Dodaj do ulubionych

Widzew Łódź z minusowymi punktami

IP: *.chello.pl 28.07.05, 19:46
no ladnie to Piast,Arka i Zaglebie ktore handlowaly punktami zostaly
lagodniej potraktowane !!! i to ma byc sport?????
Obserwuj wątek
    • Gość: tomaszewski-clown Re: clown triumfuje IP: 213.25.189.* 28.07.05, 19:56
      Brawo spocony jasiu! udało się! ukarał pan Widzew

PZPN działa jak za komuny

odechciewa mi się tego kraju
      • Gość: ado Widzewek myslał,że jawny przekręt ujdzie mu płazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:00
        nie ma tak dobrze. Wszyscy wiedzieli, żę Miller im załatwił licencję, nawet
        wiceprezes stowarzyszenia RTS pisał na forum, że "jedyna osoba , której
        zawdzięczamy licencję, to Leszek Miller" - a teraz nagle zdziwienie
        • gadery Re: Widzewek myslał,że jawny przekręt ujdzie mu p 29.07.05, 08:36
          Kiedy byla zalatwiana licencja to Miller byl juz kompletnie spalony. Jakby
          wystapil o licencje to z pewnoscia by jej Widzew nie dostal.
      • Gość: Enio Boniek popędził półgłówka IP: *.rev.vline.pl 28.07.05, 22:04
        bo pętał się po stadionie Widzewa i za to brał kasę to teraz się odegrał.A
        pasuje do tej roboty jak kij do d.py.Potrafi tylko zapienić się jakby wracał z
        wielkiej pardubickiej i jazgotać bez ładu i składu.Etyk zasrany.
        • Gość: Qubak Re: Boniek popędził półgłówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:37
          skoro "A pasuje do tej roboty jak kij do d.py" to znaczy, że raczej pasuje!!!
          Kij i d.pa to dobra para :-))))))))
    • leszek.zory Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 28.07.05, 19:58
      piast !? przecież dostali jeden punkt i 70 tysięcy więcej lolku
    • Gość: F.C. CZĘSTOCHOWA Re: Widzew Łódź FOREVER IP: 195.116.125.* 28.07.05, 19:59
      SZKODA SŁÓW. SKANDAL !!!!
    • Gość: F.C. CZĘSTOCHOWA Re: Widzew Łódź FOREVER IP: 195.116.125.* 28.07.05, 19:59
      SZKODA SŁÓW. SKANDAL !!!!
    • Gość: kibol Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.07.05, 20:01
      Tomaszewski z resztą bandy świetne podejmują decyzje.A co z Arką i Piastem może
      jakaś degradacja za handelek panie Tomaszewski??!!
      Dajcie spokój wreście temu Widzewowi... co Wy barany od niego chcecie
      przeszkadza Wam to że dzięki panom Bońkowi i Szymańskiemu Widzew podniósł się z
      kolan. I pan jest z Łodzi panie Tomaszewski???????????????????/
      • Gość: Marko Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:49
        to GKS zdegradowali ,a taki widzew zmienia sobie podmiot i jest ok co?czemu GKS
        nie może tego zrobić.Gdyby tak gdyby wszystkich potraktowali to do B klasy
        spadła by popłowa ligi!!!To wszystko jest śmieszne.
        • gadery Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 29.07.05, 08:40
          O to to sie radze zapytac kibicow GKSu, jego obecnego prezesa oraz prawnikow
          (najlepiej jesli znaja sytuacje prawna GKSy). Widzew zrobil wszystko zgodnie z
          litera prawa. I nie ma zanczenia czy to sie komus podoba czy nie. Mam nadzieje,
          ze pan Andrzej G. nie zobaczy ani jednej zlotowki.
    • Gość: robels Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 28.07.05, 20:05
      CO TEN PZPN WYRABIA!!! TO WSZYSTKO TO OGROMNA PARANOJA!!!
    • absolwent23 Widzew Łódź z minusowymi punktami 28.07.05, 20:14
      do władz PZPN - popatrzcie na Włoski Związek Piłki Nożnej i przykład bierzcie !
      • Gość: Zoltan Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.07.05, 22:20
        Jest tu tylu kretynów , którzy się tak pieklą jakby to im WIDZEW coś był
        winien !To jest WIELKI WIDZEW i nikt ani nic GO nie złamie !!! Do wszystkich
        buraków - wara wam od ŚWIĘTOŚCI WIDZEWA ŁÓDŹ !!!
      • gadery Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 29.07.05, 08:44
        Gdyby wzieli to Widzew by zaczynal tak jak GKS od IV ligi. Bez dlugow bo prawo
        jest prawem (analogicznie jak GKSa zreszta). A skoro pozowlili grac od 2 ligi
        to juz nic z tym zrobic nie moga. A o kasie to sobie klub przyjaciol Andrzeja
        G. moze zapomniec.
        Polonia nadal gra w I lidze. Jak pilkarze sie buntowali o kase to ich za kare
        do rezerw przesuneli. I nic a klub zrobil to samo co Widzew.
    • absolwent23 Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 28.07.05, 20:14
      sprawiedliwości nie ma niestety
      • Gość: mati.pl Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:27
        wlasnie nie ma sprawiedliwosci:
        -widzew za przekrety nie zostal mocniej ukarany, dostal tylko tyle, ze to smiech
        na sali, gks za przewalki finansowe spadl na ryj
        -arka i piast nadal sa w swoich ligach, tak samo jak zaglebie l. i polar :(
        -a Legiuni za to, ze wysoko wygrala dowalili minus 6 pkt i zabrali mistrzostwo
        :/ mimo braku dowodow, co teraz sam polski zwiazek przewalow noznych przyznaje,
        jako bledna decyzje
        skoro biezemy slowackich sedziow, to moze wypozyczyc dzialaczy i pomysly z
        wloch, to wtedy rozpadnie sie klika stolkownikow z miodowej i pare druzyn spotka
        zasluzona kara ...
        Legia Mistrz :)
        • Gość: Widzew na zawsze ! Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.07.05, 22:24
          legia odką tylko pamiętam , to był złodziejski klub i do tej pory nie poniosła
          za to konsekwencji !!! Wara od WIDZEWA buraki !
        • Gość: Brumba Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.toya.net.pl 28.07.05, 22:59
          pie..sz jak posrany
          Widzew został uje..y z 1 ligi za długi przed zakończeniem rozgrywek....
        • gadery Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 29.07.05, 08:47
          Pamietam tamten sezon. To ybl kupiony mecz i kazdy o tym wiedzial. Calkowicie
          zaluzone odebrane mistrzostwo. A przewalka to byla. Legie wtedy powinni
          zdegradowac do III ligi.
          A co do dlugow Widzewa to prawo jset prawem i Widzew dlugow nie ma. Z
          pretensjami proponuje udac sie do Widzew SSA bo on dalej istnieje.
          • Gość: mati.pl Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:50
            to takie typowo zydowskie myslenie kalego :)
            zycze widzewowi szybkiego awansu do klasy A, bo mam nadzieje, ze was zdegraduja
            do klasy B, gdzie wasze pseudopilkarzyki grac powinni, poza tym co to za prawo?
            to znaczy, ze jak sobie narobie dlugow, to zmienie nazwisko i moga mnie
            pocalowac w ....? jaaaasne, dlugi bylo robic komu, splacac juz nie ?
            Boniek-Listkiewicz - jedna klika, widzew do klasy B !!!!
            • Gość: antimati matisratipaplati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:16
              paplesz bucu, idź się wypałuj...
            • gadery Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 29.07.05, 14:40
              Sam uprawiasz podwojne standardy. Jak Legia jest karana za kupowanie meczy to
              jest be, a jak robi to arka czy Piast to bys z ligi wywalal.
          • Gość: pawel JASNOWIDZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:07
    • Gość: fulko de lorsz spocony jasio IP: *.toya.net.pl 28.07.05, 20:36
      niech ja tylko spotkam spoconego jasia na pietrynie!
      • Gość: V-man Re: spocony jasio IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 20:38
        no nie wierze!!!!!!!!!!!!
        w ogole bylo to przed poprzednim sezonem, wiec jaki ma to zwiazek z tym co jest
        teraz!????? a zreszta...nie iem, ku.rwa pop. PZPN, dziadostwo!!
    • Gość: bula Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.toya.net.pl 28.07.05, 20:49
      Czyli co PZPN musiał dać licencje bo Widzew działa w granicach prawa ale skoro
      nie zapłacił Dmoszńskiemu za trnasfer Grajewskiego (z przed kilku lat) to mu
      trzeba pstryknąć w noska, teraz nie wiem czy to juz koniec czy za miesiac
      odejmą mu 12 pkt i ukarzą 100.000 zł i tak dalej.

Fajno wzieli się w zapasy z Bońkiem i polskim prawem liczą, że wyru..ą nas
      jak Szczakiowanke ale ni zanami te numery .......

:) Będzie dobrze !!!!!
      • Gość: V man Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 20:56
        warszawka wielka, cwaniaki!!
        i tak legła warszawa a Widzew zamknal wam ryje w 97 roku 2-3 i nie mozecie tego
        przelknac przez tyle lat??
        RTS!!RTS!!
    • Gość: Jagiellonia Fan JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLASY! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 28.07.05, 21:00
      • Gość: kobi Re: JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:00
        Brawo PZPN, kiedy w łodzi chcą doprowadzic do normalności i w myśl prawa odciąć się od złodziejskich układów poprzednich włodarzy, "nie włascicieli" klubu, Polski Zwiazek PiŁki Skopanej, pod przewodnictwem pijaka i złodzieja Tomaszewskiego( tak tak wszyscy na LKS-ie pamiętaja sprzedane przez niego mecze i niech nie zaprzecza bo to przwda . PAJAC)odbiera klubowi 9 punktów, a np. Piastowi 10, ciekawe bo w analogicznej sytuacji we Włoszech klub relegowano o terzy klasy rozrywkowe, gdzie sprawiedliwość i proporcje. Jakoś rok temu było wszystko ok , a teraz biedny GKS won bo trzeba się dogadać ze Szczakowianką Widzew -9, a złodzieje Arka , Zagłebie, Piast, mają się dobrze bo kaska, fajni eale nie tędy droga. Pare lat tmu nikomu ni eprzeszkadzały zmiany szyldu LECH, więc terz SPIETRDALAJCIE
        • Gość: majrix Re: JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLA IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.07.05, 22:03
          To co? nadal ma być jak pare lat temu? A może jednak czas na jakieś zmiany? Jak
          sie zrobi porządek z taką firmą jak WIdzew, to inne klubiki w przyszłości tym
          bardziej nie będą miały precedensu na podobne hopki.
          • Gość: Widzew na zawsze ! Re: JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLA IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.07.05, 22:29
            OD WIDZEWA WARA !!! buraki zająć się własnym poletkiem !
            • Gość: majrix Re: JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLA IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.07.05, 23:01
              Problem w tym kmiotku że Widzew to nie żadna święta krowa na własnym poletku
              tzn pastwisku, chcesz tego czy nie. JAk sie narobiło długów to trzeba je
              spłacać. U nas też długów narobił Gierek a nikt ich nie zamierza darować nam
              tylko dlatego że się ustrój zmienił, nie wiem czy jesteś w stanie coś takiego
              zrozumieć, kmiotku z poletka od pługa oderwany.
              • Gość: Widzew na zawsze ! Re: JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLA IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.07.05, 06:08
                Wielką odwagą wykazujesz się buraku przez internet... Jest susza , weź
                narzędzia i idź w pole , zrób coś pożytecznego ! Na temat WIDZEWA wsioki z
                wiochy nie mają prawa zabierać głosu ! Gierek narobił długów nie tylko w
                białymstoku , zadłużył całą Polskę - to dla twojej mizernej wiedzy chłopku
                małorolny !
                • Gość: majrix Re: JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:38
                  Wojowniku wielki, pojechałbyś lepiej do Iraku czy Afganistanu a nie udzielał
                  się od rana do nocy na necie. Ale ta opcja to raczej e tam? prawda?
              • Gość: snoopy19 Re: JAGA od razu ma 9pkt przewagi :) Do EKSTRAKLA IP: *.toya.net.pl 30.07.05, 00:39
                Ciekaw jestem co wtedy byś napisał jak to Twój klub narobił by długów???? Nie
                sądzę aby Wasz klub starał się zmniejszyć długi jak by takowe były. Wszyscy
                udajecie, że jesteście praworządni. Przytoczę cytat z kultowego już filmu "SAMI
                SWOI" (S.Chęcińskiego) "Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie".
    • Gość: pimek Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.tvk.torun.pl 28.07.05, 21:04
      kpina, giekse za to samo spuscili do b- klasy. listek wynocha!
    • Gość: jacek2216 Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.lodz.mm.pl 28.07.05, 21:13
      Chyba już nikt nie ma wątpliwości, że PZPN to towarzystwo łapowników. Grajewski
      obiecał im pieniądze za "załatwienie" Widzewa i panowie chcą na nie zasłużyć.
      Ciekawe, że PZPN nie domagał się spłaty długów wtedy, kiedy w nim rządził pan
      Grajewski. Ci którzy się cieszą z kar dla Widzewa nie rozumieją, że PZPN jest
      wspólnym wrogiem wszystkich klubów, bo nie robi dla nich nic dobrego, tylko na
      nich żeruje. Dzisiaj Widzew, jutro Zagłębie Sosonowiec czy ŁKS.
    • Gość: Kibic Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.216-96-207.sherb.mt.videotron.ca 28.07.05, 21:22
      to K...y warszawskie boja sie widzewa jak zawsze
      • Gość: Summertime Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: 81.219.206.* 28.07.05, 21:40
        Widzew do B klasy - tak samo jak nasze biedne Katowice !
        • Gość: majrix do zaślepionych wielbicieli Widzewa... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.07.05, 22:01
          JA tam jestem co do tego klubu neutralny i mi on tam ani grzeje ani ziębi, w
          każdym razie dobrze że wreszcie PZPN zabrał się za robienie porządków, lepiej
          póżno niż wcale. Śmieszne jest gadanie że się ktoś uwziął na biednym Widzewie
          żeby dokopać komuś tam. Nie wiem, może teraz te skandale z sędziami
          przyśpieszyły w jakiś sposób robienie porządków z kombinatorami w lidze, bo
          jeszcze rok temu nie wyobrażam sobie żeby GKS nie dostał warunkowej zgody na
          grę w lidze. Widzew i tak ma szczęście że takie przekretyu robił rok temu a nie
          teraz. Bo w tym roku miałby szansę skończyć jak Gieksa. I w sumie tak powinno
          było być.
          • Gość: Zoltan Re: do zaślepionych wielbicieli Widzewa... IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.07.05, 22:34
            PORZĄDKI? JAKIE PORZĄDKI ŁAPÓWKARZE NIE ZOSTALI UKARANI - ARKA ,
            ZAGŁĘBIE ,POLAR... GRAJEWSKI NIE JEST Z WIDZEWA !
            • Gość: majrix Re: do zaślepionych wielbicieli Widzewa... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.07.05, 22:57
              Mam nadzieję że Ci łąpówkarze też zostaną ukarani. Ale w tym przypadku sprawa
              jest jasna. Był stary Widzew, narobił długów, powstałnowy w tym samym miejscu,
              zmienł nazwę i ciach, długów nie ma. I co z tego że niby narobił tych długów
              Grajewski? Jeszcze 8 lat temu tego Grajewskeigo nosiliście na rękach a teraz
              psy wieszacie? Gdzie tu konsekwencja?
              • gadery Re: do zaślepionych wielbicieli Widzewa... 29.07.05, 08:53
                Wcale nie jest taka jasna. Przepisy prawa polskiego sa po stronie Widzewa. To,
                ze PZPN ma jetam gdzie slonce nie dochodzi nie ma znaczenia.
                • hm` Re: do zaślepionych wielbicieli Widzewa... 29.07.05, 10:18
                  Ktore przepisy sa po stronie SWŁ?? Mozesz podac ten przepis?? Prawda jest taka, ze rok temu licencje przyznal kolega Bonka, ktory dal ja "bo tu jest fajna atmosfera". Zostal sprowadzony do PZPN wlasnie przez Bonka. Dziwna zbieznosc a moze nawet pewien konflikt interesow. teraz PZPN za wszelka cene chce odwrocic to co tamten narobil.
                  pozdr. hm`
                  P.S.
                  Pamietaj, ze do profesjonalnych rozgrywek sportowych nie stosuje sie wszystkich przepisow ksh. precyzuje to Ustawa o Kulturze Fizycznej.
                  • gadery Re: do zaślepionych wielbicieli Widzewa... 29.07.05, 11:59
                    Nie pisze o licencji, a o dlugach. Gdyby bylo tak jak Pan pisze to dzisiaj by
                    nie bylo Lecha i Polonii. Lech zrobil to dawno temu (poczatek lat 90) ale
                    Polonia zrobila to mniej wiecej rok przed Widzewem. Ich nikt sie nie czepia
                    (nie naklada kar, nie odbiera punktow, nie degraduje). Widzewa zreszta (poza
                    PZPN, Tomaszewskim i Grajewskim) nikt tez sie nie czepia. Tzn. nie pozywa go do
                    sadu o uznanie dlugow (analogicznie jak Polonie). Czyli sprawa jest nie do
                    wygrania.
                    Co do skladu PZPN to nie dziwi mnie, ze Boniek ma tam znajomych. Wszystkie
                    kluby z I i II ligi (poza GKSa ze wzgledu na Dziurowicza) maja tam swoich
                    znajomych. Widzew ma tam tez wrogow. Dzialaja bo tylko poprzez PZPN moga te
                    dlugi odzyskac. Tomaszewski od zawsze byl czlowiekiem Grajewskiego i nie dziwia
                    mnie jego posuniecia. Teraz z niego zrobiono meza opacznosciowego. A sprawa
                    kupionych meczy i kar za to dowodzi, ze jest to tylko bufon i krzykacz.
                    Jesli chodzi o wykladnie prawa to jak Pan sie pewnie domysla ja wierze
                    prawnikom Widzewa. Sadze, ze niedlugo dowiemy sie co zdecyduja oni zrobic.
                    • hm` Re: do zaślepionych wielbicieli Widzewa... 29.07.05, 13:50
                      gadery napisał:
                      " Przepisy prawa polskiego sa po stronie Widzewa"

Zapytalem, ktory przepis??? Nadal czekam na odpowiedz. Ja jasno wskazalem akt prawny, ktory przeczy twojemu twierdzeniu.
                      pozdr. hm`
                      • gadery Re: do zaślepionych wielbicieli Widzewa... 29.07.05, 16:00
                        Nie jestem prawnikiem i nie znam prawa handlowego oraz ustawy o ktorej Pan
                        wspomina.
                        Jak dla mnie prawnicy Widzewa wyjasnili te sprawe bardzo prosto: Widzew Bonka
                        nie jest kontynuacja Widzewa SSA wiec nie ma mowy aby splacal jej dlugi
                        (powolano sie tutaj na prawo handlowe). Widocznie uznano, ze sytuacja ta nie
                        podlega pod ustawe ktora Pan wymienia. Chyba nie suponuje Pan, ze oni tej
                        ustawy nie znaja?
                        Prosze nie zapominac, ze Widzew SSA nigdy nie byl wlascicielem druzyny Widzewa.
                        Byl nim RTS Widzew, a to tez nie jest bez znaczenia. Prosze tez nie zapominac,
                        ze w zeszlym roku na poczet dlugow RTS wobec czlonkow PZPN zajeto pieniadze od
                        Canal+.
                        Jak wspominalem ja wierze prawnikom Widzewa. Pan ich stan wiedzy podwaza, do
                        czego oczywiscie ma Pan prawo. Nie mam dostepu do dokumentow Widzewa wiec nie
                        mam szansy wystapic o ekspertyze prawna (zakladajac, ze byloby mnie na nia
                        stac).
                        Osobiscie uwazam, ze gdyby mial Pan racje co do zastosowania tego aktu prawnego
                        to ktos juz dawno by pozwal Widzew do sadu. Jakos nikt tego od roku nie zrobil.
                        Byc moze taka sprawa bedzie (donos do prokuratury Tomaszewskiego).
                        Powtarzam jeszcze raz ja im wierze, ze w tym wypadku jest mowa tylko i
                        wylacznie o prawie handlowym.

Mam nadzieje, ze sprawa skonczy sie w sadzie. Wtedy okarze sie kto ma racje.
                        pozdr.gadery
        • Gość: toms Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.05, 22:05
          przyznaje, jestem kibicem widzewa, ale rozsadnym
          te prawne roszady ze zmaina szyldu byly nieco skomplikowane i niejednoznaczne,
          ale ktos na to pozwolil
          sezon temu widzew dostal licencje a nie dostal minusowych punktow i finansowej
          kary, teraz ludziom w zwiazku sie przypomnialo,
          sadze osobiscie, ze naogladali sie zdjec z wloskiej ligi i postanowili by tak
          samo srodzy
          jesli chodzi o prawo to ze mnie amator, ale zdaje sie PRAWO NIE DZIALA WSTECZ
          a teraz pzpn to ma problem, bo sie wycofuje z zeszlorocznej wlasnej decyzji
          niech ich widzew skarzy, ma szanse na wygrana
          pozdrawiam ludzi z al. pilsudskiego
    • Gość: Ro_ld Ojszczypłoty z al Unii mają szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:12
      znaleźć się na wyższej pozycji niż Widzewek, w końcowej tabeli. Podarowane
      punkty przez pajaca-clowna tomaszewskiego daja trzyliterowej k.... sportowej
      przewage. Jak jednak bedzie wiadomo już dziś. Widzew górą jest i basta (2:2 I
      0:0). Grajewski natomiast jak sam sobie pożyczał pieniądze to niech teraz
      spłaca wierzycieli. Cinkaciarzyna z pod Grandu interesy chciał robić, hahahaha.
    • Gość: . WD UMŁ zakazuje wjazdu do miasta J.Tomaszewskiemu IP: *.proxy.astra-net.com 28.07.05, 23:14
      czy Ci ludzie z PZPN są aż tak głupi czy ślepi raczej...całe szczęście że tak
      zdecydowali liczyłem nawet na to że nas zdegradują...na szczęście teraz o
      sprawie zadecydują sędziowie i to nie piłkarscy (kumple pana Tomaszewskiego
      który tak głośno z nimi walczy) i ławnicy ale nie Ci z ławki rezerwowych Arki
      Zagłebia czy Piasta które to śiwętują głupote PZPN i grają w najlepsze na nosie
      wszystkim uczciwym.Tomaszewskim Apostelom Listkiewiczom Kolatorom
      mówimy...wszyscy wiedzą co...oczywiście do zobaczenia w sądzie...pożałujecie
      żeście się urodzili jak będziecie musieli odszkodowania płacić z własnej
      kiesy.Najlepiej polskiej piłce przysłóżył się minister Dębski...odszedł na
      tamten świat...może by wziąć z niego przykład proszę szanownego Polskiego
      Związku Półgłówków Narąbanych?
    • Gość: Normalny Pokłosie DZIAŁACZY, GRAJKA I PAWELCA... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.05, 23:23
      PZPN jest brudny jak pampers. Niby z zewnątrz biały, ale w środku galareta z
      siuśków. Kilkanaście lat temu uwalili Legię i ŁKS, nie mieli dowodów, więc
      podjęli "sprawiedliwą" decyzję na zasadzie: wiecie, że my wiemy, nie możemy was
      uwalić oficjalnie, z podaniem dowodów, bobyście zaczęli szumieć i
      pociągnęlibyście za sobą wilelu innych. Oj, PZPN... Szczakowianka - też
      niewypał! Widzew pod trójwładzą figuranta Kosussana, "bimbrownika" Pawelca
      i "żużlowca" Grajewskiego to dopiero był cyrk. Faceci szczycili się, że są
      jedną z pierwszych spółek akcyjnych, działających na zdrowych zasadach. Ciągłe
      przekręty, obrażanie się Grajka na Pawelca i odwrotnie - primadonny opalone na
      solarce, zrobili sobie z RTS pralnię kasy. Porshe z Hannoweru i forsa w
      walizce... Do dziennikarzy po pomoc, po sprawiedliwość chodzili. To on mi
      winien..., nie to on, nie ja... biedacy. To faceci, którzy inaczej niż np.
      Drzymała - powoli budujący zdrowe przedsiębiorstwo sportowe - chcieli
      wypompować kasę a nie dopłacać do interesu. Żużel - git. Tanie wina - OK. Boks -
      gitarra. Goli, pier....oli, krawaty wiąże i usuwa ciążę. CinCinMen był nawet w
      PZPN. Czy ktoś jeszcze pamięta prezesa Sobolewskiego? W chorych czasach komuny
      jakoś sobie radził. Jak wszyscy w tamtych czasach.
      DLACZEGO ROK TEMU DOPUSZCZONO KLUB DO ROZGRYWEK - PRZECIEŻ DZISIEJSZE DECYZJE
      Powalonego Związku Przypadkowych Nieudaczników są podważeniem włsnej decyzji
      sprzed roku!!! Jak arab - żonę puszcza przodem, jak przechodzi przez pole
      minowe.
      Ostatni sprawiedliwy - Jasiu Głuptasiu – osobny przypadem medyczny: co temu
      facetowi w życiu się udało?? Jako trener Orła Łódź niezbyt wysoko latał, w ŁKS
      podobnie. 90 minut niemocy angielskich napastników uczyniło z niego bohatera.
      Jako komentatorzy telewizyjni ze swoim partnerem o nazwisku Bunio - wyrywali
      sobie mikrofon (bo im dali jeden... he he) i prawili cuda niewidy na wizji.
      Kariery jakoś w Beerschot i Alicante nie zrobił, na trenera się w 82 r.
      obraził, że go nie wziął. Puszczał mecze w lidze jak wszyscy, ale teraz jest
      święty! Pan Jan nasz jedyny mundry. Że też nie potrafi wyjść na 5 minut ze
      swojej skóry i popatrzeć na siebie z boku. Tłumok, nigdzie się nie załapał i
      wierci się, aby zaistnieć.
      Listkiewicz powinien pojechać do Japonii z całym Wydziałem Niedyscypliny i
      popatrzeć jak samurajowie tną sobie bebechy. Zero honoru, zero mądrości, zero
      inteligencji (podobno to umiejetność wysnuwania prawidłowych wniosków z
      otrzymanych informacji). Sturmbahnfuhrer Muller to diabłu wyjadłby kupsko z
      dupska i morda by mu się nie skrzywiła. Kto go wpuszczał na trybuny: Grajki i
      Pawelce... dupowłazy.
      Czasy normalnieją. Legia ma mocnego właściciela, Ptak z Pogoni już się wyszalał
      i spokojniej inwestuje, jest Drzymała, stabilny Orlen, są Kuchenkowi, Cupiał
      może przestanie się rzucać i zmieniać ekipę co rok..., Krauze jest nowy w
      extraklasie, da radę, jest przyszłość. NIECH ZCZEZNĄ BUCE, STOŁKOWI,
      DELEGACYJNI, DIETOWI, SPOŁECZNICY, DZIADKOWIE-OCHRONIARZE, NIECH WYLECĄ W
      POWETRZE BRUDNE STADIONOWE SROCZE A GUMNO OCHLAPIE WINNYCH. NIECH W SOBOTĘ MOJA
      DZIEWCZYNA POWIE DO MNIE - CHODŹMY Z NASZYM MAŁYM SYNEM NA MECZ. NA CZYSTY
      STADION, Z POLICJANTEM KTÓRY WSKAŻE MIEJSCE, Z KIEŁBASKĄ I BEZ OGOLONYCH ŁBÓW
      EMANUJĄCYCH SWOIM ŻYCIOWYM NIEUDACZNICTWEM.

AMEN
      • Gość: Vman Re: Pokłosie DZIAŁACZY, GRAJKA I PAWELCA... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 23:42
        szacunek czlowieku, swiete Twoje slowa, normalny!!
    • Gość: K Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.07.05, 23:42
      mam nadzieje ze uda się tą kare zlikwidowac, ale szczerze mówiąc wątpie w to, mam nadzieje ze Boniek nie bedzie myslal o odejsciu z Widzewa, szkoda ze jak klub wychodzi na prostą to pzpn utrudnia nam jak tylko moze powrót do normalności

Łódzki Widzew po ostatnie serca bicie
    • Gość: Kamil Robotnicze /Socjalistyczne/ Towarzystwo Sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:11
      Jezeli "stowarzyszenie Widzew Łódź nie jest następcą prawnym RTS Widzew Łódź,
      ani tym bardziej SPN Widzew SSA" jak podaje autor, to na jakiej zasadzie nowy
      klub przejal miejsce starego klubu? Powinien zaczynac w C klasie. To tak jakby
      miejsce po GKS Katowitz przejela FC Kaczawolka. Na jakiej zasadzie? Dlatego ja
      juz nie chodze na mecze ustawianej ligi. Jade 2x w roku do Niemiec i wydaje
      pieniadze na klub niemiecki, bo tam chlopaki graja na calego. Chociaz wolalbym
      wspierac polski futbol. Ale szefowie PZPN/R/ zarabiaja bez mojej kasy i to sie
      liczy! Publicznosc w Polsce nie jest im do niczego potrzebna. Totez glosuje
      nogami. jak za komuny wlasnie..
      • Gość: r Re: Robotnicze /Socjalistyczne/ Towarzystwo Sport IP: *.pl / *.smsnet.pl 29.07.05, 00:38
        heh a myslalem ze b klasa to ostatnia z alfabetu :) a co robi tutaj c klasa?
        tego to nie wiem ... :)
      • Gość: daxi Re: Robotnicze /Socjalistyczne/ Towarzystwo Sport IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.07.05, 06:18
        Jwsteś chłopcze szmaciarzem bez czci i honoru ! Nie zabieraj głosu w nie swoich
        sprawach !
      • gadery Re: Robotnicze /Socjalistyczne/ Towarzystwo Sport 29.07.05, 08:59
        GKS mogl wystartowac w IV lidze. Ale z kasa jest tam tak krucho, ze nawet na ta
        lige ich nie stac a szkoda.
    • Gość: Jerzy z Chicago Czy kara dla Widzewa jest sprawiedliwa? IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 29.07.05, 03:19
      GKS Katowice, nie dostał koncesji na grę w 2 lidze i słusznie a Widzewowi za
      niesamowite, jawnie oszukańcze kombinacje daje się tylko taką symboliczną
      karę? Czy nie powinien wylecieć jak GKS? Piasta się karze za poszlaki, bez
      jakichkolwiek dowodów, tylko za pomówienia obserwatora Mariana Duszy, który
      broni w ten sposób własnego tyłka siedząc w areszcie. Gdzie sprawiedliwość,
      gdzie powaga takiej instytucji jak PZPN?
      • Gość: daxi Re: Czy kara dla Widzewa jest sprawiedliwa? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.07.05, 06:15
        jesteś w Chicago , to się nie wp....laj w nie swoje sprawy , bo jak czytam
        powyżej ,wiedzy na ten temat nie masz żadnej !
      • Gość: kibic Do Jurka z chichago IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:15
        jesteś niedoinformowany ciuliku
    • Gość: poznaniak To i tak łagodna kara za wasz przekręt! IP: 5.2.* / 217.8.167.* 29.07.05, 07:42
      Cieszcie sie widzewiacy, bo powinniście skończyc jak GKS!!!!!!!
    • hm` Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 29.07.05, 10:11
      Bardzo dobra decyzja moze w koncu polska pilka zmierza do normalnosci. Nie bylo poblazania dla GKS-u Katowice, nie ma tez i w tym wypadku. Jak nie uznaja dlugow to musza zaczac od B klasy. Tyle.
      pozdr. hm`
      P.S.
      Ustawa o Kulturze Fizycznej jasno precyzuje, ze SWŁ musi przejac zobowiazania poprzednika by grac w tej samej klasie rozgrywkowej co poprzednicy.
      • gadery Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami 29.07.05, 12:00
        GKS mial zaczac o IVtej ligi o ile mnie pamiec nie myli.
    • Gość: SZAKAL G Z Re: Widzew Łódź z minusowymi punktami IP: 217.153.84.* 29.07.05, 20:07
      Długów nie przejeli bo sa nowym tworem w polskiej lidze ale miejsce Widzewa w
      II lidze mogli przejąć? To jest przekręt na który wtedy pozwolił PZPN a teraz
      tym ludkom od Listkiewicza przypomnialo sie że jest coś nie tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka