Dodaj do ulubionych

Ślask-ŁKS przerwany..

IP: *.chello.pl 21.10.05, 20:17
- WKS wywiesza flage skinhead's i pzpn przerywa mecz...
- tej chwili wszystkie flagi z płotu zdjęli kibice ŁKSu, po chwili, po
namowach wrocławskich zawodników i flagi Śląska zostają zdjęte. Kibice Śląska
zdecydowali się opuścić stadion. ŁKS krzyczy "zostańcie, zostańcie" , za parę
chwil mecz zostanie wznowiony po 25 minutach przerwy.

Po 23 minutach przerwy sędzia wznowił mecz. Kibice Śląska opuścili stadion.
Kibice ŁKSu stoją tyłem do boiska.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcv Re: Ślask-ŁKS przerwany.. IP: 80.51.147.* 21.10.05, 20:59
      jestem przeciwnikiem rasizmu na polskich stadionach, ale trudno mi powiedziec
      czy PZPN postepuje slusznie, choc juz od jakiegos czasu mamy znacznie mniej
      zadym na stadionach i w jakims stopniu jest to skutkiem polityki PZPN, a z tymi
      szmatami to smieszne rzeczy sie dzieja haha czasem jest ich wiecej niz kibicow
      na stadionie, a gdy przyjdzie wiecej kibicow na mecz to czesc z nich malo widzi
      przez te szmaty. Ostatnio niezle sie usmialem widzac zdjecie kibicow gosci,
      znaczy sie kibicow to widzialem tylko w gornym rzedzie, a reszta zdjecia to byl
      płot przykryty szmatami, a z tych szmat wychylaly sie lyse lebki nastolatkow
      probujecych zobaczyc cos z wydarzen na boisku... buehehehe
      Nie wiem dklaczego polscy kibole maja takiego fiola na punkcie flag, tym mlodym
      proponuje wstapienie do harcerstwa - tam sa zabawy polegajace na zdobyciu flagi
      przeciwnika, a starszym? wydoroslenie i nabranie jakiegos gustu, choc wiem ze
      to dla wielu malo mozliwe...
      Polska jest jedynym krajem gdzie panuje moda marzania po fladze narodowej
      piszac swoje miasto...
      • jakas1 Re: Ślask-ŁKS przerwany.. 24.10.05, 13:45
        Gość portalu: marcv napisał(a):
        > Polska jest jedynym krajem gdzie panuje moda marzania po fladze narodowej
        > piszac swoje miasto...
        ----

Radziłbym najpierw myśleć, a potem pisać, a nie odwrotnie:
        www.ave-it.net/england%20germany.jpg
        www.astroflag.co.uk/football_flags/Newcastle.jpg
        www.ave-it.net/Sapporro.jpg
        www.bbc.co.uk/wear/content/images/2005/03/21/homes_football_sunderland_203x152.jpg

www.qpr-usa.com/ENgland_USA%202005%20QPR%20Flag.jpg
        www.homesoffootball.co.uk/6130_ENGLAND.jpg
        • Gość: marcv Re: Ślask-ŁKS przerwany.. IP: 80.51.147.* 24.10.05, 17:44
          a ja radzilbym czytac ze zrozumieniem!
          pisalem o modzie, w ktorej kazda flaga jest "pieczentowana", co mnie obchodza
          pojedyncze flagi w innych narodach? popatrz na caly stadion madralo...
    • baltazarus Faszystowski skandal 21.10.05, 22:19
      Mamy tu do czynienia ze zwykłą dyskryminacją w stylu faszystowskim. Dlaczego ci
      ludzie mają sobie nie wywieszać jakiejś flagi? Obraża ona kogoś? Jako liberał
      sprzeciwiam się tak skrajnemu łamaniu wolności słowa. Po ulicach (stadionach
      też) łażą osobnicy z wizerunkami zbrodniarza Che Guevary i nikomu to nie
      przeszkadza, a symbol skinheadów zostaje przez kogoś tam zakazany.
      • Gość: dolfuss Re: Faszystowski skandal IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:26
        Ty - liberał. Ci skini wymalowali by twoją głową jakąś ścianę. Ja jestem
        liberałem, ale w tym przypadku trzeba powiedzieć, że PZPN zrobił dobrze.
        Liberalizm nie jest pozwoleniem na bandytyzm. Bandyci wynocha z naszych
        stadionów.
        • baltazarus Re: Faszystowski skandal 21.10.05, 23:18
          Taki z ciebie liberał jak z koziej d..y trąbka. Wywieszenie flagi to nie jest
          żaden bandytyzm. Oni nawet nikogo nie obrazili. Jeśli są bandytami to nie
          należy ich tam wpuszczać (ale za chuligaństwo, a nie za flagi). To co się
          dzieje to zwykły faszyzm firmowany przez lewackie pismo "Nigdy więcej", w
          którego broszury zaopatrzeni zostali obserwatorzy PZPN.
    • Gość: dolfuss Re: Ślask-ŁKS przerwany.. IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:28
      Brawo PZPN- nawet im się czasami coś dobrego uda zrobić
      • Gość: Policjant Ten gościu powinien iść siedzieć IP: *.forweb.pl 23.10.05, 09:36
        Pomimo, iż jestem policjantem jestem równiez wiernym kibicem ŁKS-u. To co
        zrobił delegat PZPN to prawdziwy skandal. Przerwał mecz w trakcie trwania.
        Byłby głównym powodem wszczęcia zamieszek na stadionie jak i poza nim. A to
        jest sprowadzenie powszechnego niebezpieczeństwa dla ludzi i mienia znacznej
        wartości. Panowie z PZPN was trzeba po prostu pozamykac albo odsunąć od
        rządzenia. Ok mógł to zrobić przed meczem, w trakcie przerwy ale nie w atkim
        momencie. Oznacza to, iż nie dopełnił swoich obowiązków służbowych. Później
        popełnił potworny błąd przerywając mecz w trakcie. Całe szczęście, że kibice
        obu drużyn poprzestali na śpiewaniu o tym co sądzą o PZPN.
        Co do flag, które wisza od dawien dawna. Co jest obraźliwego w wizerunku
        pirata. Zajrzyjcie na stadiony MU, Celticu.
        Panie Listkiewicz może zamiast odwracać uwage opinii publicznej powinien pan
        wyjaśnić afery na swoim podwórku. Ale po co? Obiecuje panu, iz dołoże wszelkich
        starań by wyjaśnić wszystkie informacje o przestępstwach w jakich pan miał
        uczestniczyć. A na WKS Śląsku mścicie si e dlatego, iz tamtejsi policjanci
        wykryli czubek afery w PZPN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka