Dodaj do ulubionych

ulubieniec kataryny

08.11.04, 23:15
na tvp Polonia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gt Re: ulubieniec kataryny IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 08.11.04, 23:17
      lupek? ;)
    • kataryna.kataryna Re: ulubieniec kataryny 08.11.04, 23:54
      pafilek napisała:

> na tvp Polonia.

Znaczy kto? Bo ja mam wielu ulubieńców :)
      • Gość: gt Re: ulubieniec kataryny IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 09.11.04, 00:09
        Benjamin Imeh?
        • leszek.sopot Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 00:13
          Gość portalu: gt napisał(a):

> Benjamin Imeh?

Nie to tylko taki jeden, ze zacytuje lupusa, w zawszonych lapciach - uwek czy
          tez ubek Frasyniuk.
          • Gość: gt Re: ulubieniec kataryny IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 09.11.04, 00:20
            Uff, biedna Kataryna, dajesz jej kolejny argument, że zwolennicy UW każdego
            wyzywają od faszystów i innych rydzyków. A ja myślę, że żałosne pożegnanie
            lupka wynikło własnie z tego, że niedawno KK nie przyklasnęła mu,
            gdy "ub"ezpieczał Unię Wolności. Wręcz wspomniała taktownie, że podobną chamską
            politykę prowadzi "Trybuna". To musiał być śmiertelny cios dla lupka.
            Ale co tam, przecież wszystko jeszcze można odkręcić.

Tymczasem nadal obstawiam Benjamina Imeha.
            • leszek.sopot Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 00:42
              Ja natomiast zwrocilem uwage na to, ze nikgo z tzw. piwnicznego grona nie
              poruszyl post lupusa by zwrocic mu uwage, ze napisal coskolwiek obrazliwego.
              Przyjeli to za rzecz zupelnie normalna, ze o sympatykach UW mozna pisac jak o
              wszarzach, ktorzy co najwyzej na 48 godzin byli zatrzymywani, i ktorzy nie maja
              pojecia, ze ubecy mordowali itd. Obrazil mnie, mojego ojca, rodzine Olgi
              Krzyzanowskiej i wielu, wielu innych. Nie ma juz co do tego wracac, zalosne to
              bylo.
              • Gość: gt Re: ulubieniec kataryny IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 09.11.04, 00:46
                to było żałosne i karygodne, ale cóż, nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
                Tobie przeszkadza, im nie. Ja, sympatyk UW, nie czuję się obrażony, bo po
                prostu nie zważam na lupka i niczego uczciwego się po nim nie spodziewam.
                • kataryna.kataryna Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 01:03

> to było żałosne i karygodne, ale cóż, nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
                  > Tobie przeszkadza, im nie.

Użalajcie się dalej z Leszkiem nad Waszą krzywdą. A potem klaszczcie jak sobie
                  kolejni politycy kpią z ofiar stalinizmu i faszyzmu cynicznie używając ich do
                  walki z Rokitą. Bo to jak rozumiem Wam nie przeszkadza. Wrażliwcy jeden z
                  drugim. Długo jeszcze będziecie to przeżywać? Pewnie do nastepnego razu aż
                  któryś światły polityk porówna Rokitę do Stalina, wtedy znowu zachichoczecie z
                  radości, że się Rokicie oberwało. Nie oglądałam tamtego programu ale na pewno
                  by mnie zbrzydził, tak jak brzydzą mnie porównania komisyjnych represji do
                  represji stalinowskich. Tak jak mnie zbrzydzi porównanie głodu przed pierwszym
                  śniadaniem do Wielkiego Głodu na Ukrainie. Wy możecie je uważać za zabawne,
                  zwłaszcza jak użyte w słusznej sprawie, jaką jest niewątpliwie walka z Rokitą.
                  • leszek.sopot Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 01:13
                    kataryna.kataryna napisała:

> Gość portalu: gt napisał(a):
                    >
                    > > to było żałosne i karygodne, ale cóż, nie ma sprawiedliwości na tym świec
                    > ie.
                    > > Tobie przeszkadza, im nie.
                    >
                    >
                    > Użalajcie się dalej z Leszkiem nad Waszą krzywdą. A potem klaszczcie jak
                    sobie
                    > kolejni politycy kpią z ofiar stalinizmu i faszyzmu cynicznie używając ich do
                    > walki z Rokitą.

Mi sie bardzo porownanie Cywinskiego nie podobalo, ale co ma to wspolnego z
                    postem lupusa? Tam o Cywinskim bylo najmniej, od poczatku bylo o uwekach, a nie
                    o esedplekach

> Bo to jak rozumiem Wam nie przeszkadza. Wrażliwcy jeden z
                    > drugim.

"Wrazliwcy"? Ok. niech ci bedzie niech te epitety o zawszonych lapci i
                    stalinowskich mordercach towarzysza Kuroniowi, Litynskiemu, kaczmarskiemu,
                    Wende i wielu innym.

> Długo jeszcze będziecie to przeżywać? Pewnie do nastepnego razu aż
                    > któryś światły polityk porówna Rokitę do Stalina, wtedy znowu zachichoczecie
                    z
                    > radości, że się Rokicie oberwało.

O? Tez chyba "wrazliwa" jestes.

> Nie oglądałam tamtego programu ale na pewno
                    > by mnie zbrzydził, tak jak brzydzą mnie porównania komisyjnych represji do
                    > represji stalinowskich. Tak jak mnie zbrzydzi porównanie głodu przed
                    pierwszym
                    > śniadaniem do Wielkiego Głodu na Ukrainie. Wy możecie je uważać za zabawne,

Dlaczego uwazasz, ze uwazam to za zabawne? Byc moze sama o tym nie wiedzac
                    insynuujesz cos bardzo nieladnego.

> zwłaszcza jak użyte w słusznej sprawie,
                    > jaką jest niewątpliwie walka z Rokitą.

NIe wiem co rozumiesz przez walke o sluszna sprawe, ale kazdemu chyba zalezy na
                    tym by Rokita nie popelnial glupot. Jesli bedzie sie mu bilo poklony, to nic
                    dobrego ani dla niego ani dla Polski nie wyniknie.
                    • kataryna.kataryna Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 01:31
                      leszek.sopot napisał:

> Mi sie bardzo porownanie Cywinskiego nie podobalo, ale co ma to wspolnego z
                      > postem lupusa? Tam o Cywinskim bylo najmniej, od poczatku bylo o uwekach, a
                      nie
                      >
                      > o esedplekach

Tam było o tym na co się przekładają te niewinne z pozoru porównania, którymi
                      rozmaici politycy tak chętnie szafują. Co tak naprawdę porównują. Jakie
                      represje tu z jakimi represjami wtedy. Jakie państwo jutro a jakim państwem
                      wczoraj. Bez żadnego szacunku dla ofiar. I jest to sto razy bardziej obrzydliwe
                      niż jakaś głupia gra słów. I obraża ofiary stalinizmu o wiele bardziej, jak się
                      porównuje zepsuty przesluchaniem dzień Oleksego do ludzi skazywanych na śmierć
                      przez stalinowskie trybunały (bo do tego sie te idiotyczne porównania
                      sprowadzają w gruncie rzeczy).

> > Bo to jak rozumiem Wam nie przeszkadza. Wrażliwcy jeden z
                      > > drugim.
                      >
                      > "Wrazliwcy"? Ok. niech ci bedzie niech te epitety o zawszonych lapci i
                      > stalinowskich mordercach towarzysza Kuroniowi, Litynskiemu, kaczmarskiemu,
                      > Wende i wielu innym.

Nie bardzo wiem o czym piszesz.

> > Długo jeszcze będziecie to przeżywać? Pewnie do nastepnego razu aż
                      > > któryś światły polityk porówna Rokitę do Stalina, wtedy znowu zachichocze
                      > cie
                      > z
                      > > radości, że się Rokicie oberwało.
                      >
                      > O? Tez chyba "wrazliwa" jestes.

Nie jestem wrażliwa jak widzisz bo sie wtedy nie wtrącałam i nawet nie
                      sledziłam tej dyskusji, która zapewne nie bez powodu została tak posiekana. A
                      ja nie widzę sensu pakować się w takie nawalanki.

> > Nie oglądałam tamtego programu ale na pewno
                      > > by mnie zbrzydził, tak jak brzydzą mnie porównania komisyjnych represji d
                      > o
                      > > represji stalinowskich. Tak jak mnie zbrzydzi porównanie głodu przed
                      > pierwszym
                      > > śniadaniem do Wielkiego Głodu na Ukrainie. Wy możecie je uważać za zabawn
                      > e,
                      >
                      > Dlaczego uwazasz, ze uwazam to za zabawne?

Bo nie zauważyłam, żebyś się na to oburzał.

Byc moze sama o tym nie wiedzac
                      > insynuujesz cos bardzo nieladnego.

Trzeba było mnie nie wywoływać z lasu i nie wciągać w swoje walki z Lupusem.
                      Jakby każdy miał obowiazek się w nie włączać.

> > zwłaszcza jak użyte w słusznej sprawie,
                      > > jaką jest niewątpliwie walka z Rokitą.
                      >
                      > NIe wiem co rozumiesz przez walke o sluszna sprawe, ale kazdemu chyba zalezy
                      na
                      >
                      > tym by Rokita nie popelnial glupot. Jesli bedzie sie mu bilo poklony, to nic
                      > dobrego ani dla niego ani dla Polski nie wyniknie.

Mi wisi czy ktos bije Rokicie pokłony, a zwłaszcza czy bije je czteroprocentowy
                      Frasyniuk ale niech na Boga UW przestanie bzdurzyć o staliniźmie, Łukaszence,
                      marcu 68. Bo nie godzi się wycierać tym gęby. Za mroczne to były czasy.
                      • leszek.sopot Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 01:52

> leszek.sopot napisał:
                        >
                        > > Mi sie bardzo porownanie Cywinskiego nie podobalo, ale co ma to wspolnego
                        > z
                        > > postem lupusa? Tam o Cywinskim bylo najmniej, od poczatku bylo o uwekach,
                        > a
                        > nie
                        > >
                        > > o esedplekach
                        >
                        >
                        >
                        > Tam było o tym na co się przekładają te niewinne z pozoru porównania, którymi
                        > rozmaici politycy tak chętnie szafują. Co tak naprawdę porównują. Jakie
                        > represje tu z jakimi represjami wtedy. Jakie państwo jutro a jakim państwem
                        > wczoraj. Bez żadnego szacunku dla ofiar. I jest to sto razy bardziej
                        obrzydliwe
                        >
                        > niż jakaś głupia gra słów. I obraża ofiary stalinizmu o wiele bardziej, jak
                        się
                        >
                        > porównuje zepsuty przesluchaniem dzień Oleksego do ludzi skazywanych na
                        śmierć
                        > przez stalinowskie trybunały (bo do tego sie te idiotyczne porównania
                        > sprowadzają w gruncie rzeczy).

Wyrazilas to dokladnie tak, jak i ja o tym porownaniu mysle.

> > > Bo to jak rozumiem Wam nie przeszkadza. Wrażliwcy jeden z
                        > > > drugim.
                        > >
                        > > "Wrazliwcy"? Ok. niech ci bedzie niech te epitety o zawszonych lapci i
                        > > stalinowskich mordercach towarzysza Kuroniowi, Litynskiemu, kaczmarskiemu
                        > ,
                        > > Wende i wielu innym.
                        >
                        >
                        >
                        > Nie bardzo wiem o czym piszesz.

O "uwekach" o ktorych pisal lupus, ze "tylko uwek...".

> > > Długo jeszcze będziecie to przeżywać? Pewnie do nastepnego razu aż
                        > > > któryś światły polityk porówna Rokitę do Stalina, wtedy znowu zachi
                        > chocze
                        > > cie
                        > > z
                        > > > radości, że się Rokicie oberwało.
                        > >
                        > > O? Tez chyba "wrazliwa" jestes.
                        >
                        >
                        > Nie jestem wrażliwa jak widzisz bo sie wtedy nie wtrącałam i nawet nie
                        > sledziłam tej dyskusji, która zapewne nie bez powodu została tak posiekana. A
                        > ja nie widzę sensu pakować się w takie nawalanki.

Posiekana zostala bo iza zaczela na leo i prawo rzucac bluzgami.

> > > Nie oglądałam tamtego programu ale na pewno
                        > > > by mnie zbrzydził, tak jak brzydzą mnie porównania komisyjnych repr
                        > esji d
                        > > o
                        > > > represji stalinowskich. Tak jak mnie zbrzydzi porównanie głodu prze
                        > d
                        > > pierwszym
                        > > > śniadaniem do Wielkiego Głodu na Ukrainie. Wy możecie je uważać za
                        > zabawn
                        > > e,
                        > >
                        > > Dlaczego uwazasz, ze uwazam to za zabawne?
                        >
                        >
                        > Bo nie zauważyłam, żebyś się na to oburzał.

Na glod na Ukrainie? - nawet nie wiem kiedy i gdzie ktos o tym mowil. A lupus
                        nie pisal o represjach stalinowskich - albo inaczej, napisal to tak, ze nie
                        bylo jak sie do tego odniesc. Innego postu na ten temat nie zauwazylem, byl?

> Byc moze sama o tym nie wiedzac
                        > > insynuujesz cos bardzo nieladnego.
                        >
                        >
                        >
                        > Trzeba było mnie nie wywoływać z lasu i nie wciągać w swoje walki z Lupusem.
                        > Jakby każdy miał obowiazek się w nie włączać.

Czyli sie swoich nieladnych insynuacji nie chcesz wycofac - cos cie w tym lecie
                        ugryzlo, wilk jakis?

> > > zwłaszcza jak użyte w słusznej sprawie,
                        > > > jaką jest niewątpliwie walka z Rokitą.
                        > >
                        > > NIe wiem co rozumiesz przez walke o sluszna sprawe, ale kazdemu chyba zal
                        > ezy
                        > na
                        > >
                        > > tym by Rokita nie popelnial glupot. Jesli bedzie sie mu bilo poklony, to
                        > nic
                        > > dobrego ani dla niego ani dla Polski nie wyniknie.
                        >
                        > Mi wisi czy ktos bije Rokicie pokłony, a zwłaszcza czy bije je
                        czteroprocentowy
                        >
                        > Frasyniuk ale niech na Boga UW przestanie bzdurzyć o staliniźmie, Łukaszence,
                        > marcu 68. Bo nie godzi się wycierać tym gęby. Za mroczne to były czasy.

Masz racje z tymi nieszczesnymi i zbyt publicystycznymi porownaniami. Rokita
                        tez takie robil - dla niego faszysta byl Lepper, a Giertych Goebbelsem.
                        Rokita i tak pozostanie moim ulubiencem - nie pamietam kiedy ja sie o nim
                        dobrze wyrazilem, nie mialem najwyrazniej powodu by o nim dobrze pisac. Ty
                        zapewnie takich powodow wymienilabys wiele. Niestey to nas rozni i chyba tak
                        juz pozostanie.
                        • goniacy.pielegniarz gwoli ścisłości 09.11.04, 11:13
                          leszek.sopot napisał:

> Posiekana zostala bo iza zaczela na leo i prawo rzucac bluzgami.

Biedny Leszek, ale całe szczęście, że ma na kogo zwalić. Proponuję jednak, żeby
                          zobaczyć, czyj post spośród wyciętych, został wysłany najwcześniej. Uwaga,
                          uwaga, and the winner is...
                          Jak to było, Leszku: "Odszczekaj to szmato", czy może coś przekręciłem?
                          • Gość: i tak wygramy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:32
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: gt proszę zniknąć z mojego wątku IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 09.11.04, 17:21
                          • leszek.sopot tak, przekreciles 09.11.04, 12:12
                            goniacy.pielegniarz napisał:

> leszek.sopot napisał:
                            >
                            >
                            > > Posiekana zostala bo iza zaczela na leo i prawo rzucac bluzgami.
                            >
                            >
                            > Biedny Leszek, ale całe szczęście, że ma na kogo zwalić. Proponuję jednak,
                            żeby
                            > zobaczyć, czyj post spośród wyciętych, został wysłany najwcześniej. Uwaga,
                            > uwaga, and the winner is...
                            > Jak to było, Leszku: "Odszczekaj to szmato", czy może coś przekręciłem?

Oczywiscie, ze pokreciles. Post z "odszczekaj to szmato" zostal wyciety na
                            samym koncu akcji nozyczkowej giwi, tuz po tym jak iza zaczela ja straszyc
                            interwencjami i regulaminem. Nie wiem swoja droga, co iza pisala jeszcze w e-
                            mailach na abuse - bo tylko wspomina o tym, ze to robila. Giwi natomiast
                            tlumaczyla sie w koncu, ze poszly do wyciecia te posty, w ktorych tytule bylo
                            porownanie lupusa do Goebbelsa. Na co ja dalem w poscie giwi przyklady, ze
                            uzywanie tego porownania dla uwydatnienia klamstw i manipulacji jest powszechne
                            na forum - na co giwi juz nie odpowiedziala, co potwierdza moje przypuszczenie,
                            ze dziwczyna po prostu przestraszyla sie, ze straci prace i zaczela ciachac
                            wszystko jak idzie.
                            Co do sformulowania "odszczekaj to szmato" zapewniam ciebie, ze pod moim
                            adresem wielokrotnie na tym forum padaly o wiele ostrzejsze slowa ze strony
                            podobnych lupusowi osob - posty te nie byly kasowane. Mozesz sobie takze wbic
                            do forumowej wyszukiwarki slowo szmato i przekonasz sie, ze ze nie sa one
                            wycinane.
                            Jeszcze jedno. Ja pod adresem izy nie napisalem ani jednego obrazliwego slowa,
                            nie zaczepilem jej takze swoim postem, to ona sie przyczepila do mnie i
                            folgowala swoim namietnosciom.
                            • skabiczewski tak se tu od czasu do czasu zaglądam... 09.11.04, 13:54
                              ... i za każdym razem się utwierdzam w słuszności tej mojej (w zagladaniu)
                              rzadkości.
                              chyba, że za każdym razem źle trafiam.
                            • iza.bella.iza [...] 09.11.04, 21:01
                              • maksimum [...] 09.11.04, 21:12
                                • iza.bella.iza Potwierdzenie oświadczenia. 09.11.04, 21:24
                                  maksimum napisał:

> Najpierw napisala,ze nie bedzie tu wystepowac,a teraz wystepuje,czy nie
                                  moglbym
                                  >
                                  > wiec prosic od "odwolanie" wczesniejszej wypowiedzi?

Wystąpiłam jedynie incydentalnie ponieważ tchórzliwy gnojek wykorzystuje moją
                                  nieobecność i wypisuje tu mój temat kłamliwe opowieści. I to by było na tyle.
                                  • Gość: obserwator manipulujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:31
                                    Jak się nie chce na kogoś wysyłać skarg to się o tym nie pisze. Natomiast jeśli
                                    się grozi to używa się zdań oznajmujących typu: „Nie zamierzam i nigdy nie
                                    zamierzałam złożyć na Ciebie skargi”. Można to odczytać jak zakamuflowany
                                    szantaż
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=17431059&a=17433726
                                    • Gość: Gość który wyszedł Re: manipulujesz IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:35
                                      To była odpowiedź na propozycję Giwi, nieuważny obserwatorku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=17431059&a=17433570
                                      • Gość: obserwator Re: manipulujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:54
                                        Dobrze by było, gdyby na forum nie używano słów, które mogą kogoś obrazić. Na
                                        tym forum niestety stale dochodzi do ataków ad persona i stąd trudno o poważną
                                        dyskusję. Wygląda na to, że ludzie mają bardzo napięte nerwy. Także, gdy się
                                        zwraca komuś uwagę na złe zachowanie nie powinno się zniżać do poziomu tego,
                                        który obraża – czasem nawet niższego. Często to, co miało być uwagą jest
                                        bardziej obraźliwe...
                                  • maksimum Re: Potwierdzenie oświadczenia. 09.11.04, 22:04
                                    iza.bella.iza napisała:

> maksimum napisał:
                                    >
                                    > > Najpierw napisala,ze nie bedzie tu wystepowac,a teraz wystepuje,czy nie
                                    > moglbym
                                    > >
                                    > > wiec prosic od "odwolanie" wczesniejszej wypowiedzi?
                                    >
                                    >
                                    > Wystąpiłam jedynie incydentalnie ponieważ tchórzliwy gnojek wykorzystuje moją
                                    > nieobecność i wypisuje tu mój temat kłamliwe opowieści. I to by było na tyle.

Jak tak,to ja tez sie wycofuje.
                              • Gość: zniesmaczony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:22
                              • leszek.sopot bardzo pania przepraszam 09.11.04, 22:22
                                zle odczytalem pani posty i dziekuje za zwrocenie mi uwagi. Postaram sie byc w
                                przyszlosci bardziej uwaznym czytelnikiem.
                                Dziekuje takze za to, ze do epitetow nie dolaczyla pani takze tych, ktore
                                przywolywala pani w dyskusji o UW z kwietnia br., kiedy to uwekow nazwala pani
                                zadufanymi dupkami.
                                Jeszcze raz przepraszam, ze sprawilem pani tak wielka przykrosc, widocznie mam
                                taka osobowosc o jakiej pisal lupus
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=17013834&a=17042874
                                i dlatego zasluzylem na to by zwracac sie do mnie w ten sposob.
                                Obiecuje, ze bede sie staral nie obrazac nikogo i nie bede uzywac slow
                                obrazliwych, czasem jednak nerwy puszczaja. Po osmiu miesiacach przebywania na
                                forum zdarzyl mi sie najwidoczniej kryzys i napisalem o trzy slowa za duzo, co -
                                by sie choc troche usprawiedliwic - w zalewie pomyj wylewanych na forum nie
                                powinno powodowac, ze uznaje sie innych za wysoce kulturalnych i bez zadnej
                                skazy.
                                Na koniec chcialbym zyczyc dobrego zdrowia i pomyslnosci.
                                • Gość: Gość który wyszedł Przyjmuję IP: *.chello.pl 09.11.04, 23:11
                                  leszek.sopot napisał:

> Na koniec chcialbym zyczyc dobrego zdrowia i pomyslnosci.

I wzajemnie. Zwracam honor - tak mówili w dawnych czasach.
                  • Gość: gt ulubiona Kataryna IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 09.11.04, 14:41
                    Nie użalam się nad moja krzywdą, bo lupek nie jest w stanie mnie skrzywdzić :)
                    Nie czytałem Frasyniuka porownującego Rokitę do Stalina, ale wierzę Ci na
                    słowo. Wcale mi się to nie podoba i nigdzie nie napisałem, że mi się to podoba.
                    Trzymam kciuki za Rokitę i mam nadzieję, że będzie dobrym premierem, jeżeli
                    będzie. I że przestanie być bufonem.
                    Pisałem natomiast o chamskim poście lupka, bo ten post akurat czytałem. Lupek,
                    jako obeznany z najnowszą historią Polski, wie, że założyciele UW to nie tacy,
                    co dla pokazu przesiedzieli po 48 godzin w komunistycznym areszcie, więc
                    świadomie pisze kłamstwa. Niech sobie przypomni losy Jacka Kuronia i jego
                    rodziny zanim następny raz otworzy swoją chamską gębę na temat Unii Wolności.
              • chilum Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 11:57
                > Ja natomiast zwrocilem uwage na to, ze nikgo z tzw. piwnicznego grona nie
                > poruszyl post lupusa by zwrocic mu uwage, ze napisal coskolwiek obrazliwego.

Nie wiem,czy zaliczysz mnie do owego grona,ale mój post, w którym pisałem o odnoszeniu się do treści,o _nie _ocenianiu_ osób,_ale _treści,które zamieszczają co ma znaczący wpływ na ton i wartość merytoryczną dyskusji został usunuęty.
                Nie wiem dlaczego,bo pisałem w nim właśnie o tym.

Tak właśnie sie odniosłem to treści o których piszesz,niestety post został skasowany.
                • leszek.sopot Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 12:14
                  niestety nie zdazylem tego przeczytac. Tez nie rozumiem dlaczego giwi
                  pokasowala wszystkie posty, w ktorych nie bylo nic obrazliwego - jej
                  tlumaczenie, ze to ze wzgledu na Goebbelsa mnie nie przekonuje, bo
                  porownania "uwecji" do jakichs ludzi w zawszonych lapciach i do "ubecji"
                  zostawila.
                  • chilum Re: ulubieniec kataryny 09.11.04, 13:03
                    Ja ,jak siebie znam nigdy w postach nie umieszczam tresci,które mogłby być podciągnięte pod nierespektowanie Netykiety.
                    To już drugi raz mój post zniknął,a ja godzinami myślałem:"Co ja takiego mogłem napisać?"
                    Bo wiem,ze nie napisałem niczego co kwalifikuje do skasowania postu.

Co do dyskusji,niestety wielu userów nie potrafi rozmawiać i dyskutować,a w razie braku argumentów obrażają i uzywają ad personam sztuczek marnych,bo tylko sobie tym wystawiają świadectwo.

Pozdrawiam
      • basia.basia Kasiu:) 09.11.04, 00:59

> pafilek napisała:
        >
        > > na tvp Polonia.
        >
        >
        > Znaczy kto? Bo ja mam wielu ulubieńców :)

No i nie wiem kto był w tvp Polonia ale za to wiem, że w tvp2
        była Twoja ulubienica i żałuj, żeś jej nie oglądała:)

Jutro o 22.00 powtóka na Polonii. Naprawdę warto obejrzeć
        "Warto rozmawiać". Było o konsekwencjach wystąpienia Buttiglione.
        Gośćmi były dwie panie z profesorskimi tytułami, Majcherczyk,
        Graczyk, Nowakowski ( z Wprost), poseł z PiS, Środa (sama się
        zagoniła w róg i cała publiczność się zniej śmiałą), redaktor
        z Christianitas (coś na M.). I był wywiad z Buttiglione a przedtem
        dokładny cytat z jego wypowiedzi. Koniecznie zobacz jutro.
        • kataryna.kataryna Re: Kasiu:) 09.11.04, 01:05
          basia.basia napisała:

> kataryna.kataryna napisała:
          >
          > > pafilek napisała:
          > >
          > > > na tvp Polonia.
          > >
          > >
          > > Znaczy kto? Bo ja mam wielu ulubieńców :)
          >
          > No i nie wiem kto był w tvp Polonia ale za to wiem, że w tvp2
          > była Twoja ulubienica i żałuj, żeś jej nie oglądała:)

Oglądałam :)
          I upewniłam się w mojej miłości do niej :)
          Dzisiaj było ciekawie.
        • Gość: pafilek Re: Kasiu:) IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 09.11.04, 01:05

pomocy!
          • kataryna.kataryna Re: Kasiu:) 09.11.04, 01:07
            Gość portalu: pafilek napisał(a):

>
            >
            >
            >
            > pomocy!

Co się stało???
            • basia.basia Re: Kasiu:) 09.11.04, 01:18

> Gość portalu: pafilek napisał(a):
              >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > > pomocy!
              >
              >
              >
              > Co się stało???

Zjedli Ci kompa?

A propos Twojej sygnaturki.

Czy zauważyłaś co napisali o zachowaniu tego oficera UOP,
              który był tajnie przesłuchiwany? Za każdym razem odpowiadał,
              że nie pamięta i rozsierdził w końcu, już nie wiem kogo,
              kto huknął na niego, że głupa rżnie czy jakoś tak. To on
              się też wściekł i powiedział, że żyjemy w kraju, którego
              prezydent zapomniał, że nie ma wyższego wykształcenia
              to się byle oficera czepiają:))))))))
    • Gość: gt Iza wcielona IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 09.11.04, 21:17
      Po wydarzeniach ostatnich dni prawdziwa Iza na pewno nie chciałaby po raz
      kolejny wystąpić jako agresywna i nieinteligentna baba. Nie warto zwracać uwagi
      na podszywacza.
      • Gość: gt [...] IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 09.11.04, 21:19
        • iza.bella.iza [...] 09.11.04, 21:27
      • iza.bella.iza Re: Iza wcielona 09.11.04, 21:25

> Po wydarzeniach ostatnich dni prawdziwa Iza na pewno nie chciałaby po raz
        > kolejny wystąpić jako agresywna i nieinteligentna baba. Nie warto zwracać
        uwagi
        >
        > na podszywacza.

Bardzo dowcipne:)))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka