Gość: dawid IP: *.echostar.pl 08.08.05, 01:03 tak myślałem, że na ciąg dalszy długo czekać nie będzie trzeba, człowiek zaczyna sie przyzwyczajać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sraka [...] IP: *.chello.pl 08.08.05, 01:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świteź Wiązów Wierzę, że to początek końca Listkiewicza i mafii! IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.05, 01:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Śląsk do 4 ligi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:53 Bezwzględnie. Odpowiedz Link Zgłoś
der.die.das Łubu dubu, łubu dubu. Niech żyje nam prezes naszeg 08.08.05, 16:22 naszego klubu! Niech żyje nam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol' bastard Re: Śląsk do 4 ligi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:29 ty sie zastanow!! co mowisz!! to całą 1 i 2 lige trzeba by było zdegradowac!! pzpn trzeba roz..ić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liść Taka kartka papieru to akurat żaden dowód IP: *.chello.pl 08.08.05, 01:21 i akurat w tej sprawie gazeta się ośmiesza. Bo co to za dowód, jakiś papier wystawiony przez kogoś tam. Ani to rachunek, ani dokument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:28 ziarko do ziarka i sie zbierze ... tutaj papierek, tam ktos cos powie, temu sie wyrwie, tamten sie zalamie, w koncu wszyscy pojda siedziec :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobasek Po pierwsze, gazeta nie jest od udowadniania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:48 ... czegokolwiek. Zadaniem dzinnikarzy jest takie rzeczy ujawaniać i przekazywać opinii publicznej swą wiedzę starając sie przy tym jednak wystrzegać pomyłek - bo moga byc kosztowne. Jeśi trzeba, tą wiedzę należy też przekazać prokuraturze. Udowadnianiam zajmie się właśnie ona. Po drugie, z tego co zostało napisane wynika, że jest to pismo datowane i podpisane przez konkretną osobę, jak również adresowane do konkretnych osób. Wiadomo więc kogo i o co pytać i w jakim kierunku dalej prowadzić dochodzenie. Bardzo konkretna sprawa. Zdziwię się, jeśli nie znajdzie finału w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecio Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:01 Ale akurat taka kartka papieru wystarcza do rozpoczęcia dochodzenia prokuratorskiego.. A swoja droga co teraz zrobi biedny, niewinny i nieswiadomy niczego PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód 08.08.05, 09:26 ... zrobi kolejną Komisję Etyki lub coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysklim Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód 08.08.05, 13:59 >...co to za dowód, jakiś papier wystawiony przez kogoś tam. Ani to rachunek, ani dokument. A czego się spodziewać, że np. taki Marczyk miał wystawiać za swoje "usługi" faktury vat?? He, he to już byłby szczyt bezszczelności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobby7 PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:44 Przestepczy Zwiazek Pilki Noznej - daremna instytucja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr hankey [...] IP: *.adsl.xs4all.nl 08.08.05, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berek Re: listek - s.p.y.e.r.da.l.a.j. od pilki!! IP: *.UNUSED.EPIX.NET 08.08.05, 05:02 Szmato i wampirze listkiewicz. ty tam robisz jakieś zbiegowiska chamskiego PZPNoqu..ska, kiedy tu trzeba pokornie odpowiadać na konstruktywne uwagi Szanownych i działających jednomyślnie Forumowiczów. Już chamie niczego się nie dotykaj, bo przestępstw już wystarczy na skok ze ściany płaczu. Brakujące ci słowa możesz uzupełniać słowami "aj waj" i "biada ci hamorze (ośle)". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecio Re: listek - s.p.y.e.r.da.l.a.j. od pilki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:18 A ja myslałem, że przez....piłkarzy którzy biorą. Trenerów którzy załatwiają, mecze bo ich metody treningowe są z prehistorii. Sędziów. Działaczy, którzy zamiast dachów nad trybunami handluja spotkaniami, albo buduja sobie domki, oczywiscie za pieniążki ze "społecznej" działalnosci w klubie.. A na koncu jest pan Listkiewicz...oczywiście "winien" jak kazdy dowódca. Ale badz obiektywny on tego nie robi sam. Odpowiedz Link Zgłoś
aykro Re: listek - s.p.y.e.r.da.l.a.j. od pilki!! 08.08.05, 09:12 Co ma Listkiewicz do awansu Śląska 5 lat temu, gdy dopiero zaczął być prezesem? Ludzie, czytacie w ogóle ten tekst? Przeciez nazwisko Listkeiwicza nawet w nim nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiecierpiearturaB. Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.media4.pl 08.08.05, 01:51 Obys zdechl Brzozowski. Tu we Wroclawiu prawie kazdy zna Twoje uklady. Sam jestes interesownym kolezka, a ta Twoja nagonka na Cymanka kiedys sie zle skonczy... dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:57 Nie chiałbym być źle zrozumiany, ale jeśli znasz te układy to idź ze swoją wiedzą do prokuatury, albo chociaż napisz jakiś artykuł do konkurencyjnej prasy. Podaj nazwiska, jakieś fakty, dokumenty, cokolwiek. Wylewając swoją frustrację na forum tracisz tylko energię (i nic nie zdziałasz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 02:07 Takie papiery mozna by znalesc na kazdy pilkarski klub w Polsce! W wielu innych dyscyplinach rownierz przekrety sa na porzadku dziennym! Zamiast "rozwiklywac" pojedyncze przypadki lepiej ukarac WSZYSTKICH po rowno! Nie oszukujmy sami siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m 08.08.05, 08:31 A dlaczego maja byc karani wszyscy po rowno? To tak jakby wsadzic wszystkich polakow na 45 lat/38mln bo Iksinski popelnil niezwykle brutalne przestepstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago cubs bravoo........tego polskiej pilce potrzeba IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 08.08.05, 02:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Swiderski Dyskusja na Cyfra Plus IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 08.08.05, 03:27 Taki pan bez ani jednego włosa na głowie z Koszernej Gazety Wyborczej zamiast skupiac sie w rozmowie z prezesem Listkiewiczem na temacie olbrzymiej korupcji w polskiej piłce nożnej,miał jako głowne argumenty sprawę Piasta, byłego prezesa Marcina Żemaitisa i kary jaką niesłusznie otrzymał Piast. Wczesniej parę tygodni temu słyszałem, że Żemaitis to płotka w porownaniu z innymi aferami, które sa prowadzone. Ale Piasta ukarano. Jak to bedzie wyglądać przy innych większych aferach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa [...] IP: *.UNUSED.EPIX.NET 08.08.05, 05:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecio Re: Dyskusja na Cyfra Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:09 Wy chyba nie oglądaliście tego samego programu co ja. Albo jesteście nieobiektywni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Dyskusja na Cyfra Plus IP: 85.124.181.* 08.08.05, 09:58 dyskusja na c+ tym razem nie byla taka zla. listkiewicz ma dar mowienia (pokretnie, glosno i duzo) i staral sie "przegadac" wszystkich w studio i przedstawic swoje zalosne argumenty. jednak twarowski razem z brzozowskim wykonali dobra robote. przycisneli listka do muru i "pociagneli po nim pasami", tak ze michas siedzial na koncu cicho, zrobil sie czerwony i przewracal tylko tymi swoimi "niewinnymi" oczkami. ten czlowiek widzac oblicze porazki, czesto gra ludzkimi uczuciami - wspominajac zabojstwo swojej matki (czego mu gleboko wspolczuje!).jednak ten temat nie ma nic wspolnego z sytuacja polskiej pilki. p.s. ktos kiedys na innym forum dobrze napisal (co mnie ubawilo), pisownia oryg. " LISTEK! UDEJ MADREGO I SAM ODEJDZ! " Odpowiedz Link Zgłoś
bart66 oszołomom - nie 08.08.05, 12:27 Jerzy Swiderski - oszołom, antysemita, pieniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
bart66 oszołomom - nie ! 08.08.05, 12:27 Jerzy Swiderski - oszołom, antysemita, pieniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara$ Skąd się biorą takie prostaki jak J. Swiderski??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:30 Już same teksty typu "koszerne" itp. świadczą o nikłej inteligencji p. Jerzego, nie wspominając już o tym, że nawet jakby mu Twarowski z Brzozowskim położyli dowody na stole, przeczytali i odczytali wyrok wydany na ich podstawie, to on i tak widziałby i słyszał wszystko, tylko nie to, co rzeczywiście zostało powiedziane. Idź głosuj na Leppera gamoniu. Z jednej półki jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiad CO NA TO WAMPIRY, listkiewicz z kolatorem? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 08.08.05, 04:52 No i oczywiście z ich "obserwatorami". Wampir zapewne uważa, że i tu nie ma dowodów o aktywności jego obserwatorów. Wampir uważa, że jego obserwatorzy byli uczciwi. Skoro tak, to musieli uczciwie składać donosy o obiegu łapówek, jak i o ich wysokości. Jaka kwota docierała do wampira i czy też spowodowała jego zadośćuczynienie, lub zadawalenie?. Czy lokaje wampira, zwani obserwatorami, albo raczej obsrywatorami po drodze nie uczknywali coś dla siebie i zubożali w ten sposób wampira? Czy wampir był ojcem chrzestnym nazwy i pozycji "obserwator" czytaj:obsrywator. Im dalej, tym powodów do wymierzenia sobie sprawiedliwości jest coraz więcej. Temat zahacza też za tow.Olka i tow. UB Belech. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: CO NA TO WAMPIRY, listkiewicz z kolatorem? 08.08.05, 08:32 Przeciez sa uczciwi. Dostali za 3:0 i bylo 3:0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Śląsk oszuści IP: *.chello.pl 08.08.05, 06:36 Śląsk Wrocław oszuści. Kupili mecze w II lidze, awans do I ligi i mecze w pierwszej lidze!!! Oszukali i okradli kibiców innych drużyn! Hańba dla Śląska Wrocław!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecio z Wrocławi Re: Śląsk oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:05 Bardzo mocne słowa, ale sie zgodzę..Tylko mam pewność, ze takie słowa trzeba by powiedzieć teraz też o innych drużynach zamieszanych w tą sprawę...A boje sie, że również dotyczy to i innych druzyn w naszym bagienku, ligowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Śląsk oszuści IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 11:28 No właśnie, łatwo teraz pisać że ten klub czy tamten to oszuści, ale może zanim tak zaczniemy wszystkich wokól oskarżać spójrzmy na swój ukochany klub, bo jestem już niemal całkowicie pewien że każdy w tym umoczył, to się działo za długo żeby ktoś mógł istnieć koło tego :-( WSZYSCY ZOSTALIŚMY OSZUKANI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ender Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 07:26 dlatego nie ogladam polskiej ligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecio Re: Wzgardz srebrnikami - nie sprzedaj – NI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:11 I jesteś lekko chory...chyba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Piepiorka Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:43 Po przeczytaniu tego tekstu i wywiadu z Piotrem Dziurowiczem na usta cisną mi się jedne słowa. Żygać mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:26 mnie tez czytajac jerzego świderskiego i lipe to po co tu siedzisz piszesz czytasz ta koszerna gazete czy naprawde az taka silna masz fobie ze nawet piszac o sporcie musisz to oglaszac co do spraw pilki nóżnej to bardzo dobrze się stalo ze Piotr wreszcie przerwal zmowe milczenia i moze cos ruszy,wtedy pseudo kibice nie beda walczyc miedzy soba ale beda ogladali prawdziwe sportowe zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: 212.160.172.* 08.08.05, 10:56 Uprzejmie proszę Gazetę Wyborczą, by przestała publikować takie artykuły w dziale sportowym i zaczęła w dziale kryminalnym. Ja wiem, że trzeba pisać o patologiach w sporcie i mam nadzieję, że to pomoże w jakim stopniu polskiemu sportowi, ale ta sprawa to już dawno ze sportem (futbolem) niewiele ma wspólnego. Może to po prostu kolejna "inwestycja", delikatnie mówiąc, szarej (a właściwie czarnej) strefy gospodarczej? Może jakieś ABW, lub coś podobnego, powinno się tą sprawą zająć? A liga? Ligę rozgonić na cztery wiatry i zacząc od nowa! Z nowym prawem i nowymi przepisami. pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców gienek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Panie Brzozowski IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 11:13 Dziękuję za wykonywaną przez Pana ciężką pracę na rzecz ujawnienia kulisów polskiej piłki. Wczorajszy występ w C+ był znakomity, znajomość faktów świadczyła o dobrym przygotowaniu do debaty, czego nie można było powiedzieć o niektórych z pozostałych jej uczestników. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Sobiesiak, na spacerniaku równięz pograsz sobie 08.08.05, 11:26 w golfa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bieta Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:25 Ja tam swoje wiem mąż sędzia piłkarski, syn też poszedł w ślady taty. Wiem dobrze jak jest z tymi meczami juz na najniższych klasach mecze rozgrywa sie przy zielonym stoliku. "Piłkarski poker" oddał wszystko o polskiej piłce. Dziwię się tylko,że taki facet jak Tomaszewski, Streylau i im podobni mja cos do powiedzenia. A Pana Dziurowicza popieram i jestem z Nim. Mój mąż jak będzie na emeryturze to opisze futboooooool polski, jest skrupulatny i ma wszystkie mecze opisane więc Panie Dziurowicz kiedys Pana wesprzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 12:33 > Mój mąż jak będzie na > emeryturze to opisze futboooooool polski, jest skrupulatny i ma wszystkie mecze > opisane więc Panie Dziurowicz kiedys Pana wesprzemy. A czemy "kiedyś", a nie teraz? Bo wcześniej trzeba na tym gó..e zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bieta Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:02 Mój mąż proszę Pana to były piłkarz i nigdy zadnego klubu nie skrzywdził. A nie teraz tylko dlatego, że juz jestesmy na cenzurowanym i nie mamy meczy , które są obstawiane. I jak Pan chcesz wszystkich do jednego wora to bardzo źle Pan robisz. A książkę napisze tylko się zastanawia kto takiemu gołodupcowi pomoże. Bo zapewne Pan nie wie drukowanie i promocja kosztuje,a my nie Listkiewicze ani inni znani majątku nie mamy. Z poważaniem Bieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz KIBICE!!! Nie dajmy sie wodzic za nos! IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 08.08.05, 13:39 Ludzie - chodzicie na mecze, placicie pieniadze, tracicie nerwy i zdrowie kibicujac ukochanym druzynom. I wydaje sie Wam, ze swoim zaangazowaniem macie jakis wplyw na losy meczu. Wydaje wam sie, ze dokladacie swoja cegielke w rozwoj ukochanego klubu. A to jest spektakl! Dokonale wyrezyserowane przedstawienie. Nie dosc, ze robia z nas durniow sedziowie, dzialacze, trenerzy to jeszcze dodatkowo pilkarze - za ktorych gotowi jestescie wiele oddac! A oni nas wszystkich po prostu oszukuja! I dalej tak bedzie - bo oni nie maja ochoty sie sami zreformowac. Jezeli my nie wywrzemy na nich nacisku - gowno im sie stanie! Proponuje ogolnopolski BOJKOT LIGI PILKARSKIEJ - nie chodzmy na mecze, nie kupujmy biletow, nie nabijamy im kasy - ktora pod stolem sobie wymieniaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedotarty Re: KIBICE!!! Nie dajmy sie wodzic za nos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:02 Po co nam liga, rozkopmy ten cały burdel a pseudo kibice i tak będą się między sobą grzmocić. Ciekawy jestem jednego, o co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bieta Re: KIBICE!!! Nie dajmy sie wodzic za nos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:18 Ma Pan racje co do naszgo futbolu. Nie chciałabym wrzucać wszystkich do jednego wora aleto tak właśnie wygląda. Mój mąż jak był jeszcze czynnym zawodnikiem ,po meczu bardzo zdenerwowany i powiedział,że przegrzali bo mieli 14 przeciwników. Dlatego tez jestem pewna, że teraz jako sędzia nie skrzywdził żadnej drużyny. jak jest mecz na szczycie to Jego nie obszdzaja bo jest nie przekupny. Sęziuje tak żeby nie przeszkadzać lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś