Dodaj do ulubionych

Policja w PZPN!

IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 00:12
JUPI !!! NARESZCZIE !!! SZKODA ZE ARESZTOWAN NIE BYLO !!Ale cos czuje ze nie
chodzi o zarzad PZPNu a o pseudokluby
Obserwuj wątek
    • Gość: Gall Anonim Policja w PZPN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:15
      Chyba najwymowniejsze jak dziala ten pozal sie Boze zwiazek: "(...) niewiele wiem, gdyż dopiero po południu przyszedłem do pracy i czekam na spotkanie z prezesem Listkiewiczem". Nic dodac, nic ujac. Jeszcze tylko poteznego kopa w d... na pozegnanie takich pracownikow.
      • Gość: donPedroso PZPN = Płatni zdrajcy pachołki "N"... IP: 212.182.102.* 31.08.05, 00:17
        Prokuratura bada, kim jest (lub są)tajemniczy "N"...
        • Gość: mm. żeby to się nie skończyło wykluczeniem z MŚ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 01:42
          • Gość: tekameka "policja złożyła nam wizytę" - co za Wersal hehehe IP: *.piasta.pl 31.08.05, 07:54
            przy aresztowaniu Listek powie: "policja podarowała mi bizuterię, w formie
            bransoletek" i "umożliwiła mi darmowy pobyt i utrzymanie w ośrodku wśród elit
            politycznych i sportowych"
            • Gość: neeo Re: "policja złożyła nam wizytę" - co za Wersal h IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:50
              Gość portalu: tekameka napisał(a):

> przy aresztowaniu Listek powie: "policja podarowała mi bizuterię, w formie
              > bransoletek" i "umożliwiła mi darmowy pobyt i utrzymanie w ośrodku wśród elit
              > politycznych i sportowych"

heheh uwielbiam poczucie humoru internautów, tak dalej moze zachowamy zdrowy
              rozsądek.
              • a_s_i_m_o Re: "policja złożyła nam wizytę" - co za Wersal h 31.08.05, 11:34
                Popieram. Dla takich postow warto czasem czytac forum
      • Gość: ivulspirit Niech żyje prezes Listkiewicz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 00:19
        ale w więzieniu.. Alleluja
    • Gość: Romero Policja w PZPN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:15
      Coś sie szykuje? Nareszcie!!!
    • Gość: Adam Tylko żeby nas z rozgrywek narodowych nie wyrzucil IP: *.chello.pl 31.08.05, 00:18
      Robi sie coraz wiekszy smród przy pzpn. Jesli np. bedziemy pierwsi w tabeli
      po ostatnim meczu eliminacji MŚ to anglielska federacja zrobi wszystko zeby
      polska byla odsunieta od rozgrywek.
      • Gość: Kibic PZPN - wyrzucić z rozgrywek IP: *.computerland.pl 31.08.05, 09:10
        PZPN powinna być wykluczona ze wszystkich rozgrywek, z Mistrzostwami Świata na
        czele. I żeby w końcu nie łączono: PZPN - polska duma narodowa. PZPN i te
        wszytkie Hajty (kapitan drużyny, przemyt paierosów), Krzynówki i tp. to raczej
        kompromitacja narodu a nie duma.
    • Gość: Listek Nic nie wiem, nic nie powiem. IP: *.npsp.com 31.08.05, 00:20
    • Gość: Jan PZPN walczy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:29
    • Gość: mk Re: Policja w PZPN! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:29
      szkoda, że nie prewencja.
    • Gość: mariu Re: Policja w PZPN! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 31.08.05, 00:31
      Skoro policja juz tam przyszla to trzeba bylo od razu zapuszkowac Listka i
      Kolatora.
      • Gość: Zbyszek Znowu Legia pod ochroną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:38
        Ciekawe, który prokurator jest kibicem "L"???
    • Gość: bodzio you're goin' down, bitch! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:40
    • Gość: legionista Warszawa jest OK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.08.05, 01:09
      W Warszawie chyba mozemy spac spokojnie; Legii na liscie nie ma.
      • Gość: autor Re: Warszawa jest OK IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 31.08.05, 08:21
        bo wszystko na temat Legji juz wiadome... nie ma potrzeby zbierać dodatkowych
        dowodów, polecicie w dół tak jak cegła zrzucona z wieżowca...
    • Gość: _____________DOBRE "(..)dopiero po południu przyszedłem do pracy(..) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 02:07
      • Gość: mp Re: "(..)dopiero po południu przyszedłem do pracy IP: *.dyn.optonline.net 31.08.05, 02:23
        do rana sie pije,to i pozno czlowiek wstaje.
      • Gość: grom Re: "(..)dopiero po południu przyszedłem do pracy IP: *.UNUSED.EPIX.NET 31.08.05, 03:02
        mędy i pasożydy najskuteczniej wypijają krew i żywią się padliną po zachodzie
        słońca.
    • kresowiak1999 a zarząd PZPN na wolności! 31.08.05, 07:14
      W efekcie trzy związkowe kserokopiarki pracowały przez cały dzień, gdyż ilość
      kserowanych dokumentów była ogromna. Wydaliśmy kilkaset, a może nawet kilka
      tysięcy stron dotyczących 11 klubów - przyznaje Kryszczuk.

ale biedakom dała policja popalić!
      kilka tysiecy stron skserowanych!
    • Gość: leonsjo04 Re: Policja w PZPN! IP: *.eranet.pl 31.08.05, 07:32
      A jednak się kręci! Już uważałem, że sprawie ukręcono łeb, a tu taka miła
      niespodzianka.
    • Gość: b.członekPZPN kajdany na łapy i do kicia cały PZPN IP: *.promax.media.pl 31.08.05, 08:01
      ...a zarząd pod ścianę śmierci !!!!
    • Gość: okazik Jak zdobyć licencje? IP: *.chello.pl 31.08.05, 08:09
      Prezes klubu przyjeżdża do pzpn. Pyta - jest prezes? Sekretarka odpowiada- za
      granicą. Jest wiceprezes- pyta przyjezdny. -Za wcześnie, wice rozpoczyna pracę o
      17. - To kto mi podpisze licencję? - zadaje retoryczne pytanie człowiek z
      terenu. -Dawaj pan te papiery - mówi sekretarka - mam faksymile prezesa, będzie
      załatwione. Zadowolony działacz klubowy wyjeżdża z pzpn zostawiając sekretarce
      kopertę z niespodzianką.
      • Gość: RAFAŁ PEZETPENIAK Re: Jak zdobyć licencje? IP: *.promax.media.pl 31.08.05, 12:49
        hihihihihihihi, hahahahahahaha hihihihihihih hehehehehehehe DOSKONAŁE
        !!!!!!!!!! TAKI JEST WŁASNIE PZPN . ROZTRZELAC DZIADÓW - PO CZTYM UTOPIC ICH
        JESZCZE W GNOJOWICY
    • andrzej123 Re: Policja w PZPN! 31.08.05, 08:13
      komu potrzebny jest taki związek, tylko działaczom by mieli dojną krowę do
      ciągnięcia pieniędzy, na mecze w 90% chodzą albo masochiści albo sadyści, dawno
      przestali tam chodzić normalni ludzie, więc może warto byłoby cały związek
      rozwiązać
    • Gość: Losoid Dlaczego Wyborcza pasjonuje się Idea Extraklasą? IP: *.computerland.pl 31.08.05, 09:07
      Dziwi mnie, że "Wyborcza", która intensywnie walczy z korupcją (wywiad z
      Dziurowiczem) zamieszcza sprawozdania z tzw. meczów extraklasy tak jakby to
      były wydarzenia sportowe, a nie finansowo-korupcyjne. Przecież wypowiedzi
      Dziurowicza i nie tylko jego świadczą, że to wcale nie jest sport.

Uważam, że do czasu zrobienia porządku z PZPN nie należy propagować zabaw tych
      panów, a w szczególności główne dzienniki sportowe powinny się umówić, że nie
      poświęcą tym "rozgrywkom" ani słowa.
      • Gość: Stefan Telefan Re: Dlaczego Wyborcza pasjonuje się Idea Extrakla IP: *.pzpn.info 31.08.05, 09:14
        rozumiem ze ty zaplacisz lidze pozniej za te mecze nie opisane w prasie z
        ktorych wycofaja sie sponsorzy :D chlopczyku nie wiem czy wiesz ze jezeli nie
        wiadomo o co chodzi to o pieniadze i dlatego to bedzie sie krecilo dalej... i
        nic tej maszyny nie powstrzyma... nawet calkowicie nowa organizacja ktora miala
        by powstac na miejscyu PZPN... o sa za duze pieniade zeby ktokolwiek na takim
        stolku siedzial kolo nich i tylko je przeliczal ;)
    • Gość: Ryczypisk zdjęcie IP: *.kompania.net 31.08.05, 09:07
      zdjęcie w artykule jest wyśmienite, naprawdę baardzo dobre!!
    • mike-great Dobrać się Listkowi do dooopy! W końcu!!! 31.08.05, 09:23
      Dobrać się Listkowi do dooopy! W końcu!!!
      • Gość: marzyciel Re: Dobrać się Listkowi do dooopy! W końcu!!! IP: *.oi.amu.edu.pl 31.08.05, 11:50
        zamknąć bez sądu, powodów jest tysiąc !!!!!!!!!!
    • Gość: Jaegermeister 303 PRYSKAJ BAĆKA, BO JUŻ IDĄ ! Fragment nie-literacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:37
      Prezes odłożył słuchawkę blady, nogi się pod nim uginały. Rozdygotany podszedł
      do okna i wcisnął przycisk zasuwający ciężkie stalowe zasłony na oknach.
      Potężne sztaby powoli opuszczały się z jednostajnym rzężeniem. W wielkim pokoju
      kapiącym od złota na chwilę zrobiło się ciemno, lecz zaraz ogromny złoty
      żyrandol rozświetlił pomieszczenie. Prezes przyczłapał w swoich kapciach z
      diamentowymi serduszkami na wersalkę, na której zalegała koza miniaturka
      przywieziona z Węgier. Koza miniaturka nie przerwała obgryzania starego
      wypłowiałego koca.
      - Posuń się. - powiedział głucho opadając bezwładnie na wersalkę.
      - Co się stało?
      - Kłopoty, rozumiesz? Wyjaśnień żądają, aresztować chcą, pomstują, od
      najgorszych wyzywają. Że ja piłkę przehandlowałem. Nawet Kaczyński się zbiesił,
      podobno sam grać nie chce...
      - Wyjaśnień? Wyślij Kolektora. Za co dostał Złote Gacie z Kieszonką dla
      najlepszego działacza roku?
      - Co ty mi tu o nagrodach teraz, jak aresztowania są, a sprawa jest rozwojowa!
      Zresztą, Kolektor Złote Gacie z Kieszonką dostał bo straszył, że sypnie. Nie
      wyślę go teraz, bo się zadekował. Podobno w beczce siedzi gdzieś nad Narwią.
      Drugi dzień tak siedzi, tylko nos mu wystaje z kiszonki, przez szparę ogląda
      okolice, ale przynajmniej ma co jeść. Namierzyły go jakieś lumpy nad rzeką, bo
      miał straszne gazy w tej beczce. Ale nie sypnęli, poinformowali kogo trzeba.
      - He he, Kolektor małosolny... - rechotała koza miniaturka.
      - Śmiej się, a tu sytuacja nie za ciekawa. Zapasów na miesiąc, a kawior już się
      kończy. I co ja teraz bez kawioru, biegunki dostanę pewno... - prezes ukrył
      twarz w dłoniach.
      - Eee tam, zobaczysz że będzie dobrze. Przynajmniej cię nie dopadli!
      - Jakby wiedzieli o tej norze, to byśmy mieli ciepło! - krzyknął prezes. - Nie
      ma co, jestem w potrzasku, a kibice szybciej przylecą jak prokurator. Cholera,
      może jednak iść do prokuratury, może na koronnego by była szansa? Przecież tyle
      wiem, że do końca życia bym mógł zeznawać. Pół Polski by aresztowali...
      - Daj spokój, po co? Żadnej prokuratury, skończy się szum, przyschnie i się
      uspokoi! Zrobi się kilka ruchów, jakąś roszadę, masz jeszcze kim obsadzać, nie?
      Jeszcze cię będą chwalić, zobaczysz! Nic nie rób, żadnych głupich kroków. Nie
      oglądałeś "Młodych wilków"? Pamiętaj, nigdy do niczego się nie przyznawaj.
      Złapią cię za rękę, mów, że nie twoja ręka. Nie przyznawaj się!

Więcej?
      swiatlobramki.blog.onet.pl/
    • Gość: xxx wreszcie zabiorą się im za DU.PY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 09:40
      a poźniej od razu za stołki do ktorych się przykleili wreszcie !!!!
      • Gość: AS. Trochę wyjaśnien fachowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:31
        Z rozbawieniem przeczytałem jak w nowomowie PZPNu brzmią czynności procesowe
        zmierzające do zabezpieczenia ewentualnych dowodów świdczcych o popełnieniu
        przestępstwa lub majace na celu rozszerzenie zakresu przedmiotowego, a w
        konsekwencji przedmiotwego postępownia. Żądenie wydania rzeczy nastąpiło
        zgodnie z kodeksową przesłanką - tam mogą być dowody popełnienia przestępstw. I
        to nie jest zadna przyjacielska wizyta, bo w razie gdyby któryś z tych leśnych
        dziadków nie usłyszał pukania Policja z nakazem miałaby oczywiście po
        wyczerpaniu wszelkich możliwośći wejść z drzwiami i zawiasami.

Zabawna wydaje się też gadka o ewentulanym postawieniu zarzutów. Postępowanie
        prawdopodobnie w wielu wątkach toczy się już nie w sprawie ale przeciwko.
        Kwestia ich rozszerznia. Gdyby było wszystko ok poszło by prawdopodobnie torem :
        1. powołania w charakterze świadków przedstawicieli, pracowników PZPN
        2. następnie zabezpieczenie dowodów - nie trzeba nakazu- oni sami mogą to
        dołączyć jako dokumentacje - i zostanie to dowodowo przerobione.

PRAWDOPODOBNIE NIE BYLI WZYWANI NA ŚWIADKÓW GDYŻ SZYKUJĄ SIĘ PRZEDSTAWIENIA
        ZARZUTÓW LEŚNYM DZIADKOM. PROCEDURA KARNA JEST TAK SKONSTRUOWANA ŻE NIE OPŁACA
        SIĘ PRZESŁUCHIWAĆ KOGOŚ JAKO ŚWIADKA - ŻEBY POTEM WZYWAĆ GO, STAWIAC ZARZUTY I
        PRZESŁUCHIWAC JAKO PODEJRZANEGO - TU CHODZI O WYKORZYSTANIE TREŚCI ZEZNAŃ-
        WYJASNIAN. w JEDNYM MA OBOWIAZEK MÓWIENIA PRAWDY W JEDNYM MOZE KŁAMAC JAK Z NUT.

więc prawdopodobnie juz niedługo jakis leśny dziadzio dstanie zarzuty.

• Gość: marcyk Re: Policja w PZPN! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:46
      Najlepsze info ostatnich dni. Wakacje sie skonczyly i jaaaazda z BURAKAMI.
      A co do wykluczenia polskich klubow i reprezentacji z rozgrywek FIFA i UEFA to w tej sytuacji skopania naszej skopanej jestem na TAK, niech w koncu zacznie byc normalnie.
    • baltazarus Sport powinien być całkowicie prywatny. 31.08.05, 10:04
      Podobne zjawiska miały by mniejszy wymiar (jeśli w ogóle by istniały), a my nie
      dokładalibyśmy pod przymusem do rozrywek małej części obywateli.
    • Gość: obserwator Panie tOMASZEWSKI jesteś pan sprzedawczykiem i k.ą IP: 217.153.164.* 31.08.05, 10:33
      patrzcie ludzie Tomaszewski dostał stołek i już kłapie dziobem tam gdzie mu
      listkiewisz pozwolił. Jest pan LISTKOLUDKIEM który za stołek i kase oddał swoją
      dupe listkowi. I teraz prosze czekać co zrobią z panek kibiece,
      PS a od Widzewa wara bo upieprzymy łapy przy samej dupie!!
    • Gość: Rekin Policjo!!! Nie odpuszczaj!!!!!!! Łapać gnidy. IP: 195.140.128.* 31.08.05, 10:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka