Dodaj do ulubionych

Golf Residence

27.06.08, 15:38
Wróciłam wczoraj chetnie odpowiem na pytania
Obserwuj wątek
    • Gość: Lizur Re: Golf Residence IP: *.domainunused.net 01.07.08, 13:57
      czesc czy mogla bys mi wyslac jakies fotki z tego hotelu bo 24 lipca wylatuje
      tam co sadzisz o nim jak wyzywienie jaka czystosc pokojow i czy jest to prawda
      ze zabieraja talerze mariusz387@interia.pl albo mariusz387@op.pl czekam na wiadomosc
      • becia-72-72 Re: Golf Residence 01.07.08, 20:49
        Mam problem z wysłaniem zdjęć informacje o które prosiłeś przesłałam
        na poczte.Jak będe mogła to prześle zdjęcia
        • Gość: Karol Re: Golf Residence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:02
          Hej becia mozesz sie skontaktowac ze mna na gg 3123807 poniewaz
          chcialbym pogadac
          Poprosze rowniez o zdjecia hotelu i plazy na mejla travis20@poczta.fm
          Pozdrawiam i czekam na kontakt
          • becia-72-72 Re: Golf Residence 02.07.08, 20:10
            Zdjęcia przesłałam ale napisz czy doszły bo miałam mały
            problem .Prześle więcej.
            • Gość: Lizur Re: Golf Residence IP: *.domainunused.net 02.07.08, 20:40
              fotki mi doszly mozesz mi cos napisac na temat tego hotelu jak tam jest a jaka
              plaza jest
              • becia-72-72 Re: Golf Residence 02.07.08, 22:17
                plaża jest ładna obok są dużo węższe a należą do 4 * hoteli Hotel
                fajny od przyszłego sezonu 4* tak że standart już teraz jest wyższy
                pokoje czyste sprzątane codziennie jedzenia dużo wokół basenu ładny
                ogród
                • Gość: Lizur Re: Golf Residence IP: *.domainunused.net 03.07.08, 17:21
                  jeszcze mam 22 dni nie umie sie doczekac dziekuje za informacje :)
                • Gość: Lizur Re: Golf Residence IP: *.domainunused.net 04.07.08, 11:31
                  mam pytanko gdzie pani wyladowala i czy jak ktos wnosi torebke na jadalnie to
                  czy patrza i czy mozna cos wyniesc
                  • becia-72-72 Re: Golf Residence 04.07.08, 20:48
                    ja nie chodziłam z torebką na stołówke .Nie wynosiłam też jedzenia
                    ale widziałam że inni robili to jawnie bez ukrywania.
                    • Gość: Lizur Re: Golf Residence IP: *.domainunused.net 05.07.08, 09:53
                      Mogla by mi pani wyslac zdjecie z jadalni i czy trzeba dac pieniadz do paszportu
                      zeby miec lepszy pokoj i gdzie pani wyladowala
                      • becia-72-72 Re: Golf Residence 05.07.08, 19:09
                        Wylądowałam w Monastir.Zdjęć ze stołówki nie mam.Podobno tak jest że
                        wkładając pieniądze do paszportu można otrzymać lepszy pokój ale ja
                        tak tylko słyszałam nie wiem na 100 procent.
                        • Gość: Lizur Re: Golf Residence IP: *.domainunused.net 06.07.08, 09:26
                          a o ktorej Pani miala wylot z Katowic i o ktorej byla Pani w hotelu i czy Pani
                          czekala do 12 na pokoj :)
                          • becia-72-72 Re: Golf Residence 07.07.08, 11:04
                            ja leciałam z Warszawy
                            • Gość: Lizur Re: Golf Residence IP: *.domainunused.net 07.07.08, 14:48
                              dzieki za info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka