Dodaj do ulubionych

Wielkie męki Arsenalu

IP: *.ukonline.co.uk 14.09.05, 23:44
Bylem na meczu i bylo ciekawie.Ciekawe czemu arsenal nie umie grac dobrze poza
premiership...Jak u siebie meczy sie z FC Thun to co bedzie z reszta??
Obserwuj wątek
    • Gość: Listkoludek BRAWO GRZESIEK!!! IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 14.09.05, 23:46
      • Gość: aaaa czy ta kartka byla sluszna? IP: 82.210.170.* 15.09.05, 00:10
        Jak to jest jednak z taką kartką, należało w tej sytuacji pokazać czy nie?
        • rgjan Re: czy ta kartka byla sluszna? 15.09.05, 00:37
          Gość portalu: aaaa napisał(a):

> Jak to jest jednak z taką kartką, należało w tej sytuacji pokazać czy nie?

Niesłuszna. Wyraźnie patrzył na piłkę. Zółta kartka za niebezpieczne zagranie i
          nic więcej.
          • Gość: troll Re: czy ta kartka byla sluszna? IP: 195.207.109.* 15.09.05, 09:30
            buhaha - dobre, czyli jak patrzę na piłkę to mogę kopać po głowie i skakać po
            zawodniku do woli.
      • Gość: bobo Popieram, brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:42
        Riley wydrukował Wisłę, niech teraz Gilewski drukuje Anglików! ;)
    • Gość: mariano oglądając skrót... IP: *.blich.krakow.pl 15.09.05, 00:25
      oglądam własnie skróty w tvp1. Komentuje Piotr Galiński... porażka... co za
      gość. Po pierwsze popełnia błędy językowe - "miał znakomitom okazję" i tym
      podobne, zamiast "ą" mówi wyraźnie "om". Po drugie - stadion [hajdbery] z
      wyraźnym "d"... i wreszcie błędy merytoryczne - "Arsenal rozegrał 3 mecze w tym
      sezonie - wygrał z Newcastle, przegrał z Chelsea i wygrał z Fulhamem (tak tak z
      Fulhamem - tak powiedział) a przeciez jeszcze był mecz z M'boro...
      • Gość: Ruch Chorzow jestem zaniepokojony IP: *.ght.iadfw.net 15.09.05, 05:06
        Jestem bardzo zaniepokojony , moj ulubiony Arsenal cieno przedzie w Europie
        (jak zwykle). Co bedzie jak wylosujo mocniejszych rywali ?
        Horror.

• Gość: mk® <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Highbury_(stadion)" target=" IP: 195.117.126.* 15.09.05, 09:43
      tam może znależc szczegóły na temat stadionu Highbury!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: don Pedro Przy bramce na 2-1 Bergkamp faulował obrońcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:42
      W tej sytuacji nasz sędzia się nie popisał, a szkoda bo całe spotkanie
      prowadził poprawnie. Czerwona kartka była słuszna, z tego co się oriętuję to w
      tej dyscyplinie sportu nie można jeszcze kopać przeciwnika po głowie...
      • Gość: oooo Re: Przy bramce na 2-1 Bergkamp faulował obrońcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:03
        Dla mnie ten sędzia to pomyłka, gol na 2-1 padł po ewidentnym faulu, zagranie
        Van Persi tez było wyraźnie przypadkowe. Dwa kardynalne wypaczające obraz i
        wynik meczu błedy na tym poziomie są nie do wybaczenia. Fajnie po Panu
        Gilewskim pojechali Kowal i Kosa w Polsacie sport, było z czego polać :]
    • Gość: goldilock Re: f.... the referee IP: 217.207.122.* 15.09.05, 10:53
      ten sedzie to duren, malo nie kosztowal Arsenalu 2 punkty. niech bierze kase
      gdzie indziej...
    • wichura Re: Wielkie męki Arsenalu 15.09.05, 12:26
      Było nerwowo (trochę postawiłem), ale Dennis jest wciąż wielki! Szkoda, że to
      jego ostatni sezon.
    • Gość: kacperek riegelek Re: Wielkie męki Arsenalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:00
      ten van persie oszalał? o mało co nie zdarl ormanowi skóry na głowie z tymi
      korkami powinien kopać grządki {he he he} zamiast grać w piłke co on sobie
      mysli ze moze zdzierac skore z glowy?

• Gość: kacperek riegelek Re: co za faul!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:01
      ten van persie oszalał? o mało co nie zdarl ormanowi skóry na głowie z tymi
      korkami powinien kopać grządki {he he he} zamiast grać w piłke co on sobie
      mysli ze moze zdzierac skore z glowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka