Dodaj do ulubionych

Wisła przegrywa z Vitorią

• edward7 Re: Wisła przegrywa z Vitorią 15.09.05, 23:29
      to co widziałem dzisiaj przeszło moj najczarniejszy scenariusz.... IV liga !!!
    • Gość: irishman Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 15.09.05, 23:30
      Wisła to przekleństwo polskiej piłki.... Co roku od trzech lat ośmiesza nas w
      Europie :(:(:(
    • Gość: gosc chyba widzałem mecz okręgówki w TV IP: *.toya.net.pl 15.09.05, 23:30
      bez komentarza gra WISŁY
      • Gość: Engels Re: chyba widzałem mecz okręgówki w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:07
        Może lepiej było wysłać do tej Portugalii Strażaka Kokotów?
    • Gość: Jan Kopacze z Wisły olali kibiców obciąć pensje!!!!!!! IP: *.seminarium.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:31
      Płakać się chce...........
      • Gość: rtk Re: Kopacze z Wisły olali kibiców obciąć pensje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:42
        wstyd jak holera , totalne dno , cupial odejdz zal mi Cie naprawde ze
        zainwestowales w to gowno
      • Gość: kow3l Przez m-c w ogole im nie wyplacac! To najnizsza IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 23:46
        kara jaka powinni poniesc
    • Gość: m Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:31
      Walczyli jak lwy, było widać, że Jurek Engel ich zmotywował odpowiednio.
      Moim zdaniem to najlepszy polski trener i nadal powinien prowadzić
      reprezentację - dobre występy Polaków w MŚ, terazprzyzwoite w pucharach,
      Kryszałowicz, którego ściągnął do Wisły był chyba najlepszym zawodnikiem i to
      nie tylko w tym meczu, ale w całej historii PUEFA.
    • Gość: ZLOS "TYSKIE".... TRUDNO DOSTEPNE GDZIEKOLWIEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:31
      • Gość: spokojny kibic ! IP: *.idea.pl 16.09.05, 00:33
        .KU..a!!!CO TO MA ZNACZYC?Partacze zarabiajacy miliony dostaja becki od
        OSTATNIEJ druzyny ligi Portugalskiej?Chcialbym znac mysli p. CUPIALA?W co ja
        k..wa sie wladowalem?\TYSKIE-NIEDOSTEPNE WCALE!!NIE WSADZIBYM ZLOTOWKI W TEN
        KLUB!!!!!!
    • Gość: gosia Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:34
      Od patrzenia na ich grę robiło się niedobrze .To najgorzej grająca Wisła od
      wielu lat.Obawiam się że to koniec tej drużyny, bo drużyny już nie ma, tylko
      zlepek ludzi którym nic się nie chce. Po co kupili Kryszałowicza, któremu nie
      chce się grać , bo Wisła dla niego to tylko kolejne miejsce do robienia kasy?
      Gołoś był na boisku chyba tylko po starej znajomości z Polonii. Stolarczyk
      tragedia i to zawinił przy pierwsazym golu gapiąc się obojętnie i głupio jak
      Portugalczyk dośrodkowuje. Wisła-prawie drużyna piłkarska. To prawie robi wielką
      różnicę.Adios
    • Gość: Ko$$ Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:34
      Taka Fajna ekipa była tak fajnie grała moze jak kolejna gwiazda odejdcie bedzie
      lepiej najlepiej Engiel
    • loki21 WISŁA ZAWSZE BYŁA WYSCHŁA! 15.09.05, 23:37
      Tyskie - 0:3 w środę, 0:3 w sobotę. Wisła trzyma fason i jak z Grekami dostała
      3-ma bramkami. Wisła nie ma charakteru i nigdy nie będzie odnosic sukcesów w
      pucharach. Valerenga, Tbilisi, Anderlecht, Panata i teraz Guimares to nie były
      wypadki przy pracy. To sezon w którym krakusy pokonały szczęściwie Schalke i
      Parme był odstępstwem od reguły... Cieszy postęp poczyniony przez Engela. Tym
      razem "tylko" 0:3 z portugalczykami. Oby tak do lata!
    • Gość: Kamrat Brawo Panie Korzeniowski IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:37
      Pan jednak ma nosa, wymuszona transmisja, ktorej mozna bylo uniknac...ile
      pieniedzy stracila telewizja? 50k E? 30k E? big disgrace wg mnie. Wiecej nie
      musza tego pokazywac....
    • Gość: fazi Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:37
      panie korzeniowski pewnie pan sie spodziewał takiego meczu dlatego nie chciał
      pan przepłacic. Pieniadze wyrzucone w błoto... Panu Engelowi i jego pupilkowi -
      Gołosiowi dziekujemy i nie prosimy o wiecej ... Dodek (Majdan) niech pospawa
      obrone ta swoją "super" dodą Elektroda. A całej Wisełce gratuluje przejęcia
      miana drewna od Rasialda.
      • Gość: m Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:48
        a czemu nie pokazali Groclinu, który o mało nie wygrał?
        Po co piszecie takie bzdury??
        Nasze siatkarki bronią mistrzostwa Europy, pierwszy ich mecz będzie
        retransmitowany o 23.30 w TVP...
        No ale "na rynek marsz chodziarski meeteng dla kochających inaczej będzie na
        żywo...
    • Gość: asimkjk Re: WWW.RASIAK.PL - cała prawda o RASIAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:37
      bo cieniasów on nie ogląda
    • Gość: tututu Football na TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:38
      TAK roz..bałem Wisłę
      • Gość: turtlezzz Re: Football na TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:41
        Prawdę mówiąc, Engel nie wielki miał w tym udział.
        • Gość: tututu Re: Football na TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:42
          Graliśmy jak Korei: GÓRĄ MOŚCI PANOWIE! A potem strata...
          • Gość: turtlezzz Re: Football na TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:48
            Nasi zwykle zaczynają tak grać, gdy nic już innego nie wychodzi. Gdy rozgrywali akjce po ziemi, tracili piłkę tuż za połową boiska, albo wcześniej. Trochę wstydliwy poziom.. :/
            • Gość: m Re: Football na TAK IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:51
              po tym meczu Łęczna i Bełchatów już się nie będą asekurowały w meczach u
              siebie - będzie 0-3, a jurek engel będzie pisał książkę w tym czasie i czekał
              na nobla.
              W 2 miesiące z niezłej drużyny - pośmiewisko, 0-3 z drużyną, która w tym
              sezonie strzeliła tylko 1 bramkę!!!!
              • Gość: turtlezzz Re: Football na TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:57
                A z czego będzie Nobel dla Engela ? ;P

Wiem - wpływ muzyki (Górniak) na lot ptaków (orły Engela ;).
                • Gość: m Re: Football na TAK IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:13
                  nobel za książkę "futbol na tak, jak zdobylem miszczostfo świata i puchar uefa".
    • Gość: turtlezzz proponuję hasło: WISŁA - POLSKI REAL !! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:39
      Zresztą sponsoruje ich królewski browar.. ;)

A na poważnie - abstrahując od dzisiejszej postawy Wiślaków (tzn absolutnego braku ducha walki) - nie pierwszy raz dostajemy lanie od Portugalczyków. I mnie to nie dziwi, bo moim zdaniem tam się gra najlepszą piłkę w Europie. Świetna technika, ogromna szybkość, dynamika i agresja. Wielkie talenty. Na mundialu będą godnym rywalem Brazylii i Niemiec (które oczywiście jak zwykle będą w czołówce).
    • Gość: Piotr z Daleka Kompania Piwowarska za zaciera rece IP: *.bchydro.com 15.09.05, 23:39
      Szefowie KP pewnie nie moga sie pozbierac z radosci. Te 5 mln zl zainwestowane
      w GTS Wila Krakow (zamiast w rodzimego Kolejorza, wy psybraty z KP!!!)
      procentuje az milo patrzec.

PS Tyskie - Trudno dostepne z Europejskich Pucharach...
      • Gość: % Re: Kompania Piwowarska za zaciera rece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:13
        Nie kozakuj bo przypomnę jak to"graliście z Groznym.Wart Pac pałaca.
      • Gość: WISLA Re: Kompania Piwowarska za zaciera rece IP: *.idea.pl 16.09.05, 00:45
        WSTYD MI ZA MOJ KLUB!!!Sponor chcial zarobic w Europie a my mu dalismy
        najgorsza nozliwa ANTYREKLAME!!Chyba lepiej by bylo gdyby wsadzili te 5milionow
        w LECHA-im by to pomoglo a u nas zostalo wysmiane przez cala POLSKE!
        WSTYD.WSTYD.TYSKIE-trudno dostepne poza Malopolska.....
    • Gość: adalbert Ludzie komu potrzebne są złudzenia IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.05, 23:40
      Wystarczy, że się męczą na ligowych boiskach.
    • Gość: wlodek71 Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 15.09.05, 23:41
      JESTEM POD WRAZENIEM GRY WISŁY I MYSLE ZE TRENER ENGEL WYZNACZYŁ TA SAMA
      TAKTYKA CO W MECZU Z KOREA BRAWO JUREK W KRAKOWI GRAMY TA SAMA TAKTYKA APROPO
      NARESZCIE KONIEC WISLY
    • Gość: obiektywny Wisla jak zwykle ratuje honor polskiej pilki! ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.09.05, 23:42
      Szczerze mowiac po odpadnieciu z Norwegami i Gruzinami to nie mialem wielkich nadziei dla Wisly. Wynik odpowiada mniej wiecej moim oczekiwaniom.
    • Gość: gość zagrali beznadziejnie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 23:43
      Brawo, brawo, brawo... wiedziałem... żałuję, że nie postawiłem kasy...
    • Gość: szkot Żółte kartki - 0:0 IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 15.09.05, 23:43
      To byl mecz o stawke??? Czy towarzyski? No coz, jak sie chce wygrywac w takich
      rozgrywkach, to trzeba walczyc. Taki juz urok tego sportu.
    • Gość: x MACIE W KLUBIE FACHOWCA - KASPERCZAK!!! IP: 194.150.99.* 15.09.05, 23:44
      Budowana z takim trudem druzyna Kasperczaka ktorej zdarzaly sie wpadki
      roznioslaby w puch Panatinaikos.
      Valerenga, Dynamo to byl przypadek przypomne ze z Valarenga przegralismy na karne a Dynamu wpakowalismy 3piekne bramki w trzy miniuty.

Kto w tej Wisle teraz walczy?!
      ...ale jest jeszcze nadzieja...
      • Gość: zachwycony heniem Re: MACIE W KLUBIE FACHOWCA - KASPERCZAK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:49
        Tak, heniek to był (jest) trener najwyższej kasy.
        Przegrywał pechowo, bo sędziowie zaniżali noty za wartości artystyczne bramek, a
        w dodatku wredni norwescy traktorzyści nie uszanowali zwyczajów gospodarza i nie
        chcieli opylić meczu, choć stawki były międzynarodowe i w ojro
        • Gość: turtlezzz Re: MACIE W KLUBIE FACHOWCA - KASPERCZAK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:52
          Dobra, dobra. Kasperczak także przegrał parę razy. Nie zmienia to faktu, że to najlepszy polski trener. Brak mu może złotych rąk Janasa (taak, ten to ma obie złote ;) jak on to robi? ), ale fachowcem jest i basta.
          • Gość: fan henia najlepszy, bo ma najlepzy kontrakt ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:59
            przydalby się jeszcze jakiś realny sukces TRENERSKI nawet malusieńki (takim nie
            jest dla trenera mistrzostwo ligi z której skupiło się najlepszych 22 graczy)
            • Gość: turtlezzz Re: najlepszy, bo ma najlepzy kontrakt ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:09
              Ale jest 1/8 pucharu UEFA (to w końcu polski klub, dla naszych to wyżyny). Szczególnie w takim stylu, w jakim dokonała tego Wisła w sezonie 2002/03, odstawiając Parmę, Schalke i omało co Lazio. Wtedy ten zespół naprawdę grał wyśmienicie (fakt, że Uche był u szczytu formy).
        • Gość: :)) Re: MACIE W KLUBIE FACHOWCA - KASPERCZAK!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:55
          jurek jest dużo lepszym trenerem - pokazał to w Korei, Atenach i teraz na tej
          wsi portugalskiej, przegrywał oczywiście pechowo i przez sedziów, dzisiaj n.p.
          boisko wyglądał jak w polskiej czwartej lidze, jak tu grać na czymś takim?
          • Gość: turtlezzz Klęska Wisły to prowokacja Miodowicza !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:01
    • Gość: manolo ALE SAGAN POJECHAŁ Z WISŁA :))))))))))))) IP: *.crowley.pl 15.09.05, 23:48
      "MY W WARSZAWIE ZAWSZE WYGRYWALISMY Z NIMI 4 ALBO 5 JEDEN" - buhahahahahaha

WISŁA CO ????????????? 3-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ENGEL CO ????????????? 3-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZGASŁA GWIAZDA, ZGASŁA GWIAZDA !!!!!!
      • Gość: turtlezzz Re: ALE SAGAN POJECHAŁ Z WISŁA :))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:49
        Ciesz się, ciesz. Tylko, że Legii porażka Wisły w żaden sposób nie wzmacnia..
      • Gość: ykool Re: ALE SAGAN POJECHAŁ Z WISŁA :))))))))))))) IP: 195.116.193.* 16.09.05, 00:32
        Przypomnij sobie wasze manto w Pucharze UFA, troche pokory.......
      • turecki4 Re: ALE SAGAN POJECHAŁ Z WISŁA :))))))))))))) 16.09.05, 10:29
        Ja jestem z W., ale Legia gra tak samo - a właściwie jeszcze gorzej (czy to
        możliwe?) niż Wisła. Czy w tym kraju znajdzie się 11 piłkarzy, którym zależy? I
        żeby jeszcze byli w jednej drużynie...
    • Gość: Lungo ZARZĄD KOMISARYCZNY!!! IP: *.jerozolimskie.pl 15.09.05, 23:48
      - to moja ulubiona drużyna. Niech wejdą i wy...ą
      Listkiewicza i innych dziadów. Może coś się zacznie dziać, bo jesteśmy na szarym
      końcu piłkarskiego świata. WSTYD! WSTYD! WSTYD!
    • rafaello_forum Takie tam... 15.09.05, 23:52
      Ja króciotko, żeby nie zamęczać, zrobiła to juz za mnie Wisła.
      1. Jeśli nie mielibysmy wytłumaczenia dlaczego Wisła gra kiepsko, to z pomoca
      przychodzi Dariusz Sz. "Real tez zmiania skład". O wyniku identycznym już
      jednak nie wspomniał.
      2. Jeszcznie nie tak dawno mówilismy, że nie mamy szczęcia do rywali. W tym
      roku nie mamy do sędziów. (Ci co wietrzą antypolski spisek wszędzie, nawet na
      bosiku - nie jestem Waszy mzwolennikiem). Gdyby Raley sędziował ten mec, a
      Chorwat W LM, to albo gralibysmy w upragnionej LM, lbo dziś zespół portugalski
      juz w pierwszej połowie zoabczyłby kilka kartek i gruga wyglądałaby inaczej.
      3. A tak w ogóle, to jedynym polskim akcentem w tym meczu było "Ku.. mać" w
      wykonaniu Cantoro. Ale to już zobaczyli bardziej spostrzegawczy.
      4. Nie oglądam rewanżu, a już na pewno nie z piwem Tyskie. Parafrazując (nie
      wiem, czy nie za trudne słowo jak na forum sportowe, ale zaryzykuję) wypowiedź
      jednego z forumiczów: Tyskie, trudne dostępne w UEFA Cup!
      5. Pozdrawiam
      • Gość: turtlezzz Re: Takie tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:06
        " Parafrazując (nie wiem, czy nie za trudne słowo jak na forum sportowe, ale zaryzykuję)" - oj, już niech się kolega tak nie nadyma :>, nie tylko idioci interesują się sportem.. Zaryzykuję stwierdzenie, że analiza zmagań sportowych, to raczej (w przeciwieństwie do czynnego uprawiania rzutu krzesełkiem) przywilej inteligentnych.

A co do Cantoro - należy mu się duże Tyskie ;)
      • Gość: abost Re: Takie tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:20
        > 3. A tak w ogóle, to jedynym polskim akcentem w tym meczu było "Ku.. mać" w
        > wykonaniu Cantoro. Ale to już zobaczyli bardziej spostrzegawczy

Też mi się podobało :)))
    • nauma Re: Wisła przegrywa z Vitorią 15.09.05, 23:52
      Mistrz Polski i lider polskiej ekstraklasy grał z ostatnią drużyną ligi
      portugalskiej, w której (dla Polaków) jedyną rozpoznawalną postacią był
      Saganowski. I nasi mistrzowie nie istnieli, nie stworzyli żadnego zagrożenia,
      pokazali kompletny brak ambicji, jakichkolwiek umiejętności. Moje ciotki (w tym
      jedna kulawa) zagrałyby lepiej! Wstyd i hańba, jak nisko musi być polska piłka,
      że dzieją się takie rzeczy? Dobrze, że Groclin zremisował, bo miałbym totalny
      niesmak... Ciekawe, jakie znajdą wytłumaczenie? Murawa fatalna, 26-27 stopni,
      kontuzje i sprzedani najlepsi... Już Panathinaikos pokazał, gdzie jest miejsce
      tych idiotów. A teraz ciągle słyszę, że Wiślacy nadal są w szoku po Atenach...
      Won palanty z piłki nożnej, rowy kopać, kozy pasać, a nie brać gruby szmal za
      kompromitowanie Polski!!! Te gnojki zarabiają tyle, ile ja nie zarobię w rok -
      i za co? Za udowadnianie, że są totalnymi patałachami? Chętnie się zamienię,
      przynajmniej wypluję płuca w takim meczu, a nie będę stał i patrzył, jak
      portugalscy ludzie znikąd załatwiają mnie na cacy! Cupiał - weź tych nierobów i
      wywal, dowal solidne kary albo wyjdź z klubu i zarządaj zwrotu zainwestowanej
      kasy - i skończy się ta degrengolada, w której porażki z drwalami są
      regułą! "Nareszcie jak Real - 0:3" jak ktoś napisał... A ja od dzisiaj nie będę
      na ten klub inaczej mówił, jak "Łatwa Strata i Kolejne Nieporozumienie Kraków"!
      • Gość: turtlezzz Re: Wisła przegrywa z Vitorią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:35
        Hmm.. to trzeba się było zamienić wiele lat temu. Teraz chyba za późno na budowanie formy. A na poważnie - w Wiśle są wciąż dobrzy piłkarze, tylko dziś cały zespół grał fatalnie. I tak bywa. Przykład Realu jest o tyle dobry, że zespół grał znacznie gorzej niżby mógł, biorąc pod uwagę potencjał zawodników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka