Dodaj do ulubionych

Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego

• Gość: Kisiel Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:31
      Rasizm i tyle. Tradycją tego nie mozna wytłumaczyć.
    • Gość: ART KIELCE DO MONGOLII IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.05, 13:40
    • Gość: koksp Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.damovo.com 28.06.05, 13:41
      jestem kibicem POLONII i jeżeli to prawda to wstydzę się ze mamy z wami zgode...
    • Gość: ToM Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 13:44
      banda kretynow, ot co.
    • Gość: Bart toz to czysty rasizm! IP: 218.111.201.* 28.06.05, 14:03
      i nie ma innej nazwy, a mowienie, ze to tradycja jest zenujace.
      przykre to; XXI wiek, srodek Europy, a tematem rzadza debile...
      Kielce raczej nie kojarza sie pozytywnie, teraz beda mialy jeszcze gorsza
      opinie.
      gratulacje dla "tradycjonalistow"...
    • Gość: nigger OBRZYDLIWE KLAMSTWO KOSZMARNEJ WYBIÓRCZEJ IP: 212.160.172.* 28.06.05, 14:07
      na pierwszy rzut oka widac jak dziennikarzyna klamie. Pojechal, spotkal dwoch
      lysych meneli pod brama, oni co pomarudzili a on napisal o tym pierdoly, ktore
      wybiórcza ktora szuka antysemityzmu i rasizmu tam gdzie go nie ma oczywiscie
      napisala na 1-ej stronie. A tu kontralkt podpisany juz z Hernanim.
      Wybiórcze "dziennikarze" zapomnieli dodac ze juz gra przeciez brazylijczyk w
      Koronie i jakos nie ma z tym problemu. Obrzydlistwo - szmtalawiec sdtraszny ta
      koszmarna.
      • Gość: gracho Wsiuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:08
        ..
    • Gość: miszon Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 193.0.117.* 28.06.05, 14:13
      Porażka.
      A już się ucieszyłem, że będzie pierwsza liga w moim województwie, a tu wygląda
      na to, że lepiej żeby chyba nie było. Przynajmniej bym się nie wstydził :-/ :(
    • Gość: Faldero Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.gdynia.mm.pl 28.06.05, 14:20
      Wszystko wskazywało na to ze Korona szybko moze stac sie normalnie
      funkcjonującym klubem europy. Niestety z takim podejściem szlikowców, droga do
      tego jest jeszcze bardzo długa. Ja się im nie dziwię. Zyją na kresach ,
      wiekszosc z nich w zyciu murzyna nie widziala.
      • Gość: miszon najpierw Warszawa, teraz Kielce IP: 193.0.117.* 28.06.05, 14:24
        Mam też spostrzeżenie - po tyum, jak stolica dała przykład całej Polsce w
        słynnych "paradach normalności" i innych, reszta kraju nie chce być gorsza i
        też pokazuje co potrafi :)))
    • Gość: widzewfan glupota IP: 80.51.180.* 28.06.05, 14:22
      A Hermes to niby jest biały?!
      tak to jest jak się ma kibicow...palantow ... cala Polska z was sie smieje :}
    • Gość: jack Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.msz.gov.pl 28.06.05, 14:23
      To koszmar ! Utrwala opinię o Kielcach ! Na kretynów nic się nie poradzi !
    • Gość: Lechia Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:25
      jeb.... czarnego. U nas tez ma grac malpolud i mi sie to nie podoba
    • zbyszko nazywanie kilelczan wieśniactwem obraża wieś 28.06.05, 14:25
      tradycja??

chodzi o tradycję rasistowskich pogromów???

ps:
      oprocz pogromu ten pipidówek kojarzy mi się z witkacym:

fragmencik:

Przeglądam w myśli wszystkich mych przyjaciół twarze
      I myślę sobie, och, psiakrew! czyż wszyscy są gó..arze?
      Ach, nie! Jest kilku wiernych, z tymi pojechałbym nawet do Kielc.
      A reszta? Ach, reszta, to jest gó.., proszę pani, wprost na szmelc.
      Pytacie mnie, czemu do Kielc, a nie do Afryki lub na Borneo?
      O, tam łatwiej przyjacielem być wśród tropikalnych puszcz,
      Niż gdy za ścianą woła ktoś: puszcz mnie pan, ach, puszcz,
      A pluskwy, ach, nietropikalne, mnożą się jak w aparacie tym "Roneo".
      O, tak w ohydnej wszawości małego miastka,
      Gdy metafizyk głąb wypiera dowolna wprost namiastka,
      Gdzie zamiast uczuć wszelkich są tylko jakieś marne substytuty,
      A miłość dają tylko, ach, nieszczęsne prostetuty
      (Bo krzywych zabrakło już),
      A syf i tryper biegną w krok tuż, tuż,
      Gdzie zwykła dorożkarska buda zastąpi wszelkie narkotyki świata,
      I gdzie jedyne piękno jest: na zgniłych domkach jakaś, proszę pani
      wieczorna, ta tak zwana, ach, poświata,
      I to wszystko na tle zupełnej nędzy
      W smrodzie u jakiejś gospodyni potwornej wprost jędzy,
      W ciągłej niepogodzie, co lepsza jest od słońca,
      Bo wtedy wszystko zda się bliskim już, ach, końca -
      Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako szczyt ohydy,
      Jak jakiś Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy (...)
    • Gość: Tooo Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 213.17.255.* 28.06.05, 14:29
      ja pi....e ale wiocha
    • Gość: goro_ Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.dolsat.pl 28.06.05, 14:30
      taa tradycja kultywujaca rasizm...
    • Gość: mmm kibice korony to bydło IP: 83.238.7.* 28.06.05, 14:34
      po prostu zwierzęta:(
    • Gość: uncom Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 82.201.254.* 28.06.05, 14:38
      fuck of kielc.&fuck of poland
    • Gość: wislak je..e scyzoryki IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:41
      wasza postawa obraza nasz kraj ktory uwazam za tolerancyjny
      Żółto czerwona to ku.. z kielc jest korona
    • Gość: MIK Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.autocom.pl 28.06.05, 15:00
      Ha ha ha!Niech całą Polska dowie się o bezdennej głupocie kibiców korony!
      Zawsze wiedziałem,że naprawde jesteście prostakami, a teraz cała prawda wyszłą
      na jaw!
    • Gość: En jaki rasizm, jaka tradycja? to debilizm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:00
    • Gość: Kibic KORONY Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.kolporter.com.pl 28.06.05, 15:02
      Sprawa zamknięta :))

www.korona-kielce.pl/
    • Gość: anty-rasista Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 212.182.87.* 28.06.05, 15:04
      Tradycja? Co Ty człowieku opowiadasz? Tradycją może być zatrudnianie np.
      polskich piłkarzy, a nie zawodników, którzy mają biały kolor skóry (nawet
      zagranicznych). To już nie jest tradycja tylko RASIZM!!! A tak a propos
      tradycji - czy tradycyjna nazwa klubu z Kielc to Kolporter? Przy zmianie nazwy
      kibice chyba nie protestowali...
    • Gość: krzybu Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 62.231.63.* 28.06.05, 15:04
      Polska zasciankowa PARANOJA!!!!
    • Gość: witkacy Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:06
      Witkacy - Do przyjaciół gó..arzy

Przeglądam w myśli wszystkich mych przyjaciół twarzeI myślę sobie, och,
      psiakrew! czyż wszyscy są gó..arze?Ach, nie! Jest kilku wiernych, z tymi
      pojechałbym nawet do Kielc.A reszta? Ach, reszta, to jest gó.., proszę pani,
      wprost na szmelc.Pytacie mnie, czemu do Kielc, a nie do Afryki lub na Borneo?O,
      tam łatwiej przyjacielem być wśród tropikalnych puszcz,Niż gdy za ścianą woła
      ktoś: puszcz mnie pan, ach, puszcz,A pluskwy, ach, nietropikalne, mnożą się jak
      w aparacie tym "Roneo".O, tak w ohydnej wszawości małego miastka,Gdy metafizyk
      głąb wypiera dowolna wprost namiastka,Gdzie zamiast uczuć wszelkich są tylko
      jakieś marne substytuty,A miłość dają tylko, ach, nieszczęsne prostetuty(Bo
      krzywych zabrakło już),A syf i tryper biegną w krok tuż, tuż,Gdzie zwykła
      dorożkarska buda zastąpi wszelkie narkotyki świata,I gdzie jedyne piękno jest:
      na zgniłych domkach jakaś, proszę paniwieczorna, ta tak zwana, ach, poświata,I
      to wszystko na tle zupełnej nędzyW smrodzie u jakiejś gospodyni potwornej
      wprost jędzy,W ciągłej niepogodzie, co lepsza jest od słońca,Bo wtedy wszystko
      zda się bliskim już, ach, końca -Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako
      szczyt ohydy,Jak jakiś Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy.A może
      piękne to jest, ach, miasteczko, ach, i nawet miłeI niełatwo jest w nim złapać
      nawet kiłę...W każdym razie tam przyjacielem być i w tych warunkachTrudniej
      jest niż w afrykańskich najpiekielniejszych wprost stosunkach.Gdy człowiek gębą
      sra,A tyłkiem podpatruje obroty gwiazd i mgławic dalekich spirale,Gdy mu
      muzyczka skądsiś gra,A on gdzieś przy powale wydusza miliony pluskwich
      gwiazd,Gdy beznadziejność dusi jak ohyda iśmierdząca zmora,Gdy człowiek sobie
      siebie widzi jak cuchnącego własnym sosem, ach,potwora -Może to wszystko
      przejdzie, ach, a może nie,W każdym razie to jest wszystko bardzo fe.A do tego
      napisane nie krwią, a gównem, bardzo źle.Ja nie chcę tego, nie, nie, nie!I nie
      chcę, potąd mam już ich,Przyjaciół mych, gó..arzy tych.Wolę bydło wprost,
      koty, nie mówiąc o psach,Robaki, pluskwy, jakieś automaty,Nawet takie, jak na
      stacjach, choć bez twarzy,Co nie mają ni mamy ni taty,Bo wiem, że kot nie
      kłamie miaucząc,A pies swym szczekaniem,Że krowa mi nie siknie witriolejem w
      pysk, tylko mlekiem,Że pluskwa... ale szkoda gadać, proszę pani,Że świat się
      roi od drani.Że, gdy, na przykład, w automat włożę groszy pięć,To wyjdzie mi na
      pewno czekoladka, A nie kłamliwa mowa, brechnia obłudna i już zbyt, wprost
      nader hadkaW swym śliskim kłamstwie,W zaczajonej za nim złośliwości, chęci
      krzywdyI zlekceważenia, ach, i zwykłym chamstwie.Automat nie będzie obśliniać
      mnie i dusić aż do bólu rąk mych z czułości,A potem za plecami, albo i przed,
      to wolę nawet już, robić małychobrzydliwości,W imię jakichś urojonych zalet i
      cnótCzekając na swego wniebowzięcia już za życia cud -Bo on jest taki dobry,
      ach, i doskonały,Że nie wiadomo już, czy nawet on oddaje kały...Może on nie sra
      i nie robi pipi,Tak, ścierwo, doskonały jest,Że w samo piękno zamienia się jego
      najpospolitszy gest:Jakieś dłubnięcie w nosie,Czy umazanie ręki w jakimś
      własnym sosie,Co lepszy jest od majonezu,Gdy organ, co go wydaje, piękniejszy
      od świątyni Diany jest z Efezu...I tak nie znoszę w ogóle obłudnych
      gó..arzy,Ale gdy mymi przyjaciółmi jeszcze śmieli byćI potem się zdemaskowali-
      Tym gorzej, jeśli się w gó..arstwie swym tak długo dekowali -To taki mnie
      porywa wstyd, że mi jest z tym wprost nie do twarzy!Precz ode mnie, gatunku
      wraży!Niech mi się nie śmie żaden z was nawet śnić,Bo będę pluć jak Arab i bić!
      Niech mi się o nim nigdy więcej najlżej nawet nie zamarzy,Bo wszystkich razem w
      kupieZwalę czym popadło - dla ekonomii - po olbrzymiej wspólnej dupie.

• Gość: Jan Pawel II Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 194.72.144.* 28.06.05, 15:07
      ... a juz myslalem, ludzilem sie, ze to byl tylko sen...
    • Gość: wylom Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.05, 15:11
      Co za idioci!
      Zycze im spadku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka