Dodaj do ulubionych

Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie

IP: 202.147.44.* 05.08.05, 06:50
Nie wiem czy uczciwy, ale bezczelny to on na pewno jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: 195.20.110.* 05.08.05, 08:23
      jak to obiad czy wódka nie są próbą przekupstwa??? a czym jest - spoufalaniem
      się???
      przecież bezstronność sędziego nie powinna być skalana czymkolwiek.
      Jakiekolwiek zawiłości między sędzią a "sędziowanym" dyskwalifikuję jego
      obiektywizm!
      • Gość: memo To czemu mściłeś się chamie na GKSie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:32
        w meczu z Cracovią. To już była beszczelność. Karny z kapelusza dla żydów i nie
        podyktowanie 2 karnych "ewidentnych" za faule na Plizdze? Sędziowałeś na chama,
        bo nie dostałeś pieniędzy od GKS. Było to widać gołym okiem panie
        przekrętarczyk.
    • Gość: realny Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: 193.111.166.* 05.08.05, 08:56
      Chodzi sobie spokojnie a niebawem będzie spokojnie siedział - organa ścigania
      robią swoje od paru miesięcy !
      • Gość: chris*** Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: 85.124.181.* 05.08.05, 09:50
        realny - dobre! :)
    • gromek1 Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie 05.08.05, 09:30
      Tani sk...n Obiadek, wódeczka i już kręcił. A ten idiota Dziurowicz myślał, że
      trzeba 40 tys. Nic dziwnego, że Gieksa zbankrutowała
    • Gość: Antoni F. No i już wiecie!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 09:30
      Jesteśmy czyści jak łza, my nie bierzemy, propozycje korupcyjne nas nie
      interesują, a te wszystkie sensacje to wymysły wstrętnych pismaków i byłych
      działaczy!!!Mnie Mariana i Krzyśka niesłusznie wsadzili, ale teraz nasze papugi
      puszczą w skarpetkach tych wszystkich Judaszów co nas niesłusznie okskarżyli!!!
      • Gość: Przemo Re: No i już wiecie!!! IP: *.poligrafia.com 05.08.05, 10:38
        Kurde Zbyszek naprawde bylbys dla mnie gosciem gdybys sie przyznal ze brales.
        Ty, ja oraz wielu wiemy doskonale ze na wodeczce i obiadkach (i kuzynkach
        liniowego) sie nie konczylo. Po Tej wiosce Chodzieży wielu chodzi spokojnie.

Ale spoko Zbychu - paczki od nas dostaniesz...
    • Gość: prokurator jeszcze posiedzisz!!! poczekaj no tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:43
      Bojkot ligi korupcyjnej i mafii sędziowskiej !!!!!
    • pawson Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie 05.08.05, 11:10
      a ja mam pytanie do redaktorów przeprowadzających te wywiady : czy Wy
      jesteście tak naiwni, że taki przekrętacz przyzna się do winy, czy jesteście
      tak głupi? !!!
    • Gość: Andri Sprawdźcie bilingi IP: *.cafemax.eu.org 05.08.05, 11:21
      Sprawdźcie bilingi ale nie z tej oficjalnej komórki tylko z prepaidu uzywanego
      do pozaboiskowego rozgrywania meczy...
    • Gość: maris jeszcze nie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:29
      ale już niedługo,Wronki czekają
    • Gość: fpv Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 05.08.05, 11:39
      Pan także mnie nie przekonał...
    • nienautyzm Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie 05.08.05, 11:54
      ha ha, ale jazda - nawet nie wie czy mu czesc powiedzial. to nie ja! to nie ja!
      ha ha to oni, to ten, tamten, ja jestem ok. prosze pani, to maciek wybil szybe,
      ja nawet mu czesc dzisiaj nie powiedzialem, ja go w ogole nie znam, siedzimy
      razem w jednej lawce juz pare lat? to pomowienia :)
    • Gość: dr myślę,że gol z gramatyki-zamiast czasu przeszłego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 11:55
      trybu przypuszczającego powinien użyć czasu przyszłego "będę" w trybie "pewnym"
    • Gość: ur ALE LISTKIEWICZ NIGDY NIE BRAL !,,, IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 05.08.05, 12:00
      a jak on biegal po tej linii autowej, jak sie staral chlopina. To byl
      sedzia !!!!!!!!!!!!!!On nawet, jak znalazl zlotowke, to szedl do najblizszego
      banku z zapytaniem,czy ktos z banku nie zgubil tej zlotowki. TO KRYSZTAL NIE
      CZLOWIEK, ZAWSZE PRZEJRZYSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!To zwyczajnie dobry czlowiek.
    • pterodaktyl59 Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie 05.08.05, 12:06
      Zaskoczeniem byłoby gdyby któryś z nich powiedział "brałem - proszę o wybaczenie".
    • Gość: koszmar Pójdziesz siedzieć! IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 12:11
      Pójdziesz siedzieć, rura zmięknie, zaczniesz sypać, żeby wcześniej wyjść.
      Zrobisz z siebie pośmiewisko!!!
      Lepiej zacznij współpracować teraz, bo może być za póżno!!!
    • jedynka-101-b nie bądź taki pewien 05.08.05, 12:15
      co się odwlecze to nie uciecze
      (nie martw sie stary i tak masz kupę szmalu odlożonego na czarną godzinę)
    • Gość: PaDRE Marczyk: Gdybym wziął, ale za mało dawali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:18
      Nio w polsce to ryby nie biora ale sedzia który nie bierze to jest podejrzane i
      pewnie donosi bo pewnie tez nie pije a marczyk pil wiec nie donosil

w koncu i tak zeszmacci sie w pierdlu

NA POCHYBEL LISTKOWI DZIUROWICZ NA PREZESA
    • Gość: lele Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: 195.94.201.* 05.08.05, 12:27
      Gdybym wziął i by mnie złapali to bymbył w areszcie, a że nie
      złapali...Pamietam jak wydrukowałeś z niczego karnego dla Legii i czerwoną
      kartke dla Onyszki w spotkaniu Widzew - Legia kilka lat temu, ale pewnie juz
      pan tego nie pamieta panie Marczyk
    • Gość: Pit Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 12:33
      Takiej reakcji sedziow i Listka mozna bylo sie spodziewac.
      Najlepszym sposobem na usunecie sprzedawczykow bylo by zbojkotowanie dwuch lub
      trzech kolejek Ekstraklasy! Czy ktos ma pomysl w jaki sposob mozna bylo by to
      zorganizowac, piszcie.
      Pozdrawiam
      • Gość: lele Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: 195.94.201.* 05.08.05, 12:40
        Chyba po prostu weźmy i zróbmy: nie idziemy na najbliższe mecze - podaj dalej!!!
    • Gość: BOZE CO ZA DURNIE Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: *.net.autocom.pl 05.08.05, 12:57
      Jak mial brac pieniadze za ten mecz jak to byl element mistyfikacji by wkopac
      Fijarczyka . 40tys to miala byc dola ze 100 jakie Fijarczyk wzial do opony i po
      chwili zostal skuty przez Policje w lesie . On przeciez mogl o niczym nie
      wiedziec bo to byla jedna wielka sciema - to tak trudno do zjarzenia czy moze to
      kolejna proba rozmydlenia sprawy i udowodnienie ze wszystko jest OK ?

Pytajcie sobie jeszcze Michnika czy zaplacil Rywinowi...
    • Gość: red_devil Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:35
      karne w meczu cracovia gks cala Polska widziala tylko nie pan sedzia.
      wiec albo byl slepy albo chcial byc slepy. nie wiem czemu ;) ale druga wersja
      jakos bardziej jest w tym swietle prawdopodobna
    • Gość: piklkazryk Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: *.kosa.net.pl 05.08.05, 15:14
      AJAK DZUROWICZ WSZYSTKIE SPRAWY WYGRA I WYTOCZY WSZYSTKIM SEDZIOM TRENEROM
      SPRAWY O ODSZKODOWANIE? I SKASUJE DUZO KASY!MAJSTRSZTYK >WIDAC SYN MARIANA!!
    • Gość: zgrzyt trzeba zrobić statystykę karnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:22
      kto był faworyzowany: trzeba zrobić statystykę karnych za kolejne lata, I ,
      II , III liga,
    • Gość: n.n. Re: Marczyk: Gdybym wziął, byłbym w areszcie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.08.05, 22:20
      bezczelny to on napewno jest ten przekretarczyk?albo marczyk?
      jesli wzial to pojdzie nie do aresztu, lecz do prawdziwego wiezienia!
    • Gość: Nody Marczyk i tak cie wsadza !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:24
      Marczyk nie boj sie pojdziesz siedzic smieciu, jaki to zbieg okolicznosci ze
      nagle okazuje sie ze sie nielubia nieprzepadaja za soba widzieli sie raz
      pryzpadkiem nawet sobie reki niepodali bo zenujace i zalosne, prawda wyszly na
      jaw to ci sie do dupy dobiora frajerze!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka