzany.v.pl 28.06.05, 12:15
      w imieniu społeczeństwa chciałbym przeprosić tego piłkarza. to nieprawda, ze
      polacy to rasiści, ale po takim artykule jest mi wstyd.
      • Gość: ostrowiak Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:16
        Cała Polska wstydzi się za Kielce , wstyd i to jeszcze miasto wojewózkie wstyd
        korona wstyd niektórzy kibice z kielc wstyd...........
    • Gość: raf Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 12:16
      Co za wieśniaki...Ale obciach...

Powinien przyjść do klubu a wszyscy działacze, pilkarze i normalni kibice zaczac
      nosić opaski "Stand Up Speak Up" (półgłówkom wyjaśniam, że jest akcja przeciwko
      rasizmowi w futbolu)

Pozdrawiam ludzi, którzy patrzą na umiejętności, a nie kolor skóry
    • Gość: om Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.autocom.pl 28.06.05, 12:24
      Jaka tradycja? Rasistowska!!! Co za palant! W USA mieli kiedyś taką ładną tradycje chodzenia w prześcieradłach, czapach do szpica i z pochodniami. Nazywajmy rzecz po imieniu.
    • fromagreatheight Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 12:25
      To tak jak z tolerancją dla pedałów. Rasizm jest wtedy, gdy się wykonuje
      działania w stylu Ku Klux Klanu. Jeśli zaś tylko ma się pretensje o to, że taki
      człowiek ma grać w klubie, to nie jest rasizm. No bo jeśli Murzyn zostanie
      jednak graczem Korony, to wtedy jest dyskryminacja ludności białej.
    • Gość: maciek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 212.234.85.* 28.06.05, 12:31
      Jaki rasizm?? To Katoland, kraj ciemnoty i glupcow!!
    • maskulinapablo Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 12:33
      Zapewne Ku Klux Klan tez był swego rodzaju tradycją białych.
    • Gość: Radek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:33
      Przeczytałem wszystkie opinie i jedna tylko myśl atakuje moje zwoje mózgowe -
      90% reakcji na newsa to reakcje agresywne, wulgarne, rasistowskie i
      ksenofobiczne. Większość z was, o nieszczęśni autorzy postów, jesteście tacy
      sami jak ci kibice z Kielc. Wniosek może być tylko jeden - wy wszyscy
      Kielczanie, Radomianie, Poznaniacy, Szczecinanie etc. jesteście tacy sami -
      przesączeni nienawiścią nie tylko do czarnoskórych ale i do samych siebie. Ja i
      pozostałe 10% autorów postów szczęśliwie się wyleczyliśmy z tego mentalnego
      defektu - czego także życzę wciąż przytłaczającej większości.
      • Gość: victorec, Poznan STAND UP, SPEAK UP IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 12:38
        Stand up Speak up, ja sie zaliczam do prawdziwych kibiców piłki nożnej. Mi
        obojętny kolor skóry... STAND UP, SPEAK UP! Kto chce pogadac? 5364836 (gg)
    • Gość: glogi Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.pptp.stw-bonn.de 28.06.05, 12:34
      Tradycja?! Rasistowska tradycja kolego. Nie chca goscia, bo jest czarnoskory -
      to nie jest rasizm? A co nim wedle ciebie bedzie? Jak go zapakuja do komory
      gazowej albo rozwala kijami basebollowymi?
    • cresovia ale poje..i 28.06.05, 12:35
      "kibice"..... buraki!!!!
    • o2o2o6 Koszmar... 28.06.05, 12:39
      Brrrrrr...
      Co na to organa ścigania?
    • Gość: Korona!!! Re: Tradycja IP: *.wh12.tu / *.wh12.tu-dresden.de 28.06.05, 12:43
      Jak najbardziej tradycja, K-K-K-hitlerowska. Ale przeciez Adolf nie byl taki
      zly, w obozach mozna bylo od czasu do czasu zagrac meczyk. Biala duma, hahaha,
      na ch... wam Brazylijczyk? Stado bialych niedzwiedzi zalatwi temat.
      • o2o2o6 Herr 28.06.05, 13:00
        z charakterystycznym wąsikiem musiał na Olimpiadzie'1936 ścierpieć widok
        czarnych sportowców, a ciemnogrodzcy i tego nie chcą. Gorsi od pana A.H.
    • Gość: Tytus Hernani dziś podpisal umowe z kielecka Korona:) IP: 82.160.248.* 28.06.05, 12:50
      www.korona-kielce.pl/show.asp?id=3917 dziś piłkarz podpisał umowe z kieleckim klubem.
      • antybehemot Re: Hernani dziś podpisal umowe z kielecka Korona 28.06.05, 12:56
        i mam nadziej ze Ci co tak krzyczeli "on albo my" dotrzymja słowa i nie beda
        pojawiac sie na meczach KORONY , krzyz na droge !!!!

BRAWO ZARZAD !!!!
    • burek_polny Rasizm w Kielcach ??? TO JUZ BYLO. 28.06.05, 13:02
      W 1945 roku, jesli ktos zapomnial. Niech nam zyje nowa metroSTOLYCA naszego
      kraju... :///
    • Gość: PZPN--WON!!! Paru debili nie moze dyktowac warunkow calemu IP: *.bredband.comhem.se 28.06.05, 13:17
      miastu i klubowi. Dobra okazja, aby wladze klubu zajely stanowisko jednoznaczne.
      Inaczej pomysle, ze Kielce nalezy uznac za czarna dziure na mapie Polski.
    • Gość: black panther Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.aster.pl 28.06.05, 13:31
      miasto liroya a on ich nie nauczyl milosci do czarnych ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka