Gość: Ma Poukladane Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.abhsia.telus.net 13.11.05, 22:42 w Glowie Pan Smolarek junior. Sukces dla ojca ze ma takiego nastepce. Gratuluje. LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prepraszam: Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.abhsia.telus.net 13.11.05, 22:45 Nalezy dodac: Rowniez dla Matki ktora bardzo ciezko napracowala sie na sukces Syna. LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislafan Ebi = klasa światowa IP: *.crowley.pl 13.11.05, 22:57 Kilka jego zagrań dzisiaj było po prostu było powalających jak dla mnie. Jeśli będzie tak grał dalej, to zajdzie chłopak daleko i oby razem z nim reprezenatacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg EBI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.11.05, 23:25 EBI to swietny pilkarz i fantastyczny chlopak. Jak jeszcze dojrzeje (byle przed mundialem) to nie tylko on, ale i Polska zajdzie dalej niz wszyscy przypuszczamy. Czy do polfinalu? Mi wystarczylby cwiercfinal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek szpakowski Kibicuj Szpakowskiemu! IP: *.toya.net.pl 14.11.05, 00:25 Mam propozycje: niech kazdy, komu nie podoba sie komentowanie meczow pilkarskich przez darka szpakowskiego, konczy swoj post prostym zawolaniem: Szpakowski muuusi odejsc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To nasz najlepszy Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:34 To jest nasz najlepszy pilkarz a nasza sila ofensywna naprawde ma sile tzeba do niemiec jechac uskrzydlic ich prawdziwym dopingiem i niech walcza....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Essen Dokopać jeszcze Niemcom IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.05, 05:02 na mundialu i utrzeć nosa Podolskiemu, oto moje ciche marzenie,Ebi był wczoraj klasą dla siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.05, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiehie Co tam Schuja bełkoczesz?? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:45 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancyboj Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 07:58 Bardzo mi się podobał Wasz wywiad. Ebi Smolarek jest bardzo dojrzałym piłkarzem. Podczas lektury wpadł mi pomysł, aby Smolarek poprowadził kilka spotkań z resztą drużyny na temat mundialu jako święta piłkarsiego. Bo powinno być tak jak mówi: MŚ w Niemczech to wielko święto dla Nas kibiców i Naszych piłkarzy i oni powini tam świętować a nie chować głowę w piasek. Dygresja: Janas jest fajny facet , Smolarek też - czuję że coś z tego bedzie w Niemczech. Życzę tego sobie i Naszym piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancyboj Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 08:01 Widziałem mezc z Ekwadorem Wniosek : Ebi Smolarek SUPER KIWATOR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.05, 09:59 Coscie wszyscy tacy naiwni w tej waszej Polandii.Smolarek-junior gra w waszej reprezentacji ,bo w hollenderskiej go nie chcieli. JAK SIE NIE MA CO SIE CHCE TO SIE BIERZE CO SIE MA, nieprawdaz Ebi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiehie Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:55 Widocznie ma to co lubi, czyli polską reprezentację :) No coż, a może poprostu nie każdy ma ochote być niemieckim czy holenderskim śmieciem :) I widzisz Schuja nie każdego można kupić!! Podolski, Klozet, Schuja i wielu im podobnych śmieci nie jest w stanie tego pojąć!! To są efekty hitlerowskiego (śląskiego) wychowania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.static.qsc.de 14.11.05, 22:26 Melduje sie dopieroteraz ,bo gdzies z hotelu w drodze do AUSTRII:ten cep admin wygumowal mnie za niewinnosc powyzej.A wracajac do Smolarka, on musial do was przystac bo go lepsi od was (Hollendrzy ) po prostu NIE CHCIELI , bo jest bardzo slabiutki.Mozesz tu sobie pisac co ci slina na jezyk przyniesie HIEHIE;ALE TEGO NIE ZMIENISZ. SMOLAREK jest slabiutkim pilkarzem,wystepujacym z braku lepszego laku w waszej reprezentacji, ktora zreszta jest tak samo slabiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rur Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:24 ten słabiutki Smolarek strzelił w twojej niemieckiej lidze 9 goli ścierko dobrze że wyjechałaś do niemiec, bo takich ścierek nam w Polsce nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.centertel.pl 14.11.05, 18:12 Schuja, powiem tak (parafrazując Ebiego Smolarka): jak wywalczysz awans na Mundial z reprezentacją swojego (?) Luksemburga, to będziesz się mógł odzywać na temat naszego rodaka! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Blagam was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.05, 15:45 1.Potwierdzcie, ze jestem z Luxemurga! 2.Ze nie mam nasrane we lbie! 3.Ze nie jestem Slazakiem! 4.Ze pracuje w Niemczech, ale nie na zmywaku! 5.Ze lubicie mnie i akceptujecie na tym forum! Oh, holera,mam mokro w majtach. Do nastepnego razu. Pyrsk (to takie pozdrowienie slaskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż.Wilga W 1982 był brąz a nie srebro. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:14 Srebro było w 1974 w Niemczech bo za I miejsce było złoto(RFN),za II posrebrzany (HOLANDIA,a za III srebro(POLSKA),IV brąz(BRAZYLIA).W Hiszpani w 1982 było już normalnie:złoto(WŁOCHY),srebro(RFN),brąz(POLSKA),IV FRANCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek W 1982 było srebro, pamiętam to jak dziś. IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.05, 12:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Smolarek jest podstawą reprezentacji IP: *.acn.waw.pl 14.11.05, 13:23 Smolarek jest podstawą reprezentacji, gra jak jego Ojciec, tak trzymać, a będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia W seniorach go nie chcieli... IP: *.upc-f.chello.nl 14.11.05, 14:36 Kiedy mial wybierac mlodziezowke to Holandia go chciala. Nie wiem gdzie by byl teraz gdyby wybral holenderska kadre. Moze by siedzial na lawie, ale takie gdybanie jest bez sensu. Dobrze wkomponowal sie w nasz zespol. Jakims talentem swiatowym to on nie jest, ale ma czasami przeblyski ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ebi Smolarek: Gram dla Polski i nie żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:06 KLOSE ZDRAJCO CZYTALES Odpowiedz Link Zgłoś