Gość: Vieri IP: 158.75.130.* 12.07.05, 10:05 No i skończył się Dudek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariuszekc Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: 80.51.250.* 12.07.05, 10:11 Ojj nie powiedzialbym ze Dudek sie skonczyl.. Era Dudka dopiero nadchodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmo Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:16 Wracaj Juruś do Feyenordu na ciepłą posadkę. W Polsce i tak jesteś nr 1 a trzeba grać a nie pierdzieć w stołek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drenaz mozgow Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.access.as9105.com 12.07.05, 10:36 trzeba grac a nie pierdziec w slupek. Odpowiedz Link Zgłoś
krystoff Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka 12.07.05, 10:22 no to Dudek zmienia klub raczej, oszczędzaja chłopaka żeby sobie jeszcze w pucharach gdzie indzie pograł szkoda :( ale moż enie ma tego złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jokasty Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:29 To bylo oczywiste. Dudek to kiepski bramkarz i tylko kwestia czasu bylo pozbycie sie go przez Liverpool. Teraz przejdzie do jakiegos jeszcze bardzie szmaciarskego klubu np. w lidze francuskiej - i polska prasa wybuchnie entuzjazmem -juz widze te tytuly "Dudek w wspanialym klubie z wielkimi tradycjami!!! np. Lille albo Metz" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kin do Jokastego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:32 HWD Jokastemu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: do Jokastego IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.07.05, 10:39 true,true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: .1.* / 80.150.16.* 12.07.05, 13:18 Z jakiego drzewka spadles ludziku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.05, 13:55 No i wystrychneli go na Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.aster.pl 12.07.05, 10:43 Czytam Wasze wypowiedzi i w kontekście gry w reprezentacji myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłby klub, gdzie w ogóle by grał. A dopóki np. w Barcelonie broni Victor Valdes, w Realu Madryt - Casillas, w Manchesterze - van der Saar, Juventusie - Buffon, Lazio - Peruzzi ( zresztą rezerwowym o ile wiem jest Marchegiani ) i tak można wymieniać w nieskończoność - Dudek zawsze będzie rezerwowym. Bo żaden trener nie dopuści to tego, aby np. ww siedzieli na ławce. I z kolegą Jokastym nie zgodzę się, że Dudek to kiepski bramkarz, albo z tym co zaczął wątek, że Dudek się skończył ( mimo tych wpadek, które miał ). Ale w pełni się zgodzę, że takie Lille, Nice czy Metz ( może to nie ta półka co ww ) też jest rozwiązaniem, bo przyjamiej bedzie grał. Bo jak by siedział na ławce o klubie z tzw. nazwą, to nie bedzie miał w ogóle formy przed meczami reprezentacji, a przecież przed nami najważniejsze mecze jesieni: z Austrią, Walią i Anglią. A bedzie tak, że gra Dudka w innym klubie pokaże, jak wielki błąd popełnił Benitez kupując Reinę. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista do Miki'ego, fantasty ... IP: *.kingedwardvi.bham.sch.uk / 194.207.237.* 12.07.05, 11:11 Wydaje mi sie, iz bez sensu jest porownywanie Dudka z bramkarzami z elitarnej 20-30 zespolow europejskich. To nie tak, iz "zaden trener nie dopusci by rezerwowym byl Valdes/Buffon/itp. a gral Dudi" tylko po prostu trenerzy to zawodowcy (Benitez takze!), ktorzy swietnie wiedza kto jak gra. To nie tak, jak chce mnostwo rodakow Dudka, iz sie przeciw niemu uwzieli (Benitez, Anglicy, mafia, Zydzi, cyklisci, masoni - niepotrzebne skreslic), a "on im jeszcze pokaze" - Dudek jako bramkarz jest sredniakiem, ktory powinien sie cieszyc, iz chce go Feyenoord i jak najszybciej tam wyladowac. To oczywiscie pod warunkiem, iz chce jeszcze grac a nie grzac lawe (czy nawet jej nie grzac) za ciezkie pieniadze w Liverpool. Moze go i zechca w Lille, czy Nice - ale nie powiedziane, gdyz Dudek ani nie jest juz perspektywicznym bramkarzem (jak chocby Boruc, ktory wyladowal w Celtiku), ani tak dobrym jak inni (jak chocby van der Saar). To obecnie II liga europejska, choc dla wiekszosci krajowych fantastow to wszystko jest "konspiracja anty-polska". Pozdrowienia glownie dla ... realistow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: *.aster.pl 12.07.05, 12:04 Ty chyba nie zrozumiałeś mojego postu. Ja nie porównuję, tylko stwierdzam, po jaką cholerę pchać do do takich klubów, jakie wymieniłem w poście. Bo każdy to wie, że tak będzie cieniem tych najlepszych. Ja napisałem, że moim zdaniem niech gra tam, gdzie napewno będzie grał, gdyby miało to być Lille, Nice czy Metz, albo nawet Wisła Płock czy Amica. A może i perspektywiczny nie jest, ale jest doświadczony i jego doświadczenie ( gra w Feyenoordzie i Liverpoolu ) się przyda innym klubom. A mówisz, że nie jest perspektywiczny - a czy Dino Zoff, Peter Schilton czy Manfred Burgsmueller byli perspektywiczni, jak grali w reprezentacjach swoich krajów czy swoich klubach mając pod czterdziestkę? Pozdrawiam kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: *.kingedwardvi.bham.sch.uk / 194.207.237.* 12.07.05, 12:20 ok - zle Cie w takim razie zrozumialem, inna sprawa, iz dalej uwazam, iz Dudek juz nikomu niczego nie pokaze. I to mimo swego doswiadczenia (wymienieni przez Ciebie "starzy" bramkarze do konca kariery grali na o wiele wyzszym poziomie od obecnie prezentowanego przez Dudka; gra tak - swietnie - zreszta i van der Saar, ktory mlodzieniaszkiem nie jest a jednak jego wlasnie zatrudnili w Manchester Utd.). Masz racje - tez uwazam, ize lepiej by bylo (dla polskiej reprezentacji, gdzie Dudek nadal jest lepszy od innych bramkarzy) by gral, niz grzal lawe Realista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur TY LEPIEJ SIE ZAMKNIJ... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 12.07.05, 13:06 bo nie wiesz o czym mowisz.Ty pewnie nie widziales tego dlugasa Saar'a jakie on szmaty wpuszczal. MANCHESTER to obecnie druzyna dziadow i ten holenderski dziad do nich dzisiaj pasuje.Pogra pewnie pol roku i bedzie po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: TY LEPIEJ SIE ZAMKNIJ... IP: *.aster.pl 12.07.05, 13:21 Chłopcze, uspokój się. Twoich aroganckich postów pewnie nikt nie będzie czytał. Nie zachowuj się jak "krowa, która dużo ryczy, a mało mleka daje". Jeżeli tak uważaj, to "walcz" na argumenty, a nie na ubliżanie i na nieprzyzwoite odzywki do innych. Popatrz na mnie i na realistę. Różnimy się w wypowiedziach, ale swoje tezy podpieramy argumentami, a nie "krzykami i chamskimi odzywkami w stylu: zamknij się" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur CO ZA 'KULTURA.' w tych 'znawcach futbolu'..? IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 12.07.05, 14:29 Obrazanie pana Dudka jako czlowieka jest chamstwem, a nie moja wypowiedz. Chamstwem sa wasze zawistne, 'serdeczne' zyczenia, zeby zmnienil klub i gral za pol darmo, wypominanie mu latami kilku bledow, ktore popelnil,to jest chamstwo. A gdyby tak odmowil on grac w reprezentacji Polski, to pewnie okrzyknieto by go zdrajca narodowym - to jest chamstwo polskich 'kibicow' .Polska niezyczliwosc dla ludzi i swiata, brak tolerancji jest chamstwem, ' kulturalny znawco' pilki noznej !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: CO ZA 'KULTURA.' w tych 'znawcach futbolu'..? IP: *.aster.pl 12.07.05, 14:44 Czytam Twój post i dochodze do jednego wniosku. JESTEŚ GŁUPSZY NIŻ TEGO USTAWA PRZEWIDUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur WIEDZIALEM, ZE JESTES KIBOLEM !! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 12.07.05, 15:01 I CHAMEM,ale w restauracji juz potrafisz sie zachowac - nie plujesz na podloge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: WIEDZIALEM, ZE JESTES KIBOLEM !! IP: *.aster.pl 12.07.05, 15:24 Człowieku u diabła, czy Ty dokładnie nasze posty czytasz. Kto tu obraża Dudka. Ja Ci już powiedziałem, my się faktami podpieraliśmy prowadząc dyskusję. A Ty koledze realiście odpisałeś "zamknij się". A mnie nazywasz chamem. No człowieku. Poczytaj uważnie nasze psty, a potem zastanów się, czy powinniśmy sobie ubliżać nawzajem. A jeżeli ktoś kogoś tu obraża ( Dudka, innego forumowicza ), to adresuj swoje tego typu uwagi do właściwych osób. Zresztą, co się bedę tłumaczył. Nie mam zamiaru tego robić, bo tłumaczą się winni. A Ty jak chcesz, tkwij sobie dalej w swoich przekonaniach. Masz prawo, ktoś wymyślił demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: *.aster.pl 12.07.05, 13:15 Nie pisze tego przez złośliwość, ale życzę Tobie, wszystkim i sobie może również, abyśmy odszczekali te słowa i aby był bramkarzem, który jeszcze coś pokaże. Może powiesz, że przeze mnie przemawia szowinizm i może to i prawda. Bo ja zawsze ( nie tylko pod względem zainteresowania piłką, gry naszych, ale równiez i w swoim życiu zawodowym i prywatnym ) byłem optymistą. Chociaż Dudkowi bedzie cholernie trudno udowodnić to ( zarówno w Liverpoolu, innym dobrym klubie czy nawet w jednym z teoretycznie najsłabszych polskich klubów ), że jeszcze słaby nie jest, ale ja osobiście jeszcze go nie przekreśliłem w przeciwieństwie do innych, co widze tu po postach. Nie wiem, ile masz lat, ale może pamiętasz przypadek Jarosława Bako ( w latach osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych bramkarz ŁKS Łódź, Zagłębia Lubin, Besiktasu Stambuł, Lecha Poznań jakiegoś klubu z Izraela i na zakończenie kariery Stomilu Olsztyn ). Jego przejście z Besiktasu do Lecha było okrzyczane w 1993 roku hitem transferowym, a okazało się największym błędem działaczy z Lecha. Fatalna gra w lidze, w reprezentacji Polski ( 3:0 do tyłu z Anglią, 1:0 i 3:0 do tyłu w obu meczach z Norwegią ), Lechu Poznań w Pucharze Europy ( 5:1 dla Spartaka w meczu z ww, gdzie po trzeciej bramce Bako został zmieniony na Przybylskiego ). Taki bilans był bardzo fatalny dla .... najlepszego polskiego bramkarza w latach 90-ych. W podobnej sytuacji jest teraz Dudek. Jest teoretycznie najlepszym bramkarzem ( przynajmiej na niego stawia Janas ), a może mieć problemy z grą w lidze, pucharach itp. To, że wymienieni przeze mnie piłkarze grali na nieco wyższym poziomie, to nie ulega wątpliwości. Ja tylko chciałem napisac, że może nie jest perspektywicznym graczem, ale nie skreślonym. Jeszcze ma szanse pograć. Za takiego nieperspektywicznego piłkarza mógłbym uznać Wojciecha Kowalczyka, który ma tyle samo lat co Jerzy Dudek. Bo różnica między Kowalczykiem a Dudkiem jest taka, że Dudek grał, a Kowalczyk odkąd odszedł z Anorthosis Famagusta na Cyprze nie grał nigdzie. I on napewno mógłby mieć braki kondycyjnie w przeciwieństwie do Dudka, skoro przez okrągły sezon nie grał. Sorry za to określenie"życzę Ci, abyś odszczekał", ale nie było to złośliwe. Bo jak Dudkowi uda się udowodnić swoją wartość i przydatność do drużyny, to chyba każdy z nas, kto na Dudku postawił krzyżyk chętnie to zrobi. Chyba że ktoś ( nie zaliczam do takich Ciebie ) jest na tyle zarozumiały i zadufany w sobie, że wie lepiej od wszystkich, to niech będzie dalej i tkwi w swoich przekonaniach. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.05, 14:12 Witam Realiste.Nie zgadzam sie z toba ,ze Jerzy Dudek juz nikomu nic nie pokaze.Ma przeciez w domu jeszcze te stare spodenki z polfinalowego meczu przeciw Chelsee, gdzie pojawila sie na nich , tych spodenkach , ciemna plama w okolicach krocza. Pisal o tym takze tutaj m. in. niejaki " P ". Co prawda , na pilce noznej jest z tego faceta znawca jak z koziej _upy trabka , ale oczy ma jeszcze widocznie dobre. Musi byc jakis mlody i glupi szczyl. Tez uwazam , ze Dudek grac , inaczej znow pusci pare pieknych szmat w eliminacjach.Jak go nie chca niewdziecznicy w Liverpool , niech wezmie urlop bezplatny i wraca do Knurowa pograc .Lepiej to jak nic.Czuje , ze po moich konstruktywnych uwagach , zjawi sie tu wkrotce ten smieciarz " P ". Zbiera smieci w kublach wczesnie rano i potem wali flache i spi do poludnia.Ciekawe czy tu sie zamelduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: 80.48.189.* 12.07.05, 14:51 kostruktywne uwagi ślunzoka uciekiniera :) widzisz pomywaczu bylem tu wczesniej od ciebie, wiedzialem ze wpadniesz - w koncu temat o Jerzym Dudku,a nie o bramkarzu-szympansie z kraju do ktorego uciekles (bo robota za ciezka,bo sasiad w ORMO itd...) a teraz wracaj calowac niemieckiego pana po nogach w swym wysnionym raju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.05, 15:28 Oooooh! "P" - przejrzal na oczy.Wiem ze cie swiatlo dzienne razi i lepiej ci sie szuka w smietnikach miedzy 3 a 5 rano.Jak przyjade kiedys do was , daj cynk ktory to jest twoj kubel, przakleje ci dyskretnie 10PLN. walniesz se na moje zdrowie. I nie wspominaj juz wiecej o tych plamach w okolicy krocza na spodenkach pana Jerzego Dudka, bo mysle , ze plotkujesz . To byla tylko jedna plama, sredniej wielkosci. A teraz ,chopie, walnij se druga flache ( chyba na nia juz nazbierales ) i idz na lawke do parku spac. I poloz sie najlepiej na brzuchu , bo ludzie zobacza tez u ciebie taka ciemna plame.Lejesz podobno w gacie , bo masz slaby refleks w tym pijanym widzie.Dobranoc polski pijanico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: 80.48.189.* 12.07.05, 16:21 "przakleje" , "chopie"... ty nie wracaj do Ojczyzna bo ja podre ci kurtka ze skóra-filcu na która musiołeś robić caly miesiunc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.05, 17:51 "P". Chopie , bo nim jestes chlopie , tych subtelnosci mowy polskiej to ty ,alkoholiku nie pojmiesz nigdy. Ty jestes jednak chyba na denaturacie.Jak go pijesz? Z gwinta czy filtrujesz przez chleb? Wydaje sie jednak , ze z gwinta.Nawet nie probuj , knurze polski nizinny , myslec , ze mozesz mi dotrzymac placu jak rownemu.Musialbym sie od razu stad wycofac , tak obrazliwa dla mnie jest sama mysl o tym. Z czyms tak bezmyslnym jak ty wymieniac uwagi bylo moim najwiekszym bledem.Moja wina.Wieprzu, zostaw te perly , ktore ci tu rzucilem.Wiem.Tobie sie wydaje ,ze to byl wegiel ,ktory zresz codziennie dla dobrego trawienia.I wiecej mnie nie wspominaj , ty smierdzaca pomyjo.ty sobie zadaj tego trudu,szmato, i poczytaj twoje wczesniejsze belkoty, albo popros kogos po szkole , zeby cie w tym oswiecil.Koniec z toba dla mnie ,wieprzu.Bede zapowiadal kiedy pojade znowu do tego waszego polskiego Mexyku.Ustaw sie gdzies z boku i popros ladnie o jalmuzne .Mam na tyle.I nie zapomnij , mlocie i dresiarzu ze moj samochod ma rejestracje z Luxemburga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: do Miki'ego, fantasty ... IP: 80.48.189.* 12.07.05, 18:59 widzisz szczurku problem w tym ze internet zapewnia anonimowosc,pocisz te okulary za monitorem cherlawy czlowieczku i jedyne co potrafisz to flugac na lewo i prawo. w innym przypadku moja rozmowa z toba skonczylaby sie polamaniem tobie konczyn ,co sprawiloby usuniecie cie ze zmywaka i brak pracy. a teraz ulzyj sobie szczurku i poszczekaj sobie z tej drugiej strony tylko monitora nie zapluj farbowany ślunzoku ćwierćniemiaszku. nie masz ani narodowosci ani tozsamosci i na kolankach na forum POLSKIE wchodzisz...widzisz ja na forum niemieckie nie wchodze bo nie mam po co - a ty tam jestes tylko popychadlem-zdrajczykiem ktory nieudolnie probuje sie dowartosciowac opluwaniem Polski i Polakow i szuka poklasku na polskim forum ,gdzie wszyscy na ciebie leja bo nic sensownego jeszcze tu nie napisales. A przepraszam napisales szereg bardzo interesujacych rzeczy,a pozniej zmieniajac nicka (ip sie juz nie dalo) poparles slowami SWIETNY TEKST. tak ze caluj stopy niemieckiego pana,ktory dal ci prace i badz laskaw nie zasmiecac tego forum swoimi wpisami. PS: Boisz sie ze na forum np takiego "Bildu" nawrzucaja ci od polaczka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hilevel sdkonczyl sie dudek IP: 83.238.4.* 12.07.05, 11:27 a on kiedys sie zaczal? farta mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sdkonczyl sie dudek IP: 5.6.* / *.dnb.com 12.07.05, 11:55 sam sie skonczyles pajacu.dudek jest jednym z najlepszych bramkarzy i tylko glupie 3-4 wpadki przeszkodzily troche w karierze i rzeczywiscie byloby lepiej gdyby przeszedl gdziekolwiek rzeby tylko gral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun Dudka Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.range86-129.btcentralplus.com 12.07.05, 11:58 Manager Liverpool'u miesza w klubie. Do Ligi Mistrzow wszedl fuksem. Mamil Gerarda, az ten byl gotow odejsc a wczesniej oszukal Dudka. Nie robi sie czegos takiego wobec kgos kto zrobil dla klubu tyle co Dudek. Zycze Dudkwoi, aby jak najszybciej sie przniosl do innego klubu i nie zadawal sie z nielojalnym bossem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Niestety ale w tym roku kibicuje przeciwko LIVERPO IP: *.waw.prokom.pl 12.07.05, 12:51 chciałbym, żeby zatęsknili za Dudkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur I ZATESKNIA !!! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 12.07.05, 13:19 Hiszpanie opanowali ten Liverpool i ZA ROK ALBO DWA ICH WSZYSTKICH NA ZBITY PYSK WYRZUCA. Niech zaczna tylko przegrywac, to Angole im nie popuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: I ZATESKNIA !!! IP: *.aster.pl 12.07.05, 13:34 Też tak może być. Jak Liverpool przegrywał, gdy Kirkland stał w bramce ( albo gdy był kontuzjowany ), to Panu Houllierowi powiedziano do widzenia za faworyzowanie wielu piłkarzy. I Benitezowi mogli to samo i teraz powiedzieć za ligę angielską, ale zdobycie Pucharu LM go uratowało. Ale zobaczymy na jak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: I ZATESKNIA !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.05, 14:38 Hiszpanie nie tylko opanowali Liverpool , ale , bezczelni, wycofali takze swoje wojska z Iraku .Nie rozumiem dlaczego Anglicy za to ich nie wywala i nie przyjma wiecej Polakow.No w koncu kto jest najwierniejszym lizy...,sory sprzymiezencem USA I W. Brytanii. No kto?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur DOJCZE,bo im sie juz wydaje... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 12.07.05, 14:50 ze moga siedziec przy jednym stole z porzadnymi ludzmi.TERAZ LIZA PUTINA, bo poglaskal SZRYDERA po glowie i podtrzymal na duchu cieplym slowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiądz do schuja (i) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:59 S ...ja się pan urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzamro www.sportfutbol.forum.glt.pl - ZAPRASZAM NA NOWE F IP: 82.177.97.* 12.07.05, 13:03 www.sportfutbol.forum.glt.pl ZAPRASZAM NA NOWE FORUM PIŁKARSKIE! Szukam moderatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 12.07.05, 13:19 Bóg ma rozwiązanie tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: 80.48.189.* 12.07.05, 13:33 Temat Dudek i jeszcze schuja sie nie pojawil ? co jest grane ? poszedl sobie ? nie... to niemozliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Ten folksdojcz juz sie pojawil i ciebie serdecznie IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 12.07.05, 14:41 wspomina,RZUC MU JAKIES 'ZYCZLIWE' SLOWA NA POWITANIE,NA TYM POLEGA ' KULTURA' OSOBISTA. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 I tacy sa Angole ! 12.07.05, 14:22 Dudek olej ich jak najszybciej, nie licz na to ze ktos znowu zlamie reke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur PRZECIEZ TO SPANIOLE A NIE ANGOLE, IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 12.07.05, 15:11 TYLKO ZE W ANGIELSKIM KLUBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.lodz.mm.pl 12.07.05, 14:30 Nie ma co rozpaczac. Przypomne co bylo dwa lata temu w Realu Madryt: Real wlasnie zdobyl mistrzostwo kraju. Trener del Bosque, ktory mial najwieksze sukcesy z Realem w ostatniej dekadzie (na oko dwie Ligi Mistrzow, dwa mistrzostwa Hiszpanii plus jakis puchar interkontynentalny), zostal bez mrugniecia okiem zwolniony nazajutrz po wygraniu mistrzostwa (nie przedluzyli mu kontraktu). I sluch po nim zaginal. Kapitan Realu, Hierro, tez nie doczekal sie przedluzenia kontraktu. Legenda druzyny, tak jak teraz Raul, ale co z tego. Grywal slabo, to mu podziekowali. I tez sluch po nim zaginal (gdzies w Arabii gral). Powiem tak: Dudek, Krzynowek, czy Zurawski, to sa supermegagwiazdy ale tylko z polskiego punktu widzenia. Europa nie bedzie sie z nimi patyczkowac. Z duzo wiekszymi sie nie patyczkuje. (Co sie niestety nie tyczy klubow...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 liga Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.netvisao.pt 12.07.05, 14:38 1 liga czysta jak krysztal, wiec moze pogadamy o drugiej lidze? Co nowego z aferzystami i lapownikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dart Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.egb.pl 12.07.05, 15:41 Jurek wracaj do Feyenordu tam będą cię szanować jako najlepszy Polski bramkarz musisz grać mając kontakt z czołówka bo przecież jest jeszcze reprezentacja i mistrzostwa świata.No cóż jakoś niektórzy ludzie (europejczycy) nie bardzo mogą znieść że Polacy odnoszą sukcesy ale widać taki nasz los. Kwestia czasu jeżeli nie bedziemy sie dawać ponizać to nadejdą jeszcze tłuste lata .Pozdrowienia Bydgoszcz jest z tobą i trzymamy kciuki i czekamy na kolejne sukcesy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Liga Mistrzów rusza bez Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:53 Reina da doopy, to pewne, a benitez wtedy puści pawia tak krótko bedzie wyglądać ten sezon liverpoolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol Taki z ciebie Vieri, jak z koziej d... traba! IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 12.07.05, 16:53 A za Panem Jerzym Dudkiem to mozesz nosic rekawice. Jesli ci pozwoli. Gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk pamiętacie Matyska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:30 szukał klubu zamiast siedzieć w rezerwie za niezłe pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: pamiętacie Matyska? IP: *.aster.pl 12.07.05, 17:35 Bo chciał grać, a jak wtedy, gdy doznał kontuzji w Oslo w 2001 ( wygraliśmy 3:2 ), to Bayer sprowadził z HSV Hansa - Joerga Butta ( mam nadzieję, że go dzisiaj zobacze na TVN w meczu Legii z Bayerem ), to wiadomo było, ze Matysek sobie nie pogra w Bayerze. I chwytał się jak tonący brzytwy nawet takich klubów jak Zagłębie Lubin czy RKS Radomsko. Ale przypadek Matyska był taki, że wszystko spaprała mu ta kontuzja w meczu z Norwegią, że musiał za niego wejść.... Jerzy Dudek. Pozdrawiam kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radical normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:35 przeciez to normalne, wystarczyc nawet spojrzec w hisorie polski,zawsze jestemy tak traktowani. po prostu: "murzyn zrobil swoje". przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista smutne to podsumowanie - tak jak w mym I liscie IP: *.range217-42.btcentralplus.com 12.07.05, 21:50 .... pisalem malo na tym forum rzeczowej, konkretnej wymiany zdan/pogladow. Statystyka wieczorna mowi za siebie: nie ma wiec sensu pisac wiecej widzac, iz ponad 80% polskich kibicow to jednak fanatyczna i ciemna tluszcza widzaca w losach Dudka spiski Anglo-Hiszpano-cyklistow. Koncze wiec wizyte ze smutkiem: maja ludzie i komputery i dostep do internetu, i czas na to, brak im jednak dostepu do ........ rozsadku, trzezwosci, rozumu, sprawiedliwej oceny rzeczywistosci. Pozdrowienia dla nielicznych myslacych, reszta zdazy mnie pewnie jeszcze do polnocy niezle potraktowac (np. z ... obcasa...)! Odpowiedz Link Zgłoś