Gość: AIKI-MASTER Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: 195.150.89.* 24.08.05, 14:21 RADOSŁAWIE, NA LITOŚĆ BOSKĄ. przecież ty na tym zdjęciu masz zęby w kolorze żółto-brązowym!!! Przecież w dzisiejszych czasach od wszelakiej maści gwiazd wymaga się tego, aby miały żeby wybielone conajmniej!!!! zapamiętasz?....wykonasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach 24.08.05, 14:47 no i co cfaniaki chyba sie posikam:D:D::D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka I dobrze im Tak !!! IP: *.jjs.pl 24.08.05, 14:51 Powiem jedno ! Dobrze im tak, nalleżało się Wiślakom za to co pokazali (w sumie nic nie pokazali) Powinno się jeszcze zawiesić rozgrywki, wywalić na zbity pysk całe to towarzystwo z PZPN. Trudno FIFA nas zawiesi , ale może to uzdrowi Polską piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakazać!!! Całe szcęście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:02 Zakazać piłki nożnej w konstytucji. To wylęgarnia bandytów, złodziejstwa, łapowników i zbrodniarzy. Do tego wszytko za pieniądze podatników! Niech sobie za prywatne pieniądze grają na Grenlandii, w niezaludnionych regionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek NIS SIE NIE STAŁO !! NIE PANIKOWAC IP: *.man.busko.pl 24.08.05, 15:06 Grecy przyjada do krakowa a tutaj sprawa otwarta. wisla jest w stanie wygrac 3:0 i awansowac dalej Chlopaki nie zalamywac sie!!!!!!!! Dopoki pilka w grze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edvin Radzio ok IP: 82.160.30.* 24.08.05, 15:11 Nie wierze ze ich to nie bierze - Majadan szlochajacy na stadionie i mieciutki na lotnisku - niech tam zarabiaja kase ale ten facet lubi to co robi i traktuje to nie tylko jako prace. Radziu, kupiłeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: NIS SIE NIE STAŁO !! NIE PANIKOWAC IP: *.crowley.pl 24.08.05, 15:39 Wiesz w ogóle o czym piszesz Olku? Stuknij się mocno w czoło, może coś zaskoczy niedzielny kibicu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.ppp.dion.ne.jp 24.08.05, 15:09 Ludzie. To co zrobil sedzia jest zwyklym swinstwem. Moze i Grecy byli lepsi, ale sedzia pomagal im jak tylko mogl. Mam w d..e taka pilke, mam w d..e Lige Mistrzow. Po co to wszystko skoro jeden frajer robi co z chce, kiedy chce i z kim chce? To kpina w zywe oczy z duch asportowej rywalizacji. Prosze zasypcie UEFA mailami z waszymi uwagami na temat tego frajera z wysp. Adres do UEFA: info@uefa.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golmar Jak na dłoni... IP: *.gozdnica.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 15:35 Wczorajszy mecz pokazał jak na dłoni , dlaczego nasi piłkarze (?) nie nadają się do mocnych lig europejskich. Oglądałem w życiu setki meczów , ale nigdy nie widziałem tak wyczerpanych graczy na tle przeciwnika. Porównajcie mecz z ligi angielskiej , włoskiej , hiszpańskiej i innych a naszą hmmm... " Ekstraklasą ". Tam każdy mecz to walka !!! A u nas po co , aby wypłata na czas a jak trzeba to prezes wygraną kupi. Wiecie już dlaczego tylko nasi bramkarze i nieraz obrońcy grają w podstawowych składach na zachodzie. Przykład Żurawskiego jest jednym z dowodów: " Ja chcę na zachód , tu nie mam z kim grać ". To siedź w marnym Celtiku na ławie. K_ _ _ _! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxca Re: Jak na dłoni... IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:47 I tu masz racje . wypruli z siebie flaki. widać to było po meczu.Komentarz Gmocha beznadziejny.Szkoda Wisły oby to się nie odbiło w lidze.Puchar Łobanowskiego nie wyszedł niektórym na dobre. Podziękujmy PZPN iJanasowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydek Poplakalem sie z zalu........ IP: *.arcor-ip.net 24.08.05, 15:38 nie widialem meczu ani pierwszego ani drugiego ale po pierwszym wierzylem ze polska druyzyna zagra w LM. jestem ze szczecina, teraz w niemczech. chcialem po powrocie zobaczyc polakow wsrod najlepszych. tak niewiele brakowalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.rzeszow.mm.pl 24.08.05, 15:48 Wisla to ma zawsze pecha do bramkarzy.Kiedys zawalil tej druzynie awans do polfinalow PEMK Gonet,pozniej Hugues nie popisal sie z Lazio ,teraz znowu Majdan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qdlaty pilkarz z numerem 16 w wisle... IP: *.redbull.com 24.08.05, 16:12 ...to jakub blaszczykowski ktory w drugim meczu nie gral, wiec nie piszcie prosze ze nikt sie nie oszczedzal w drugim meczu przy zdjeciu tego pilkarza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Polaki-lipa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 16:52 Ponad 600 postow. Widac ,ze glod SUKCESU w Polsce byl juz ogromny. Wszyscy sie naladowali, ze tym razem Polacy WRESZCIE pokaza tej reszcie swiata , a tu DUPA.Znowu ZAWALILI ,dostali po ryju, nic nie potrafia. Nawet taka marna Grecja nakopala im do dupska. Wiecej skromnosci ,wy tam w tej Polsce.Nie podskakiwac tyle.Wiedziec gdzie wasz plac.Z tylu jest wasz plac, z tylu.To tak jak sie chce z polskim trenerem cos osiagnac.To ostatnie szmaty , bez zadnych umiejetnosci.Niech wezma trenera z Niemiec , Hiszpanii albo Holandii i porzadnie mu zaplaca. Ten trener wezmie tych rozwydrzonych Polakow porzadnie za morde( najlepiej by pasowal taki Niemiec , np Hitzfeld ) tym co nie chca grac , nakopalby do polskiej dupy a z reszty zrobilby DRUZYNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bury Re:Polaki-lipa IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.05, 20:07 Spadaj Schuja ty sprzedawczyku. Jeszcze ci nie wstyd tu się pokazywać ?? Jesteś żałosny i nikt cię tu już nie słucha. Ja na twoim miejscu już dawno bym się powiesił. Spieprzyłeś sobie facet życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Polaki-lipa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 20:35 Jak to nie?. Ty Buraku np. poczules sie zmuszony mi odpowiedziec.Widocznie cos z tego , co tu napisalem dopieklo ci , czyli pogrzebalem ci w tym co cie boli. Musisz byc bardzo slaby psychicznie i ogromnie labilny , jezeli bedac na moim miejscu chcialbys dyndac. Jak masz taka potrzebe ,to prosze . Ja ci na pewno nie bede zabranial ,nie mowiac juz odradzal. Wieszaj sie na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x kielkasa w gebe i spokoj tam! IP: *.adsl-net.finnetcom.net 24.08.05, 21:13 ...przypominam ci dupku ze ostatni mecz Wisly z niemieckim zespolem zakonczyl sie wynikiem 4:1 dla Wisly w Gelsenkichren ...buhahahhahaha! '...to szwabowie tez maja poetow?...'-Petrarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unseen Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.4web.pl 24.08.05, 16:45 Liga Mistrzów - NIE DLA IDIOTÓW. Poslik klubom powinni tego zabronić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja heja Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 16:54 A co to za klub ta Wisła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:22 Uwazam że mecz był świetny.Dużo bramek, emocje niesamowite, częsta zmiana nastrojów. Majdan mimo ,że nie ustrzegł się błędów to dla mnie bohater meczu- to co wyciągnął to szok ! Franek strasznie pilnowany - po meczu w Krakowie, zwolnił miejsce Zieńczukowi ,ale to nie ta klasa. Należy się osobne podziękowaniePZPN i Janasowi za bezsensowne powołanie wiślaków na turniej Łobanowskiego!!!Wisła dała z siebie wszystko wypruła flaki ,widać to było po meczu. Dawno już nasza klubowa drużyna nie dostarczyła tylu emocji. ostatnio chyba też Wisełka zREALEM Saragossa, też było dwa razy po 4:1 tylko efekt był odwrotny. szkoda ale w kraju itak wiadomo kto jest najlepszy.Teraz trzymam kciuki za LEGIE ,GROCLIN,WISŁĘ PŁ. miejmy nadzieje że będą podobne emocje i zobaczymy wszystkie w UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Minimalizm myslowy Lajkonia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 18:37 Jezeli kibicowales Grekom , to twoj post jest prawidlowy.Jezeli Wisle , to tylko debil moze pisac o "swietnym meczu" , w ktorym jego druzyna dostaje w dupsko 4 : 1 . Ile musieli by wislacy przegrac , zeby ten mecz nie byl swiwtny , no ile? 8 : 1 a moze 12 : 2?Po prostu graja do d_upy i tyle .Ito wszyscy w Polsce.Lipa do potegi. Miernoty nadwislanskie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik TY cieciu luksemburski IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:04 Zajmij się lepiej swoim ulubionym Ahonenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy wreszcie statyści IP: *.dolsat.pl 24.08.05, 22:51 Pod jednym ze zdjęć jest napisane że nikt nie odpuszczał. Jak widziałem Uche, Frankowskiego czy Kuźbę to jakoś trudno mi się z tym zgodzić... Statystowali, nie widziałem u nich woli walki. Można ich porównać z Sobolewskim, Głowackim czy Baszczyńskim którzy przez cały mecz gryźli trawę. A jeśli faktycznie Frankowski grał z kontuzją, to za jakie grzechy został na boisku do końca a Engel zdjął Brożka?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: statyści (i zdjecie GW) IP: *.gd-ns.com 24.08.05, 23:26 Tak, tylko ze na tym zdjeciu widac wyraznie Blaszczykowskiego (z poprzedniego meczu), a wiec zarowno zdjecie jak podpis mozna se o kant d.py roztrzasc ! Rzetelne dziennikarstwo, psiamac ! Odpowiedz Link Zgłoś