kubsio Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 11:56 Niegdy nie mogłem na mapie znaleźć Ciemnogrodu, a teraz wiem że to Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Hernani podpisal kontrakt IP: *.crowley.pl 28.06.05, 12:17 przeczytaj sobie: www.korona-kielce.pl/show.asp?id=3917 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:00 ale burakow nam weszlo do ligi!!! koroan "biały klub" buhaha co ze debile!!! i tak wam LEGIA zloi dupe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot HERNANI W KORONIE !!!!!!!!!! 28.06.05, 12:01 nastepny co uoglólnia wszystko i wszytskich www.korona-kielce.pl/show.asp?id=3917 cieszmy sie bo ANTYrasizm zwyciezył HERNANI W KORONIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tas Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.poczta.okay.pl 28.06.05, 12:00 to nie rasizm to już faszyzm -debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic APEL IP: *.kolporter.com.pl 28.06.05, 12:02 MOŻE TO JEST DOBRY MOMENT, ŻEBY ZAŁATWIĆ PROBLEM PSEUDOKIBICÓW W CAŁEJ POLSKIEJ LIDZE!!! KTO JEST ZA??? JAKIEŚ PROPOZYCJE??? (BO PZPN TO CHYBA NIC NI WYMYSLI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:03 Ciekawe, bo w Koronie gra też Brazylijczyk Hermes i jakoś się nie oburzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niger Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 212.160.172.* 28.06.05, 12:05 wybiórcza jak zwykle w sparwach rasizmu klamie. Przeciez tam juz gral brazylijczyk i nie bylo problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot HERNANI W KIELCACH !!!!!!!!!!! 28.06.05, 12:07 tak gra HERMES i dlatego nie rozumiem tych debili którzy sa podobno kibicami KORONY. Nagle im zaczał przeszkadzac HERNANI bo jest czarny. Mowie i pisze jestem z Kielc ale wstydze sie ze ktos taki jest kibicem mojego ukochanego klubu jakim jest KORONA. Całe szczescie ze zarzad sie nie poddał i HERANI PODPISAŁ KONTRAKT Z KORONĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt STAND UP SPEAK UP IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 12:18 Kibice kupujcie opaski akcji Stand up speak up i pokażcie matołom że kolor nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lUBLINIANIN Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:06 W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE TO KORONA WYLĄDOWAŁABY W LIDZE OKRĘGOWEJ ALBO Z PUSTYM STADIONEM, BIAŁA SIŁA .... JAKI TEN NARÓD CIEMNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic wy jestescie nienormalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:08 Jak mozna dyskwalifikowac gracza z powodu koloru skory. Jestescie zalosni, nikt was nie chce na stadionach- ani pilkarze, ani dzialacze, ani normalni kibice. Z wami budowa klubu skazana jest z gory na porazke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyszalikowiec To szaleństwo, a nie kibicowanie IP: *.globit / 195.117.63.* 28.06.05, 12:11 Ależ to kompletnie zafajdany ten świat kibica w piłce nożnej !!! Jak można tak myśleć, to doprawdy postawa na poziomie człowieka całkowicie zacofanego i nie mającego nic wspólnego ze sportem. Takich pseudokibiców powinno się izolować od społeczeństwa,do czasu aż nauczą się czegoś od życia - przy obecnej postawie nie zasługują na nic, powinni siedzieć w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shnooreck Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.iweb.pl 28.06.05, 12:12 Korona do trzeciej ligi, dość nietolerancyjnej zaściankowej ligi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khas Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.pomorzany.v.pl 28.06.05, 12:15 w imieniu społeczeństwa chciałbym przeprosić tego piłkarza. to nieprawda, ze polacy to rasiści, ale po takim artykule jest mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiak Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:16 Cała Polska wstydzi się za Kielce , wstyd i to jeszcze miasto wojewózkie wstyd korona wstyd niektórzy kibice z kielc wstyd........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 12:16 Co za wieśniaki...Ale obciach... Powinien przyjść do klubu a wszyscy działacze, pilkarze i normalni kibice zaczac nosić opaski "Stand Up Speak Up" (półgłówkom wyjaśniam, że jest akcja przeciwko rasizmowi w futbolu) Pozdrawiam ludzi, którzy patrzą na umiejętności, a nie kolor skóry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.autocom.pl 28.06.05, 12:24 Jaka tradycja? Rasistowska!!! Co za palant! W USA mieli kiedyś taką ładną tradycje chodzenia w prześcieradłach, czapach do szpica i z pochodniami. Nazywajmy rzecz po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 12:25 To tak jak z tolerancją dla pedałów. Rasizm jest wtedy, gdy się wykonuje działania w stylu Ku Klux Klanu. Jeśli zaś tylko ma się pretensje o to, że taki człowiek ma grać w klubie, to nie jest rasizm. No bo jeśli Murzyn zostanie jednak graczem Korony, to wtedy jest dyskryminacja ludności białej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 212.234.85.* 28.06.05, 12:31 Jaki rasizm?? To Katoland, kraj ciemnoty i glupcow!! Odpowiedz Link Zgłoś
maskulinapablo Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 12:33 Zapewne Ku Klux Klan tez był swego rodzaju tradycją białych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:33 Przeczytałem wszystkie opinie i jedna tylko myśl atakuje moje zwoje mózgowe - 90% reakcji na newsa to reakcje agresywne, wulgarne, rasistowskie i ksenofobiczne. Większość z was, o nieszczęśni autorzy postów, jesteście tacy sami jak ci kibice z Kielc. Wniosek może być tylko jeden - wy wszyscy Kielczanie, Radomianie, Poznaniacy, Szczecinanie etc. jesteście tacy sami - przesączeni nienawiścią nie tylko do czarnoskórych ale i do samych siebie. Ja i pozostałe 10% autorów postów szczęśliwie się wyleczyliśmy z tego mentalnego defektu - czego także życzę wciąż przytłaczającej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victorec, Poznan STAND UP, SPEAK UP IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 12:38 Stand up Speak up, ja sie zaliczam do prawdziwych kibiców piłki nożnej. Mi obojętny kolor skóry... STAND UP, SPEAK UP! Kto chce pogadac? 5364836 (gg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glogi Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.pptp.stw-bonn.de 28.06.05, 12:34 Tradycja?! Rasistowska tradycja kolego. Nie chca goscia, bo jest czarnoskory - to nie jest rasizm? A co nim wedle ciebie bedzie? Jak go zapakuja do komory gazowej albo rozwala kijami basebollowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona!!! Re: Tradycja IP: *.wh12.tu / *.wh12.tu-dresden.de 28.06.05, 12:43 Jak najbardziej tradycja, K-K-K-hitlerowska. Ale przeciez Adolf nie byl taki zly, w obozach mozna bylo od czasu do czasu zagrac meczyk. Biala duma, hahaha, na ch... wam Brazylijczyk? Stado bialych niedzwiedzi zalatwi temat. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 Herr 28.06.05, 13:00 z charakterystycznym wąsikiem musiał na Olimpiadzie'1936 ścierpieć widok czarnych sportowców, a ciemnogrodzcy i tego nie chcą. Gorsi od pana A.H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Hernani dziś podpisal umowe z kielecka Korona:) IP: 82.160.248.* 28.06.05, 12:50 www.korona-kielce.pl/show.asp?id=3917 dziś piłkarz podpisał umowe z kieleckim klubem. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Hernani dziś podpisal umowe z kielecka Korona 28.06.05, 12:56 i mam nadziej ze Ci co tak krzyczeli "on albo my" dotrzymja słowa i nie beda pojawiac sie na meczach KORONY , krzyz na droge !!!! BRAWO ZARZAD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Rasizm w Kielcach ??? TO JUZ BYLO. 28.06.05, 13:02 W 1945 roku, jesli ktos zapomnial. Niech nam zyje nowa metroSTOLYCA naszego kraju... :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPN--WON!!! Paru debili nie moze dyktowac warunkow calemu IP: *.bredband.comhem.se 28.06.05, 13:17 miastu i klubowi. Dobra okazja, aby wladze klubu zajely stanowisko jednoznaczne. Inaczej pomysle, ze Kielce nalezy uznac za czarna dziure na mapie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black panther Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.aster.pl 28.06.05, 13:31 miasto liroya a on ich nie nauczyl milosci do czarnych ;] Odpowiedz Link Zgłoś