Dodaj do ulubionych

Wisła na godziny przed meczem w Atenach

• Gość: AIKI-MASTER Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: 195.150.89.* 24.08.05, 14:21
      RADOSŁAWIE, NA LITOŚĆ BOSKĄ. przecież ty na tym zdjęciu masz zęby w kolorze
      żółto-brązowym!!! Przecież w dzisiejszych czasach od wszelakiej maści gwiazd
      wymaga się tego, aby miały żeby wybielone conajmniej!!!!
      zapamiętasz?....wykonasz????
    • dennis26 Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach 24.08.05, 14:47
      no i co cfaniaki chyba sie posikam:D:D::D
    • Gość: arka I dobrze im Tak !!! IP: *.jjs.pl 24.08.05, 14:51
      Powiem jedno ! Dobrze im tak, nalleżało się Wiślakom za to co pokazali (w sumie
      nic nie pokazali)
      Powinno się jeszcze zawiesić rozgrywki, wywalić na zbity pysk całe to
      towarzystwo z PZPN. Trudno FIFA nas zawiesi , ale może to uzdrowi Polską piłkę.
      • Gość: Zakazać!!! Całe szcęście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:02
        Zakazać piłki nożnej w konstytucji.

To wylęgarnia bandytów, złodziejstwa, łapowników i zbrodniarzy.

Do tego wszytko za pieniądze podatników!

Niech sobie za prywatne pieniądze grają na Grenlandii, w niezaludnionych
        regionach.
    • Gość: olek NIS SIE NIE STAŁO !! NIE PANIKOWAC IP: *.man.busko.pl 24.08.05, 15:06
      Grecy przyjada do krakowa a tutaj sprawa otwarta. wisla jest w stanie wygrac
      3:0 i awansowac dalej

Chlopaki nie zalamywac sie!!!!!!!!
      Dopoki pilka w grze..
      • Gość: Edvin Radzio ok IP: 82.160.30.* 24.08.05, 15:11
        Nie wierze ze ich to nie bierze - Majadan szlochajacy na stadionie i mieciutki
        na lotnisku - niech tam zarabiaja kase ale ten facet lubi to co robi i traktuje
        to nie tylko jako prace. Radziu, kupiłeś mnie.
      • Gość: koko Re: NIS SIE NIE STAŁO !! NIE PANIKOWAC IP: *.crowley.pl 24.08.05, 15:39
        Wiesz w ogóle o czym piszesz Olku? Stuknij się mocno w czoło, może coś zaskoczy
        niedzielny kibicu.
    • Gość: mike Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.ppp.dion.ne.jp 24.08.05, 15:09
      Ludzie. To co zrobil sedzia jest zwyklym swinstwem. Moze i Grecy byli lepsi, ale
      sedzia pomagal im jak tylko mogl.

Mam w d..e taka pilke, mam w d..e Lige Mistrzow. Po co to wszystko skoro jeden
      frajer robi co z chce, kiedy chce i z kim chce? To kpina w zywe oczy z duch
      asportowej rywalizacji.

Prosze zasypcie UEFA mailami z waszymi uwagami na temat tego frajera z wysp.

Adres do UEFA: info@uefa.com
      • Gość: golmar Jak na dłoni... IP: *.gozdnica.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 15:35
        Wczorajszy mecz pokazał jak na dłoni , dlaczego nasi piłkarze (?) nie nadają się
        do mocnych lig europejskich.
        Oglądałem w życiu setki meczów , ale nigdy nie widziałem tak wyczerpanych
        graczy na tle przeciwnika. Porównajcie mecz z ligi angielskiej , włoskiej ,
        hiszpańskiej i innych a naszą hmmm... " Ekstraklasą ".
        Tam każdy mecz to walka !!! A u nas po co , aby wypłata na czas a jak trzeba to
        prezes wygraną kupi.
        Wiecie już dlaczego tylko nasi bramkarze i nieraz obrońcy grają w podstawowych
        składach na zachodzie.
        Przykład Żurawskiego jest jednym z dowodów:
        " Ja chcę na zachód , tu nie mam z kim grać ". To siedź w marnym Celtiku na
        ławie. K_ _ _ _!

• Gość: xxxca Re: Jak na dłoni... IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:47
          I tu masz racje . wypruli z siebie flaki. widać to było po meczu.Komentarz
          Gmocha beznadziejny.Szkoda Wisły oby to się nie odbiło w lidze.Puchar
          Łobanowskiego nie wyszedł niektórym na dobre. Podziękujmy PZPN iJanasowi.
    • Gość: dydek Poplakalem sie z zalu........ IP: *.arcor-ip.net 24.08.05, 15:38
      nie widialem meczu ani pierwszego ani drugiego
      ale po pierwszym wierzylem ze polska druyzyna zagra w LM.
      jestem ze szczecina, teraz w niemczech. chcialem po powrocie zobaczyc polakow
      wsrod najlepszych. tak niewiele brakowalo....
    • Gość: trejo Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.rzeszow.mm.pl 24.08.05, 15:48
      Wisla to ma zawsze pecha do bramkarzy.Kiedys zawalil tej druzynie awans do
      polfinalow PEMK Gonet,pozniej Hugues nie popisal sie z Lazio ,teraz znowu
      Majdan.
    • Gość: qdlaty pilkarz z numerem 16 w wisle... IP: *.redbull.com 24.08.05, 16:12
      ...to jakub blaszczykowski ktory w drugim meczu nie gral, wiec nie piszcie
      prosze ze nikt sie nie oszczedzal w drugim meczu przy zdjeciu tego pilkarza.
      pozdrawiam
      • Gość: Schuja Re:Polaki-lipa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 16:52
        Ponad 600 postow. Widac ,ze glod SUKCESU w Polsce byl juz ogromny. Wszyscy sie
        naladowali, ze tym razem Polacy WRESZCIE pokaza tej reszcie swiata , a tu
        DUPA.Znowu ZAWALILI ,dostali po ryju, nic nie potrafia. Nawet taka marna Grecja
        nakopala im do dupska. Wiecej skromnosci ,wy tam w tej Polsce.Nie podskakiwac
        tyle.Wiedziec gdzie wasz plac.Z tylu jest wasz plac, z tylu.To tak jak sie chce
        z polskim trenerem cos osiagnac.To ostatnie szmaty , bez zadnych
        umiejetnosci.Niech wezma trenera z Niemiec , Hiszpanii albo Holandii i
        porzadnie mu zaplaca. Ten trener wezmie tych rozwydrzonych Polakow porzadnie za
        morde( najlepiej by pasowal taki Niemiec , np Hitzfeld ) tym co nie chca grac ,
        nakopalby do polskiej dupy a z reszty zrobilby DRUZYNE.
        • Gość: Bury Re:Polaki-lipa IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.05, 20:07
          Spadaj Schuja ty sprzedawczyku. Jeszcze ci nie wstyd tu się pokazywać ?? Jesteś
          żałosny i nikt cię tu już nie słucha. Ja na twoim miejscu już dawno bym się
          powiesił. Spieprzyłeś sobie facet życie.
          • Gość: Schuja Re:Polaki-lipa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 20:35
            Jak to nie?. Ty Buraku np. poczules sie zmuszony mi odpowiedziec.Widocznie cos
            z tego , co tu napisalem dopieklo ci , czyli pogrzebalem ci w tym co cie boli.
            Musisz byc bardzo slaby psychicznie i ogromnie labilny , jezeli bedac na moim
            miejscu chcialbys dyndac. Jak masz taka potrzebe ,to prosze . Ja ci na pewno
            nie bede zabranial ,nie mowiac juz odradzal. Wieszaj sie na zdrowie.
            • Gość: x kielkasa w gebe i spokoj tam! IP: *.adsl-net.finnetcom.net 24.08.05, 21:13
              ...przypominam ci dupku ze ostatni mecz Wisly z niemieckim zespolem zakonczyl
              sie wynikiem 4:1 dla Wisly w Gelsenkichren ...buhahahhahaha!

'...to szwabowie tez maja poetow?...'-Petrarka
    • Gość: unseen Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.4web.pl 24.08.05, 16:45
      Liga Mistrzów - NIE DLA IDIOTÓW.
      Poslik klubom powinni tego zabronić...
    • Gość: heja heja Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 16:54
      A co to za klub ta Wisła?
      • Gość: lajkonik Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:22
        Uwazam że mecz był świetny.Dużo bramek, emocje niesamowite, częsta zmiana
        nastrojów. Majdan mimo ,że nie ustrzegł się błędów to dla mnie bohater meczu- to
        co wyciągnął to szok ! Franek strasznie pilnowany - po meczu w Krakowie, zwolnił
        miejsce Zieńczukowi ,ale to nie ta klasa. Należy się osobne podziękowaniePZPN i
        Janasowi za bezsensowne powołanie wiślaków na turniej Łobanowskiego!!!Wisła
        dała z siebie wszystko wypruła flaki ,widać to było po meczu. Dawno już nasza
        klubowa drużyna nie dostarczyła tylu emocji. ostatnio chyba też Wisełka zREALEM
        Saragossa, też było dwa razy po 4:1 tylko efekt był odwrotny. szkoda ale w kraju
        itak wiadomo kto jest najlepszy.Teraz trzymam kciuki za LEGIE ,GROCLIN,WISŁĘ PŁ.
        miejmy nadzieje że będą podobne emocje i zobaczymy wszystkie w UEFA
        • Gość: Schuja Re:Minimalizm myslowy Lajkonia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 18:37
          Jezeli kibicowales Grekom , to twoj post jest prawidlowy.Jezeli Wisle , to
          tylko debil moze pisac o "swietnym meczu" , w ktorym jego druzyna dostaje w
          dupsko 4 : 1 . Ile musieli by wislacy przegrac , zeby ten mecz nie byl
          swiwtny , no ile? 8 : 1 a moze 12 : 2?Po prostu graja do d_upy i tyle .Ito
          wszyscy w Polsce.Lipa do potegi. Miernoty nadwislanskie .
          • Gość: lajkonik TY cieciu luksemburski IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:04
            Zajmij się lepiej swoim ulubionym Ahonenem
    • Gość: kiedy wreszcie statyści IP: *.dolsat.pl 24.08.05, 22:51
      Pod jednym ze zdjęć jest napisane że nikt nie odpuszczał. Jak widziałem Uche,
      Frankowskiego czy Kuźbę to jakoś trudno mi się z tym zgodzić... Statystowali,
      nie widziałem u nich woli walki. Można ich porównać z Sobolewskim, Głowackim
      czy Baszczyńskim którzy przez cały mecz gryźli trawę. A jeśli faktycznie
      Frankowski grał z kontuzją, to za jakie grzechy został na boisku do końca a
      Engel zdjął Brożka?!
      • Gość: wkurzony Re: statyści (i zdjecie GW) IP: *.gd-ns.com 24.08.05, 23:26
        Tak, tylko ze na tym zdjeciu widac wyraznie Blaszczykowskiego (z poprzedniego
        meczu), a wiec zarowno zdjecie jak podpis mozna se o kant d.py roztrzasc !
        Rzetelne dziennikarstwo, psiamac !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka