Gość: Miki IP: *.aster.pl 16.11.05, 20:28 Dobry wieczór. Czy ja dobrze słyszałem, że mecz mają komentowac Maciej Kozłowski i Jacek Jońca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo dobrze slyszales. prowadzimy :D IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor KORONA MKS!!! IP: *.autocom.pl 17.11.05, 12:10 byla bedzie jest Korona mks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKSIAK PIECHNA I KACZMAREK pokazali sie z bardzo dobrej s IP: *.autocom.pl 17.11.05, 12:11 strony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ A nawet Rasiak? IP: *.cable.mindspring.com 17.11.05, 12:33 "Więcej w tym spotkaniu należało się spodziewać od pozostałych napastników (Saganowski, Brożek, Jeleń). Żaden z nich nie pokazał, że na osiem miesięcy przed mundialem Frankowski czy Żurawski, a nawet Rasiak muszą się obawiać." Rasiak ma pewne miejsce w skladzie, bardziej niz Franek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel X Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.altec.pl / *.altec.pl 16.11.05, 20:46 Czy na MŚ pojadzie komentować mecze duet Pazura-Linda albo Milowicz-Lubaszenko ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 20:52 Gdzie są ,,Żabie Oczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.aster.pl 16.11.05, 20:56 Jeśli chodzi Ci o Szpakowskiego, to ja go lubię, ale można mieć przesyt słuchając go na okrągło. Zapytałbym się, dlaczego nie komentuje Tomasz Jasina, albo Maciej Iwański. Ale Kozłowski na stanowisku komentatorskim to moim zdaniem totalne nieporozumienie. Sam mecz taki sobie. No - prowadzimy. Wiele sobie obiecuję po występie Piechny. Dudek już jeden błąd popełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Szpaku pierdzieli bez sensu jak goryl zza kredensu 16.11.05, 23:08 Szpaku pierdzieli bez sensu jak goryl zza kredensu !!! Gość portalu: Miki napisał(a): > Jeśli chodzi Ci o Szpakowskiego, to ja go lubię, ale można mieć przesyt > słuchając go na okrągło. Zapytałbym się, dlaczego nie komentuje Tomasz Jasina, > albo Maciej Iwański. Ale Kozłowski na stanowisku komentatorskim to moim zdaniem > > totalne nieporozumienie. > > Sam mecz taki sobie. No - prowadzimy. Wiele sobie obiecuję po występie Piechny. > > Dudek już jeden błąd popełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Szpaku pierdzieli bez sensu jak goryl zza kre IP: *.aster.pl 16.11.05, 23:19 anna-dark napisała: > Szpaku pierdzieli bez sensu jak goryl zza kredensu !!! > A Ci, co komentowali Polska - Estonia czyli Jacek Jońca i Maciej Kozłowski. Uważasz, że byli lepsi od Szpakowskiego. Śmiem wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Szpaku pierdzieli bez sensu jak goryl zza kre IP: *.aster.pl 16.11.05, 23:21 Bardzo brzydko mówisz jak na dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Sie zgadza w 100% ;) a Kozlowski zna sie z dyrem IP: *.chello.pl 16.11.05, 23:21 sportowej dwojki i nalezy do nieformalnej grupy "przyjaciol dwojki" i dlatego ta nowa fucha, ale w sumie nie wiem dlaczego tak sie dzieje... Trzeba popytac na Woronicza - powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yupiya Głowacki znów sie nie popisał 17.11.05, 10:21 miał kilka wpadek, co mu dobrze nie wróży. Janas wypuścił go w składzie B na próbę, która okazała sie trudna dla arkadiusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Na okrągło? Przecież futbol jest w TV publicznej.. IP: *.promax.media.pl 17.11.05, 08:06 ...tylko od wielkiego dzwonu, co do Kozlowskiego to się zgadzam. Fajny z niego aktor, ale komentator zerowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk ja chce zeby Maria Kaczynska komentowala IP: *.devs.futuro.pl 16.11.05, 21:07 mecze! nienaganna dykcja!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark To jest Kozioł Ofiarny !!! Ofiara losu!!! 16.11.05, 23:05 To jest Kozioł Ofiarny !!! Ofiara losu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:00 Nie no, to niedługo mecz będą komentować nie wiem... może Ewa Szykulska z Markiem Siudymem albo Kazimiera Szczuka z Oliverem Janiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley Oj nie gadaj,ale Siudyma bym posłuchał:) IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 21:02 Przynajmniej było by połączenie kabaretu z kopaniną.Jeszcze dać Dańca i ubaw murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Oj nie gadaj,ale Siudyma bym posłuchał:) IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:06 Pamiętam mecz na TVN mecz pomiędzy RAP-em z reprezentacją TVN i komentowali ten mecz Paweł Zarzeczny z Januszem Rewińskim. Komentarz był zabawny ale tamten mecz miał inny wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Olga Lipińska i Hanka Bielicka do komentowania !!! 16.11.05, 23:09 Olga Lipińska i Hanka Bielicka do komentowania !!! Gość portalu: bobsley napisał(a): > Przynajmniej było by połączenie kabaretu z kopaniną.Jeszcze dać Dańca i ubaw > murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Szczuka z janiakiem??? IP: *.promax.media.pl 17.11.05, 08:10 Tylko mecze legły w TVN :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maramo W żargonie piłkarskim IP: *.kwp / 212.244.242.* 17.11.05, 08:28 Panie Kozłowski w żargonie piłkarskim mówi się wypier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomiboy Re: Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.05, 21:02 Weżcie tego Kozła bo mi sie kupeczkę chcę jag go słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:04 A tak narzekacie na Szpakowskiego. Jak komentował z Gmochem, to dopiero były jaja ( Panathinaikos - Wisła w Atenach ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mLV Re: Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.katowice.msk.pl / *.katowice.msk.pl 16.11.05, 22:38 hej ObX :) no jak to co robil? dorabiał sobie :) a swoją drogą Piechna to jednak sku..syn niesamowity jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiezienna a ja bedę bronił komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:45 po pierwsze nie nalezalo za wiele sie spodziewac po komentarzach. pamietajmy, ze komentatorzy wystepowali dzis w eksperymentalnym skladzie i bylo oczywiste, ze w ich wypowiedziach nie bedzie zadnej wirtuozerii:) pan kozlowski i jonca wystepowali dzis razem po raz pierwszy i prawdopodobnie ostatni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Niech komentują PR-owcy PO !!! 16.11.05, 23:11 Niech komentują PR-owcy PO !!! Europa nas tak polubi, a zwłaszcza Niemcy, że dadzą nam napewno wygrać! Gość portalu: wiezienna napisał(a): > po pierwsze nie nalezalo za wiele sie spodziewac po komentarzach. pamietajmy, > ze komentatorzy wystepowali dzis w eksperymentalnym skladzie i bylo oczywiste, > ze w ich wypowiedziach nie bedzie zadnej wirtuozerii:) pan kozlowski i jonca > wystepowali dzis razem po raz pierwszy i prawdopodobnie ostatni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaderny Alez to hopelessowe było :( IP: 193.192.62.* 16.11.05, 23:22 anna-dark napisała: > Niech komentują PR-owcy PO !!! Europa nas tak polubi, a zwłaszcza Niemcy, że > dadzą nam napewno wygrać! W mojej podstawówce mówiono w takiej sytuacji, że ktoś skwasił. Zmień forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Kwasił to Kozłowski - cały mecz! 16.11.05, 23:45 Kwasił to Kozłowski - cały mecz! Gość portalu: Wiaderny napisał(a): > anna-dark napisała: > > > Niech komentują PR-owcy PO !!! Europa nas tak polubi, a zwłaszcza Niemcy, > że > > dadzą nam napewno wygrać! > > W mojej podstawówce mówiono w takiej sytuacji, że ktoś skwasił. Zmień forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Kwasił to Kozłowski - cały mecz! IP: *.crowley.pl 17.11.05, 01:17 Nie to forum. Tutaj o piłce dyskutujemy...Jak nie potrafimy to sugeruje zająć sie czyms pożytecznym np: gotowaniem, praniem...P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Pissem PiS zasostrzy kary dla komentatorów IP: 195.212.199.* 17.11.05, 08:28 Będą musieli annie ciemnej tłumaczyć przepisy regulujące grę w cymbergaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Kozłowski buhhahah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:04 ,Arek jest taki jaki jest...'' ,,dowieść''znaczy utrzymać do końca ...bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Co za mecz! Rasiak chwycił się za piłkę! Znowu nie 16.11.05, 23:07 Co za mecz! Rasiak chwycił się za piłkę! Znowu nie trafił w głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Co tam robi Kozłowski??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:56 Tym bardziej że Pan Kozłowski sprawia wrażenie mocno sfrustrowanego niepowodzeniami na polu zawodowym bufona, który wie wszystko o wszystkim. Bardzo przepraszam Pana Panie Kozłowski, ale ani pan się na piłce za bardzo nie zna, ani Pan dowcipny nie jest. No i Ostrowiec wcale nie taki smutny był jak Pan to chciał usilnie wmówić milionom telewidzów - Pan zdawał się być smutniejszym.... Na ale cóż, gdybym jako aktor musiał takie chałtury odstawiać, bo jedyne co mi się ostatnimi czasy udało to jakaś kiepściutka rólka w kiepściutkim tasiemcu, to też bym posmutniał... Pa! Uszanowanie moje. Całuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley Fajny komentarz IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 21:00 Juz wiem co to znaczy "sam na sam" w żargonie piłkarskim i "kombinacyjna gra".Dziękuje za wytłumaczenie panie Kozłowski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasiak Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.05, 21:05 szkoda że mnie tam nie ma. Troche bym zamieszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 21:07 Chyba na trybunach byś namieszał:)Badania dowodzą ze gdy na boisku przebywa mrs. Rasialdo, niektóre grupy kibiców przebywające wówczas na trybunach przejawiają oznaki agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku 16.11.05, 21:09 ale kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ven Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:09 sorry, ale kto to jest ten Kozlowski?? bo nie kojarze kola i mam nadzieje, ze slysze go ostatni raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.altec.pl / *.altec.pl 16.11.05, 21:12 Kozłowski to aktor, wczesniej sie wypowiadał w przedmeczowych studiach w telewizji tak jakby w Polsce nie było większych ekspertów od piłki. Teraz postanowili z niego zrobić komentatora! Ja p... może go powołać do reprezerntacji?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:17 Jest w reprezentacji ... artystów polskich hihihi. To ja już powiedziałem, to może jeszcze poprosic Kazię Szczukę do komentowania. Wyobrażam sobie: "Beckamie - wykazałeś się prawdziwą niekonsekwencją. Sam na sam z jakimś tam Peruzzim. Dziecko 5-letnie by lepiej się zachowało" czy coś w tym stylu. A wtedy to dopiero bym usnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:37 za duzo "r" w tej wypowiedzi szczuki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Musiałem sobie zrobić kawy IP: *.altec.pl / *.altec.pl 16.11.05, 21:09 Komentarz Kozłowskiego jest bardziej usypiający niż garść tabletek nasennych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Kto to ku.. jest ten Kozłowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:15 Jakiś sklepikarz, stajenny, kominiarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Kto to ku.. jest ten Kozłowski? IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:19 Aktor. Grał Krzywonosa w "Ogniem i mieczem" oraz w serialu "M jak Miłość" ( ja nie oglądam - moja żona ogląda i czasem rzucę okiem ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly trener MY CHCEMY RASIAKA !!! Sagan na lawke IP: *.tn.glocalnet.net 16.11.05, 21:21 Sagan nic nie zagraza, tylko Rasiak ze swoim angielskim stylem gry Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: MY CHCEMY RASIAKA !!! Sagan na lawke 16.11.05, 23:13 Zwłaszcza jak leci z piłką w przeciwną stronę! Rasiadlo narodową maskotką drużyny piłkarskiej!!! Gość portalu: byly trener napisał(a): > Sagan nic nie zagraza, > tylko Rasiak ze swoim angielskim stylem gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwalsuperstarr rasiaki dwaa szarobure-obydwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 02:04 Wlazł Rasiak na płotek i mrugga Ładna to bajka niedługaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: Kto to ku.. jest ten Kozłowski? IP: 87.207.68.* 16.11.05, 22:17 no i wygląda na to ze kazimierczak robi kozłowskiemu dobrze w wolnych chwilach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Kto to ku.. jest ten Kozłowski? IP: *.eranet.pl 17.11.05, 11:55 Gość portalu: Miki napisał(a): > Aktor. Grał Krzywonosa w "Ogniem i mieczem" oraz w serialu "M jak Miłość" ( ja > nie oglądam - moja żona ogląda i czasem rzucę okiem ). To w "M jak Miłość" też jest Krzywonos???? Nie wiem, bo też nie oglądam ;) PS Chyba jestem jedyną osobą na forum, której podobał się niekonwencjonalny komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stczkw Kozłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:29 Ale to jest debil. Czy ludzie z TVP tego nie widzą. A Jońca drugi idiota, niech sie lepiej weźmie za robienie skrótów do Sportoweg Expresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Kozłowski IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:40 Już mówiłem - jeżeli nie Szpakowski, to jest jeszcze Jasina i Iwański. Napewno dużo lepsi od Jońcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qooe Re: Kozłowski IP: *.a / 212.103.211.* 16.11.05, 21:53 to jakiś koleżka korzeniowskiego czy jak, że go tak promują od kilku miesięcy? ładny zestaw: przysypiający jońca, który komentuje raz na pół roku i aktor-kibic plotący banały ("w zespole Nuernberg z Norymbergi", o matko !) następnym razem proponuję parę: Kamil Durczok - Roman Kłosowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Kozłowski IP: *.aster.pl 16.11.05, 22:21 A jeszcze raz się powtórzę - czepiacie się Szpakowskiego. Szpakowski też się myli, tylko pomyłki Szpaka są śmieszne i Szpakowski jakoś umiejętnie z nich wybrnie. A pomyłki Jońcy i Kozłowskiego sa wręcz żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Kozłowski - Narodziny Gwiazdy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 22:36 Hallo,Hallo Mnietku Hallo,Hallo Janku... Hallo wóz jak mnie słychać? - Damian Gorawski uwierzył że trafi w tę piłkę, Niestety to był jego błąd. - To się niestety brzydko w żargonie nazywa...wszedł w grę. - No niestety nie udało mu się czysto trafić...w piłkę oczywiście. - Bardzo dobra szybkość jelenia widać że się obudził po śnie letnim - ...tchnął nieco radości w smutny region Kielc. A Polska? Polska jest Super! Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Re: Kozłowski 16.11.05, 23:06 Gość portalu: qooe napisał(a): > to jakiś koleżka korzeniowskiego czy jak, że go tak promują od kilku miesięcy? > > ładny zestaw: przysypiający jońca, który komentuje raz na pół roku i aktor- kibi > c Kozłowski obok tego, że jest aktorem grającym czarne charaktery, w młodosci pogrywał w juniorach lub rezerwach III ligowego Boruty Zgierz i stąd znalazł sie w w TVP jako maskotka komantatorska > plotący banały ("w zespole Nuernberg z Norymbergi", o matko !) > > następnym razem proponuję parę: Kamil Durczok - Roman Kłosowski > Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Wiesz jak wygląda koń? Taki podobny, tylko... 16.11.05, 23:42 Wiesz jak wygląda koń? Taki podobny, tylko... Gość portalu: V napisał(a): > Jakiś sklepikarz, stajenny, kominiarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: Musiałem sobie zrobić kawy IP: *.acn.waw.pl 16.11.05, 23:06 Ale i tak był lepszy niż jego partner Jońca. Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny Bogusław Linda na komentatora ! 16.11.05, 21:20 Skoro dajemy teraz aktorów na komentatorów to ja ze swojej strony proponuję linde. Będzie fajnie: "Janas, co ty kuu.. wiesz o trenowaniu ! " :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYNIO RASIAK WRÓC ,...KIBICE PROSZA IP: *.tn.glocalnet.net 16.11.05, 21:22 KOCHAMY TEGO CHLOPAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Bogusław Linda na komentatora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:47 "...panie trener, niech pan zdejmie wszystkich na literę >R< !!! .." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL WYNIKA ZE RASIAK MUSI WRÓCIC IP: *.tn.glocalnet.net 16.11.05, 21:23 KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigbrother najdrozsze drewno swiata- Rasiak IP: 81.219.117.* 16.11.05, 23:06 ma ten "dryg" do tracenia piłek. Kochamy rasiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres co z tego meczu wynika... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 16.11.05, 21:26 i dla kogo???? Zamiast zagrac w miare zgranym skladem i wprowadzac po 2 gora 3 nowych zawodnikow aby sie mogli wykazac na tle reszty....mamy kupe niezgranych grajkow.Czy napastnicy sami maja sobie wywalczyc pilke???? Kto rozgrywa pilke w srodku pola??? Bezsensowny mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: co z tego meczu wynika... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:38 no jak kto kto rozgrywa- same asy, mila i kaczmarek, reszta widzi pilke, jak przypadkiem przebiegna obok, bo ci dwaj nie widza dalej niz 3 metry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: co z tego meczu wynika... IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:38 Tylko jest jedno ale. Niby termin FIFA ale już macierzyste kluby naszych podstawowych kadrowiczów mają "wąty" o to, że muszą zwalniać zawodników na towarzyskie nie mające znaczenia mecze, bo boją się ewentualnej kontuzji. A mecz dlaczego bezsensowny. Może pod tym kątem, że jak zauważył komentujący aktor ten mecz Maciej Kozłowski, to w tym składzie raczej już nie zagrają ( jedyna słuszna uwaga Kozłowskiego, ale generalnie jest to nieporozumienie na stanowisku komentatorskim ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Panie Kozlowski IP: *.hsd1.ct.comcast.net 16.11.05, 21:47 w zargonie pilkarskim ...to jestes Pan doopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Panie Kozlowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:52 'Umówmy sie', komentator z niego żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:35 Wiele sobie obiecuję po występie Piechny, ale nie raz się zdarzało, że piłkarz dobry w lidze, a słaby w reprezentacji ( Krzysztof warzycha, Andrzej Rudy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.aster.pl 16.11.05, 21:48 No i 2:0. Mila z wolnego. Proszę bardzo. Mila jest żywym dowodem tego, że jak chce to nawet w przypadku anginy ropnej może wyjść na boisko i strzelić ( Ekwador - Polska bramka na 0:3 ) i teraz też może. Okazuje się, że jak Janas postraszy, to nie ma czegoś takiego jak angina ropna czy niezwolnienie z klubu, bo boją się, że nie pojadą na mundial i chcą grać i wykazać się. Janas musi kontynuowac selekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 21:56 Jest super,jest super więc o co Wam chodzi. Zabierzcie tylko tego Pana K. bo wymiękam,nie jadł śniadania czy minął się z powołaniem w młodości,bo księdzem ale tylko spowiednikiem powinien być tak głośno gada a nie komentatorem.Usypiam a to moja morfiego super domena. Proszę do loży szyderców zaprosić o ile będzie mógł dojść w przyszłości - Pana Szczęsnego Macieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres PIECHNA IP: *.hsd1.ct.comcast.net 16.11.05, 22:17 chyba gosciu ma papiery na gre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfi Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 21:57 To był gol czy nie bo nie słyszę kozłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Estończycy chyba potraktowali ten mecz ulgowo IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 16.11.05, 22:17 gdzie Oper, Zelinski, Viikmäe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Piechna 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.aster.pl 16.11.05, 22:19 A nie mówiłem. Wierzyłem w niego. I uważam, że Janas powinien się zainteresowac tym piłkarzem w perspektywie mindialu. Czy Kozłowski tylko uuuu potrafi mówić. Powtórzę się, ale czy tak ma wyglądać reforma redakcji sportowej w TVP w wykonaniu Korzeniowskiego, że Kozłowski komentuje mecz. No - skoro sportowiec ( Korzeniowski ) zostaje Szefem dziennikarzy sportowych, to czemu aktor ma nie komentowac ( bardziej uwaga jest retoryczna niż poważna ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Piechna 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:44 i co teraz bandyci z warszawy??? tak mieliscie nakopac scyzorykom. a piechna gole strzela a w legii nie ma nikogo w kadrze. i co ?? jednak trzeba troche sie interesować piłką a nie bitką poza stadionem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Piechna 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.05, 23:48 W jednym z wątków jakiś kolo napisał "tylko Legia może dać kadrowiczów", hehehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Piechna 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.eranet.pl 17.11.05, 12:03 Interesuję się piłką i odpowiadam, że Legia wygrała z Koroną, a Piechna sobie w tym meczu nie pograł, bo pilnował go reprezentant bodajże Burkina Faso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Piechna 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:14 obii a jestes kibicem czy bandytą stadionowym . chyba kibicem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej poziom komentarza - dno!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:30 TVP ma widzów za kretynów. Kozłowski, kolejny po Lubaszence słabiutki aktorzyna, wprowadza nas w tajniki 'żargonu piłkarskiego', ten drugi bredzi trzy po trzy żenującą polszczyzną. Tak źle jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: poziom komentarza - dno!!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.11.05, 22:33 nie obrazaj DNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: poziom komentarza - bez komentarza!! IP: *.aster.pl 16.11.05, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ven Kozlowski na MŚ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:42 Lubaszenke to przynajmniej kojarze i nawet go lubie, wiec pewnie bym go zniosl...poza tym kojarze jakis mecz, ktory komentowal i przynajmniej nie pieprzyl tak jak ten Kozlowski...co on mysli, ze same debile mecz ogladaly, co wczesniej pilki noznej na oczy nie widzialy? wiadomo, ze mecz towarzyski naszych ligowcow to raczej rozrywka dla hardcorowcow, ktorzy doskonale wiedza o co chodzi.A ten ciul bedzie mi kazde swoje pierdniecie tlumaczyl na polski - zalosne..i jeszzcze ten zachwyt nad Kazimierczakiem - ok gracz jest spoko, ale spie..l jakies zagranie, a ten mowi, ze wzial ciezar gry na siebie (bo nie mogl go juz w tym momencie pochwalic jak przy kazdym udanym)...TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA'85 KIEŁBASA!!!!!!! IP: *.aster.pl 16.11.05, 22:34 jak janosik nie wezmie Kiełbasy na Mundial to ja sie wypisuje z rady rejsu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:35 piechna ma taki styl gry jak franek. i to jest jego problem, bo franek jest zgrany z cala kadra i na mundialu po prostu musi byc. pytanie, czy znajdzie sie miejsce dla drugiego gracza o podobnym stylu gry, miejsc w ataku w koncu nie ma za wiele. w kazdym razie uwazam, ze piechna zaprezentowal sie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotsap Kozłowski DE BEZT IP: 212.14.53.* 16.11.05, 22:50 jak to było ?? to z to znaczy utrzymać wynik do końca, prosze państwa ?? ... ------- lubię Szpakowskiego, wszyscy na niego narzekają, ale .... Kozłowski to ******* a Jońca chyba też się nim irytował ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszekc Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: 80.51.250.* 16.11.05, 22:37 Czy nadal nikt nie dostrzega ze Głowacki nie nadaje sie do kadry ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatek100 Giza grał b.dobrze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:38 Kto uważa , że Giza swoim występem zasłuzył na miejsce w kadrze A? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hk Re: Giza grał b.dobrze, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 22:45 Giza był cienki jak trzeci raz rozwadniana herbata. Jedyne plusy dzisiaj to Kowalewski, Lewandowski, Piechna i Kazimierczak. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: museek Re: Giza grał b.dobrze, IP: 80.50.250.* 16.11.05, 22:52 i JELEŃ! to on zaliczyl asyste i w ogole b dobrze gral moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani Re: Giza grał b.dobrze, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 22:55 druga połowa całkiem super: jeleń, gorawski mila - gites sagan, wasilewski, adamski - out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonckiewicz wiedziałem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 22:58 k... wiedziałem że będzie glownie o komentatorach, Tojest forum sportowe czy pier... kółko polonistyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatek100 Re: Giza grał b.dobrze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:55 Nie czepiaj się.Mila gra już n-ty mecz i nic nie pokazał a Gizmo , jak na PRAWDZIWY debiut , wypadł nieźle (oczywiście w cieniu pięknego gola Piechny) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Giza grał b.dobrze? buahahaha IP: *.2a.pl 16.11.05, 23:21 Giza cos pokazal? chyba tylko tyle ze potrafi bezmyslnie faulowac, nie potrafi rozegrac pilki i wogole jakis taki smieszny jest. Co do Mili - zawsze sie z niego nabijam ale dzisiaj sorry Mila wielki szacun - jedyny czlowiek z pomyslunkiem w pomocy + fantastyczna bramka z wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2D2 ... IP: *.agh.edu.pl 17.11.05, 00:12 co do Mili sie zgodze, profesor, ale Giza gral ladnie, szukal i szarpal. Wedlug mnie to on rozpoczynal wiele ciekawych akcji Polakow, niestety mial tez kilka bezmyslnych strat. Mysle ze bedzie z niego reprezentant, i w Cracovii za dlugo tez nie pogra. Za to Kielbasa! Cud, trudno jest strzelic w dlugi rog po takim przyjeciu> Wiem bo sam strzelilem wczoraj u nas na hali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Skład na Estonię. Saganowski i Brożek w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:47 Szaranowicz sypnął się, że jest członkiem mafii, która decyduje o tym kto gra w reprezentacji. Po meczu z Estonią powiedział, że Piechna nigdy więcej w reprezentacji nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvid Kozlowski ciulnij sie w leb IP: *.siec2000.pl 16.11.05, 22:50 wezcie tego kozlowskiego bo to jakas porazka totalna, nie dosc ze usypia to jeszcze ta przemadrzalosc i debilne teksty, przeciez jakbym byl z Kielc to za ta smutna okolice bym mu nieodpuscil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oio Kozłowski-ręce i nogi opadają-kończ Waść ... IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 16.11.05, 22:50 Kozłowski-ręce i nogi opadają-kończ Waść wstydu oszczędź ... Odpowiedz Link Zgłoś