Dodaj do ulubionych

Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA

• Gość: darek Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.brndml01.va.comcast.net 25.08.05, 21:14
      Mecze z reguly odbywaja sie na Ziemi, konkretnie na jakims stadionie.
      • Gość: sad Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.chello.pl 25.08.05, 21:30
        3-1
        • Gość: rem 3-1 IP: *.chello.pl 25.08.05, 21:31
    • Gość: MM JUŻ 3:1. ZIELIŃSKIEMU DZIĘKUJEMY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 21:30
      • Gość: m Re: JUŻ 3:1. ZIELIŃSKIEMU DZIĘKUJEMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:39
        ale oddali jeden celny strzał, to lepiej niż 2 tygodnie temu, jest progres:)
      • Gość: ja Re: JUŻ 3:1. ZIELIŃSKIEMU DZIĘKUJEMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:40
        pi..dol sie madralo i wyp.laj z forum kibicow . Przeczytaj sobie cio.o o
        sytuacji personalnej najlepszego zespolu w lidze
        • Gość: leszek k Re: JUŻ 3:1. ZIELIŃSKIEMU DZIĘKUJEMY IP: *.aster.pl 25.08.05, 21:41
          Najlepszego zespolu w lidze? Nie wiedzialem, ze Wiselka ma jakies klopoty...
          Ale klopoty KLegii w sumie tez sa "personalne": nie maja ani jednego dobrego
          pilkarza. Ani trenera.
          • Gość: ja No dobra jestem wku..iony i przesadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:44
          • Gość: żenada Re: JUŻ 3:1. ZIELIŃSKIEMU DZIĘKUJEMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:30
            cieszmy się, że legia ma w końcu wielkiego sponsora - ITI, tak zapewne kiedyś
            stece i inne ścierwa pisały, żenada.
        • Gość: jeszcze z karnego Re: JUŻ 4:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:44
          Nie ma Surmy (CzK) i Klatta (kont.), a mimo to wynik 4:1 z pewnością ich
          nieusprawiedliwia.
        • Gość: kibic Re: JUŻ 3:1. ZIELIŃSKIEMU DZIĘKUJEMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:44
          a co ma nas obchodzić sytuacja personalna - to nie jest problem kibiców !!!
          z średniakami ze Szawjcarii dostać lanie dwa razy !!! Nie ma już Wielkiej Legii
          jest malućka Legia - w lidze dostaniecie baty nawet od Kielc - więc nie pisz tu
          o naj... drużynie bo wstyd!!!!
      • Gość: kibic Re: JUŻ 3:1. ZIELIŃSKIEMU DZIĘKUJEMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:41
        a w ubiegłym sezonie tak narywaliście się w Warszawie z Lecha , że przegrał z
        Rosjanami !
        teraz "Wasza" Legia daję plamę
        macie nauczkę !
    • Gość: leszek k Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.aster.pl 25.08.05, 21:40
      A Legiunia dogorywa. Wiejska druzyna, wiejski futbol... Az mi wstyd, ze jestem z
      Warszawy.
      • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: leszek k Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.aster.pl 25.08.05, 21:44
          Cztery-jeden. Chlopaki gonia Wisle. Jakies pytania?
          • Gość: ja sorry jestem WKU.. jak nieszczescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:46
            • Gość: leszek k Re: sorry jestem WKU.. jak nieszczescie IP: *.aster.pl 25.08.05, 21:48
              Dobra, bez nerwow: wyciagam reke na zgode. Tez mnie ponioslo - ale plakac mi sie
              chce po Legii. I znikad, k..., nadziei.
              • Gość: Widzewiak Wisełka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:24
                Jeden zespół który pokazał ambicję, tylko miał trochę pecha. Za rok będzie
                lepiej. WISŁA! (bynajmniej nie Kraków)

Groclin też dobrze, ale przy tej różnicy klas to wynik dwumeczu nie jest
                zaskoczeniem. Ale po losowaniu obstawiałem, że "Nafciarze" dostaną łomot od
                koników, a okazało się, że byli bardziej godnym repezentantem polskiej ligi niż
                krakowiacy i warszawiacy...
    • Gość: Sedzia z islandii Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.c151.petrotel.pl 25.08.05, 21:45
      Sedzia nas oszukał gdy Wisła wychodzila z kontra Zilic zostal podciety (w
      polowie boiska) a ten czarny pajac dal naszemu druga zolta kartke. Ciekawe ile
      dostal w przerwie bo w I polowie sedziowal jako tako.
      • Gość: dobranoc_ Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 25.08.05, 22:05
        Znużony onanizmem 7-mio letni Franio ujżał siostrę w kąpieli i rzucił się na
        nią..MIŁE ZŁEGO POCZĄTKI,lecz koniec żałosny,dostał w d.oopę od ojca i syfa od
        siostry...ci wszystcy nasi kopacze to jak ten Franio...ehhhh,coorvanać...
    • Gość: MM 4:1 A ZIELIŃSKI ZNOWU POWIE, ŻE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 21:52
      chłopaki całkiem nieźle zagrali, tylko nie mieli szczęścia, zauważy postępy i
      będzie pewien, że teraz może być tylko lepiej, a kumple Bednarz i Zygo będą mu
      wtórować, a zarząd ITI dalej będzie ślepy
      • Gość: he Re: 4:1 A ZIELIŃSKI ZNOWU POWIE, ŻE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:59
        a moze zarzad ITI nie pojechalby w tym roku na wakacje i kupil choc jednego
        doswiadczonego (ale nie przez zycie jak wlodarczyk) zawodnika
      • Gość: leszek k Ech, Legia... IP: *.aster.pl 25.08.05, 21:59
        Legii dziekujemy.
        Czy znow musi byc tak, jak przed rokiem? Wisla odpada z LM, do I rundy UEFA
        wchodza dwie druzyny, do grupowej awansuje jedna, tam sie blazni... I zegnajcie
        puchary. Powiedzcie, ze w tym roku bedzie inaczej. Please...
        • Gość: ESSIE NIE MA SIE CZEGO WSTYDZIC !!!! IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 26.08.05, 01:43
          SZWAJCARIA TO DZIS W FUTBOLU EUROPEJSKA POTEGA,to europejska Brazylia!!!A TAKA
          NORWEGIA TO OJROPEJSKA HARGENTYNA!!!!
    • Gość: papa Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.08.05, 22:00
      Na koniec meczu Legii to się na www3.legialive.pl serwerek nawet zwiesił:(
    • artur_szw Blamaż na boiskach i poza nimi 25.08.05, 22:00
      A więc jednak stało się- polska piłka pomalutku przestaje istnieć. Ten rok
      okazuje się tragiczny w skutkach dla polskiego futbolu. Zaczęło się od wielkich
      afer korupcyjnych w które zamieszani są działacze, właściciele klubów,
      sędziowie, piłkarze i pewnie na nich lista się nie kończy. I mam nadzieję że
      zakończy się ta tragedia teraz na występach polskich drużyn w pucharach
      europejskich, a nie przeniesie się na mecze reprezentacji narodowej. Kibice
      piłki nożnej mają już dość wielkich obietnic, spekulacji i czczego gadania, że
      będzie lepiej. Nie rozumiem PZPN-u, który nic naprawdę nic nie robi by sytuacje
      polepszyć, widzę że panowie zajmujący stołki u władzy są zadowoleni ze swojej
      roli jaką odgrywają w środowisku piłkarskim. A ci wielcy „krzykacze” ,jakim moim
      zdaniem jest pan Jan Tomaszewski, są już nudni i szybko milkną gdy tylko zasiądą
      wśród pełniących władze. Szkoda tylko jest tych młodych chłopaków co marzą o
      karierze piłkarskiej, nie ma szans by ją osiągnąć tutaj w kraju, bo nigdy nie
      wiadomo czy jestem dobry dlatego wygrałem, a może jednak prezes zapłacił i
      wygrałem bo musiałem. A później wyjazd za granice i zderzenie z rzeczywistością.
      Tak właśnie w Polsce odbierane są marzenia i szanse młodym ludziom i to nie
      tylko w sporcie.
      • Gość: catani Warszawa przeprasza za Legię!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 22:02
        • Gość: ESSIE Nie ma za co PRZEPRASZAC !!!! IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 26.08.05, 01:47
          Po prostu chlopcy z prowincji musieli przegrac.
      • mario72 Re: Blamaż na boiskach i poza nimi 25.08.05, 22:51
        Belgia kilka razy mniejsza od Polski - dwie dryżyny w LM, Grecja cztery razy
        mniejsza - dwie dryżyny w LM a my dwie rzekomo eksportowe drużyny: Wisła i
        Legia solidarne baty w tym tygodniu po 4:1 i to żeby jeszcze od Milanu czy
        Barcelony, a tu od takich sredniaków! dziwię sie tylko głupim sponsorom, że
        chcą takie ogromne pensyjki, kontrakty i premie płacić takim patałachom i
        pseudozawodowcom, ale może jakis mądry właściciel jakiegoś klubu to przeczyta,
        pójdzie po rozum do głowy i powie: najpierw wyniki a potem kasa!
    • Gość: legionista Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.chello.pl 25.08.05, 22:18
      Czas kończyć panowie z ITI - jak tak dalej pójdzie to spuścicie naszą legię do
      drugiej ligi! Stadioniku się zachciewa, ale jak najmniejszym kosztem i dzisiaj
      my kibice musimy przeżywać taki wstyd.
      • Gość: pawel Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:25
        czekam jak za 2-3 dni w GW ukaże się artykuł o tym jakie to ITI jest wspaniałe.
        GW ostatnimi czasy lubi włazić ITI w tyłek. a nasi piłkarze powinni zacząć
        używać wazeliny, bo od tego brania w du pę jeszcze coś im się stanie.
    • Gość: Michał Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.p-s-inter.net 25.08.05, 22:28
      Piłka klubowa to jedno wielkie bagno(mam namyśli w naszym wydaniu).Gra opiera
      się na wybijaniu piłki jak najdalej od wląsnej bramki i czekaniu na to co się
      wydarzy po takim wybiciu.To chore zobaczcie sobie na grę takiego Basel lub
      chelsea.Tam gra się piłką a nie za nią biega i jak już się przechwyci to
      wykopuje.Dlatego takie zespoły odnoszą sukces,a nasi no cóż sami
      widzicie...obraz nędzy i rozpaczy.A przecież Sparta Praga potrafi Artmedia
      też ,to o co chodzi może nasi pilkarze nie mają talentu...
    • Gość: legła Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: 195.136.114.* 25.08.05, 22:33
      legła i tvn >> OBCIACH buehahahaha !
    • madmalina A miało być tak pięknie.... 25.08.05, 22:40
      Wisła Kraków w LM, Legia, Groclin, Wisła Płock w PU, Polska w finałach MŚ. A
      jak będzie? Oby Wisła i Groclin zagrali lepiej niż Amica w poprzednim sezonie
      bo w kadrę (z odbroną Wisły Kraków - dobrze że beż Majdana w bramce) powoli
      przestaje wierzyć. Dobrze że rywale w PU będą słabsi niż rywale kadry -
      przynajmniej teoretyczni i w pierwszej rundzie.
      • Gość: realista Re: A miało być tak pięknie.... IP: *.echostar.pl 25.08.05, 22:46
        Taaaaa A swistak siedzi i zawija je w te sreberka :)
      • Gość: ESSIE I BYLO PIEKNIE !!!!!! IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 26.08.05, 02:09
        A bedzie jeszcze piekniej,KIEDY REPREZENTACJA WZNIESIE SIE NA WYZYNY
        MINIMALIZMU NARODOWEGO POLAKOW.NARZEKAC NAM TRZEBA, W TYM POLAKOW NIKT NIE JEST
        W STANIE POKOMNAC, W ROBIENIU POD SIEBIE JESTESMY MOCARSTWEM,ZA WSZYSTKO
        OSTATECZNIE ZAWSZE MOZNA WINIC 'ZYDOW'.TO CO ,ZE ICH JUZ W POLSCE NIE MA,
        ZAWSZE MOZNA ICH SOBIE WYMYSLIC I USPOKOIC SUMIENIE.
    • Gość: kaszalot05 Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.08.05, 22:52
      LEGIA SZMATY!!!!!! wylać zielińskiego!!!!!!!!1
      • Gość: m.k. Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:43
        człowieku - to najtańszy "trener" jaki może być, ITI nie kupiło akcji legii po
        to, zeby dopłacać do tego, ale po to, żeby załapać się na atrakcyjne tereny w
        stolicy, zrozum to.
        cupiałek - pe... wyłożył trochę szmalcu, bo liczył na to, ze za 2, góra 3 lata
        będzie milionerem, ale się nie udało.
        ITI postanowił "jechać" po najniższych kosztach i czekać na te metry
        kwadratowe, podobnie jak to robił Turek w Pogoni, którego Szczecin przegonił.
    • Gość: papa Przecież Wisła awansowała! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.08.05, 22:55
      Wisła Kraków oczywiście "awansowała" do dalszej rundy Pucharu UEFA:)
      • Gość: mk Re: Przecież Wisła awansowała! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:47
        tak, ale to tylko zasługa cupiałka i engelsa:)
      • Gość: ESSIE Wisła awansowała I POKAZE KOCI PAZUR!!!! IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 26.08.05, 02:22
        ENGELS POLAKOM TYLKO ZOSTAL, MARKSA POZBYLI SIE NA WLASNE ZYCZENIE.
    • Gość: ble! Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:27
      legia to dzielna drużyna, co nie stec?
    • Gość: poler eee...mnie sie wydaje, że Legia to kiepski zespół IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 00:46
      ..czy mam rację ??
      • Gość: ESSIE Nie masz RACJI !!!!!!!!!! IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 26.08.05, 02:49
        Chlopcy potrzebuja czasu,aby uwierzyc w siebie, a jak uwierza, to wtedy mozna
        ich bedzie sprzedac na targu niewolnikow.
    • Gość: mk Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:49
      szkoda, była wielka szansa, legia zaprezentowała się z naprawdę dobrej strony,
      podobnie jak wisła kraków - obie drużyny uległy NIEZNACZNIE po 4-1.
    • Gość: e(L)vis Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.aster.pl 26.08.05, 00:51
    • Gość: e(L)vis Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.aster.pl 26.08.05, 01:01
      Dosyć już tego upokorzenia! to Skisełka może sobie pozwolić na piłkarza, który
      ją wcześniej podał do sądu albo całą zgraję innych pętaków, którzy otwarcie i
      permanentnie powtarzają, że chcą odejść do innego klubu. Legię na takie
      zachowania nie stać, bo ma inny prestiż. Dlatego nie mogę już dłużej patrzeć
      na "wiercenie dna". Zielu, byłeś wspaniałym stoperem, ale trener to jest taki
      gość, co potrafi wzbudzić respekt. Nie masz go, bo jesteś jednym z kumpli.
      Fajnych kumpli.. No i nie masz koncepcji. Przepraszam Cię, ale to prawda. Pa
      • Gość: 4:1 Koncepcji? Tu nie ma z czego 11-ki poskładać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:16
        Wystarczy spojrzeć na ławkę rezerwowych w Legii. Panowie o czym tu mowa.
        Daleki jestem od tego aby winić Jacka Zielińskiego za taki stan rzeczy.
      • Gość: koko Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.crowley.pl 26.08.05, 09:10
        "Legię na takie zachowania nie stać, bo ma inny prestiż"

I to mnie właśnie jeszcze bardzo irytuje, to przekonanie o własnej wielkości z
        urzędu, z nadania jakiegoś, czy kto tam wie jeszcze skąd.
        A niby z jakiego to powodu jedna z najstarszych polskich drużyn, z
        najpiękniejszego polskiego miasta, dawnej stolicy (nie, nie jestem
        Krakowiakiem, to obiektywizm po prostu) miałaby mieć mniejszy prestiż niż coś,
        co nawet w Warszawie nie powstało, tylko się z Podola zwlokło i siedzi i się
        puszy? A może tym powodem są wyniki chociaż?
    • Gość: fazi Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.08.05, 01:12
      nasze "gwiazdy" zarabiaja o polowe mniej niz pilkarze z druzyn z ktorymi grali
      i dlatego przegrali.tamci mieli zaplacone za dwie polowy meczu,a nasi tylko za
      jedna-wiec jaka placa taka praca.moja propozycja dla prezesow klubow PODWOIC IM
      STAWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • skun2 Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA 26.08.05, 04:06
      w każdym razie brawa dla legii, wiseł i... engela - frajera.
      Może listkiewicz nie będzie się aż tak szeroko uśmiechał dzięki tym wynikom.
    • Gość: robek Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.plusgsm.pl 26.08.05, 07:30
      Czy koncern ITI nie widzi, że dysponuje tragicznym bublem o nazwie Legia. I co
      gorsza sam do tego doprowadził - budować zespół bez żadnego lidera, ze słabym
      trenerem o zerowym doświadczeniu, bez napastników - gratuluję wyczucia i sprytu.

Tak słabej Legii, bez nadziei, bez umiejętności, bez przyszłości jeszcze nie
      widziałem, a oglądam ten zespół od ponad 20 lat. Gratuluję Panowie!!!!!!!!!

Konsekwencja w działaniu jest bardzo potrzebna i korzystna, ale tylko wtedy
      jeśli są przesłanki, że będzie lepiej. Tutaj ich nie ma. Aha - dajcie juz spokój
      Jackowi Zielińskiemu, to był niezły piłkarz. Zatrudnijcie mu porządnego I
      trenera i niech sie pan Jacek uczy.
    • Gość: cyg@nek Niezły wynik. IP: *.osk.enformatic.pl 26.08.05, 08:46
      W I rundzie startów polskich klubów na 4 startujące - 3 odpadają z kelnerami z
      Grecji (Panathinaikos cyklicznie nie wychodzi z grupy LM) i Szwajcarii.
      Ktoś tam pi@rdoli o budżetach klubowych, a ja widzę, że my w piłkę nie
      potrafimy grać. Ot, cała tajemnica porażek.
      Teraz pora na qpę w wykonaniu reprezentacji. Z 2 miejsca w grupie nie
      awansujemy bezpośrednio (wbrew opinii gazetowych "mędrców"), bo awansują tak z
      grup "szwedzko-chorwackiej" i "czesko-holenderskiej". A w barażach to strach
      się nie bać, bo z kim niby mamy wygrać? Z Białorusią? Aż wstyd przypomnieć dwa
      ostatnie rezultaty. I jeszcze "powołanie Olisadebe", który nie przeprowadził
      ani jednej akcji w dwumeczu z Wisłą, tylko dobił dwie pachówy Majdana... Żałosne
      Ja to sobie myślę, że polscy trenerzy są do dvpy. Przecież to niemożliwe żeby
      po polskich boiskach biegało kilka tysięcy beztalenci, a drużynki nie można
      skomponować nawet jednej. Na przestrzeni ostatnich lat cokolwiek w Europie
      zagrała tylko Wisła Kasperczaka, Groclin Radolskyego i odrobinkę Legia Okuki.
      Dla mnie zwrot "polska myśl trenerska" jest równie zabawny jak zwrot "zaplecze
      intelektualne Samoobrony".
      Jeśli dołożymy polską mentalność, która spowodowała, że Wisła jechała do
      Aten "awansować", zamiast jechać by wygrać mecz... Przecież reprezentacja też
      marzy o "awansie z 2 miejsca", a nie o pokonaniu cienkich jak dvpa węża
      Anglików...
      oraz działaczy, którzy ustalają "wymogi licencyjne" tylko po to żeby
      natychmiast rozmyślać jak te wymogi obejść,
      a także zawodników marzących o lidze angielskiej, którzy nie mają sił zagrać na
      początku sezonu dwóch meczów tygodniowo (co wynika z lenistwa, bo wytrzymałość
      jest najłatwiejszą do wypracowania cechą). Przecież Greków można było "zabiegać
      na śmierć" nawet w dziesięciu, ale kto miał to zrobić?
      Mniejsza o awans do LM. Został przegrany w sportowej walce (moim zdaniem na
      początku meczu w Krakowie, bo u siebie musi się wygrywać "do zera"). Pełny
      dramat polskiej piłki polega na wynikach Legii, Wisły P., Lecha, Amiki, GKS
      Katowice i wcześniejszych drużyn 2-4 miejsc w Polsce. One "z góry" są przegrane
      nawet z klubami eskimoskimi i watykańskimi.
      Moim promyczkiem nadziei był i jest Groclin. Chyba ma jakąś inną mentalność.
      Sprzedaje "gwiazdeczki". Kupuje ludzi "bez nazwisk" i gra w piłkę. Na dodatek w
      Europie jeszcze nie dał ciała w polskim stylu.
      Tylko niech Drzymała przestanie pi@rdolić o budżetach i robi swoje z "malutkim"
      budżetem.
    • Gość: koko Re: Trwają mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA IP: *.crowley.pl 26.08.05, 08:56
      Jak długo Legia będzie przynosić wstyd? Może nie raziłoby to tak bardzo gdyby
      nie wzięte nie wiadomo skąd aspiracje i wieczny szum medialny, roztrząsanie
      każdego pierdnięcia byle piłkarzyny i ciągłe pytanie z rozdziawioną gębą:
      dlaczego Legii znów nie udało się zostać mistrzem Polski? A równie dobrze można
      by zapytać czemu nie powiodło się to - dajmy na to - Odrze Wodzisław.
      Legia miała dobrą drużynę dekadę temu. Mistrzem Polski były potem i Widzew i
      ŁKS i Polonia (Legii też się raz udało dzięki kryzysowi Wisły, ale szkoda nawet
      wspominać ich grę z Barceloną - nawet nie próbowali pomyśleć o tym, że można
      walczyć o awans). Pierwsza dwójka spadła w międzyczasie z ekstraklasy, a Czarne
      Koszule o mało co. I nikt jakoś tego nie roztrząsa. Ot, była dobra drużyna, ale
      już się posypała (jak choćby Parma czy Fiorentina w Italii).
      Więc o co chodzi? O to, że ich to całe ITI kupiło i złote góry naobiecywali? No
      bez żartów. Pamiętam jak ta banda pajaców zakładała tę swoją badziewną
      telewizję. Czy ktoś pamięta jeszcze, że pan Walter twierdził, iż będzie to
      telewizja "ambitna" (cokolwiek miałoby to znaczyć). No i się przekonaliśmy na
      czym polegają ich ambicje. Kiedyś szczytem obciachu był Polsat, a od paru lat
      TVN niepodzielnie dzierży palmę pierwszeństwa.
      Z Legią jest chyba podobnie. Przed ITI było jeszcze jako tako, a teraz szkoda
      gadać. No, ale jak się ma do futbolu takie podejście, że się po pierwsze
      zastanawia czy Artur Boruc jest najładniejszym piłkarzem w drużynie i czy można
      robić program o jego fryzurze, to to jest prosta konsekwencja takiej postawy.
      Legii życzę jak najlepiej, bo mimo iż nie jestem jej kibicem, to uważam, że
      dobre drużyny powinny być budowane na solidnych podstawach w postaci tradycji,
      siedziby w dużym mieście etc., czego raczej nigdy nie będzie w dajmy na to
      Groclinie.
      Panie Walter, sprzedaj pan Legię komuś poważnemu, kto choć trochę kocha futbol
      jako taki, bo pan byś nawet z Chopina zrobił muzykę do kotleta...
      • jerzyk444 Panowie piłkarze - dajcie spokój! 26.08.05, 09:16
        I nam i sobie - jest tyle innych zawodów, gdzie nie trzeba biegać i nie kopią
        po nogach.
    • Gość: anty-L jest szansa że Ledżia spadnie z ligi?mam nadzieję. IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 09:24
      • Gość: młody warszawiak Podziękowania IP: 193.111.166.* 26.08.05, 09:38
        Każdego dnia dziękuję Bogu za opatrznośc a rodzinie za to że mnie nie wychowała
        na legionistę!!!
    • Gość: maks Skandaliczne zachowanie pseudokibiców z Krakowa! IP: 5.2.* / 217.8.167.* 26.08.05, 09:57
      Podczas wczorajszego meczu Groclin-Dukla doszło do skandalicznego wręcz
      incydentu; ok.50 minuty spotkania na stadionie Dukli pojawili się pseudokibice
      ( trudno ich nazwać kibicami) Wisły Kraków i ruszyli w stronę sektora
      zajmowanego przez kibiców z Grodziska. Około 30-40 osobowa grupa próbowała
      dostać się na "nasz" sektor i ukraść flagi, jednak policja zdążyła ich
      powstrzymać. Jeśli chodzi zaś o flagi, to obydwie ( "Duma Polski"
      i "Rakoniewice" ) pozostały na Naszym sektorze.

Z drugiej strony chciałbym zaznaczyć, że ze strony kibiców Dukli nie spotkały
      nas żadne nieprzyjemności, a wręcz przeciwnie. Potrafili się doskonale bawić,
      pomimo tego, że ich klub odpadł.

Zdecydowanie potępiamy takie sytuacje jakie zdarzyły się na wczorajszym meczu.
      Stadiony nie są miejscem do urządzania rozrób itd. W dodatku takie "występy"
      pseudokibiców przynoszą polskiej piłce tylko i wyłącznie ogromny wstyd, dlatego
      mamy nadzieje, że coś takiego się już nie powtórzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka