Dodaj do ulubionych

Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione mecze

IP: *.echostar.pl 08.08.05, 01:03
tak myślałem, że na ciąg dalszy długo czekać nie będzie trzeba, człowiek
zaczyna sie przyzwyczajać
Obserwuj wątek
    • Gość: sraka [...] IP: *.chello.pl 08.08.05, 01:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Świteź Wiązów Wierzę, że to początek końca Listkiewicza i mafii! IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.05, 01:50
        • Gość: kibic Śląsk do 4 ligi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:53
          Bezwzględnie.
          • der.die.das Łubu dubu, łubu dubu. Niech żyje nam prezes naszeg 08.08.05, 16:22
            naszego klubu! Niech żyje nam!!!
          • Gość: ol' bastard Re: Śląsk do 4 ligi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:29
            ty sie zastanow!! co mowisz!! to całą 1 i 2 lige trzeba by było zdegradowac!!
            pzpn trzeba roz..ić
    • Gość: liść Taka kartka papieru to akurat żaden dowód IP: *.chello.pl 08.08.05, 01:21
      i akurat w tej sprawie gazeta się ośmiesza. Bo co to za dowód, jakiś papier
      wystawiony przez kogoś tam. Ani to rachunek, ani dokument.
      • Gość: wik Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:28
        ziarko do ziarka i sie zbierze ...
        tutaj papierek, tam ktos cos powie, temu sie wyrwie, tamten sie zalamie, w
        koncu wszyscy pojda siedziec :]
      • Gość: Bobasek Po pierwsze, gazeta nie jest od udowadniania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:48
        ... czegokolwiek. Zadaniem dzinnikarzy jest takie rzeczy ujawaniać i
        przekazywać opinii publicznej swą wiedzę starając sie przy tym jednak
        wystrzegać pomyłek - bo moga byc kosztowne. Jeśi trzeba, tą wiedzę należy też
        przekazać prokuraturze. Udowadnianiam zajmie się właśnie ona.

Po drugie, z tego co zostało napisane wynika, że jest to pismo datowane i
        podpisane przez konkretną osobę, jak również adresowane do konkretnych osób.
        Wiadomo więc kogo i o co pytać i w jakim kierunku dalej prowadzić dochodzenie.
        Bardzo konkretna sprawa. Zdziwię się, jeśli nie znajdzie finału w sądzie.
      • Gość: trzecio Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:01
        Ale akurat taka kartka papieru wystarcza do rozpoczęcia dochodzenia
        prokuratorskiego..
        A swoja droga co teraz zrobi biedny, niewinny i nieswiadomy niczego PZPN.
        • asd616 Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód 08.08.05, 09:26
          ... zrobi kolejną Komisję Etyki lub coś podobnego.
      • krzysklim Re: Taka kartka papieru to akurat żaden dowód 08.08.05, 13:59
        >...co to za dowód, jakiś papier wystawiony przez kogoś tam. Ani to rachunek,
        ani dokument.
        A czego się spodziewać, że np. taki Marczyk miał wystawiać za swoje "usługi"
        faktury vat?? He, he to już byłby szczyt bezszczelności!
    • Gość: dobby7 PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:44
      Przestepczy Zwiazek Pilki Noznej - daremna instytucja
      • Gość: mr hankey [...] IP: *.adsl.xs4all.nl 08.08.05, 01:50
        • Gość: berek Re: listek - s.p.y.e.r.da.l.a.j. od pilki!! IP: *.UNUSED.EPIX.NET 08.08.05, 05:02
          Szmato i wampirze listkiewicz. ty tam robisz jakieś zbiegowiska chamskiego
          PZPNoqu..ska, kiedy tu trzeba pokornie odpowiadać na konstruktywne uwagi
          Szanownych i działających jednomyślnie Forumowiczów. Już chamie niczego się nie
          dotykaj, bo przestępstw już wystarczy na skok ze ściany płaczu. Brakujące ci
          słowa możesz uzupełniać słowami "aj waj" i "biada ci hamorze (ośle)".
        • Gość: trzecio Re: listek - s.p.y.e.r.da.l.a.j. od pilki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:18
          A ja myslałem, że przez....piłkarzy którzy biorą. Trenerów którzy załatwiają,
          mecze bo ich metody treningowe są z prehistorii. Sędziów. Działaczy, którzy
          zamiast dachów nad trybunami handluja spotkaniami, albo buduja sobie domki,
          oczywiscie za pieniążki ze "społecznej" działalnosci w klubie..
          A na koncu jest pan Listkiewicz...oczywiście "winien" jak kazdy dowódca. Ale
          badz obiektywny on tego nie robi sam.
          • aykro Re: listek - s.p.y.e.r.da.l.a.j. od pilki!! 08.08.05, 09:12
            Co ma Listkiewicz do awansu Śląska 5 lat temu, gdy dopiero zaczął być prezesem?
            Ludzie, czytacie w ogóle ten tekst? Przeciez nazwisko Listkeiwicza nawet w nim
            nie pada.
    • Gość: NiecierpiearturaB. Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.media4.pl 08.08.05, 01:51
      Obys zdechl Brzozowski. Tu we Wroclawiu prawie kazdy zna Twoje uklady. Sam
      jestes interesownym kolezka, a ta Twoja nagonka na Cymanka kiedys sie zle
      skonczy... dla Ciebie.
      • Gość: Wujek dobra rada Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:57
        Nie chiałbym być źle zrozumiany, ale jeśli znasz te układy to idź ze swoją
        wiedzą do prokuatury, albo chociaż napisz jakiś artykuł do konkurencyjnej
        prasy. Podaj nazwiska, jakieś fakty, dokumenty, cokolwiek.

Wylewając swoją frustrację na forum tracisz tylko energię (i nic nie
        zdziałasz).

• Gość: kibic Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 02:07
      Takie papiery mozna by znalesc na kazdy pilkarski klub w Polsce! W wielu innych
      dyscyplinach rownierz przekrety sa na porzadku dziennym! Zamiast "rozwiklywac"
      pojedyncze przypadki lepiej ukarac WSZYSTKICH po rowno! Nie oszukujmy sami
      siebie...
      • gadery Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m 08.08.05, 08:31
        A dlaczego maja byc karani wszyscy po rowno? To tak jakby wsadzic wszystkich
        polakow na 45 lat/38mln bo Iksinski popelnil niezwykle brutalne przestepstwo.
    • Gość: chicago cubs bravoo........tego polskiej pilce potrzeba IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 08.08.05, 02:31
    • Gość: Jerzy Swiderski Dyskusja na Cyfra Plus IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 08.08.05, 03:27
      Taki pan bez ani jednego włosa na głowie z Koszernej Gazety Wyborczej zamiast
      skupiac sie w rozmowie z prezesem Listkiewiczem na temacie olbrzymiej korupcji
      w polskiej piłce nożnej,miał jako głowne argumenty sprawę Piasta, byłego
      prezesa Marcina Żemaitisa i kary jaką niesłusznie otrzymał Piast. Wczesniej
      parę tygodni temu słyszałem, że Żemaitis to płotka w porownaniu z innymi
      aferami, które sa prowadzone. Ale Piasta ukarano. Jak to bedzie wyglądać przy
      innych większych aferach?
      • Gość: lipa [...] IP: *.UNUSED.EPIX.NET 08.08.05, 05:10
      • Gość: trzecio Re: Dyskusja na Cyfra Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:09
        Wy chyba nie oglądaliście tego samego programu co ja. Albo jesteście
        nieobiektywni..
      • Gość: chris*** Re: Dyskusja na Cyfra Plus IP: 85.124.181.* 08.08.05, 09:58
        dyskusja na c+ tym razem nie byla taka zla. listkiewicz ma dar mowienia
        (pokretnie, glosno i duzo) i staral sie "przegadac" wszystkich w studio i
        przedstawic swoje zalosne argumenty. jednak twarowski razem z brzozowskim
        wykonali dobra robote. przycisneli listka do muru i "pociagneli po nim pasami",
        tak ze michas siedzial na koncu cicho, zrobil sie czerwony i przewracal tylko
        tymi swoimi "niewinnymi" oczkami. ten czlowiek widzac oblicze porazki, czesto
        gra ludzkimi uczuciami - wspominajac zabojstwo swojej matki (czego mu gleboko
        wspolczuje!).jednak ten temat nie ma nic wspolnego z sytuacja polskiej pilki.

p.s.
        ktos kiedys na innym forum dobrze napisal (co mnie ubawilo), pisownia oryg.
        " LISTEK! UDEJ MADREGO I SAM ODEJDZ! "
      • bart66 oszołomom - nie 08.08.05, 12:27
        Jerzy Swiderski - oszołom, antysemita, pieniacz.
      • bart66 oszołomom - nie ! 08.08.05, 12:27
        Jerzy Swiderski - oszołom, antysemita, pieniacz.
        • Gość: Mara$ Skąd się biorą takie prostaki jak J. Swiderski??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:30
          Już same teksty typu "koszerne" itp. świadczą o nikłej inteligencji p. Jerzego,
          nie wspominając już o tym, że nawet jakby mu Twarowski z Brzozowskim położyli
          dowody na stole, przeczytali i odczytali wyrok wydany na ich podstawie, to on i
          tak widziałby i słyszał wszystko, tylko nie to, co rzeczywiście zostało
          powiedziane. Idź głosuj na Leppera gamoniu. Z jednej półki jesteście.
    • Gość: zwiad CO NA TO WAMPIRY, listkiewicz z kolatorem? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 08.08.05, 04:52
      No i oczywiście z ich "obserwatorami". Wampir zapewne uważa, że i tu nie ma
      dowodów o aktywności jego obserwatorów. Wampir uważa, że jego obserwatorzy byli
      uczciwi. Skoro tak, to musieli uczciwie składać donosy o obiegu łapówek, jak i o
      ich wysokości. Jaka kwota docierała do wampira i czy też spowodowała jego
      zadośćuczynienie, lub zadawalenie?. Czy lokaje wampira, zwani obserwatorami,
      albo raczej obsrywatorami po drodze nie uczknywali coś dla siebie i zubożali w
      ten sposób wampira? Czy wampir był ojcem chrzestnym nazwy i pozycji "obserwator"
      czytaj:obsrywator. Im dalej, tym powodów do wymierzenia sobie sprawiedliwości
      jest coraz więcej. Temat zahacza też za tow.Olka i tow. UB Belech.
      • gadery Re: CO NA TO WAMPIRY, listkiewicz z kolatorem? 08.08.05, 08:32
        Przeciez sa uczciwi. Dostali za 3:0 i bylo 3:0 :)
    • Gość: jan Śląsk oszuści IP: *.chello.pl 08.08.05, 06:36
      Śląsk Wrocław oszuści. Kupili mecze w II lidze, awans do I ligi i mecze w
      pierwszej lidze!!! Oszukali i okradli kibiców innych drużyn! Hańba dla Śląska
      Wrocław!!!
      • Gość: trzecio z Wrocławi Re: Śląsk oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:05
        Bardzo mocne słowa, ale sie zgodzę..Tylko mam pewność, ze takie słowa trzeba by
        powiedzieć teraz też o innych drużynach zamieszanych w tą sprawę...A boje sie,
        że również dotyczy to i innych druzyn w naszym bagienku, ligowym.
        • Gość: sss Re: Śląsk oszuści IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 11:28
          No właśnie, łatwo teraz pisać że ten klub czy tamten to oszuści, ale może zanim
          tak zaczniemy wszystkich wokól oskarżać spójrzmy na swój ukochany klub, bo
          jestem już niemal całkowicie pewien że każdy w tym umoczył, to się działo za
          długo żeby ktoś mógł istnieć koło tego :-( WSZYSCY ZOSTALIŚMY OSZUKANI !!!
    • Gość: ender Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 07:26
      dlatego nie ogladam polskiej ligi :)
    • Gość: trzecio Re: Wzgardz srebrnikami - nie sprzedaj – NI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:11
      I jesteś lekko chory...chyba!!!
    • Gość: Michał Piepiorka Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:43
      Po przeczytaniu tego tekstu i wywiadu z Piotrem Dziurowiczem na usta cisną mi
      się jedne słowa. Żygać mi się chce!
    • Gość: pawel Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:26
      mnie tez czytajac jerzego świderskiego i lipe
      to po co tu siedzisz piszesz czytasz ta koszerna gazete
      czy naprawde az taka silna masz fobie ze nawet piszac o sporcie
      musisz to oglaszac

co do spraw pilki nóżnej to bardzo dobrze się stalo ze Piotr wreszcie przerwal
      zmowe milczenia i moze cos ruszy,wtedy pseudo kibice nie beda walczyc miedzy
      soba ale beda ogladali prawdziwe sportowe zawody.
    • Gość: gienek Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: 212.160.172.* 08.08.05, 10:56
      Uprzejmie proszę Gazetę Wyborczą, by przestała publikować takie artykuły w
      dziale sportowym i zaczęła w dziale kryminalnym. Ja wiem, że trzeba pisać o
      patologiach w sporcie i mam nadzieję, że to pomoże w jakim stopniu polskiemu
      sportowi, ale ta sprawa to już dawno ze sportem (futbolem) niewiele ma
      wspólnego. Może to po prostu kolejna "inwestycja", delikatnie mówiąc, szarej (a
      właściwie czarnej) strefy gospodarczej? Może jakieś ABW, lub coś podobnego,
      powinno się tą sprawą zająć?
      A liga? Ligę rozgonić na cztery wiatry i zacząc od nowa! Z nowym prawem i
      nowymi przepisami.
      pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców
      gienek
    • Gość: kibuc Panie Brzozowski IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 11:13
      Dziękuję za wykonywaną przez Pana ciężką pracę na rzecz ujawnienia kulisów
      polskiej piłki. Wczorajszy występ w C+ był znakomity, znajomość faktów
      świadczyła o dobrym przygotowaniu do debaty, czego nie można było powiedzieć o
      niektórych z pozostałych jej uczestników. Brawo!
    • el_bigos Sobiesiak, na spacerniaku równięz pograsz sobie 08.08.05, 11:26
      w golfa...
    • Gość: Bieta Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:25
      Ja tam swoje wiem mąż sędzia piłkarski, syn też poszedł w ślady taty. Wiem
      dobrze jak jest z tymi meczami juz na najniższych klasach mecze rozgrywa sie
      przy zielonym stoliku. "Piłkarski poker" oddał wszystko o polskiej piłce. Dziwię
      się tylko,że taki facet jak Tomaszewski, Streylau i im podobni mja cos do
      powiedzenia. A Pana Dziurowicza popieram i jestem z Nim. Mój mąż jak będzie na
      emeryturze to opisze futboooooool polski, jest skrupulatny i ma wszystkie mecze
      opisane więc Panie Dziurowicz kiedys Pana wesprzemy.
      • Gość: kibuc Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 12:33
        > Mój mąż jak będzie na
        > emeryturze to opisze futboooooool polski, jest skrupulatny i ma wszystkie mecze
        > opisane więc Panie Dziurowicz kiedys Pana wesprzemy.

A czemy "kiedyś", a nie teraz?
        Bo wcześniej trzeba na tym gó..e zarobić?
        • Gość: Bieta Re: Dyrektor kluby wystawił rachunek za kupione m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:02
          Mój mąż proszę Pana to były piłkarz i nigdy zadnego klubu nie skrzywdził. A nie
          teraz tylko dlatego, że juz jestesmy na cenzurowanym i nie mamy meczy , które są
          obstawiane. I jak Pan chcesz wszystkich do jednego wora to bardzo źle Pan robisz.
          A książkę napisze tylko się zastanawia kto takiemu gołodupcowi pomoże. Bo
          zapewne Pan nie wie drukowanie i promocja kosztuje,a my nie Listkiewicze ani
          inni znani majątku nie mamy. Z poważaniem Bieta
    • Gość: xyz KIBICE!!! Nie dajmy sie wodzic za nos! IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 08.08.05, 13:39
      Ludzie - chodzicie na mecze, placicie pieniadze, tracicie nerwy i zdrowie
      kibicujac ukochanym druzynom. I wydaje sie Wam, ze swoim zaangazowaniem macie
      jakis wplyw na losy meczu. Wydaje wam sie, ze dokladacie swoja cegielke w
      rozwoj ukochanego klubu. A to jest spektakl! Dokonale wyrezyserowane
      przedstawienie. Nie dosc, ze robia z nas durniow sedziowie, dzialacze, trenerzy
      to jeszcze dodatkowo pilkarze - za ktorych gotowi jestescie wiele oddac! A oni
      nas wszystkich po prostu oszukuja! I dalej tak bedzie - bo oni nie maja ochoty
      sie sami zreformowac. Jezeli my nie wywrzemy na nich nacisku - gowno im sie
      stanie! Proponuje ogolnopolski BOJKOT LIGI PILKARSKIEJ - nie chodzmy na mecze,
      nie kupujmy biletow, nie nabijamy im kasy - ktora pod stolem sobie wymieniaja!!!
      • Gość: niedotarty Re: KIBICE!!! Nie dajmy sie wodzic za nos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:02
        Po co nam liga, rozkopmy ten cały burdel a pseudo kibice i tak będą się między sobą grzmocić. Ciekawy jestem jednego, o co
      • Gość: Bieta Re: KIBICE!!! Nie dajmy sie wodzic za nos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:18
        Ma Pan racje co do naszgo futbolu. Nie chciałabym wrzucać wszystkich do jednego
        wora aleto tak właśnie wygląda. Mój mąż jak był jeszcze czynnym zawodnikiem ,po
        meczu bardzo zdenerwowany i powiedział,że przegrzali bo mieli 14 przeciwników.
        Dlatego tez jestem pewna, że teraz jako sędzia nie skrzywdził żadnej drużyny.
        jak jest mecz na szczycie to Jego nie obszdzaja bo jest nie przekupny. Sęziuje
        tak żeby nie przeszkadzać lepszym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka